Cum să comparați paginile pe wikihow

Trebuie să îmbinați două pagini pe ?Din fericire, există un instrument care vă permite să comparați două pagini sau ID-uri de revizuire pe WikiHow pentru a găsi conținut identic.Acest articol vă va arăta cum să îl utilizați.

Pași

  1. Imagine intitulată Comparați paginile de pe WikiHow Pasul 1
1. Navigați la Special: ComparăPare.Aceasta este o pagină pe multe Wiki MediaWiki care vă permite să comparați două revizuiri individuale ale unei pagini.
  • Imagine intitulată Comparați paginile de pe  Pasul 2
    2. Introduceți titlul primei pagini pentru a compara în "Pagina 1".Alternativ, introduceți ID-ul revizuirii primei revizuiri pe care doriți să le comparați.
  • Dacă fuzionați două pagini, poate doriți să introduceți pagina care va fi fuzionată în primul câmp.
  • Imagine intitulată Comparați paginile pe WikiHow Pasul 3
    3. Introduceți titlul celei de-a doua pagini pentru a compara în "Pagina 2".Alternativ, introduceți ID-ul revizuirii celei de-a doua revizuiri pentru a compara.
  • Dacă fuzionează două pagini, aceasta va fi ținta de fuziune.
  • Imagine intitulată Comparați paginile pe  Pasul 4
    4. Selectați Comparaţie.Aceasta va compara cele două pagini unul altuia.
  • Imagine intitulată Comparați paginile pe  Pasul 5
    5. Citiți rezultatele.Tot conținutul lipsă din pagina a doua va fi evidențiat în galben pe coloana din stânga cu un semn (-) lângă conținutul lipsă.Tot conținutul lipsă din prima pagină va fi evidențiat în albastru pe coloana din dreapta cu un semn (+) lângă conținutul lipsă.
  • sfaturi

    Avertizări

    Instrumentul vă spune doar cât de asemănător sau diferit text a paginii este.Există o șansă ca cele două pagini să citească complet diferit, chiar dacă oferă același sfat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar