Cum să fii un copil ascultător, bine comportat

Vrei să fii o persoană mai bună? Urăsc aspectul de dezamăgire în ochii părinților tăi? Sau părinții tăi favorizează un frate mai ascultător, matur și vrei să fii ca ei? Atunci este timpul să-ți respectăm bătrânii, nu doar pentru că le veți face mai fericiți, dar va face un mediu mai respectuos.

Pași

Partea 1 din 2:
Respect
  1. Imaginea denumită este un copil supus, bine comportat pas 1
1. Înțelegeți că părinții dvs. sunt adulți și sunteți copil. Deci, probabil că au mai multă experiență decât tine și de aceea nu trebuie să asculți, ci doar să încercați sfaturile lor. Ei au fost copii prea o dată și, probabil, sunt doar îngrijorați pentru dvs! Desigur, există excepții, dar de obicei părinții doresc cele mai bune pentru dvs. și încercați să vă asigurați că nu faceți erorile lor anterioare.
  • Imaginea denumită este un copil supus, bine comportat pasul 2
    2. Fii mai ascultător. Nu, nu trebuie să asculți toate ordinele lor ca un soldat. Dar, dacă vă spun să faceți temele, faceți-o, de exemplu. Și nu trebuie să urmați totul în scrisoare. Vă recomandăm să vă gândiți puțin înainte de a face acest lucru. Dacă mama ta vă spune să spălați mâncărurile, de exemplu, probabil că ar dori să vă ajute.
  • Imaginea intitulată Fii un copil ascultător, bine comportat Pasul 3
    3. Acceptați că sunteți copil. S-ar putea să nu vă place acest lucru, dar este adevărat, sunteți un copil, chiar dacă sunteți inteligenți. Adulții vor ști, în general, mai mult decât dumneavoastră doar pentru că au fost în jur mai mult.
  • 4. Face treburile fără a fi întrebat. Dacă puteți vedea că ceva are nevoie, faceți-o. Dacă ați apărut mama voastră plângându-vă că trebuie să faceți feluri de mâncare, să o oferiți o surpriză și să le faceți pentru ea.
  • Nu este vorba despre a fi ascultător. Veți avea nevoie de acestea atunci când creșteți și dacă nu învățați acum, cum ar trebui să trăiți pe cont propriu?
  • Faceți un lucru frumos părinților dvs., nu pentru că îi faceți fericiți, dar dacă faceți pe alții fericiți, veți simți și o persoană mai bună.Imaginea intitulată este un copil supus, bine comportat pasul 4
  • 5. Fii respectuos pentru bătrânii tăi. Nu răspundeți înapoi, utilizați limbaj rău sau act plictisit când vorbesc cu dvs.
  • Nu trebuie să fii întotdeauna ascultător, dar să fii respectuos. Nu numai bătrânilor voștri, tuturor, chiar și copiilor răi din școala dvs. Veți câștiga și respect față de ceilalți și vă veți simți mai fericiți, pentru că știți că faceți ceea ce trebuie.Imaginea intitulată Fii un copil ascultător, bine comportat Pasul 5
  • Imaginea intitulată este un copil ascultător, bine comportat pasul 6
    6. Încercați să fiți iertați. Părinții sunt și oameni și pot face greșeli. În loc să se întoarcă la ei sau să le patronizeze, să fie matur și să încerce să înțeleagă situația lor. Ignorați aspectele pe care nu le place și, în schimb, concentrați-vă asupra a ceea ce vă place în ele.
  • Imaginea denumită este un copil ascultător, bine comportat Pasul 7
    7. Fii recunoscător. Nu este ușor să fii părinte. Ca copil, nu suntem nici măcar conștienți de vremurile grele pe care le-ar fi putut trece prin creșterea noastră când eram sugari și copii mici. Să recunoască calitățile lor bune și să le aprecieze pentru tot binele pe care l-au făcut pentru dvs. Ar trebui să fii recunoscător pentru că te-au făcut să vezi lumea asta. Știți cât de greu și dureros este sarcina? Și fii recunoscător pentru tot în viață, nu numai părinții. Concentrați-vă pe prezent și sunteți recunoscători, vă veți simți mai bine.
  • Imaginea denumită este un copil supus, bine comportat Pasul 8
    8. Tratați frați cu dragoste și respect dacă le aveți. Tratați-le așa cum doriți să vă trateze. Dacă frații dvs. sunt mai tineri, ajutați-i. Când vor să se joace cu tine, să se joace cu ei (cu excepția cazului în care faceți treburi sau teme, atunci spuneți-le politicos). Se uită la tine și vă admiră atât de bine, a stabilit un bun exemplu. Dacă frații dvs. sunt mai în vârstă, atunci respectați-le și priviți-le. S-ar putea să nu fie părinții voștri sau chiar adulții, dar ei sunt totuși bătrânii voștri.
  • Imaginea intitulată este un copil ascultător, bine comportat Pasul 9
    9. Faceți ceva frumos pentru părinții dvs. La urma urmei, s-au făcut atât de mult pentru tine! Un cadou simplu de casă sau o cartelă funcționează bine. De asemenea, puteți face niște treburi. De fapt, o simplă mulțumire funcționează. Ei nu doresc prea mult. Doar, "Mulțumiri".
  • 10. Obțineți mărci bune și rapoarte școlare, dacă este posibil. Părinții dvs. vor fi fericiți dacă veți obține un A sau A B, dar de fapt ar trebui să doriți să obțineți note bune pentru dvs! Nu primești un semn pentru ei, ci pentru tine. Marcajele sunt doar o scrisoare sau un număr. Ele arată cât de mult ați studiat sau implicarea dvs. sau nivelul dvs.
  • Acordați atenție în clasă și faceți temele. Utilizați un planificator săptămânal, deci știți deja ce trebuie să faceți!
  • Studiați și muncesc din greu. Părinții și profesorii nu se uită doar la notele voastre, arată dacă ați studiat sau nu.
  • Dacă primiți un semn rău, nu vă faceți griji. Doar nu-l ascundeți de la părinții dvs., ei vor afla oricum. Îi pasă de educația ta, nu de clasele tale.
  • Considerați că studierea este un privilegiu. O mulțime de copii, în special fete, nu au acces la educație. Chiar dacă nu mergeți la o școală privată, sunteți încă mai norocoși decât mulți copii din lume. Și, educația va duce la locuri de muncă mai bune și la o viață de calitate și, desigur, la cultură. Te face mai creativă, mai inteligentă și vă învață să nu credeți totul, pentru a vă oferi propria dvs. opinie, pentru a nu urma căile greșite, pentru a nu repeta aceleași erori în istorie! Te face să înțelegi mai multe, să știi mai multe și să vezi lumea așa cum este. Deci, studiați-vă, nu pentru părinții și mărcile voastre!Imaginea intitulată este un copil ascultător, bine comportat Pasul 11
  • Partea 2 din 2:
    Îngrijirea
    1. Imaginea intitulată este un copil ascultător, bine comportat Pasul 12
    1. Opriți purtarea de îmbrăcăminte cu mesaje ofensive pe ele. Găsește-ți stilul: Goth, Academia întunecată, Punk, Preppy, Kawaii, Cottagecore, Steampunk, VSCO, Ulzgang, emo...și acestea sunt doar câteva! Sau dacă doriți doar să purtați blugi și tricou, mergeți la el. Ar trebui să începeți să vă dezvoltați propriul stil.
  • Imaginea intitulată este un copil supus, bine comportat Pasul 14
    2. Nu purtați prea mult machiaj, dacă părinții dvs. nu vă vor dori. Dacă doriți cu disperare machiaj, cereți părinților dvs. frumos și dați câteva motive. Dacă spun că nu, nu aruncați tantrumuri sau astfel, cereți motivul în schimb.
  • Poate stilul tău are nevoie de machiaj, în acest caz, dacă părinții tăi îi permit să meargă pentru el!
  • Nu este pentru părinții tăi, asta e pentru tine. Machiajul este distractiv, vă face să experimentați și să vă simțiți diferit, dar dacă devine o mască pe care nu o puteți pleca, puneți-vă câteva întrebări. Și amintiți-vă, toată lumea poate fi frumoasă chiar fără machiaj!
  • Imaginea intitulată Fi un copil ascultător, bine comportat Pasul 16
    3. Îngrijire pentru igiena și sănătatea personală. Părinții / tutorii nu ar trebui să nu vină să faceți un duș / baie. Ar trebui să-i pasă de el pentru tine, nu. Spălați-vă fața în fiecare zi și periați dinții în fiecare zi.
  • sfaturi

    Să fie matur, sensibil și fiabil.
  • Păstrați camera dvs. ordonată.
  • Nu bateți pe nimeni chiar dacă toți ceilalți o fac.
  • Faceți câteva activități extracurriculare, cum ar fi învățarea de croșetat sau de a juca un sport. Acest lucru pentru tine, auto-dezvoltare și pentru distracție.
  • Fiți dispuși să ascultați și să vorbiți când este necesar.
  • Avertizări

    Nu primiți niciun fel de pedepse în școală, inclusiv să fiți spus, așa că nu vorbiți când vorbea profesorului, nu uitați echipamentul și nu mestecați guma în clasă.
  • Transformați telefonul în clasă. Doar luați-o la școală dacă este permisă în școală și, de asemenea, de părinții dvs.
  • Nu jurați sau nu vorbiți bolnavi de nimeni.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar