Cum să deveniți un reporter tv sau o ancoră de știri

Fiind un reporter TV sau un ancore de știri este o profesie interesantă și rapidă. Cu toate acestea, dacă sunteți în el doar pentru glamour și gloria, atunci este posibil să trebuiască să vă regândiți prioritățile. Fiind un reporter TV sau un ancore de știri nu numai că necesită muncă grea, termene rigide și abilitatea de a vorbi cu cei mai dificili oameni, dar vă puteți găsi, de asemenea, petrecerea a șase ore în vremea de 20 de grade, așteptând o situație de ostatică să se spargă. Dacă credeți că aveți curajul, rezistența și dedicarea este un reporter TV sau o știre, apoi urmați acești pași.

Pași

Partea 1 din 4:
Având ceea ce este nevoie
  1. Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 1
1. Fi un difuzor articulat. Vocea dvs. este cheia în acest câmp. Ar trebui să vă concentrați asupra proiecției, enunțării și inflexiunii. Toate aceste lucruri vă vor ajuta să vă eliberați "scriptul" într-o natură convingătoare. Fii autoritar în discursul tău. Acest lucru vă va oferi credibilitate cu publicul dvs. Citiți ziarele și revistele cu voce tare. Ascultați cei mai buni jurnaliști din domeniu când vorbesc și încearcă să le emită.
  • Va trebui să vorbiți cu voce tare și destul de încet pentru ca oamenii să vă înțeleagă, dar suficient de repede pentru a acoperi tot ceea ce trebuie să spuneți într-o anumită perioadă de timp.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 2
    2. Arata bine pe camera. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să arăți ca o stea de film sau un model secret al lui Victoria. Nici măcar nu trebuie să fii clasic frumos sau frumos. Totuși, trebuie să arătați atrăgătoare pe cameră și să aveți o calitate specială care face ca oamenii să vrea să vă urmărească să faceți tot ce faceți. Acesta este un amestec de carisma, încrederea și acel lucru special care va face ca oamenii să răspundă chiar dacă acoperiți o poveste despre o vânzare de coacere locală.
  • Din păcate, poate merge în cealaltă direcție - este posibil să fiți incredibil de atractivă, dar poate fi dezactivată ca pe cameră. Nu credeți că aspectul dvs. este un bilet de aur la profesie.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 3
    3. Au abilități ucigașe ale oamenilor. Dacă doriți să reușiți în lumea raportării TV sau ancorarea știrilor, atunci trebuie să puteți vorbi cu oricine despre aproape orice. Dacă raportați, este posibil să trebuiască să discutați cu oamenii trăiesc, pe site și pe cameră, chiar dacă acestea nu sunt confortabile, iar slujba dvs. va fi să le facă confortabili. Dacă sunteți o ancoră, atunci va trebui să introduceți oameni la publicul dvs. și să discutați cu ei în studio și să utilizați aceleași abilități pentru a le face să se deschidă și să se simtă în largul.
  • Este posibil să nu vă dați seama că mulți reporteri și ancore de știri trebuie să scrie și să investigheze propriile povestiri, dar aceasta poate fi de fapt o componentă mare a locului de muncă. Dacă este cazul, atunci va trebui să puteți vorbi cu o varietate de persoane care vă pot oferi acces la informațiile pe care le doriți.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 4
    4. Fii liber de părtinire. Unul dur, eh? Dacă doriți să fiți un reporter TV cinstit sau o știre, atunci va trebui să învățați să vă puneți prejudecățile deoparte. Chiar dacă vă sprijiniți într-un anumit mod politic sau simțiți părtinitoare împotriva anumitor profesii, oameni sau regiuni, va trebui să faceți raportarea cât mai obiectiv posibil. Nu veți putea lăsa oamenii pe care i-ați vor vedea convingerile personale sau nu veți da oamenilor știrile cinstite și imparțiale pe care le doresc cu adevărat.
  • Dacă sunteți prejudiciat împotriva anumitor persoane, ei vor fi mult mai puțin probabil să vă deschidă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 5
    5. Au abilități de scriere stelară. Deși a fi un vorbitor articulat este crucial, fiind un scriitor puternic nu este departe. Chiar dacă citiți doar ceea ce aveți de spus și improvizați când mergeți, sau dacă trebuie să vă scrieți propriile povestiri, abilitățile de scriere vă vor duce departe în domeniu. Abilitățile de scriere vă vor ajuta, de asemenea, să comunicați cu ceilalți dacă trebuie să vă dezvoltați propriile povestiri, iar scrisul dvs. ar trebui să vă facă să sune cât mai profesionist posibil.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 6
    6. Au rezistență ridicolă. Dacă sunteți un fel de persoană care are nevoie de un pui de somn după ce a lucrat timp de două ore, atunci viața unui reporter TV sau ancora nu este pentru dvs. Este posibil să trebuiască să lucrați 12 ore de schimb, să vă ridicați la 2 a.M., sau petrece orele doar în picioare în același loc în condiții neobișnuit de frig sau fierbinți, așteptând o poveste de rupere. Și trebuie să aveți abilitatea de a lucra o schimbare de 10 ore, doar pentru a fi spus că o poveste majoră a rupt și să lucreze încă 5 ore până când vă ocupați de afaceri.
  • Va trebui să fii flexibil. Acesta nu este un loc de muncă pentru persoanele care doresc să lucreze 9-5 și apoi să meargă acasă și să-și facă picioarele în sus. Cred că o poți face?
  • Partea 2 din 4:
    Câștigând experiența
    1. Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 7
    1. Obțineți o diplomă de licență. Cele mai multe posturi de televiziune necesită să aveți un grad de colegiu, de preferință în jurnalismul difuzat. Obținerea unei diplomă în engleză sau comunicații este, de asemenea, un mare ajutor. Unele școli care au programe de jurnalism de top difuzate sunt Universitatea Brigham Young, Universitatea Missouri Columbia, Universitatea Northwestern, Universitatea Syracuse și Universitatea de Stat din Arizona.
    • Luând o mare varietate de cursuri de arte liberale, cum ar fi știința politică sau istoria artei, vă va ajuta să obțineți mai multă experiență cu o varietate de subiecte și vă va face un reporter sau o ancoră mai bine rotunjită.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 8
    2. Obțineți experiență relevantă la instituția dvs. de licență. Când sunteți în colegiu, va trebui să faceți mai mult decât să obțineți diploma de licență dacă doriți să vă luați cariera la nivelul următor. Alăturați-vă ziarului școlii și obțineți câteva practici de scris, investigarea conducerii și înțelegerea muncii grele necesare pentru a vă oferi publicului o poveste bună. Dacă aveți o stație de televiziune la colegiu local, încercați să implicați acolo, în cele din urmă, terminând ca o ancoră sau reporter dacă puteți.
  • Dacă colegiul dvs. nu are o stație de televiziune locală, mergeți la postul de radio local. Acest lucru vă va oferi încă o experiență cu intervievarea altora și vorbind într-o manieră articulată.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 9
    3. Obțineți o experiență de stagiu. Puteți face acest lucru în timpul verii, între semestrele de licență sau chiar după absolvire a colegiului. Obținerea unui stagiu la o lucrare locală vă poate ajuta să faceți conexiuni și să aveți o mai bună înțelegere a modului în care se desfășoară o stație de știri. Este posibil să nu terminați mai mult decât să răspundeți la telefoane și să obțineți cafea, dar dacă doriți să obțineți înainte, va trebui să o faceți - cu entuziasm.
  • Obținerea acestei experiențe vă va ajuta să vă îmbunătățiți foarte mult CV-ul. Acesta este un fel de lucru care va susține o bobină de reluare impresionantă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 10
    4. Luați în considerare obținerea unei diplome de masterat în jurnalism. Deși o diplomă de masterat în jurnalism nu este obligată să devii un reporter TV sau o știre de ancorare, vă poate ajuta să obțineți un picior în profesie. Majoritatea programelor de masterat de jurnalism, cum ar fi cea de la Universitatea Columbia, au doar un sau doi ani. Este posibil să trebuiască să plătiți din buzunar pentru acest grad dacă nu puteți obține finanțare sau o bursă, deci alegeți cu înțelepciune. Un grad de jurnalism vă poate ajuta să nu obțineți doar o apreciere pentru domeniul de raportare, dar vă poate ajuta, de asemenea, să obțineți un picior în procesul de aplicare.
  • În plus, la școala de jurnalism vă poate ajuta să faceți conexiuni valoroase care pot duce la locuri de muncă în viitor.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 11
    5
    Aflați cum să scrieți pentru televizor. Desigur, învățați o parte din acest lucru în școală. Scrierea pentru televizor este foarte diferită de a scrie o lucrare pe termen lung. Trebuie să învățați cum să scrieți imaginilor pe care publicul dvs. îl va vedea la televizor. Se numește scriere la video. De asemenea, ar trebui să continuați să scrieți simplu și să rămâneți departe de Legalese și Clichés. Aveți doar o singură lovitură pentru a atrage atenția oamenilor acasă.
  • Deși ancorele de știri citesc cel mai adesea din notele lor sau de la telepromițări (în timp ce improvizează pe drum), majoritatea reporterilor trebuie să-și scrie propria copie când merg în domeniu.
  • Partea 3 din 4:
    Obtinerea unei slujbe
    1. Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 12
    1. Creați o bandă de rezumat. O bandă de resumé este o bobină care arată un eșantion de abilități de raportare / ancorare. De obicei, începe cu o ardezie - o scurtă prezentare a numelui dvs. și a informațiilor de contact. Ardeaua este, de obicei, urmată de o montaj, care este un segment scurt de fotografii vii convingătoare, eșantioane de raportare și ancorare. Montajul este apoi urmat de trei dintre cele mai bune povestiri.
    • Cea mai bună modalitate de a obține prima dvs. bandă de resime este de a face unul în școală, altfel poate fi destul de scump.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 13
    2. Aplicați pentru locuri de muncă. Când aplicați pentru muncă, va trebui să trimiteți atât banda de rezumat, cât și o rezumat reală. CV-ul va include orice experiență și educație relevantă, cum ar fi orice muncă voluntară sau cu fracțiune de normă pe care ați făcut-o în domeniu. Veți lista, de asemenea, orice știri majore pe care le-ați acoperit, precum și rolurile dvs. în prezentarea acestora. De asemenea, puteți include experiența dvs. tehnică și competența cu dispozitive sau sisteme de comunicații digitale, deoarece majoritatea stațiilor sunt Savvy Tech.
  • Nu aplicați doar stațiilor care angajează. Trimiteți-vă banda și reluarea absolut peste tot, că îl puteți trimite fără a fi o neplăcere. Nu știți niciodată când va apărea o deschidere și cu banda dvs. pe biroul persoanei potrivite la momentul potrivit poate crește șansele de a obține acel loc de muncă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 14
    3. Fi dispus să se miște oriunde pentru a-ți lua piciorul în ușă. Nu veți găsi primul loc de muncă la trei blocuri de la casa dvs. Locurile de muncă sunt atât de competitive încât nu puteți fi choosy când vă aterizați primul loc de muncă. Sigur, poate doriți să așteptați pentru San Diego, California, dar dacă Biloxi, Mississippi vă oferă primul loc de muncă, probabil că ar trebui să spuneți da. Trimiteți banda și aplicați oriunde puteți, și fiți pregătiți să ieșiți din zona dvs. de confort.
  • Amintiți-vă că cu cât aveți mai multă experiență, cu atât mai multă comandă veți avea peste locul în care puteți trăi și lucra. Este posibil să nu aveți mai multă control asupra primului loc de muncă sau două, dar odată ce ați construit o reputație, veți avea mai mult succes în aplicarea muncii la stații din locații mai râvnite.
  • Imaginea intitulată deveni un reporter TV sau ancora de știri Pasul 15
    4. Începeți la o stație de televiziune mică. Toată lumea are viziuni de a prelua Biroul de Ancora Night Night Night, dar adevărul chestiunii este o mică parte a oamenilor care intră în afacerea de știri TV vor ajunge vreodată la o piață de top 10. Este o idee bună să vă începeți cariera într-o mică piață locală, deoarece puteți învăța toate aspectele afacerii. Poți să faci totul ca: raport, produce, ancora, trage video, edita și poate chiar să conduci teleprompter cu piciorul tău!
  • De asemenea, veți obține ocazia de a vă face greșelile. Publicul sunt mult mai iertați în Mobile, Alabama decât în ​​New York City.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 16
    5. Pregătiți-vă pentru a obține puțin plătiți la început. Jocul de reporter media pe o piață mică se plătește între 15.000 $ și 18.000 de dolari pe an. Nu ceea ce vă așteptați? Contrar credinței populare, majoritatea personalităților TV nu se rostogolesc în aluat. Știrile de televiziune este un domeniu în care oferta depășește cererea. Practic, există mai mulți oameni care doresc să fie la televizor decât există poziții disponibile. Asta face parte din motivul pentru care salariul nu este competitiv.
  • De asemenea, dacă începeți la o stație mică de piață, veți obține o plată mică pe piață. Este natura afacerii. Dacă faceți o mulțime de bani în cariera dvs. este importantă pentru dvs., nu intrați în știrile TV!
  • Ancorele din cele 25 de piețe cele mai mari reprezintă aproximativ 130.000 de dolari pe an, dar acestea sunt poziții foarte prestigioase.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 17
    6. Lucrați la stații mai mari. Odată ce ați pus în cel puțin 3-5 ani la o stație mică și ați găsit un succes, puteți începe să vă mutați în rânduri. Aplicați pentru a lucra la stații mai mari sau chiar și stații de dimensiuni medii și vedeți ce puteți face. Aplicați peste tot, nu doar locuri care au deschideri și folosiți experiența dvs. mare ca o modalitate de a susține faptul că veți fi un candidat uimitor pentru slujbă.
  • Nu credeți că lucrul la stațiile mai mari vă va permite să fiți mai flexibili și să vă stabiliți mai mult orele. Dimpotrivă. Cu cât este mai prestigioasă poziția dvs., cu atât vor fi cerințele sale mai riguroase.
  • Partea 4 din 4:
    Realizați în cariera ta
    1. Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 18
    1. Găsiți nișă. Când începeți, veți lucra ca o ancoră sau un reporter pentru orice domeniu este disponibil. Dar pe măsură ce avansați în cariera dvs., este posibil să aveți mai multe zici despre ce domeniu veți raporta. Puteți lucra ca un reporter de știri prezentat, în știri de consum sau în știri de sănătate, de exemplu. Acest lucru poate depinde de personalitatea dvs. și de ceea ce vă place să faceți cel mai mult. Dacă sunteți mai amuzant și relaxat, atunci poveștile de interes uman ciudate pot fi mai mult viteza dvs. - dacă sunteți mai serios, atunci puteți acoperi subiecte mai intense, cum ar fi omuciderea.
    • Dacă nu doriți să fiți afectați negativ de știrile pe care le împărțiți, atunci puteți lua în considerare lucrul în știri consumatori, medicale sau caracteristici. Ei pot fi puțin mai puțin interesanți, dar vor fi, de asemenea, mai puțin emoțional.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 19
    2. Uitați de vacanțe la domiciliu. Adevărul este că nu veți primi niciodată vacanțe. Probabil veți lucra cel mai probabil. Ancorele principale stabilite la posturile TV vor primi cel mai probabil sărbătorile, ceea ce înseamnă că veți fi blocați la locul de muncă. Dacă mutați în mod constant pe piețe la fiecare câțiva ani pentru a vă mări salariul și experiența, veți fi întotdeauna noul copil pe bloc, ceea ce înseamnă că nu veți avea vechimea. Deci, puteți să vă sărutați Ziua Recunostintei, Crăciunul, Anul Nou, al patrulea iulie și Ziua Muncii La revedere.
  • De asemenea, "mătură" luni (când stațiile monitorizează câți oameni urmăresc) vor fi în afara limitelor pentru timpul de vacanță. Aceste luni includ: februarie, mai, iulie și noiembrie.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 20
    3. Fi pregătit pentru un program exigent. S-ar putea să fiți plasați în schimbarea dimineții, schimbarea de seară, o schimbare divizată și trecerea la weekend în orice moment dat. Noi reporteri au mai ales spun foarte puțin în orele pe care le lucrează. Munca de lucru este foarte frecventă și puține stații plătesc ore suplimentare.
  • Nu numai că programul dvs. va fi solicitat, dar se poate schimba la un moment dat. Va trebui să nu fiți disponibili numai, ci să fiți flexibili.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 21
    4. Avansați cariera. Există o serie de modalități de a vă promova cariera și acest lucru nu înseamnă întotdeauna să lucrați la posturi mai mari și mai bune de știri. Poti pleca "Network Sopping," ceea ce înseamnă trecerea de la o stație la alta pentru a obține mai multe responsabilități și pentru a vă construi reputația. Cu toate acestea, dacă ați avut destule stil de viață riguros și ați construit suficient prestigiu, atunci puteți lua în considerare intrarea în traseul Forumului de discuții, lucrați ca un cronicar sindicalizat pentru o lucrare majoră sau chiar să vă întoarceți să fiți autor, a Specialistul de relații publice, editor sau profesor universitar.
  • Doar amintiți-vă că poate dura un deceniu sau mai mult pentru a trece peste traseul tradițional al unui reporter TV sau ancora de știri.
  • Imaginea intitulată deveni un reporter TV sau ancora de știri Pasul 22
    5. Păstrați-l profesionist. Din păcate, spre deosebire de cele mai multe alte profesii, dacă faceți o mare greșeală în domeniul raportării sau ancorarii, acesta poate fi în evidență permanentă. Nu doriți să fiți reporterul care este renumit pentru blestemarea la televiziunea națională sau care a murmurat un termen neplăcut și ofensator în fața a sute de telespectatori. Dacă faceți o greșeală așa, este posibil să nu fiți iertați.
  • Dacă sunteți cunoscut și pentru izbucniri publice, va trebui să obțineți acest lucru sub control înainte de a ajunge în spatele camerei.
  • Imaginea intitulată Deveniți un reporter TV sau un ancoră de știri Pasul 23
    6
    Fii persistent. Persistența este o abilitate valoroasă Orice reporter / ancora ar trebui să aibă. Nu veți avea nevoie doar de această abilitate pentru a ateriza prima slujbă, dar veți avea nevoie de ea pentru a vă deplasa în rânduri și pentru a lucra cu adevărat din greu pentru a obține acea slujbă de vis veți lupta pentru. Dacă investigați-vă povestirile dvs., atunci persistența este o calitate valoroasă pe care va trebui să o asigurați că puteți urma conducerea, căutați în altă parte când veți ajunge la un capăt mort și să continuați să încercați până când reușiți.
  • Rezulta de eșantion

    Probele de știri de știri CV-ul

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Alăturați-vă unei asociații profesionale pentru jurnaliștii difuzați, cum ar fi Asociația Națională a Radiodifuzorilor, Asociația Radio Televiziunii Știri, Asociația Națională a Jurnaliștilor din Asia, Asociația Națională a Jurnaliștilor Negați sau Asociația Națională a Jurnaliștii Hispanici, pentru a numi câteva.

    Avertizări

    Știrile TV nu sunt pentru cei slabi de inimă. Dacă aveți probleme cu stresul și lucrați la un termen limită, încercați un alt câmp. Dacă sentimentele dvs. sunt ușor de rănit, acest lucru nu poate fi cel mai bun câmp pentru dvs.
  • Știrile TV este un câmp mic și incestuos. Toată lumea știe toată lumea și reputația răspândită repede.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar