Cum să găsiți un trifoi de patru frunze

Crunderile cu patru frunze se crede că dau norocului noroc și avere. Datorită rarității lor, ele pot fi, de asemenea, un suvenir distractiv de a avea. Pentru a găsi un trifoi cu patru frunze, găsiți niște patch-uri trifoi în zona dvs. și le scanați pentru un trifoi cu patru frunze. Fiți răbdători și continuați să căutați, deoarece trifoi cu patru frunze sunt rare. Dacă nu găsiți prima dată când ieșiți la vânătoare, păstrați-vă ochii în viitor. Cu o anumită dedicație, ar trebui să găsiți în cele din urmă un trifoi cu patru frunze ale dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Localizarea patch-urilor trifoi
  1. Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 1
1. Faceți o căutare online a trifoi din zona dvs. Dacă nu sunteți sigur de unde să găsiți trifoi în zona dvs., faceți o căutare online "Plăci de trifoi" urmată de numele orașului dvs. Puteți găsi site-uri cu o prezentare generală a tipurilor de frunzi în diferite zone ale orașului dvs. Utilizatorii pot lăsa, de asemenea, comentarii despre parcurile sau încercările locale pe site-uri precum Yelp, lăsând alți oameni să cunoască tipurile de plante pe care le-au găsit acolo.
  • Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 2
    2. Mergeți în jurul zonelor locale cu o mulțime de frunze. Dacă nu puteți găsi Clovers Online, faceți propria căutare. Plimbați în jurul zonelor cu o mulțime de frunze și copaci, cum ar fi parcurile și încercările, pentru a căuta patch-uri de trifoi.
  • Dacă aveți o curte, uitați-vă și acolo. Circistrele cresc adesea în peluze.
  • Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze 3
    3. Verificați zone umbrite, uscate. Trifoi tind să prospere în sol care nu se scurge bine. De asemenea, ele cresc frecvent la umbra. Când în căutarea de trifoi, verificați zonele umbroase și uscate pentru un plasture de trifoi.
  • Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 4
    4. Identificați un plasture de trifoi. Plăcile de trifoi sunt compuse din plante cu flori mici verzi care circulă un punct central. Urmăriți-vă pentru plante care arată similar cu tricotele. Plantele cu cercuri purpurii din centru nu sunt trifoi. De asemenea, dacă vedeți un patch întreg de ceea ce arata ca trifoi cu patru frunze, acestea nu sunt trifoi. Amintiți-vă că tricotele cu patru frunze sunt rare. Există un trifoi cu patru frunze pentru fiecare trifoi cu trei frunze cu trei frunze într-un plasture.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea unui trifoi cu patru frunze
    1. Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 5
    1. Scanați cu atenție plasturele. Nu încercați să vă uitați la fiecare trifoi individual, deoarece acest lucru va dura prea mult. În schimb, stați deasupra plasturelui și scanați-l îndeaproape. Întrerupeți dacă un trifoi sare la tine și verificați dacă are patru frunze.
  • Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 6
    2. Împingeți suprafața cu mâinile. Dacă scanarea de la distanță nu funcționează, aruncați în apropierea plasturelui trifoi. Rulați-vă încet mâinile peste plasturele de trifoi. Concentrați-vă pe trifoi în timp ce trece prin degete, verificând trifoi cu frunze suplimentare.
  • Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 7
    3. Împingeți frunzele în afară dacă credeți că vedeți un trifoi cu patru frunze. Dacă vedeți ceea ce pare a fi un trifoi cu patru frunze, împingeți tricotele înconjurătoare. Vezi dacă are de fapt patru frunze. Circistrele uneori arata ca au patru frunze, dar priveste cu adevarat frunze de la un alt cluster de clover.
  • Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 8
    4. Uită-te în aceeași zonă dacă găsești un trifoi de patru frunze. Dacă întâmpinați un trifoi cu patru frunze, continuați să căutați în acea zonă. Crunderile cu patru frunze sunt cauzate de o mutație genetică. Prin urmare, ele tind să fie găsite apropiate, deoarece semințele se vor răspândi în jurul aceleiași zone. S-ar putea să fiți suficient de norocoși să găsiți un al doilea trifoi cu patru frunze.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 9
    1. Nu încercați să vă uitați la fiecare trifoi individual. Scanarea frunzelor funcționează mai bine decât examinarea fiecărei frunze. Deoarece există sute de trifoi într-un singur patch, nu veți avea timp să vă uitați la ele. Dacă scanați frunzele, în schimb, o diferență în modelul general poate sări la dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 10
    2. Căutați frunze mai mici pe trifoi cu patru frunze. Nu vă așteptați ca un trifoi cu patru frunze să aibă chiar frunze. Rețineți că atunci când scanați un trifoi cu patru frunze, cea de-a patra frunză a trifoiului poate fi semnificativ mai mică decât celelalte.
  • Imagine intitulată Găsiți un trifoi cu patru frunze Pasul 11
    3. Nu vă descurajați. Crunderile cu patru frunze sunt incredibil de rare. Cu cât căutați mai des, cu atât este mai probabil să găsiți unul. Dacă nu găsiți un trifoi cu patru frunze la prima dvs. căutare, păstrați un ochi de fiecare dată când treceți un patch trifoi. Cu cât vă uitați mai des, cu atât mai probabil că veți găsi în cele din urmă un trifoi cu patru frunze.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Crunderile cu patru frunze sunt mai abundente în zonele perturbate și / sau călcate. Uită-te de-a lungul picioarelor și a traseelor ​​care circulă printr-un plasture de trifoi.
  • Odată ce trifloverul este ales, acesta va fi valisit foarte repede decât dacă îl puneți în apă sau îl apăsați într-o carte.
  • Cloverurile mutante sunt cele mai răspândite în vara târzie.
  • Puteți găsi mai multe trifoi cu patru frunze în martie, aprilie, mai, iunie, iulie și august.
  • Dacă locuiți în statul Texas, vă rugăm să fiți conștienți că acestea sunt destul de mult găsite.
  • Carolina de Sud și Pennsylvania sunt state mari pentru a găsi trifoi cu patru frunze. Asigurați-vă că vă aflați într-un câmp când căutați un trifoi cu 4 frunze.
  • Cel mai bun moment pentru a căuta un trifoi cu patru frunze este atunci când plouă și / sau umed.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar