Cum să fii un chiropractic

Chiropracticienii sunt profesioniști licențiați care tratează pacienții cu dureri / leziuni ale gâtului și spatelui. Ei efectuează examene cu raze X și alte teste de diagnosticare, oferă diferite terapii și sfătuiesc pacienții cu privire la sănătatea generală și stilul de viață. Citiți acest articol pentru a afla cum să deveniți un chiropractician.

Pași

Metoda 1 din 1:
Noțiuni de bază
  1. Imaginea intitulată Be un Chiropracticant Pasul 1
1. Absolvent al liceului sau trecerea examenului de dezvoltare a educației generale (GED). Va trebui să faceți una dintre aceste lucruri pentru a fi acceptată la o instituție de patru ani.
  • Luați SATS, testul standardizat necesar pentru colegii, Anul Junior și Aplicați la diferite colegii și universități pentru a vă menține opțiunile deschise.
  • Imaginea intitulată este un chiropracticator Pasul 2
    2. Obțineți o diplomă de licență de la o instituție de patru ani. Va trebui să fi completat cel puțin trei ani de învățământ de licență pentru a se adresa unui medic în programul chiropractic. Ar trebui să aveți cel puțin 90 de ore de semestru în ambele cursuri de artă și știință liberală, cum ar fi fizica, chimia și biologia.
  • Nu trebuie neapărat să finalizați diploma de licență pentru a fi acceptată la școala chiropractică, deși având o diplomă de licență va crește perspectivele dvs. de muncă în viitor.
  • Imaginea intitulată Fii un chiropracticator Pasul 3
    3. Completați un medic în programul Chiropractic (DC). Aceste programe durează de obicei patru ani pentru a finaliza. În primii doi ani, veți studia fiziologia, anatomia, biologia și alte subiecte într-un cadru de clasă. În următorii doi ani, veți obține o pregătire clinică supravegheată în manipularea și diagnosticul spinal.
  • Luați în considerare completarea unui program de rezidență după absolvire pentru a obține o specialitate într-o anumită zonă, cum ar fi pediatria.
  • Imaginea intitulată este un Chiropracticator Pasul 4
    4. Ia licențiat. Toate statele au nevoie de ca chiropracticienii să fie licențiați, iar cerințele specifice variază între state. În plus față de completarea medicului în programul Chiropractic (DC), va trebui, de asemenea, să treceți o serie de examene, care pot include atât examene naționale, cât și examene locale.
  • Verificați cu starea dvs. sau cu starea pe care doriți să o practicați, pentru cerințe specifice. Dacă vă mutați la un nou stat, va trebui să deveniți re-certificați în acel stat.
  • Imagine intitulată Fii un chiropracticator Pasul 5
    5. Găsiți locul de muncă. Majoritatea chiropracticilor lucrează cu normă întreagă în propria lor practică sau în practici de grup, în timp ce alții lucrează în spitale sau în birourile medicilor. Lucrarea necesită să fie pe picioare pentru perioade lungi de timp în timp ce tratează pacienții, deci asigurați-vă că sunteți în formă fizică.
  • Numărul de locuri de muncă chiropractice este de așteptat să crească cu 28% din 2010 la 2020, ceea ce este mai rapid decât rata medie de creștere pentru locurile de muncă.
  • Dacă vă decideți să vă începeți propria practică, va trebui să investiți timpul în marketingul clinicii dvs., determinând sistemul de programare a programului, menținând relații cu clienții și urmărirea performanței clinicii dvs. Veți purta mai multe pălării!
  • Resurse aditionale

    Exemplu de scrisoare de intenție chiropractică personală

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    În plus față de completarea cerințelor de educație și licențiere neapărat, chiropracticienii ar trebui să fie orientați detalii, să aibă o dexteritate manuală bună și abilități interpersonale puternice, deoarece munca necesită lucrul cu mulți oameni zilnic zilnic.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar