Cum se creează o regiune de succes în simcity 4

Doriți să fiți un primar bun și să creați o regiune înfloritoare în cea de-a patra instalare a seriei SIM City? Citiți mai departe pentru a afla cum.

Pași

Metoda 1 din 4:
Creați-vă primul oraș
Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 1
Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 1
1. Creați o nouă regiune. Alegeți dacă doriți să fie câmpie sau apă. Denumiți regiunea dvs. Apoi, faceți clic pe o secțiune din regiunea dvs. și alegeți "Joaca".
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 2
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 2
    2. Personalizați regiunea dvs. Mergi la "Mod bun" și începeți să vă modelați peisajul. Munții abrupți și apa nu pot fi zonate. Amintiți-vă că copacii în acest moment sunt liberi, și, de asemenea, creșterea valorii terenului și a sănătății. Adăugarea copacilor acum va fi foarte benefică.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 3
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 3
    3. Mergi la "Modul primar" și numele orașului dvs. Apoi zona o densitate scăzută rezidențială.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 4
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 4
    4. Puneți într-o centrală energetică naturală pentru a vă oferi rezidenților dvs. electricitate. Gazul natural este puțin mai scump pentru a menține, dar merită bine că poluarea este mult mai mică. Plasați această mică distanță de zonele rezidențiale și întoarceți-vă bugetul pentru a vă satisface nevoile, plus 30% mai mult (acest lucru vă va economisi bani). Ar trebui să vedeți un pic de dezvoltare în mișcare. Centrala electrică oferă doar câteva locuri de muncă, astfel încât creșterea va fi mică în această etapă. Acest lucru este normal, totuși.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 5
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 5
    5. Zona O cantitate mică de industrie cu densitate medie lângă centrala electrică. Acest lucru va oferi destul de multe locuri de muncă. Odată ce dezvoltarea începe să încetinească, să salveze orașul și să iasă în regiunea dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Creați un al doilea oraș
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 6
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 6
    1. Începeți un alt oraș de lângă prima și creați o conexiune. Veți dori ca terenul să fie plat, așa că nu mergeți nebun, creând peisajul tău. Orașul trebuie să fie plat, deoarece zonele industriale nu fac bine pe terenurile strâmbe.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 7
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 7
    2. Zona o mulțime de densitate medie industrială. Nu adăugați nicio zone rezidențiale. În loc să adăugați o altă centrală electrică în acest oraș, puteți trage linii de alimentare la marginea orașului și puteți crea o conexiune vecinului. Acceptați afacerea de putere care vă este oferită. În acest fel, cumpărați putere pentru un preț mic, în loc să vă mențineți propria dvs.
  • Ar trebui să vedeți fabricile și alte clădiri se dezvoltă foarte rapid. Acest lucru se datorează faptului că cererea de locuri de muncă în celălalt oraș este ridicată, deoarece oferă doar o mână de locuri de muncă. Cererea va fi întotdeauna "curgere" între orașe. Ei vor lucra în acest oraș industrial. Odată ce dezvoltarea este dezactivată, salvați și ieșiți din regiunea dvs.
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 7Bullet1
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 7Bullet1
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 8
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 8
    3. Du-te înapoi la primul tău oraș. Îndepărtați cantitatea mică de industrie pe care ați pus-o mai devreme. Majoritatea SIM-urilor dvs. lucrează acum în orașul industrial. O sumă foarte mică încă lucrează la centrala electrică. Păstrați zonarea rezidențială cu densitate scăzută până la oprirea dezvoltării. Odată ce orașul dvs. rezidențial are o populație de peste 1.100 de SIM-uri, puteți începe zonarea densității medii. Asigurați-vă că furnizați acele zone cu apă.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 9
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 9
    4. Adăugați un sistem școlar complet în acest oraș și asigurați-vă că îl finanțați bine. O comunitate de SIM-uri bine educate atrage întreprinderi bogate în orașul dvs. comercial și industria de înaltă tehnologie la cea industrială. Adăugați facilități de îngrijire a sănătății pentru a vă asigura că simtele dvs. trăiesc pentru a coace în vârstă.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 10
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 10
    5. Continuați să mergeți înainte și înapoi între cele două orașe. Pe măsură ce crește populația dvs., cererea de locuri de muncă industriale crește. Și la rândul său, dezvoltarea industrială va atrage noi sims în orașul dvs. rezidențial. Odată ce pari că aveți un model puternic între cele două orașe, este timpul să creați un oraș nou.
  • Dacă drumul sau drumurile care intră în orașul industrial sunt supraaglomerate, puteți încerca să faceți upgrade la o cale, să gestionați traficul suplimentar.
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 10Bullet1
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 10Bullet1
  • Metoda 3 din 4:
    Creați-vă orașele a treia și a patra
    1. Denumiți acest oraș al treilea și zona unor comerciale cu densitate scăzută. Adăugați o centrală electrică de gaze naturale. Asigurați-vă că păstrați această mică distanță de zonele comerciale. Până acum, cererea de dezvoltare comercială este probabil foarte mare. Zona dvs. se va dezvolta rapid.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 11
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 11
    2. Continuați să jucați între cele trei orașe. Ar trebui să adăugați în cele din urmă comerciale comerciale medii și de înaltă densitate la orașul dvs. comercial. Acest lucru va atrage birouri și simsuri de bogăție mai mari. Sims se vor așeza în orașul rezidențial și se vor deplasa la celelalte două orașe pentru a lucra. Asigurați-vă că aveți legături bune între orașele dvs.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 12
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 12
    3. Creați și denumiți un al patrulea oraș. Dezvoltați doar agricultura în acest oraș. Până acum, regiunea dvs. ar trebui să aibă o economie foarte sănătoasă.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 13
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 13
    4. Continuați să jucați între cele patru orașe. Până acum, ar trebui să aveți mai multe mii de sims în orașul rezidențial. Veți dezvolta industria de înaltă tehnologie în orașul dvs. industrial. Și odată ce aveți peste 45.000 de sims care lucrează în orașul dvs. comercial, veți obține zgârie-nori.
  • La început, orașul dvs. industrial va avea cei mai mulți angajați. Orașul dvs. comercial nu va fi departe. Pe de altă parte, nu veți avea prea mulți muncitori în orașul dvs. agricol. În timp, orașul dvs. comercial va depăși orașul industrial în numărul de locuri de muncă. Orașul rezidențial va crește să aibă 20.000 sau mai multe sims care trăiesc în ea. Ar putea avea chiar peste 100.000! Regiunea dvs. va fi înfloritoare de acest punct.
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pas 13Bullet1
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pas 13Bullet1
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 14
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 14
    5. Continuați să adăugați noi orașe în regiunea dvs. dacă doriți. Puteți amesteca și potrivi tipurile de dezvoltare pentru ao face distractiv. Regiunea dvs. ar trebui să continue să crească în jurul celor patru orașe de bază.
  • Metoda 4 din 4:
    Cum de a dezvolta orașe de succes
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 15
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 15
    1. Găsiți hărți de dimensiuni medii în orice regiune. De asemenea, puteți localiza unul nou cu un teren plat.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 16
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 16
    2. Plasați facilitățile cheie la punctul central al hărții 1/4. Acestea includ stațiile elementare și de liceu, de spital, de incendiu și de poliție.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 17
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 17
    3. Plasați un turn de apă și pompă de apă la orice loc rezervat pentru aceste facilități. Asigurați-vă că conductele sunt conectate.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 18
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 18
    4. Plasați o centrală electrică în orice colț al hărții dvs. Setați-l pentru aproximativ 1000 de capacități la început și continuați să urmăriți indicatorul dvs. de alimentare. Setați-l în mod regulat până când oferta dvs. de oraș este stabilă.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 19
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 19
    5. Stabiliți taxe realiste pentru orașul dvs. De exemplu, doriți între 7 și 8% pentru orașele rezidențiale și comerciale.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 20
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 20
    6. Puneți niște parcuri în orașul dvs. Aceasta este o garanție pentru creșterea populației.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 21
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 21
    7. Plasarea instalațiilor de tratare a apei pentru a reduce foarte mult poluarea apei. Cu toate acestea, ar trebui să faceți acest lucru numai când diferența dintre venituri și cheltuieli este între 1.000-2.000 de dolari.
  • Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 22
    Imagine intitulată Creați o regiune de succes în Simcity 4 Pasul 22
    8. Stabiliți obiective pentru populația dvs. Populația cea mai înaltă regiune pe care o puteți obține este de aproximativ 100.000-120.000. Pentru utilizatorii de la început, acest număr va fi în jur de 40.000-50.000. Pro PRO vor putea să obțină milioane într-o singură regiune. Dacă echilibrați în mod corespunzător cererea, ar trebui să puteți potrivi o jumătate de milion de locuitori într-un oraș de dimensiuni mari.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Veți dezvolta un smog urât în ​​orașul dvs. industrial. Acest lucru este în regulă pentru că nimeni nu locuiește acolo și poluarea nu poate călători între orașe.
  • Un sistem de educație bun va atrage sims și companii bogate. De asemenea, oferă mai multe oportunități.
  • Faceți o mulțime de misiuni de poliție pentru a obține secția de poliție Deluxe. Acest lucru duce la primirea t.V. Studio și post de radio, printre alte elemente.
  • Asigurați-vă că oferiți rețele de transport clare pentru a permite Sims să ajungă la locul de muncă și înapoi. De asemenea, actualizați rețelele dvs. de drumuri odată ce acestea sunt supraaglomerate. Puteți chiar să puneți tranzit în masă pentru a ajuta la problemele de trafic.
  • Repere și parcuri atrag dezvoltarea, în special rezidențiale și comerciale. Cu toate acestea, încercați să nu adăugați repere până când nu aveți o sumă rezonabilă de bani. Reperele sunt scumpe și sunt, de asemenea, costisitoare pentru a menține.
  • Monitorizați întotdeauna fondurile pentru a vă asigura că venitul dvs. este mai mare decât cheltuielile dvs. Dacă nu este, consultați consilierul financiar și vă va ajuta în stabilirea fondurilor dvs.
  • Dacă aveți Sim City 4 Rush Hour sau Sim City 4 Deluxe Edition, U Misiuni IT poate duce la beneficii recompensare.
  • Având o puternică forță de poliție și pompieri, face Sims să se simtă mai sigure.
  • Nu trebuie să aveți orașe cu doar un tip de dezvoltare. Puteți să-l amestec puțin pentru distracție.
  • Site-ul SIM City are o mulțime de sfaturi și răspunsuri la întrebări.
  • NAM ajută la timpul de navetă. De asemenea, evitați să vă puneți rezidențialul în apropierea colțurilor Acest lucru duce la navetiști veșnici. În cele din urmă, utilizați reclama ca un tampon în jurul căruiei la rezidențiale, care este o victorie triplă: 1 navetă mai mică, 2 comerciale are cel mai bine atât de trafic, cât și clienți, 3 zgomot de trafic pentru zona rezidențială. A încercat și testat numai utilizarea locurilor de muncă NAM, CAM și Landmark.
  • Dacă regiunea dvs. crește încet, fiți răbdători. Regiunea dvs. va avea o creștere de creștere mai devreme sau mai târziu.
  • În loc să începi cu densitatea medie industrială în al doilea oraș, începeți cu agricultura. Agricultura nu are nevoie de apă și folosește foarte puțină energie electrică. Atunci când întreaga zonă este plină de ferme, începe să zoneze asupra unor ferme pentru densitatea medie industrială și ridică rata de impozitare la 20% din agricultură. Faceți o mulțime de bani pe care îl puteți utiliza acum pentru a pune conductele de apă.
  • Dacă creați mai multe orașe din aceeași regiune, le faceți conectați prin drumuri și alte mijloace de transport.
  • Avertizări

    Fără un incendiu sau o secție de poliție, haosul se poate sparge. Orașul tău ar putea să meargă foarte ușor în flăcări sau să fie depășite cu criminali.
  • Finanțarea scăzută pentru stațiile de poliție, stațiile de foc, școlile și spitalele pot duce la greve.
  • SIM City 4 nu a fost conceput pentru a fi utilizat pe sisteme cu mai multe procesoare și astfel nu se poate gestiona "filetarea" care este utilizată, determinând accidentul. Pentru ghidul Cum se fixează clic pe următorul link: https: // rum.maniqui-es.com / stop-simcity-4-crashing
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un calculator
    • Sim City 4, Sim City Rush Hour sau Sim City Deluxe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar