Cum să vă bucurați de minecraft

Minecraft este un joc uimitor și distractiv de nisip 3D. Are ceva pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți un iubitor de animale - decorator - builder - muzician sau artist, puteți juca la imaginația dvs. maximă. Deci, cum ne place acest joc? Nu este nevoie să vă desființați în frustrare de fiecare dată când muriți sau obțineți emoțional atunci când creația dvs. a eșuat. Citiți mai jos.

Pași

  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Minecraft Pasul 1
1. Fi / simțiți Creativi. Minecraft este un joc de nisip în care puteți face orice doriți. Construiți un turn masiv, un oraș frumos, creați case pentru animalele de companie, proiectați o contrapunere roșie, construiți un roller coaster între dimensiuni și multe altele. Jocul are multe lucruri de oferit, iar cel mai bun pe care îl puteți face este să se joace cu ei!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Minecraft Pasul 3
    2. Explorați, descoperiți, aventură! Minecraft are literalmente o lume infinită, cu peste 60 de biomes. Toate sunt umplute cu blocuri diferite, monștri, animale, structuri și sate. Cel mai bun din mine ar trebui să meargă într-o aventură! Puteți ataca un monument ocean sau un conac de pădure, să găsească toate tipurile de sate, să lupți cu șefii ca dragonul plin de viață și mai mult, și multe altele! Fiecare lume este o lume, iar o aventură nu va fi niciodată aceeași.
  • 3. Urmăriți Videoclipurile Minecraft. Minecraft este un univers din multe lumi, cu posibilități nesfârșite. Pe YouTube, există tone de conținut pe tutoriale, serii de aventuri, animații, videoclipuri amuzante și multe altele. Urmărind alți jucători se distrează cu jocul, nu vă veți cunoaște mai bine, dar poate fi mai încântat să încercați singur.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Minecraft Pasul 2
    4. Să cunoască Controale. Controalele ar putea fi greu de manevrat pentru unii oameni, dar le puteți schimba întotdeauna! Dacă doriți să vă uitați în jur, trebuie să vă mutați mouse-ul în jur. Dacă doriți să distrugeți blocurile, țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului până când blocarea blocurilor. Pentru a plasa un bloc, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului. Puteți interacționa cu unii Blocuri apăsând butonul din dreapta al mouse-ului fără un bloc de locație în mână.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Minecraft Pasul 4
    5. Ia cateva mods și / sau pachete de texturi. Acestea vă pot ajuta să vă îmbunătățiți experiența în Minecraft prin schimbarea textului sau a anumitor aspecte ale gameplay-ului. Mods pot adăuga dinozauri, wanduri, dungeoni mai buni, creaturi mitice și practic orice la joc. Există chiar moduri pentru murdăria violet!
  • Puteți găsi atât pe forumurile Minecraft, cât și pe Planet Minecraft.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Minecraft Pasul 5
    6. Găsiți setările cele mai potrivite. Dacă doriți să evitați dușmanii și să aveți cea mai pașnică experiență în Minecraft, ați putea transforma dificultatea dvs. pașnică. Dacă nu sunteți interesat să supraviețuiești sau doriți să testați creațiile (Redstone) înainte de ao construi în lumea dvs. de supraviețuire, ați putea începe întotdeauna o lume creativă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Minecraft Pasul 6
    7. Joacă multiplayer. Acest lucru vă poate oferi mai multe moduri de joc, cum ar fi jocurile economice și foamete. Puteți să vă uitați pe Planet Minecraft sau Servers de Minecraft pentru servere pentru a juca pe.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Minecraft Pasul 7
    8. Juca peste un lan. Acest lucru vă permite să jucați cu prietenii dvs. peste propriul dvs. WiFi, inclusiv dacă aveți moduri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă te plictisești cu Minecraft, nu mai joci pentru câteva săptămâni. După ce ați luat o pauză de genul asta, nu veți crede că v-ați plictisit vreodată de Minecraft!
  • Încercați să descărcați o hartă de aventură sau un curs de parkour. Acestea sunt puzzle-uri sau clădiri pe care oamenii le-au făcut pentru a vă juca!
  • Puteți obține animalele îmblânzite ca câini, Pisici, și cai. Ele sunt drăguțe și distractive. Din păcate, ei tind să moară foarte mult, mai ales câini.
  • Avertizări

    Când jucați multiplayer, nu durerea (distruge) alte structuri care aparțin altor persoane decât dacă vi sa acordat permisiunea proprietarului.
  • În supraviețuire, există multe pericole! (Monștri, cădere, lavă etc.)
  • Luați pauze frecvente. Redarea Minecraft pentru o perioadă lungă de timp poate fi nesănătoasă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar