Cum să devii un aventurier

Snowboarderii în zăpadă Colorado, Kayakers în sudul Franței, și baloanele cu aer cald din Scandinavia au făcut posibilă alegerea să-și urmeze visul de aventură. Dar este încă posibil să fii aventurier într-o epocă în care cea mai mare parte a lumii a fost descoperită, cartografiată și călcată? Este posibil să faci o carieră din ea? Citiți mai departe pentru a afla cum să vă definiți aventura și să câștigați abilitățile necesare pentru a vă aventura viața.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea aventurii tale
  1. Imaginea intitulată deveni un aventurier Pasul 1
1. Definiți aventura pentru dvs. Un aventurier este de obicei cineva care caută situații neobișnuite și neobișnuite. Dacă doriți să faceți o carieră din aventură, cum alegeți să definiți "aventură" va modela planurile, metodele, destinațiile, semnificațiile carierei dvs.
  • Dorind să fie un aventurier nu înseamnă neapărat că trebuie să îmbrățișezi rock-ul de alpinism dacă sunteți interesat de toads ai Amazonului. Cantiți interesele într-o carieră aventuroasă și alegeți ceva care îndeplinește personal și semnificativ.
  • Imaginea intitulată devine un aventurier Pasul 2
    2. Luați în considerare în aer liber. Ai fost genul de copil care trebuia să fie târât înăuntru la cină? Care au ales mâini de păpădie și margarete? Cine a iubit poezia naturii? Ai scăpat în pădure toate șansele de care ai primit? Poate vă place să luați în dimineața devreme în răcirea răcoroasă a unui lac.
  • Dacă ideea de drumeții în munți printre fluxuri clare vă umple cu liniște și nu o dorință panică pentru antihistaminică, aventura pentru dvs. ar putea consta în conservarea vieții sălbatice, eco-turism sau recreere pitorească.
  • Imaginea intitulată devine un aventurier pas 3
    3. Numără-ți cicatricile. Erai un alpinist de copac și un daredevil? Un skinner-genunchii? Primul care la voluntar în sala de gimnastică și ultimul care se întoarce? Întotdeauna în mișcare, poate că te simți cooped în timp ce stai în clasă. Poate că ideea de a lucra la un computer într-un birou DRAB vă umple cu o groază fără nume. Poate că nu aveți nici o teamă de a călători rapid bicicleta în trafic intens și gândiți-vă că scufundările sună ca o activitate de weekend relaxantă. apa alba? Aduceți-l.
  • Pentru dvs., aventura ar putea consta din sporturi extreme, activități de anduranță în aer liber sau explorare.
  • Imaginea intitulată devine un aventurier Pasul 4
    4. Luați în considerare explorarea culturală. Descoperirea muzicii noi, încercarea de mâncare nouă și pierderea într-un teren nefamiliar par a fi interesant pentru dvs? Poate istoria unui loc interesează. Poate că ați vrut întotdeauna să învățați limba japoneză, să vedeți ce arată Siberia dintr-un tren sau să petreacă ziua Sipping vin roșu și eșantionare brânzeturi de capră.
  • Pentru dvs., aventura ar putea fi cercetarea arheologică sau jurnalismul. Ar putea fi culinare, istorică sau artistică. De asemenea, ia în considerare antropologia și sociologia, dacă aveți o aptitudine pentru cercetare.
  • Imaginea denumită devine un aventurier Pasul 5
    5. Gândiți-vă să ajutați oamenii. Dacă a existat un iepure rănit în curtea dvs. când erai copil, l-ai luat într-o cutie de pantofi și ai îngrijit-o. Întotdeauna ține pasul cu știrile din străinătate? Sărăcia umple un sentiment de nedreptate și dorința de a crea schimbări? Vrei să renunți la lume și să-ți contribuie talentele într-un mod care o face un loc mai bun decât l-ai găsit?
  • Aventurile umanitare și filantropice sunt pe aleea voastră. Luați în considerare domeniile legale sau medicale.
  • Imaginea intitulată devine un aventurier Pasul 6
    6. Săturați colecția de bug-uri. Sunteți fascinat de animale - numele lor, clasificările lor, particularitățile lor diferite? Ați păstrat mereu animalele de companie? Poate că ai avut întotdeauna o fascinație inexplicabilă cu roci? Vulcanii își pun mintea lui Awhirl. Ai putea numi toate dinozaurii când erai copil. Nu te teme niciodată să ridice broaștele sau să atingă șerpi, poate că te-ai simțit mereu acasă cu alte specii.
  • Aventurile de cercetare științifică sunt pentru dvs. Luați în considerare biologia, zoologia, paleontologia sau geologia ca câmpuri potențiale.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea experienței
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de aventurier 7
    1. Studiu. Viața unui arheolog pare a fi plină de farmec în Indiana Jones, dar asta pentru că nu există scene de a-și revizui articole de cercetare de 30 de pagini despre ceremonii religioase terțiare în Sumeria antică pentru o revizuire de editare cu un jurnal academic, astfel încât să poată obține mandatul. Înainte de a ieși din săpat velociraptorilor africani, trebuie să puneți munca la sol pentru succes. Nu există nici o cale "Major în aventură," Dar puteți studia ceva care vă va permite să călătoriți și să vă oferiți fundațiile pentru a face ceea ce doriți.
    • Dacă sunteți interesat de aventuri științifice, studiați biologia sau alte științe conexe. Chimia vă va ține în laborator și pe computer, în timp ce biologia marină vă va aduce în domeniu.
    • Dacă sunteți interesat de călătoriile, programele de ospitalitate și turism ar fi o investiție inteligentă. Studiați o limbă străină ca un bonus suplimentar în marketingul pe jos pe drum.
    • Dacă sunteți interesat de sporturile în aer liber sau de alte activități care implică faptul că sunt în natură, programele ecologice cu tot felul de specialități sunt disponibile în toată țara. Discutați cu un consilier academic pentru a afla ce este potrivit pentru dvs.
    • După absolvire, puteți solicita Fulbright Fellowship sau alt program de grant pentru a finanța o experiență de cercetare sau de predare într-o altă țară. Ei fac tot felul de idei de proiect diferite, de la difuzarea formelor de muzică în Rusia la poezie în America de Sud.
    • Dacă colegiul nu este în carduri pentru tine, nu te teme niciodată. Păstrarea informată despre câmpul aventuros intenționat nu trebuie neapărat să fie mai complicat decât să obțineți o carte de bibliotecă și să faceți munca dvs. Dezvoltarea unui set bun de competențe, cum ar fi videografia sau fotografia, poate fi, de asemenea, o abilitate deosebit de utilă. Cineva trebuie să știe cum să opereze acele camere video de înaltă definiție în Arctic. De ce nu tu?
  • Imaginea intitulată devine un aventurier Pasul 8
    2. Înscrieți-vă pentru Corpul Păcii. O modalitate excelentă de a avea o experiență garantată și semi-organizată în străinătate timp de până la doi ani este să vă înscrieți pentru Corpul Păcii. Acest lucru poate fi o modalitate bună de a plăti împrumuturile pentru studenți, să dezvolte abilitățile necesare pentru a călători și a construi conexiuni în alte locuri. Este, de asemenea, un mod extrem de satisfăcător de a da înapoi, după cum veți participa la ajutorul umanitar al celui mai necesar.
  • Combinați Corpul Păcii Lucrați cu propria dvs. parte călătorește pe parcursul timpului dvs. acolo pentru a profita din plin de ea. Luați un weekend la Jaunt până la Marea Mediterană și explorați bucătăria, sau pentru a verifica traseele de drumeții scandinave. Vă va lăsa întinerirea și gata să vă întoarceți la munca grea pe care o veți face.
  • Imaginea denumită devine un aventurier Pasul 9
    3. Căutați un loc de muncă AU Pair sau Nanny în străinătate. În Europa, este comună femeilor tinere și șomeri să lucreze în străinătate în industria îngrijirii copiilor. Poate fi o oportunitate destul de profitabilă pe termen scurt, oferindu-vă șansa de a vă scufunda într-o nouă cultură și de a face niște bani.
  • Starea în clasamentele apropiate cu o familie este o modalitate excelentă de a învăța și cultura și limba, precum și construirea unei relații pe termen lung cu o familie pe care o puteți urmări mai târziu în cariera dvs. de aventură. Dacă lucrați în Germania cu o familie de un an, acesta este un grup prietenos de oameni pe care îi veți ști întotdeauna când treceți cu un rucsac și aveți nevoie de un loc cald pentru a dormi.
  • Imaginea intitulată deveni un aventurier Pasul 10
    4. Predă engleza. Abilitățile engleze sunt în cerere la nivel mondial. În Asia de Sud-Est, în special, cererea pentru profesorii englezi este în creștere. Majoritatea programelor care facilitează experiența dvs. de predare, vă comercializează cu un loc de muncă și calificările necesare, vor necesita un BA în orice domeniu, dar nu toate. S-ar putea să fiți în măsură să găsiți o concert de predare a lecțiilor private, dar o organizație care este specializată în plasarea profesorilor americani în poziții din străinătate este cea mai sigură și mai ușoară modalitate de a obține o concert.
  • Imaginea intitulată devine un aventurier Pasul 11
    5. Înscrieți-vă la o călătorie de misiune sau un program de studiu în străinătate. Dacă aveți timp și resursele, biserica dvs. sau școala dvs. vă pot organiza excursii anuale în străinătate care vă vor da o parte din aroma de aventură pe care o căutați. Chiar dacă este doar pentru câteva săptămâni și chiar dacă munca este greu, construirea de case în Guatemala sau Peru, vă câștigați calea și construiți abilitățile necesare. Orice loc de muncă aventuros pe care îl veți aplica pe drum va privi pe acest tip de experiență călduros.
  • Acest lucru poate fi deosebit de mare pentru oricine are un interes în munca umanitară, deși veți fi la mila unui grup de călătorie, care poate ajunge la partea turistică a lucrurilor. Planificați excursii laterale și creați-vă propria distracție.
  • Imaginea intitulată devine un aventurier Pasul 12
    6. Luați A "an bisect" și planificați-vă o aventură. Doar pleaca. Organizațiile de surfing ale canapei și oportunitățile privind fermele ecologice sunt disponibile pentru oricine are timp să investească. Acest lucru vă va oferi experiența călătoriei, trăind într-o altă cultură, iar suportul net disponibil ar putea dezvolta într-o oportunitate pe termen lung pe care nu ați fi știut niciodată despre altfel. Chiar dacă este de câteva săptămâni pentru a face o excursie de biciclete de la Minnesota către New Orleans, puneți fundația pentru viitoarele povestiri și succese, doar ieșiți și plecați.
  • Când vă întoarceți din aventura dvs., utilizați experiența ca un "în" Pentru a obține un loc de muncă. Acum că aveți experiență DIY, sunteți un aventurier mult mai comercial.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând aventura cariera ta
    1. Imaginea intitulată deveni un aventurier Pasul 13
    1. Obțineți un loc de muncă făcând ceea ce doriți. Lucrătorii de recreere, ghiduri de traseu, instructori de scufundări toți au salariat pozițiile pe care le puteți obține cu experiența și certificările corespunzătoare. Experiența pe care ați obținut-o să călătorească în străinătate, să vă aventură pe cont propriu sau să studiezi în câmpul dorit ar trebui să deschidă o varietate de opțiuni care fac tipul de lucru pe care doriți să-l faceți. Obțineți un loc de muncă cu statul la parcul dvs. preferat sau începeți propriile dvs. de învățare a afacerilor.
    • Dacă sunteți plătit pentru a învăța alți oameni despre ceea ce vă place, în fiecare zi poate fi o aventură. Obțineți un loc de muncă la o stațiune de schi care predau lecții de snowboard sau lucrați la un acvariu. Nu trebuie neapărat să fii biolog marin pentru a lucra cu animalele.
  • Imaginea intitulată deveni un aventurier Pasul 14
    2. Căutați finanțare pentru expedițiile dvs. Scopul tău final este să faci ceva pe care-l iubești și să fii plătit pentru asta. Dacă aventurile sunt ceea ce vă place, primind pe altcineva să plătească pentru expediția dvs. de colectare a ciupercilor în Franța sau la următoarea călătorie de snowboard în Elveția este visul.
  • National Geographic oferă o varietate de finanțare pentru propunerile de cercetare, de la mass-media la ipoteza. Explorați opțiunile de finanțare pe o bază de călătorie și să lucrați la publicarea sau vânzarea rezultatelor când vă întoarceți. Dacă scrieți o carte cea mai bine vândută despre călătoria dvs. de trenuri încrucișate, care a fost plătită în primul rând, sunteți în formă excelentă.
  • Imaginea intitulată devine un aventurier Pasul 15
    3. Documentați aventurile. Scrie despre aventurile tale. Luați în considerare actualizarea persoanelor despre experiențele dvs. aventuroase prin intermediul unui a Blog, Site-uri web sau alte rețele sociale media. Film exploatatile. Cea mai bună modalitate de a obține alți oameni interesați de aventurile dvs. și pentru a obține numele dvs. acolo ca un aventurier care are nevoie de finanțare este de a vă comercializa și setul dvs. special de talente.
  • Vânzarea fotografiilor independente sau a videoclipurilor dvs. este una dintre cele mai bune modalități de a obține un picior în ușă pentru o slujbă cu normă întreagă cu o publicație sau un serviciu mediatic. Am imagini minunate cu bufnițele cu coarne mari pe care ați văzut-o pe o excursie? Încercați să le trimiteți la reviste. Dacă aveți o poveste minunată despre timpul dvs. de la Istanbul, care trebuie să fie spus, încercați să îl publicați. Dacă este comercializabil, puteți obține o ofertă de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de aventurier 16
    4. Obțineți un loc de muncă unde este aventura. Dacă sunteți în Australia este o aventură pentru dvs., atunci ce faceți atunci când sunteți aventuros și vă va permite să explorați pe cont propriu în vecinătatea voastră. Obțineți un post de vizitare a obiectivelor turistice sau faceți muncă manuală într-un loc pe care îl iubiți și lucrați pentru weekend.
  • Multe zone agricole vor angaja muncă sezonieră, luând fructe, vină de struguri tăiate, sau alte lucrări în aer liber. Poate fi o provocare și plătitoare redusă, dar dacă vă permite să vă deplasați, să împachetați și să plecați în mod regulat, poate satisface acei aventurieri cu Wanderlust.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de aventurier 17
    5. Obțineți un loc de muncă care necesită călătorii. Locurile de muncă care necesită călătorii, cum ar fi vânzătorii, coordonatorii de activitate, muzicienii sau lucrătorii migranți, vă vor asigura că sunteți în mod constant în mișcare și că fiecare nouă zi de lucru va da naștere și o experiență interesantă și nouă.
  • Alternativ, încercați să obțineți un loc de muncă pe care îl puteți face de oriunde. Telecommuting Work, cum ar fi editarea copiilor, programarea și alte locuri de muncă online vă va permite să lucrați de la domiciliu, din străinătate sau de oriunde doriți. Adunați împreună cât mai multe oportunități și cât mai multe ore.
  • Imaginea intitulată deveni un aventurier Pasul 18
    6. Rămâneți în Academia. În timp ce o mare parte a anului va fi dedicată campusului și lucrărilor în clasă, există o varietate de posturi de cercetare disponibile, care vă vor oferi o oportunitate amplă de a intra în câmpul salariu, oportunitatea pentru călătorii de sabbatice și sprijinul necesar pentru a face munca pe care doriți să o faceți, indiferent de ce este. Dacă trebuie să fiți la Turnul Londrei pentru a face cercetări pentru următorul nostru roman istoric, sprijinul unei universități este una dintre cele mai bune șanse pe care o veți obține.
  • sfaturi

    Există o mulțime de liste de ambalare pe care le puteți găsi online pentru orice fel de aventură, astfel încât să folosiți aceia făcând o căutare rapidă online, pentru a salva reinventarea roții.
  • Cereți localnicii pentru informații ori de câte ori mergeți. Ghidurile vă pot duce doar până acum și sunt oricum subiective. Este o mare oportunitate de a vorbi cu oamenii locali și de a afla mult mai mult decât ați fi în mod normal.
  • Verificați pentru modalități gratuite de a avea aventuri reale cum ar fi canapele-surfing, instruire lingvistică sau transport de vehicule pentru altă parte.
  • Transporta o sarcină ușoară în greutate. Rucsacul dvs. ar trebui să transporte numai o cantitate confortabilă de greutate.
  • Purtați-vă protecția, deoarece nu veți putea niciodată să vă prevede ce se întâmplă acolo până când ieșiți în aventură!
  • Avertizări

    Spontaneitatea va apărea în continuare ca parte a aventurii, dar nu fără medicația dvs. de astm, șosete rezistente la leech și ploaie poncho. Fi pregatit.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Materiale de referință, acces la internet
    • Echipamente ca pe aventura dvs. și îmbrăcămintea etc.
    • GPS, telefon mobil, hărți, compass, toate lucrurile care vă ajută să vă găsiți calea
    • Fonduri și un buget solid
    • Timpul de vacanță sau concediu neplătit de la serviciu (cu excepția cazului în care sunteți independent bogat sau dispus să schimbați ocupațiile și să trăiți la ieftine)
    • Blogul sau site-ul web pentru a păstra pe toată lumea informată
    • Camera, pentru a înregistra aventura dvs. în imagini.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar