Cum să îngropați st. Joseph

Îngropând o statuie a stului. Joseph este o practică tradițională și populară, de multe ori recurge la atunci când încearcă să vândă o casă. Plasarea exactă a statuii poate varia în funcție de cine cereți, dar există încă o procedură generală pe care ar trebui să o urmați.

Pași

Partea 1 din 3:
Îngropând statuia
  1. Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 1
1. Cumpărați o statuie a Sfântului Joseph. Alegeți o statuie mică, simplă, astfel încât înmormântarea să fie mai ușor de efectuat. Puteți de statui Saint la magazinele de aprovizionare catolice și online.
  • Înălțimea ideală este între 3 și 4 inci (7.6 și 10 cm).
  • În zilele noastre, puteți chiar să cumpărați un st. Joseph "Kit de vânzare la domiciliu" de la comercianții cu amănuntul și unele birouri imobiliare. Aceste kituri vin, de obicei, cu o mică statuie a stului. Joseph, o carte de rugăciune și instrucțiuni despre practică.
  • Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 2
    2. Înfășurați statuia în cârpă de protecție. Luați o cârpă moale, curată sau un material similar și împachetați-l în jurul statuii de mai multe ori, acoperind toate laturile, inclusiv partea superioară și inferioară. Luați în considerare plasarea statuii înfășurate într-o pungă de plastic revigorabilă, de asemenea.
  • De asemenea, ați putea înfășura statuia în folie de plastic sau plasați-o direct în sacul de plastic, fără a-l împacheta mai întâi într-o cârpă. Ideea este pur și simplu de ao proteja de cât mai multă murdărie și deteriorare posibil.
  • Înfășurarea statuii este o chestiune de practică, dar mai important, este, de asemenea, un semn de respect. Chiar dacă vă îngropați statuia, st. Joseph este încă un sfânt, așa că ar trebui să demonstreze un anumit grad de respect față de asemănarea sa.
  • Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 3
    3. Îngropă statuia. Săpați o gaură în curtea dvs., care este suficient de adâncă pentru a se potrivi întregii statui. Așezați statuia înfășurată înăuntru, apoi umpleți restul gaurei cu murdărie. Rețineți că orice specificare cu privire la plasarea exactă a statuii variază în funcție de cine cereți, deci nu există nici o alegere definitivă.
  • Cea mai comună tradiție deține că trebuie să îngropați statuia în apropierea "De vânzare" semn sau lângă drum. Așezați statuia în interiorul gaurei cu susul în jos și îndreptați-vă din casă.
  • Alții insistă că statuia ar trebui să se confrunte cu drumul pentru a simboliza actul de a părăsi casa.
  • Unele tradiții sugerează, de asemenea, plasarea statuii în sus sau întinse pe spate, îndreptându-se spre casă ca o săgeată.
  • De asemenea, ați putea lua în considerare plasarea statuia de 3 picioare (1 m) departe de partea din spate a casei sau în pat de flori din curtea din spate.
  • Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 4
    4. Luați în considerare îngroparea statuia într-o oală de flori. Dacă locuiți într-un apartament sau un condominiu, este posibil să nu aveți o curte pe care o puteți îngropa statuia. În aceste condiții, trebuie să îngropați statuia într-o oală mare de flori. Așezați vasul de flori pe o punte, patio sau pe un ferestre.
  • Potul de flori poate avea ceva în creștere în ea, dar aceasta nu este o necesitate strictă.
  • Rețineți că restul tradiției rămâne la fel. Ar trebui să înfășurați statuia în cârpă de protecție și să o tratați cu același grad de reverență.
  • Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 5
    5. Luați în considerare păstrarea statuia în casa dvs. Dacă gândul de a îngropa o statuie a stului. Joseph pare lipsit de respect față de dvs., luați în considerare plasarea statuii în casa dvs., în schimb. Setați statuia în jos într-o fereastră sau pe un contor aflat clar la semnul "de vânzare" în curtea dvs.
  • Când faceți acest lucru, nu este nevoie să înfășurați statuia în cârpă de protecție.
  • Îngroparea statuii este o chestiune de tradiție, nu de doctrină. Nu există o doctrină catolică care să ateste că îngroparea unei statuie a stului. Joseph vă va ajuta să vă vindeți casa. Învățăturile bisericii sugerează că chemarea la st. Mijlocirea lui Iosif atunci când vă vindeți casa poate ajuta, totuși, motiv pentru care păstrați o statuie a stului. Joseph în casa ta în timpul vânzării ar funcționa probabil la fel de bine ca și îngroparea statuia.
  • Partea 2 din 3:
    Spunând o rugăciune
    1. Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 6
    1. Rugați-vă la înmormântare. De îndată ce îngropați statuia, ar trebui să spuneți o rugăciune la st. Iosif, cerând mijlocirea lui. Rugăciunea exactă poate varia și puteți merge cu o rugăciune pre-scrisă sau o rugăciune din inima voastră.
    • Unele rugăciuni "amenință" st. Iosif, în esență, afirmând că ar trebui să vândă casa pentru tine dacă vrea să iasă din pământ. Aceste rugăciuni subminează oarecum valoarea cererii de mijlocire, totuși, astfel încât acestea nu sunt în general preferate.
    • Luați în considerare utilizarea unei rugăciuni simple și umile, cum ar fi următoarele:
    • "O Sf. Sf. Joseph, tatăl lui Iosif, Tatăl lui Isus al lui Isus, soțul lui Chaste al Maicii lui Dumnezeu, vă rog să vă alăturați cu mine în lăudarea lui Dumnezeu Tatăl prin Fiul Său divin care a murit pe cruce și a ridicat din nou să ne dea păcătoșii noi. Prin numele sfânt al lui Isus, rugați-vă să obținem de la tatăl veșnic favoarea pe care o cerem: vânzarea noastră la domiciliu. Am fost necredincioși față de iubirea neîncetată a lui Dumnezeu Tatăl lui Isus mila pentru noi Frații și surorile Lui. În mijlocul splendoarelor prezenței iubitoare a lui Dumnezeu, nu uitați de necazurile a cărui care plânge. Prin rugăciunile voastre și ale soțului vostru cel mai sfânt, doamna noastră binecuvântată, iubirea lui Isus răspunde chemului nostru de speranță încrezătoare. Amin."
  • Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 7
    2. Spune o rugăciune în fiecare zi până când casa vinde. În timp ce spune că o singură rugăciune la momentul înmormântării este bună, repetă o rugăciune pentru mijlocire în fiecare zi din acel moment demonstrează un grad mai mare de credință și seriozitate. Puteți spune aceeași rugăciune în fiecare zi sau puteți oferi o altă persoană.
  • Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 8
    3. Încercați o novenină de nouă zile. În loc să spunem o rugăciune standard în fiecare zi, ați putea încerca să spuneți o noven. O nouăN este un set de rugăciuni recitate pe parcursul a nouă zile. Există diferite variante, dar în esență, spui o rugăciune diferită în fiecare zi și urmați fiecare rugăciune cu un "Tatăl nostru."Luați în considerare utilizarea următoarei Novenea:
  • Ziua 1: Dumnezeule, Ghidul celor care ascultă și îi ajută pe cei care aud vocea voastră, vorbesc cu mine, așa cum ați făcut ST. Iosif, și ajută-mă să realizez lucrurile pe care mi le dai să fac.
  • Ziua a doua: Dumnezeule, iubiți poporul vostru și binecuvântați viețile obișnuite pe care le trăim liniștit. Așa cum ați binecuvântat st. Joseph, binecuvântați ceea ce fac, oricât de ascuns și simplu poate fi, și lăsați tot ce mă fac cu dragoste.
  • Ziua a treia: Dumnezeule, credincios, ne amintiți întotdeauna și în timp dezvăluiți binecuvântările voastre. Ajută-mă să am încredere în tine, ca st. Joseph de încredere credincios, și nu mă lăsa niciodată să-mi pierd credința în darurile minunate pe care mi le promiți.
  • Ziua a patra: Dumnezeu a familiilor, binecuvântați familia care este a mea. Păstrați-ne în siguranță de rău și nu lăsați niciodată răul între noi. Lăsați pacea să rămână în inimile noastre.
  • Ziua a cincea: o Doamne, care iubește copiii, fii bun cu copiii noștri astăzi. Dă-i ochi de credință pentru că a văzut departe, o inimă iubitoare pentru o viață primită și un loc întotdeauna de partea voastră.
  • Ziua a șase: Dumnezeu din casa noastră cerească, să ne binecuvânteze casa pe pământ. Lăsați Spiritul Mariei și a lui Iosif să se odihnească la masa noastră, să ne modeleze cuvintele și acțiunile și să aducă binecuvântarea copiilor noștri.
  • Ziua a șaptea: Dumnezeu, Tatăl nostru, dați spiritului tău părinte celor care sunt acum tați. Ca și Iosif, dă-i inimile iubirii devotate pentru soțiile și copiii și puterea de iertare și răbdare.
  • Ziua a opt: Dați adăpost, Dumnezeule, celor care au nevoie de ea și reuniți familii împărțite. Dă-ne suficient pentru a mânca, și de a lucra decentă pentru a câștiga pâinea noastră. Îngrijire pentru noi, Dumnezeule.
  • Ziua 9: Binecuvântați toate familiile, Doamne, mai ales cei care au nevoie. Amintiți-vă viața fiului vostru, ne rugăm pentru cei săraci, pentru cei care nu au o casă bună, pentru cei din exil. Acordați-i un protector ca Iosif, Dumnezeule.
  • Partea 3 din 3:
    Eliberând statuia
    1. Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 9
    1. Săturați statuia când casa dvs. vinde. De îndată ce contractul este semnat și detaliile finale sunt în ordine, eliminați statuia din locul său în curte. Despachetați cârpa de protecție și spălați orice murdărie care a reușit să ajungă la statuie în sine.
    • Potrivit legendei, dacă părăsiți statuia în curte, noii proprietari ai casei nu vor putea să rămână acolo mult timp. Proprietarii noi vor veni și vor merge până când statuia este în cele din urmă eliminată.
    • Deși nu poate fi nicio dovadă pentru a sprijini această legendă, eliminarea statuii ar trebui să fie cel puțin ca un semn de respect.
  • Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 10
    2. Mulțumiri. Oferă o rugăciune de mulțumire - mai întâi lui Dumnezeu, și apoi la st. Joseph pentru mijlocirea sa. Puteți oferi o rugăciune din inima voastră și în propriile cuvinte sau ați putea spune o rugăciune generică pre-scrisă de mulțumire. Oricum, cel mai important este să te rogi cu sinceritate.
  • Un exemplu de rugăciune de mulțumire ar fi:
  • "Tatăl ceresc, vă mulțumesc pentru viața mea și tot ce ați dat asupra mea și asupra tuturor oamenilor, în această zi și în fiecare zi. Vă mulțumesc pentru binele și răi, înțelegerea iertării și a puterii voastre sfinte, fără de care nu am avea nimic. Vă mulțumesc în această zi pentru toate binecuvântările voastre, darurile voastre, nu vă puneți niciodată dragostea pentru noi. Deși toți suntem păcătoși, vă rog să mă iertați în fiecare zi pentru ceea ce am făcut greșit, ca să nu fi observat. Chiar dacă toți ne-am despărțit de slava lui Dumnezeu, vă mulțumesc pentru sacrificiul singurului tău fiu Isus Hristos pentru toate păcatele noastre. Tu și numai tu îl cunoști pe tatăl și știi dacă inimile noastre sunt adevărate. Deci, încă o dată, vă mulțumesc cu toată inima și sufletul meu. În numele lui Hristos mă rog. Amin."
  • Imagine intitulată Bury St. Joseph Pasul 11
    3. Afișați statuia într-un loc de onoare în noua dvs. casă. De la mijlocire la st. Joseph a ajutat să vă vindeți casa, este obișnuit să afișați statuia pe care ați îngropat-o în noua dvs. casă. A face acest lucru demonstrează recunoștința și reverența.
  • Afișajul nu trebuie să fie ceva fantezist. Pur și simplu așezați statuia pe mantel sau birou va fi suficientă.
  • sfaturi

    Cred. Îngropând o statuie a stului. Iosiful ar trebui făcut ca un act de credință, mai degrabă decât ca un act de superstiție sau noroc. Acționează în sinceritate, rugați-vă în serios și credeți că ajutorul pe care îl cereți va veni calea voastră.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Statuie sau st. Joseph SAU Sf. Joseph Home Vanding Kit
    • Pânză de protecție
    • Bag de plastic revigorabil
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar