Cum să cumpărați electronice utilizate

Cumparam masini folosite, mobilier si uneori haine, dar cumpararea electronicii folosite poate fi cea mai riscata dintre toate. Ei nu au întotdeauna o garanție valabilă, pot fi defecte și nu pot funcționa atâta timp cât mai noi. Totuși, cumpărarea de electronice folosite vă poate economisi bani și vă poate ajuta să reduceți deșeurile de mediu. Din fericire, puteți ieși din partea de sus dacă întrebați întrebările corecte și luați pașii următori.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați Electronica folosită Pasul 1
1. Cercetați produsul însuși. Unele produse durează mult timp și au o mulțime de viață rămasă, unii nu durează atât timp, de exemplu, ar putea avea o baterie reîncărcabilă scumpă care să nu poată fi înlocuită cu ușurință dacă a fost uzată. Produsele cu piese mecanice sunt, de asemenea, mai predispuse la purtarea afară. Dacă produsul are o verificare software că acest lucru este încă susținut de producător. Acest lucru poate sau nu contează în funcție de dispozitiv. De exemplu, un dispozitiv ca un smartphone care depinde de aplicații va fi mai probabil să devină depășit mai devreme decât o mașină de spălat în care software-ul nu are nevoie niciodată de schimbare.
  • În plus, există versiuni ale anumitor produse care pot avea o vină cunoscută cu ei.
  • Citiți recenzii online. Puteți pune întrebările proprietarului pentru a vedea dacă produsul are aceste probleme. De exemplu, unele dispozitive pot avea mai multe plângeri cu privire la mânerul care iese sau poate că unitatea se supraîncălzește atunci când se află inactiv pentru câteva minute. Uită-te îndeaproape la dispozitivul utilizat în persoană, dacă este posibil, pentru a vedea dacă aceste defecte sunt prezente. De obicei, cercetarea preliminară vă va spune ce să căutați.
  • La revizuire, întrebați, "Ce vine dispozitivul dacă îl cumpăr nou?"În acest fel, veți ști dacă lipsește ceva, iar prețul ar trebui ajustat pentru a reflecta orice componente sau documentație lipsă.
  • Imagine intitulată Cumpărați Electronica folosită Pasul 2
    2. Să se familiarizeze cu lingo. A restaurată Produsul nu a fost folosit neapărat - poate că a fost trimis înapoi producătorului pentru un motiv cosmetic, fixat în consecință și vândut ca fiind renovat (adesea cu garanția producătorului). A recondiționată Elementul, pe de altă parte, a fost folosit și fixat - acestea vin, de obicei, cu o garanție de la compania care îl vinde, dar nu de la producător.
  • Imagine intitulată Cumpărați Electronica folosită Pasul 3
    3. Întrebați despre cine este fixat sau restaurată produsul. Dacă producătorul a făcut-o, atunci există un risc mai mic decât dacă a fost făcut de o terță parte. S-ar putea, de asemenea, să puteți afla cum despre produsul a fost fixat sau schimbat.
  • Imagine intitulată Cumpărați Electronica folosită Pasul 4
    4. Asigurați-vă că produsul vine cu o garanție decentă. Dacă cumpărați de la un lanț de vânzare cu amănuntul sau de la alți vânzători de renume, sunt disponibile șanse că este disponibil un fel de garanție. Aflați cât timp durează acest lucru și ce acoperă. Puteți cumpăra o acoperire suplimentară? Dacă da, pentru cât timp și cât costă? Chiar dacă alegeți să nu cumpărați garanția extinsă, faptul că este oferit ar putea sugera încrederea companiei sau a producătorului în produs. O garanție mai scurtă (aproximativ 6 luni și sub) ar putea arăta o lipsă de încredere în produs.
  • Imagine intitulată Cumpărați Electronica folosită Pasul 5
    5. Întrebați despre politica de întoarcere și de schimb. Cele mai multe locuri de renume nu vor pune întrebări dacă returnați un produs în termen de o lună sau cam asa ceva.
  • Imagine intitulată Cumpărați Electronica folosită Pasul 6
    6. Dacă este posibil, testați produsul înainte de ao cumpăra. Dacă cumpărați de la cineva pe lângă un lanț de vânzare cu amănuntul, acest lucru este deosebit de important. În timp ce acest lucru nu va garanta că nu se va rupe mai târziu, cel puțin se asigură că aveți un produs de lucru curent.
  • Imagine intitulată Cumpărați Electronica folosită Pasul 7
    7. Țineți-vă la orice chitanțe sau documente pe care le-ați primit. Veți avea nevoie de un mandat valabil pentru a primi o reparație sau înlocuire. Acest lucru este deosebit de important dacă plătiți cu numerar. Chitanțele pot dovedi că ați cumpărat-o și când. Păstrați-vă într-un loc sigur. Niciodată nu știi când poate veni la îndemână.
  • sfaturi

    Dacă cumpărați o bucată de echipament digital (E.G., un telefon sau un player MP3) și găsiți că are bug-uri, verificați dacă există o actualizare firmware pe care o descărcați pentru a remedia problema. Verificați site-ul producătorului pentru a vedea dacă există unul disponibil pentru produs pentru a remedia problemele cunoscute.
  • Unele magazine au un program comercial în care puteți aduce în vechile dvs. electronice pentru a obține credit către cele noi.
  • Citiți cu atenție descrierile, mai ales dacă achiziționați online. Pe site-urile de licitații, puteți găsi cu ușurință produse care specifică faptul că nu funcționează, dar sunt de vânzare pentru piese. De asemenea, descrierea problemelor cunoscute, cum ar fi ecrane de zgâriere sau părți lipsă. Unele probleme nu pot împiedica performanța produsului, dar orice face mai puțin decât condiția de mentă ar trebui să aibă ca rezultat o reducere a costurilor.
  • Dacă puteți, cumpărați cu a Card de credit. Multe carduri de credit oferă protecție pentru achiziții, deci verificați pentru a vedea ce oferă dvs. înainte de cumpărare. Aceasta poate da protecție suplimentară dacă vânzătorul nu se referă la promisiunile lor sau dacă produsul nu a fost așa cum este descris. Paypal oferă, de asemenea, acest lucru dacă cumpărați de la eBay indiferent de modul în care finanțezi achiziția.
  • Uneori, un computer de laptop renovat va dura mai mult decât unul nou. A trecut printr-o inspecție aprofundată de două ori și poate că a avut probleme inerente modelului fixat înainte de a vă lua. Cumpărarea unuia care este modelul de anul trecut renovat este cel mai bang pentru dolar pe care îl puteți obține.
  • Avertizări

    Un lucru bun de făcut atunci când cumpărăm electronice online este obținerea de asigurare pentru transport maritim. Pentru unul, asigurarea tinde să obțină pachetul tratat mult mai bine, iar pentru un alt număr de mai mulți vânzători online nu vor garanta un produs dacă nu este asigurat. Asigurarea vă va oferi protecție dacă vânzătorul încearcă să pretindă că funcționează bine și veți primi un produs care nu funcționează. Nu oferi unui vânzător un potențial de a vă oferi un produs rău.
  • Nu presupuneți niciodată lucrările produsului după ce îl cumpărați. Asigurați-vă că ați testat produsul înainte de a cumpăra acest lucru, acesta scade șansa clientului care returnează produsul înapoi la vânzător
  • Unii oameni ar putea încerca să te înșele. Întrebați dacă vi se permite să testați produsul înainte de a cumpăra.
  • Asigurați-vă că sunteți încrezător în vânzătorul dvs. și sunteți sigur că primiți un produs de bună calitate!
  • Multe produse au cunoscut problemele care pot fi acoperite în garanția unui producător, dar nu ar fi acoperite dacă cumpărați utilizat.
  • Dacă cumpărați de la eBay, asigurați-vă că ați verificat feedbackul vânzătorului.De asemenea, verificați prețurile de expediere.Uneori, o afacere bună poate deveni mai puțin datorită transportului maritim supraevaluat. Verificați întotdeauna descrierea vânzătorului și dacă spune că este în stare proastă, nu-l cumpărați sau altfel se poate rupe foarte repede.
  • Nu ezitați să puneți întrebări!Dacă nu cumpărați dintr-un lanț de vânzare cu amănuntul care oferă o garanție de bani, acest lucru este deosebit de important.Dacă vânzătorul nu va răspunde la întrebări sau nu vă va oferi o șansă de a testa dacă puteți face acest lucru, nu cumpărați produsul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar