Cum să pariezi pe fotbal

Fotbalul este cel mai popular sport din lume. S-ar putea să vă găsiți că doriți să pariați pe fotbal pentru a crește șansele unui joc sau a unui profit mare. Atâta timp cât sunteți atent, pariurile pe fotbal poate fi distractiv!

Pași

Partea 1 din 4:
Decizia de unde să pariezi
  1. Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 1
1. Alegeți un bookmaker cu o reputație bună.Indiferent dacă pariați la un cazinou sau online, selectați un bookmaker cu o bună reputație.Locul sau site-ul ar trebui să aibă licențele sale în ordine și să ofere servicii excelente pentru clienți.Site-ul trebuie să accepte metode comune de plată și securitate excelentă.Discutați cu alți bitori și căutați în jur de recomandări de la alții înainte de a decide dacă doriți să pariați online sau în persoană.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 2
    2. Găsiți un loc de pariuri.Pariurile pe fotbal și alte sporturi sunt ilegale în Statele Unite, cu excepția Las Vegas.Dacă doriți să pariați pe fotbal, va trebui să mergeți la un cazinou care oferă pariuri sportive în Las Vegas.
  • Există multe cazinouri care oferă pariuri pe sport în Las Vegas.Căutați un cazinou care oferă televizoare și băuturi de ecran mari, permițându-vă să vă relaxați în confort în timp ce vizionați jocul pe care l-ați pariat.
  • Nu angajați un proxy pentru a paria în numele dvs. în Las Vegas, deoarece acest lucru este ilegal.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 3
    3. Pariați pe fotbal online.În loc să pariați în persoană - care poate fi incomod dacă nu sunteți aproape de un loc de pariuri sportive - încercați pariurile online.Pentru a paria pe fotbal online, trebuie să găsiți o carte de renume (un site care ia pariuri pe evenimente sportive) online.Înregistrați un cont cu site-ul și puneți moneda în contul dvs.
  • Multe site-uri vă permit să utilizați Bitcoins sau să conectați contul dvs. PayPal pentru pariuri ușoare și plăți.
  • 5dimes (http: // 5dimes.eu/) și Bovada (Bovada.LV) sunt două dintre cele mai cunoscute site-uri de pariuri sportive.
  • Pariurile online pentru sport este de legalitate discutabilă, dar nimeni nu a fost acuzat vreodată de o crimă pentru jocurile de noroc online de fotbal.Cu toate acestea, verificați dublu cerințele locale pentru a vă asigura că puteți juca online.
  • Partea 2 din 4:
    Maximizarea șanselor de a câștiga
    1. Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 4
    1. Au niște cunoștințe despre sport înainte de pariuri.Dacă sunteți un jucător mai mult decât un fan de sport, ați putea vedea pariurile sportive ca doar un alt mod de a face niște bani.Cu toate acestea, este mai bine să fii informat despre echipele, jucătorii și tendințele din cadrul jocului de fotbal înainte de a paria pe un anumit joc.Citiți știrile de fotbal și învățați să identificați meciurile care par să favorizeze o parte sau altul.
    • De exemplu, dacă o echipă neinvinsă se ridică împotriva unei alte echipe care pierde frecvent, ați fi înțelept să pariați împotriva echipei care pierde în mod regulat.Cu toate acestea, nu pariați întotdeauna pe favorit.Pariurile împotriva echipei favorizate poate produce recompense mari dacă câștigi.
    • Rulați o căutare "Sfaturi de pariuri de fotbal" Online și faceți unele cercetări înainte de a paria pe fotbal.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 5
    2. Să înțeleagă cote.Cotele (sau cotele fixe) sunt calcule utilizate pentru a determina cât de mult veți câștiga dintr-un pariu dat.Cotele sunt reprezentate în mod obișnuit ca un număr pe care îl puteți înmulți de pariul total pentru a vă imagina câștigurile.
  • De exemplu, presupuneți că pariați 100 de dolari pe un joc cu cote de 1.5 în favoarea Germaniei.Când Germania câștigă, veți primi 150 $ (1.De 5 ori pariul pe care îl pariați).
  • O pariu "cote pe" este una în care suma pe care o puteți câștiga este mai mică decât ceea ce pariați inițial.În exemplul de mai sus, 150 de dolari reprezintă 100 de dolari dvs. plus 50 $ suplimentar.Aceste pariuri sunt ușor de câștigat, dar oferă o plată minimă.
  • O "cote împotriva" pariului este una în care suma pe care o câștigi va fi mai mult decât ceea ce ați făcut.Aceste pariuri sunt mai greu de câștigat, dar să profite de recompense mai mari.
  • Diferitele case de pariuri au cotele diferite.Verificați mai multe pariuri pentru a obține cele mai bune cote înainte de a face un pariu.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 6
    3. Să înțeleagă bani.O altă modalitate de a reprezenta cotele este cu bani.Cotele monetare sunt un număr dat în sute sau mii, însoțite de un plus sau un minus.
  • O valoare pozitivă a cotelor monetare indică cât de mult veți câștiga pe un pariu de 100 $.Când câștigați un pariu moneyline, veți primi și unitatea de pariuri inițială returnată.
  • De exemplu, dacă pariați 100 de dolari pe o echipă cu cote de +200 de bani, veți primi 300 de dolari înapoi (investiția inițială de 100 $ plus 200 $).Dacă pariați 200 de dolari pe un joc cu cote de +100 și câștigați, veți primi $ 400 (100 de dolari pe primele sute petrecute, un alt $ 100 pe a doua sute pe care ați cheltuit-o și investiția inițială de 200 de dolari).
  • Calculați profiturile potențiale cu cotele pozitive monetare prin împărțirea șanselor cu 100, apoi multiplicând rezultatul de către miza dvs. inițială.
  • Cote monetare reprezentate ca număr negativ indică cât de mult trebuie să investiți înainte de a câștiga 100 $.
  • De exemplu, dacă cotele de bani pe o echipă sunt -100 și ați câștigat 100 de dolari și ați câștigat, veți primi 200 de dolari înapoi (investiția inițială de 100 $ plus 100 $ în câștiguri).
  • Calculați profiturile potențiale cu cotele negative de monedă prin împărțirea șanselor cu 100, apoi împărțirea participării la miză.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 7
    4. Înțelegeți probabilitățile rezultatelor.Probabilitățile indică cât de probabil se întâmplă ceva sau nu se întâmplă.În general, o valoare scăzută pentru cotele înseamnă că echipa pe care o pariați are o mare probabilitate de a câștiga.O valoare ridicată indică faptul că echipa nu este favorizată și este probabil să piardă.
  • Probabilitățile rezultatului unui meci sunt de obicei definite în intervalul între 0% (fără șansă) și 100% (un pariu sigur).
  • Probabilitățile nu garantează un rezultat.De exemplu, o echipă ar putea fi estimată să aibă o probabilitate câștigătoare de 70%, dar încă pierde.
  • Evitați pariurile pe echipe cu probabilități de victorie de 50% sau mai mici.La această probabilitate, luați o șansă mare cu banii tăi.
  • Partea 3 din 4:
    Înțelegerea aranjamentelor de pariuri
    1. Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 8
    1. Pariați pe o linie monetară în două direcții.O linie monetare cu două căi este un pariu bazat pe 90 de minute de timp primar, cu excepția loviturilor de pedeapsă, a golurilor de aur sau a orelor suplimentare.În acest aranjament de pariuri, bettorii vor paria pe o singură echipă câștigătoare și o altă echipă pierzând.Dacă echipa pe care o pariați pe victorii, veți primi o plată.Dacă echipa pe care o pariați pe pierderi, veți fi pierdut pariul.
    • Acest tip de pariu este, de asemenea, cunoscut sub numele de "Draw, fără pariu."
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 9
    2. Pariați pe o monedă monetară în trei direcții.Moneda moneyline cu trei căi este la fel ca și moneda monetare cu două căi, cu excepția faptului că există o opțiune adăugată de a paria pe o remiză între cele două echipe.În comparație cu linia monetară bidirecțională, pariurile cu trei căi au, de obicei, cote mai mici.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 10
    3. Plasați un pariu pe totaluri.Pariurile pe totaluri înseamnă a face o presupunere cu privire la numărul mediu de obiectiv pe echipă într-un joc.Aceste pariuri sunt de obicei făcute ca "sub 2 ani.5, "" Peste 2.5, "sau peste / sub un alt număr.Aceasta înseamnă că pariați că obiectivele medii pe echipă din joc vor fi peste sau sub 2.5 (sau o altă valoare apropiată).
  • De exemplu, presupuneți că ați făcut un pariu că totalurile ar fi sub 2 ani.5.Dacă ambele echipe au marcat trei goluri, totalul va fi șase.Împărțit la doi (numărul de echipe din joc), ajungeți cu numărul trei.În acest caz, ați pierde pariul, deoarece totalul a fost mai mare de 2.5, nu mai jos.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 11
    4. Pariați pe linii de gol.Pariurile pe linii de gol înseamnă a face un pariu bazat pe ceea ce va fi diferența dintre scorurile a două echipe.Ca și pariurile pe totaluri, aceste pariuri sunt făcute ca o declarație de peste / sub, de obicei "sub 0.5, "" peste 0.5, "sau peste / sub o valoare similară.
  • De exemplu, dacă pariați "peste 2.5 "Pe un joc, înseamnă că credeți că echipa câștigătoare va fi victorioasă cu cel puțin trei goluri.
  • Când pariați pe linii de gol, de obicei, trebuie să sunați la pariu, indicând ce echipă credeți că va câștiga.De exemplu, ați putea paria, "Franța +2.5 goluri ", adică credeți că Franța va câștiga jocul cu cel puțin trei goluri.
  • Păstrați valoarea peste / sub valoarea relativ scăzută.Cu cât pariul pe care îl faci o linie mai mare, cel mai riscant este să-l câștigi.
  • Acest tip de pariu este, de asemenea, cunoscut ca pariuri pe puncte.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 12
    5. Face un pariu divizat.O variație a pariului liniilor de țintă este pariul divizat.În acest model, ați putea paria pe peste / sub două numere de închidere.De exemplu, un pariu divizat ar putea fi "peste 2/2.5."Aceasta înseamnă că jumătate din banii pe care îi plătiți este pe un pariu care presupune că diferența totală a obiectivului dintre cele două echipe va fi peste două goluri, iar cealaltă jumătate din banii dvs. este pariu pe un rezultat în care este diferența dintre cele două obiective mai mare de 2.5.
  • Uneori veți fi rambursați și veți câștiga cealaltă jumătate a pariului.Dacă pariați peste 2/2.5, de exemplu, iar jocul se încheie cu un scor de 2-0, veți primi o rambursare pentru jumătate din valoarea pariului și veți pierde cealaltă jumătate din pariul dvs., deoarece răspândirea punctului nu a fost peste 2 ani.5 și a aterizat exact pe 2.
  • Partea 4 din 4:
    Plasarea pariului
    1. Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 13
    1. Decideți asupra bugetului dvs. maxim. Decideți cât de mult doriți să cheltuiți pentru pariuri.Această sumă - cunoscută sub numele de bankroll-ul dvs. - va varia foarte mult în funcție de venitul dvs.Fii sincer cu tine despre cât de mulți bani trebuie să investești în pariuri.
    • Când va decide cât de mult va fi bankroll-ul dvs., trebuie să recunoașteți că este posibil să pierdeți întregul bankroll.
    • Pe de o parte, un buget prea mare poate duce la falimentul personal. Un bankroll care este prea mic, pe de altă parte, vă va limita capacitatea de a culege recompense mari de la pariuri.
    • "Regula de bază" pentru un bankroll maxim de începători este de 1.000 de dolari.
    • Nu pariați pe fotbal decât dacă aveți fonduri suficiente.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbalul Pasul 14
    2. Decideți cu privire la pariul dvs. maxim.Odată ce ați decis cât de mulți bani trebuie să jucați la pariuri, va trebui să decideți cât de mult doriți să plasați pe pariu.Această sumă este cunoscută ca dimensiunea unității de pariuri.
  • Nu plasați întregul bankroll pe un pariu.Riscați pierdeți-o imediat.
  • Conservatorii sau noii betori ar trebui să parieze aproximativ 1-2% din bankroll-ul lor pe un pariu individual.De exemplu, dacă aveți 1.000 de dolari, ați putea scădea 10 $ pe un singur pariu.
  • Puternicul de pariuri au putut să parieze 3% din bankroll-ul lor pe un pariu bine fondat.
  • Dimensiunea absolută a unității de pariuri maxime nu trebuie să depășească 5% din bankroll-ul dvs.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 15
    3. Plasați pariul.Alegeți jocul sau echipa pe care doriți să o pariați.După ce v-ați înregistrat la site-ul de jocuri de noroc sau ați intrat în cazinou, faceți o miză pe un joc sau o echipă care vă place.Nu puneți toate banii pe un rezultat sau un joc.Distribuiți-vă riscul prin parierea pe mai multe jocuri.
  • Limitarea pariului dvs. maxim va crește șansele de a câștiga. "Regula de bază" pentru pariul maxim al unui începător este de 50 USD.
  • Dacă pierdeți, fiți pregătiți să plecați, indiferent cât de tentați trebuie să continuați. Nu vrei să pierzi și mai mult.
  • Nu faceți niciodată un pariu când sunteți beți sau obosiți.
  • Imagine intitulată pariu pe Fotbal Pasul 16
    4. Știți când să renunțați.Dacă câștigi, nu te duce departe. Bucurați-vă de ceea ce ați câștigat prin încasați și reveniți mai târziu.Stabiliți orientări specifice pentru succes atunci când pariați pe fotbal.Obiectivele dvs. ar trebui să fie realiste și realizabile.
  • De exemplu, ați putea decide să faceți bani când ați câștigat peste 100 de dolari.
  • Face reguli pentru tine pentru a preveni pierderea excesivă.De exemplu, ați putea decide că, dacă pierdeți mai mult de 100 de dolari pe un joc, veți opri pariurile și așteptați o altă zi pentru a încerca din nou.
  • Jocurile de noroc pot fi dependente.Dacă întâmpinați o problemă cu jocurile de noroc, spuneți cuiva sau apelați linia de asistență locală.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum pariez fără să pierd tot timpul?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Cercetați echipele, jucătorii și antrenorii.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 5helpful 69
    • Întrebare
      Pot face miliarde de pariuri în termen de șase luni?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Este foarte puțin probabil, dar nu este complet imposibil.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 1helful 18
    • Întrebare
      Dacă pariați pe multe echipe, ce se întâmplă dacă pierdeți câteva pariuri.
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Este normal să pierzi uneori.Nu vă faceți griji și continuați să faceți cel mai bun pariu pe care îl puteți.Cu toate acestea, dacă pierdeți foarte mult, nu ar trebui să continuați să pariați pe fotbal.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 5helpful 18
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Verificați cotele în mod regulat.Nu presupuneți că doar pentru că o echipă sa descurcat bine în trecut, se va face bine împotriva fiecărui adversar.
  • Monitorizați succesul și eșecul pe termen lung.Faceți o foaie de calcul cu informații despre fiecare matematică pe care o pariați, inclusiv echipele, data jocului, cât de mult pariați și cât de mult ați câștigat sau ați pierdut.Acest lucru vă va oferi o imagine de mare imagine a succesului sau eșecului dvs. ca un parittor.
  • Fiți răbdători când pariați pe fotbal.Începeți cu pariuri mici și lucrați până la pariuri mai mari.Este nevoie de cel puțin 10.000 de ore de practică la ceva de a deveni foarte bun la el.
  • Nu există trucuri rapide și ușoare pentru a câștiga când pariați pe fotbal.Luați în considerare cotele din fiecare meci și faceți pariul dvs. numai după o analiză atentă.
  • Avertizări

    Dacă pariați cu o unitate de pariere mare, ați putea câștiga o mulțime de bani, dar puteți pierde și multe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar