Cum se adaugă etichete pe google maps pe pc sau mac

Thiste parere cum să etichetați o locație cu o etichetă personalizată pe Google Maps, utilizând un browser de Internet desktop. Puteți crea o nouă etichetă în orice locație.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați etichete pe hărțile Google pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschis Hărți Google Într-un browser de internet. Tip Hărți.Google.COM în bara de adrese a browserului dvs. și apăsați ↵ Introduceți sau ⏎ Reveniți la tastatură.
  • Imagine intitulată Adăugați etichete pe Hărți Google pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Conectați-vă la contul dvs. Google. Apasă pe CONECTARE butonul din partea dreaptă sus și conectați-vă cu e-mailul și parola.
  • Imagine intitulată Adăugați etichete pe Google Maps pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Faceți clic pe bara de căutare. Bara de căutare este situată în colțul din stânga sus al ecranului. Vă va permite să introduceți o adresă și să găsiți locația pe hartă.
  • Imagine intitulată Adăugați etichete pe Hărți Google pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Introduceți o adresă în bara de căutare. Aceasta va renunța la o pictogramă PIN pe toate locațiile potrivite din stânga și să le listați pe partea stângă.
  • Imagine intitulată Adăugați etichete pe Google Maps pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Faceți clic pe o locație din listă. Acest lucru va deschide detaliile locației selectate pe panoul din stânga. Aici puteți găsi adresa completă a locației și alte informații disponibile, cum ar fi numărul de telefon, ore și site-ul web.
  • Alternativ, puteți face clic pe un PIN pe hartă. Acest lucru va deschide, de asemenea, detaliile locației.
  • Imagine intitulată Adăugați etichete pe Hărți Google pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Găsiți și faceți clic pe Adăugați o etichetă Pe panoul din stânga. Această opțiune este listată lângă o pictogramă albastră în partea de jos a detaliilor locației.
  • Imagine intitulată Adăugați etichete pe hărțile Google pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Introduceți o etichetă în câmpul de text. Apasă pe Adăugați o etichetă Câmpul din colțul din stânga sus, introduceți eticheta pe care doriți să o adăugați și apăsați ↵ Enter sau ⏎ Returnați tastatura. Acest lucru va salva noua dvs. etichetă de locație în contul dvs. Google.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar