Cum de a alege numere de loterie

Deși joacă loteria este un joc de noroc, asta nu înseamnă că nu poți avea o metodă pentru alegerea numerelor de loterie.Desigur, nu există o metodă perfectă pentru alegerea numerelor de loterie câștigătoare, dar există mai multe moduri pe care le puteți face. Puteți lua o abordare științifică sau matematică, un joc de noroc și să alegeți aleatoriu, urmați-vă intestinul.Experimentați cu câteva moduri diferite. Nu stii niciodata. S-ar putea să obțineți norocoși.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea numerelor frecvent selectate
  1. Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 1
1. Căutați diagrama de frecvență pentru loteria anterioară. Cele mai multe programe de loterie de stat oferă diagrame care arată cât de des a fost tras fiecare număr în timpul unui anumit interval de timp. De exemplu, arată cât de des a fost aleasă numărul 1 ca număr de powerball între 1997 și 2015.
  • Dacă puteți căuta frecvențele all-timp, acesta este cel mai bun set de date posibil pentru a analiza. Este mai cuprinzătoare și ar trebui să vă bazați pe numerele dvs. cât mai mare posibil.
  • Nu există nici o modalitate clară de a ști dacă ar trebui să căutați numere sau numere câștigătoare frecvente care apar mai puțin frecvent. Căutați ambele tipuri de numere și redați secvențe cu un combo de ambele dacă doriți.
  • Cu toate acestea, numerele câștigătoare care apar mai frecvent sunt susceptibile de a rămâne câștigători frecvenți. Dacă jucați un număr care nu apare la fel de frecvent, atunci pur și simplu ar trebui să așteptați un timp pentru a vedea dacă vine când este vorba de ea "Dinte" A castiga.
  • Asigurați-vă că vă uitați la diagrama de frecvență corectă pentru jocul de loterie pe care intenționați să îl jucați. De exemplu, statisticile Powerball vor fi diferite de statisticile Mega Millions.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 2
    2. Alegeți numerele dvs. pe baza graficului de frecvență. Examinați numerele care sunt cele mai frecvent alese și cele mai puțin frecvent alese. Examinați cote pentru acelea, precum și numerele între ele.După ce ați privit peste șanse, aveți două opțiuni:
  • Selectați numere care sunt trase frecvent. Dacă observați că câteva numere se remarcă pentru a fi atrași semnificativ mai des decât celelalte, luați în considerare includerea lor în alegerea dvs. Fiți conștienți, totuși, că mai mulți alți oameni vor încerca această tactică - dacă câștigi cu numere frecvent selectate, s-ar putea să aveți un risc mai mare de a vă împărți premiul cu alți câștigători.
  • Selectați numerele care sunt trase mai puțin frecvent. Alegerea numerelor care nu sunt culese foarte des ar putea părea contraintuitive, dar consideră acest lucru: dacă toți ceilalți sunt ocupați să aleagă numere frecvente și veți câștiga cu "Long-Shot", este posibil să nu trebuie să împărtășiți premiul cu cât mai multe altele câștigători.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 3
    3. Recunoașteți că fiecare număr are încă o șansă egală de a fi desenate. Privind la graficele de frecvență vă poate arăta ce numere tind să fie desenate, dar rețineți că atunci când desenul de loterie efectiv vine în jur, fiecare număr are încă o șansă absolut egală de a fi ales. Totul este în norocul tragerii.
  • Metoda 2 din 4:
    Utilizarea sistemului Delta
    1. Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 4
    1. Aflați sistemul Delta. Metoda Delta Lotto este o modalitate de a alege numere de loterie bazate pe un studiu statistic al numerelor care sunt una lângă cealaltă. Aceste informații au fost legate înapoi la numerele de loterie câștigătoare, care au constituit baza acestei metode.Cu alte cuvinte, metoda Delta se bazează pe cercetare, dar ține minte că nu există nici o garanție că vei câștiga dacă îți alegi numerele în acest fel.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 5
    2. Alegeți un număr foarte scăzut. Numărul ar trebui să fie între 1 și 5. De exemplu, numărul 1 este un număr bun pentru a alege, deoarece, de multe ori, mai mult de 60% din timp, numărul 1 face parte din numerele delta câștigătoare incluse în serie. Cu toate acestea, nu ezitați să alegeți un alt număr scăzut pe care îl simțiți bine, cum ar fi 3 sau 5 Nu există nicio știință exactă.Exemplu: 1
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 6
    3. Alegeți două numere între 1 și 8. Există o serie de combinații pe care le puteți alege. De exemplu, ați putea alege 3 și 5. Sau, 2 și 6 ar putea fi o opțiune. De asemenea, puteți alege două numere consecutive cum ar fi 7 și 8.Exemplu: 3 și 5 secvență: 1-3-5
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 7
    4. Alegeți un număr foarte aproape de 8. Itcanul este deasupra numărului 8, cum ar fi numărul 9. Sau, poate fi mai jos, de exemplu, 7. Pentru al patrulea număr, alegeți ceva destul de aproape de 8, fie deasupra sau sub ea. Exemplu: 9Sevența 1-3-5-9
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 8
    5. Alegeți două numere între 8 și 15. Alegeți două numere câteva numere distanță unul de celălalt, cum ar fi 11 și 13. O altă opțiune ar putea fi de 14 și 9 sau 10 și 14. Alegeți numerele aleatoriu sau alegeți numerele dvs. preferate între intervalul dat. Numărul mai mic nu trebuie să fie listat mai întâi. Exemplu: 11 și 13Secvenți: 1-3-5-9-11-13.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 9
    6. Notați numerele Delta. Odată ce ați selectat 6 numere în metoda descrisă, ați creat o secvență de număr de loterie de șase cifre. Scrieți-l în ordinea în care le-ați selectat. În exemplul nostru, numerele sunt 1-3-5-9-11-13
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 10
    7. Adăugați numerele. Asigurați-vă că suma numerelor nu este mai mare decât cel mai mare număr permis în jocul pe care îl jucați. De exemplu, dacă numărul cel mai mare de loterie pe care îl puteți juca este 56, atunci numerele noastre sunt în intervalul deoarece suma totală este egală cu 42. 1 + 3 + 5 + 9 + 11 + 13 = 42
  • Dacă dvs. este în aproximativ 15 din total, dar nu mai mare decât totalul, atunci ați selectat câteva numere bune.
  • Dacă aveți nevoie să selectați diferite numere, astfel încât suma dvs. nu este mai mare decât cel mai mare număr de loterie, atunci faceți acest lucru.
  • Este bine dacă numerele se repetă acolo unde este cazul. De exemplu, sunteți numărul de aproape 8 ar putea fi numărul 9 și puteți selecta și 9 pentru numărul dvs. între 8 și 15. Dacă aveți nevoie să faceți acest lucru pentru a vă asigura că suma dvs. totală nu este mai mare, aceasta este bine. Amintiți-vă numerele uneori repetați în numerele de loterie câștigătoare.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 11
    8. Rearanjați numerele delta. Numerele delta nu sunt de obicei în ordine secvențială. Deci, schimbați numerele din jurul unui pic. Puneți primul număr ultimul și ultimul număr mai întâi. Puneți numerele în mijloc la sfârșit sau la început. Rearanjați-le astfel încât să se afle într-o ordine diferită.De exemplu, numerele noastre rearanjate ar putea fi 1-3-5-9-11-13, ar putea fi 5-3-11-9-1-13. Există o serie de variații diferite pe care le puteți avea.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 12
    9. Notați numărul final delta.Deocamdată, seria Delta este de 5-3-11-9-1-13. Acesta nu este numărul dvs. de loterie finală. Veți folosi aceste numere pentru a crea secvența de numere de loterie.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 13
    10. Notați primul număr de loterie. Primul număr delta al seriei devine primul număr de loterie al secvenței dvs. de loterie. Rămâne neschimbată. Cu toate acestea, restul numerelor vor fi adăugate împreună pentru a crea numerele de loterie.De exemplu:, primul număr de loterie este de 5.Exemplu: 5
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 14
    11. Adăugați primul număr de loterie și al doilea număr Delta împreună. (5 +3 = 8) Această sumă a acestor două devine cel de-al doilea număr de loterie, numărul 4. Repetați acest lucru pentru restul numerelor delta. Adăugarea sumei numerelor de lângă celălalt este modul în care creați fiecare număr din serie pentru a crea secvența finală a numărului de loterie. Dacă numerele noastre delta sunt 5-3-11-9-1-13, atunci numerele noastre de loterie sunt create în felul următor:
  • Primul număr de loterie este de 5.Exemplu: 5-
  • Cel de-al doilea număr de loterie este creat prin adăugarea primului număr de loterie la cel de-al doilea număr delta.Pentru exemplul nostru, primim 8 ca suma de 5 și 3.Numărul 8 este al doilea număr de loterie.De exemplu, numărul are 5,8 până acum.Exemplu: 5-8-
  • Adăugați cel de-al doilea număr de loterie la cel de-al treilea număr delta. De exemplu, numărul 8 este al doilea număr de loterie. Numărul nostru al doilea deltă este de 11. De exemplu, numărul 8 plus 11 este egal cu 19. (8 + 11 = 19) Deci, nouăzeci este al treilea număr de loterie. De exemplu, numerele de loterie sunt de5,8,19 până acum.Exemplu: 5-8-19-
  • Adăugați cel de-al treilea număr de loterie și numărul al patrulea delta. În cazul nostru, 19 este al treilea număr de loterie și 9 este numărul al patrulea al Deltei. De exemplu, 19 plus 9 este egal cu 28 de ani. (19 + 9 = 28) Douăzeci și opt este numărul nostru de loterie al nostru. Numerele sunt de 5,8,19 și 28 până acum.Exemplul 5-8-19-28-
  • Adăugați cel de-al patrulea număr de loterie și al cincilea număr delta. Pentru exemplul nostru, 28 este numărul nostru de loterie al patrulea și 1 este numărul al cincilea delta al nostru. Douăzeci și opt plus 1 este egal cu 29. (28 +1 = 29) Deci, douăzeci și nouă este al cincilea număr de loterie. Până în prezent, numerele sunt de 5,8,19, 28 și 29.Exemplu: 5-8-19-28-29-
  • Adăugați cel de-al cincilea număr de loterie și al șaselea număr delta. În acest caz, 29 este cel de-al cincilea număr de loterie și 13 este al șaselea număr delta. 29 + 13 = 42 . Patruzeci și doi este al șaselea număr de loterie. Numerele de loterie sunt de 5,8,19,28,29 și 42 până acum.Exemplu: 5-8-19-28-29-42
  • Numerele noastre de loterie finală sunt 5-8-19-28-29-42. Acum, numerele dvs. sunt gata să joace. Repetați din nou procesul pentru a crea un alt număr delta.
  • Metoda 3 din 4:
    Alegerea numerelor norocoase
    1. Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 15
    1. Alegeți numerele care sunt semnificative pentru dvs. Dacă credeți în numerele norocoase, probabil că acestea se cifrează în jurul datelor sau evenimentelor importante din viața voastră. Se amestecă împreună numerele de numere semnificative. De exemplu, s-ar putea să folosiți ziua și anul nașterii bunicului dvs., 10/1929 și luna nașterii mamei dvs., 3/21. Împreună, puteți veni cu ceva de genul 10-19-3-21-29. Alte exemple de numere semnificative ar putea include ::
    • Zilele de naștere: ale tale, copiii tăi, soțul tău, și așa mai departe.
    • Aniversări: Aceasta ar putea fi o dată de aniversare a nunții sau data unui alt eveniment semnificativ.
    • Vârste: Folosind vârsta dvs. sau vârstele celor dragi este, de asemenea, o practică comună.
    • Adresele: adresa copilăriei sau a casei curente este o altă tactică pe care o puteți încerca.
    • Numerele de telefon: Încercați să vă rupeți numărul de telefon într-o secvență de numere de lotto cu o singură cifră.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 16
    2. Alegeți numerele pe care le considerați norocos. Unii oameni au un număr norocos pe care îl folosesc pentru tot. Nu este conectat o zi de naștere sau ceva de genul asta, ei la fel ca numărul. Dacă acesta este cazul pentru dvs., adăugați numărul dvs. norocos la numărul dvs. de loterie. Nu stii niciodata.S-ar putea să obțineți norocoși!
  • Dacă jucați un joc de loterie, cum ar fi Powerball, luați în considerare pentru a vă face numărul norocos Powerball Pick.
  • De asemenea, dacă sunteți numere norocoase sunt 7 și 11 norocoase, rețineți că acestea sunt cu adevărat comune loterie. Dacă câștigi cu aceste numere pe biletul dvs., s-ar putea să vă împărtășiți premiul cu o mulțime de oameni.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 17
    3. Alegeți un număr norocos și rămâneți cu el. Unii oameni aleg o secvență numerică pe care o consideră norocoasă și o joacă din nou până când vine un câștigător - dacă o face vreodată. De exemplu, dacă aveți o secvență de număr preferată este numărul dvs. preferat, combinat cu ziua dvs. de naștere și numărul norocos al soțului și ziua de naștere (3-6-11-9-10-31), atunci veți juca acest număr religios de fiecare dată când vă aflați Joacă loteria. Apoi, așteptați ca numărul dvs. să vină un câștigător. Acest lucru ar putea fi considerat a-ți face propriul noroc.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind numere aleatorii
    1. Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 18
    1. Găsiți un generator de număr aleator.Aleatoriu.Org Are un generator de număr special conceput pentru loteria. Avantajul utilizării unor remize aleatorii este că numerele de loterie câștigătoare sunt alese aleatoriu, de asemenea. Deci, ar putea fi o remiză norocoasă.
    • Alegeți câte bilete doriți. Apoi, alegeți țara sau starea în care jucați.
    • Alegeți jocul de loterie pe care îl jucați, cum ar fi Powerball, Nebraska-Pick 5, etc. Puteți alege anumite jocuri pentru fiecare stat.
    • Alegeți câte numere sunt disponibile în remiză.De exemplu, un număr de cinci secvențe, cum ar fi 5-10-14-2-6-7.Sau, este un număr de șase secvențe cum ar fi 11-5-3-9-15-24.
    • A ales cel mai mare număr din secvență. De exemplu, dacă orice număr de până la 59 este disponibil pentru a juca, secvența 6-59-30-15-5 este un număr de loterie viabilă.Numărul 60-3-67-3-10-5-1 nu este.Apoi, faceți clic pe Pick bilete. Setările și site-ul vor calcula un număr pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 19
    2. Utilizați un generator de număr aleator pentru numere unice. Dacă totuși doriți să aveți un mic control asupra numerelor dvs., ați putea utiliza un generator de număr aleator pentru a alege numerele individuale. De exemplu, ați putea alege parametrii cum ar fi un număr între 1 și 30. Apoi, lăsați numărul aleator să aleagă. Face asta pentru fiecare număr.
  • De asemenea, puteți urma pașii metodei Deltei, cu excepția cazului în care puteți alege numerele dvs., puteți permite generatorului de numere aleatorie să o facă. Pur și simplu setați parametrii pentru fiecare pas al procesului.
  • Imagine intitulată Alegeți numerele de loterie Pasul 20
    3. Utilizare "Lotto alege" Numere generate de calculator. Permiteți loteriei să aleagă aleatoriu pentru dvs. Puteți solicita alegeri aleatorii atunci când achiziționați biletul de loterie. Când participantul ți-a cerut numere, spune-i că vrei ca sistemul să aleagă numerele pentru tine. Cu clicul câtorva butoane, veți avea numerele de loterie. Dacă cumpărați mai multe bilete la un moment dat, acest lucru este probabil calea de a merge.
  • sfaturi

    Amintiți-vă, loteria este complet aleatorie și nu există o modalitate perfectă de a alege numere. Dacă ar fi fost, nu ar fi distractiv!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar