Cum de a anula spotify premium pe android

Toți te-ai terminat cum să-ți termini membrii de primăvară pe Smartphone sau Tablet Android.Puteți să vă încheiați membrii de primăvară pe orice dispozitiv prin conectarea la contul dvs. prin pagina Web Spotify utilizând un browser web.Acest lucru revine contului dvs. înapoi la un cont gratuit cu anunțurile la sfârșitul ciclului dvs. de facturare curent.

Pași

  1. Imagine intitulată Anulează Spotify Premium pe Android Pasul 1
1. Deschideți un browser web.Puteți utiliza orice browser web pe dispozitivul dvs. Android.Puteți utiliza browserul web implicit sau puteți utiliza Google Chrome sau Firefox sau un alt browser web.
  • Imagine intitulată Anulează Spotify Premium pe Android Pasul 2
    2. Navigheaza catre HTTPS: // Conturi.Spotify.COM.Introduceți adresa URL în bara din partea de sus a browserului web pentru a naviga la pagina de cont Spotify.
  • Imagine intitulată Anulează Spotify Premium pe Android Pasul 3
    3. Conectați-vă la pagina de conturi Spotify.Vă puteți conecta cu adresa de e-mail și parola asociată cu contul dvs. de observare.Dacă v-ați înscris pe Facebook, apăsați butonul albastru care spune "Logheaza-te cu Facebook"
  • Imagine intitulată Anulează Spotify Premium pe Android Pasul 4
    4. Atingeți Setările contului.Acest buton se afișează sub imaginea dvs. de profil când vă conectați prin Facebook.Acest lucru vă duce la pagina Web Spotify.
  • Imagine intitulată Anulează Spotify Premium pe Android Pasul 5
    5. Atingeți Abonament.Este în bara laterală din stânga paginii Spotify. Aceasta afișează informațiile de abonament și de plată.
  • Imagine intitulată Anulează Spotify Premium pe Android Pasul 6
    6. Atingeți Modificați sau anulați.Este butonul verde din partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Anulează Spotify Premium pe Android Pasul 7
    7. Atingeți Anulați Premium.Este butonul de la "Spotify gratuit" sub antetul care spune "Spotify gratuit".
  • Imagine intitulată Anulează Spotify Premium pe Android Pasul 8
    8. Atingeți Da, anulați.Este butonul negru la dreapta sub antetul care spune "Anulați Premium".Acest lucru confirmă că doriți să anulați Spotify Premium și readuceți contul înapoi la un cont gratuit după terminarea ciclului dvs. de facturare curent.Aveți opțiunea de a răspunde la o scurtă anchetă cu privire la motivul pentru care ați anulat.Dacă doriți să completați sondajul, răspundeți la întrebări și apoi apăsați Trimite În josul paginii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar