Cum să deveniți un roleplayer facebook

Poate că ați văzut pe unii dintre prietenii dvs. pe Facebook vorbind unul cu celălalt prin scrierea de povestiri pe pereții celorlalți, în timp ce utilizați propriile lor nume. De exemplu, cineva ar putea scrie: ""Eu sunt Hannah," a spus Hannah. "Cum te numești?" ea a intrebat."Și le puteți observa, de asemenea, să vorbească despre Roleplaying.

Deci, ce fac ei? Ele sunt de roluri, desigur! Roleplaying este o mulțime de distracție în orice context și este la fel de distractiv pe Facebook. Odată ce obțineți atârnă de ea, Roleplaying pe Facebook poate fi un mod foarte distractiv de a petrece un pic din timpul tău pe Facebook. Iată ce să faceți.

Pași

  1. Imaginea intitulată Deveniți un RolePlayer Facebook Pasul 1
1. Înțelegeți ce este un roleplayer. Mulți oameni nu înțeleg deloc rolul și doar a se vedea Roleplayers ca poseri, cu siguranță nu sunt! Definiția unui Roleplayer (sau Facebook RolePlayer în acest caz) este: cineva care presupune sau acționează un rol special. Practic, Roleplaying implică alegerea unui personaj dintr-o emisiune TV, film, carte sau chiar din linia de celebritate și care acționează ca ei. Este exact același lucru pe Facebook. Doar asigurați-vă că vă spuneți oamenilor că sunteți un roleplayer și cine ar trebui să fiți, astfel încât toată lumea să fie clară cu privire la ceea ce se întâmplă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un RolePlayer Facebook Pasul 2
    2. Alegeți caracterul dvs. la Roleplay. Fie selectați pe cineva așa cum ați discutat în pasul anterior sau alcătuiți propriul personaj. Această ultimă creație este cunoscută ca un "caracter original" OC pentru scurt. Sau, amestecați un pic de realitate și fantezie împreună pentru a vă crea propriul caracter bazat pe categoria unui spectacol TV, film sau carte. De exemplu, ați putea crea un personaj care ar trebui să fie un brother sau fratele neexistent al unui caracter literar, sora, iubitul etc. Acest lucru este destul de util pentru personajele preferate care au fost ucise, schimbate pentru cel mai rău sau pur și simplu au dispărut!
  • Imaginea intitulată deveni un Facebook Roleplayer Pasul 3
    3. Creați un nou cont Facebook. În loc să utilizați contul dvs. actual Facebook, faceți doar unul nou la Roleplay pe. Asigurați-vă că dacă sunteți rollplaying ca o celebritate pentru a pune în numele dvs. că sunteți fals sau puneți "RP" pentru Roleplay. Căutați Roleplayers de pe genul dvs. de Roleplay. De exemplu, dacă ați alege să fiți un Roleplayer Harry Potter, ați căuta caracterele Harry Potter în caseta de căutare Facebook, adăugați-le, și apoi roleplay cu ei.
  • Imaginea intitulată Deveniți un RolePlayer Facebook Pasul 4
    4. Înțelegeți limba Roleplay. Nu fiți prinși de gardă - există câteva termeni cheie Facebook rollplay pe care este important să știți și să înțelegeți. Iată câteva tipuri cheie:
  • Rp - Roleplay, sau Rper ar fi Roleplayer.
  • OOC - In afara caracterului. Ați folosi acest lucru dacă scrieți un statut ca fiind realitatea. De exemplu, "OOC: iubitul meu adevărat mi-a propus doar!"De asemenea, puteți utiliza paranteze dublă. De exemplu, (trebuie să plec. Să continuăm data viitoare)).
  • // când scrieți pe un alt perete al rolului Roleplayers ca fiind real. De exemplu, "// doriți să Roleplay?".
  • Incepator - Aceasta este ceea ce trebuie să începeți Roleplaying și este utilizat pentru începerea sesiunii Roleplay. Faceți un starter prin scrierea pe peretele acelei persoane. Starterul sunt de obicei greu pentru o mulțime de roleplayers pentru a scrie, dar doar a "Merg pe străzile orașului când am văzut, [Numele persoanei]. "Buna ziua!" Am sunat, alergând și îmbrățișându-l pe el sau ei]" se va face. Apoi răspund pe perete și acest lucru va începe un rol de rol!
  • Numai - Aceasta înseamnă că paragraful Roleplay. De obicei, toate răspunsurile și starterul sunt aproximativ cinci până la șapte paragrafe ale tezei și conțin o mulțime de detalii.
  • Imaginea intitulată deveni un Facebook Roleplayer Pasul 5
    5. Începeți Roleplaying. Când roleplaying cu cineva, asigurați-vă că nu utilizați limba vorbesc. Utilizați o bună ortografie și gramatică, astfel încât să vă poată înțelege. Asigurați-vă că le anunțați înainte de a începe rolul cu ele, apoi trimiteți-le un starter.
  • Imaginea intitulată deveni un Facebook Roleplayer Pasul 6
    6. Dacă sunteți Roleplaying ca o celebritate, lăsați oamenii să știe că nu sunteți reali. Uneori oamenii cred că ești real sau că ești "Posare". Pentru a vă asigura că oamenii știu că nu sunteți acea celebritate, încercați să puneți cuvântul (cuvintele) "Fals" sau "Nu este real" În numele tău. De asemenea, adăugați celebritatea reală, apoi le etichetați într-un post. De exemplu, scrieți un statut Puneți @ și apoi numele persoanei, spunând "Sunt un roleplayer și @ (numele celebrității) este real."
  • Imaginea intitulată Deveniți un RolePlayer Facebook Pasul 7
    7. Păstrați Roleplaying. Acum ești un rolplayer! Acum este timpul să vă răspândiți aripile și să încercați mai multe lucruri. Iată câteva lucruri bune pentru a încerca:
  • Găsiți un prieten sau o prietena. Face absolut sigur că persoana este, de asemenea, un rolplayer înainte "Wooing" lor. De asemenea, dacă sunteți un roleplayer lesbian sau homosexual, asigurați-vă că sunt, de asemenea, înainte de a le cere, astfel încât să nu vă blocheze sau să vă ștergeți. Să le întrebați, spuneți doar, "Bună ziua, am observat că amândoi suntem singuri roleplayers, și vrem să știm dacă ați fi doar (prietena / prietenul) numai pe Roleplay. Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți interesat," într-un mesaj către ei.
  • Extindeți-vă completările. Nu adăugați numai RolePlayers din aceeași categorie ca tine. Doar pentru că sunteți un Roleplayer Harry Potter nu înseamnă că nu puteți adăuga RolePlayers RolePlayers. Puteți ajunge să aveți o mulțime de distracție dacă amestecați lucrurile puțin.
  • Adăugați și membrii familiei sau să vă alăturați unei familii. "Shadowcullen`s" și "McJonas" sunt două familii populare Facebook rollplay.
  • Imaginea intitulată deveni un Facebook RolePlayer Pasul 8
    8. Utilizarea simbolurilor pentru acțiuni. Dacă nu vă simțiți ca să scrieți paragrafe, puteți vorbi în mod normal ca și cum ați fi de obicei. Pentru acțiunile pe care le puteți utiliza simboluri ca *. De exemplu, îmbrățișările cu adevărat strânse *.
  • sfaturi

    Distrează-te cu experimentarea unui pic cu roleplaying. Nu există nici un drept și greșit în afară de a vă asigura că îl clarificați că sunteți rollplaying și dacă personajul tău este zan, nuty, iritabil, grouchy sau orice altceva, încercați să o păstrați în sus!
  • Dacă doriți, acceptați și trimiteți doar cereri de prietenie la Roleplayers și Celebrități numai. În felul acesta, oamenii nu vă vor numi un poser sau doriți să fiți dacă nu știu ce este Roleplaying.
  • Dacă doriți să încercați pentru o vreme, luați în considerare decizia ce POV (punct de vedere) pe care îl utilizați, acesta vă poate ajuta când obțineți mai experimentat, luați în considerare și obținerea unui stil specific, se poate schimba pe termen lung pe măsură ce obțineți mai mult Cu experiență, dar în timp ce începeți, încercați ceva de genul, stilul scriptului (exemplu: ??? : Bună ziua, a spus el, alergând spre grup *) pentru un început, pe măsură ce obțineți mai experimentat, încercați stilul literaj pentru o dimensiune (de obicei, include, de asemenea, stilul de paragraf, stilul multiprit și stilul Novella) Este un cookie dură pentru a sparge Pentru nou-veniți (exemplu: a fost o după-amiază diminuată, aproximativ 2:30, clădirile înalte din oraș erau înfricoșătoare, era ca un oraș fantomatic, abandonat, cu voce tare, Thuds Rand prin clădirile goale, lumina portocalie Se epuizează între structurile înalte, deoarece pașii au reluat chiar mai tare, atunci o chicotică ușoară a venit de la sursă, "Ah, ce loc gol" Se spune, cu o voce profundă, dar blândă).
  • Încercați un site însemnat pur pentru Roleplaying. Republica Roleplay este un loc minunat pentru a începe, și puteți chiar să vă creați propriul roleplay!
  • Avertizări

    Este posibilă în timp ce plecările prea multe ore de rolplaying. Țineți-vă viața socială în afara computerului. Există un risc de "Roleplaying dependență", Cu unii roleplayers pe Facebook încearcă liniile dintre fantezie și realitate un pic prea mult. Nu faceți aceeași greșeală - setați limitele pentru timpul petrecut pe Facebook.
  • Dacă Facebook descoperă că ați creat un cont fals, este probabil ca contul dvs. să fie eliminat. Facebook nu a fost creat pentru povestiri sau caractere fictive și, astfel, este posibil să aveți în funcțiune contul dacă acesta este falsificat. Ați fi într-o poziție mai bună de a vă folosi contul real și, pur și simplu invocați regulile Roleplaying atunci când intrați în modul Roleplaying.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar