Tot ce trebuie să știți pentru a alege laptopul potrivit pentru studenți

Există tone de laptop-uri minunate acolo, astfel încât alegerea unuia pentru un student nu este ușor! Dacă vă simțiți pierduți într-o mare de opțiuni și caracteristici, înțelegem complet. Am cercetat o gamă largă de alegeri pentru dvs., păstrând în minte studenții la fiecare pas și vă vom merge prin procesul de a vă ajuta să vă restrângeți opțiunile. Veți avea laptopul perfect în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 13:
Mergeți la un PC pentru o alegere simplă și accesibilă.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenți Pasul 1
1. PC-urile sunt accesibile, ușor de utilizat și compatibile cu cele mai multe software. Dacă nu ați folosit niciodată un sistem de operare Mac înainte, există un pic de curbă de învățare înainte de a vă simți cu adevărat confortabilă cu ea. De asemenea, PC-urile tind să fie mai ieftine și multe școli preferă laptop-urile bazate pe Windows, astfel încât elevii să nu întâmpine probleme de incompatibilitate software.
  • PC-urile de clasă școlară variază de obicei de la 300 la 900 $.
  • Dacă mergeți cu un PC, asigurați-vă că investiți în software anti-virus și malware pentru protecție. Produsele Apple au, în general, apărare mai bine încorporată împotriva acelei lucruri. Dacă PC-ul dvs. rulează Windows 10, software-ul antivirus gratuit Microsoft Defender este deja construit și ar trebui să păstreze studenții în siguranță. Dacă executați o versiune mai veche a Windows, luați în considerare cumpărarea de software Norton sau McAfee pentru a proteja computerul. Ambele opțiuni costă aproximativ 100 de dolari pe an.
  • Pentru studenții de afaceri, Windows este platforma de alegere, deoarece problemele de compatibilitate software sunt mai puțin probabil.
  • Multe programe de inginerie populare, cum ar fi AutoCAD și Pro / Inginer, sunt disponibile numai pentru Windows.
Metoda 2 din 13:
Încercați un Mac pentru longevitate și o calitate grafică uimitoare.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenții Pasul 2
1. Mac-urile sunt (aproape) imune la viruși și oferă cea mai bună experiență grafică. Dacă sunteți familiarizat cu sistemul de operare Mac sau sunteți un design grafic, fotografie sau muzică, un laptop Mac este o alegere excelentă. Mac-urile sunt mai scumpe, dar hardware-ul este high-end și ar trebui să dureze cel puțin 5-7 ani. Laptopurile emblematice ale Apple sunt MacBook Air și MacBook Pro.
  • MacBook Air este mai subțire, mai ușor și mai accesibil decât pro. Un MacBook Air vă va costa încă cel puțin 1.000 de dolari, ceea ce nu este exact ieftin.
  • MacBook Pro sunt partea de sus a mașinilor de linie. Pro PRO sunt mai rapide și mai mari decât aerurile, dar sunt, de asemenea, mai grele și mai scumpe. Prețul de plecare pentru un MacBook Pro este de 2.000 de dolari minim și poate varia până la 5.000 $.
Metoda 3 din 13:
Obțineți un procesor de bază I5 pentru o eficiență maximă.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenții Pasul 3
1. Procesoarele de bază I5 și I7 se laudă cu viteze de performanță imbatabile. Procesorul controlează cât de repede se execută computerul. Cele mai multe laptop-uri de bază au un procesor dual I5, care funcționează excelent pentru studentul mediu de liceu sau colegiu. Dacă faceți design grafic sau video sau dacă trebuie să executați simultan o mulțime de aplicații, un procesor quad-core i7 este o opțiune mai bună.
  • Viteza procesorului este importantă, deci nu va fi greu să găsești aceste informații! Este de obicei prima caracteristică listată.
  • Brandurile variază, dar procesoarele i7 costă de obicei aproximativ 200 de dolari mai mult decât procesoarele I5.
Metoda 4 din 13:
Căutați 8 GB de RAM, astfel încât multitaskingul este o briză.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenții Pasul 4
1. Această mulțime de RAM îndeplinește cu ușurință nevoile celor mai mulți studenți de liceu. RAM determină câți sarcini laptopul dvs. se poate ocupa la un moment dat. Pentru elevii de liceu cu nevoie de productivitate de bază, 8 GB de RAM este o mulțime. Dacă sunteți în colegiu, studiați designul grafic sau luarea claselor virtuale, 12-16 GB de memorie RAM este mai eficientă. Mai multe RAM conduce însă prețul, deci rămâneți la minim dacă sunteți la un buget.
  • LEAP de la 8 GB la 16 GB adaugă de obicei aproximativ 200 de dolari la costul total.
  • Tehnologia, ingineria și studenții de programare au nevoie de 16 GB.
  • Dacă intenționați să utilizați laptopul pentru jocuri sau editare video sau dacă vă puteți permite să vă împliniți, mergeți la 16 GB.
Metoda 5 din 13:
Du-te cu o unitate solidă (SSD), astfel încât laptopul rulează rapid.
1. SSD-urile sunt mai rapide și mai durabile decât hard disk-urile tradiționale (HDDS). Unitățile solide de stare (SSDS) costă un pic mai mult decât HDD-urile, dar viteza de operare este mult mai bună. De asemenea, SSD-urile tind să fie mai robust decât HDD-urile și să se susțină mai bine atunci când vine vorba de daune și uzură generală.
  • Elevii sunt adesea în mișcare, așa că durabilitatea suplimentară merită!
  • SSDS sunt tehnologii mai noi, astfel încât acestea costă mai mult decât HDD-uri cu aproximativ 30 USD pe GB. Această diferență de preț se micșorează rapid, deoarece SSD-urile devin mai ieftine și mai frecvente în timp.
Metoda 6 din 13:
Obțineți cel puțin 320-500 GB de stocare.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenți Pasul 6
1. 500 GB este cel mai bun dacă instalați o mulțime de programe sau salvați fișiere media mari. Când vine vorba de hard disk-uri, 320 GB este destul de mult standardul de aur pentru elevii de liceu. 500 GB este mai potrivită pentru studenții colegiului, dar ar putea obține cu 320 GB atâta timp cât nu studiază arta vizuală, programare sau inginerie.
  • Dacă veți lucra sau de a depozita fișiere extrem de mari (design grafic, video sau fotografie), ia în considerare izvând pentru 1 tb de stocare.
  • Mai multă stocare înseamnă o etichetă de preț mai mare, dar intervalele de preț pot varia în mod sălbatic între branduri. Factori precum procesorul de bază, RAM, hard disk și dimensiunea ecranului sunt influențe mai mari asupra prețului.
Metoda 7 din 13:
Du-te cu un ecran de 13-15 în (33-38 cm) pentru portabilitate.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenți Pasul 7
1. Ecranele 13-15 în (33-38 cm) sunt ușoare și excelente pentru utilizarea de zi cu zi. Pentru elevul mediu de liceu sau colegiu, un ecran de 13-15 în (33-38 cm) vă va satisface cu ușurință nevoile dvs. Există o mulțime de dimensiuni disponibile, totuși, deci dacă doriți să mergeți mai mare, faceți-o! Pustați doar în minte: cu cât este mai mare ecranul, cu atât este mai mare prețul.
  • Dimensiunea ecranului afectează și greutatea laptopului dvs. Un ecran mai mic este mai ușor și mai portabil. În general, ecrane mai mari costă mai mult decât cele mai mici, dar prețul poate varia destul de drastic prin brand.
  • De exemplu, un ecran de 17 din (43 cm) este semnificativ mai greu decât un ecran de 13 din (33 cm) și ar fi greu de lug în jurul campusului.
Metoda 8 din 13:
Obțineți o rezoluție de 1080p pentru o experiență vizuală de înaltă calitate.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenți Pasul 8
1. 1080p este perfect pentru utilizarea de zi cu zi și nu ar trebui să provoace tulpina ochilor. 1080 pixeli este High-Def și o mare opțiune pentru utilizarea de zi cu zi, inclusiv învățarea virtuală, atât pentru studenții de liceu, cât și pentru colegiu. Imaginile și textul vor arăta curate și clare, deci este mai puțin probabil să experimentați tulpina ochilor.
  • Pentru proiectarea grafică, videoclipul sau studenții de fotografie, ecranele Ultra-High Res, ca 4k, sunt mai bune.
  • 1080p este destul de standard în aceste zile - puteți găsi laptop-uri cu ecrane de înaltă definiție pentru cât mai puțin de $ 349.
Metoda 9 din 13:
Verificați pentru USB și alte porturi pentru a vă sprijini dispozitivele.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenții Pasul 9
1. Veți avea nevoie de 2-3 porturi USB și un port HDMI pentru o conectivitate eficientă. La minimum, aveți nevoie de cel puțin 2 porturi USB de bază pe laptop. Conexiuni suplimentare, cum ar fi HDMI și microSD, sunt esențiale dacă aveți nevoie să afișați imagini video sau de transfer. Cele mai noi laptopuri au porturi USB-C, deci ridicați câteva dongle dacă intenționați să vă conectați vechile dispozitive USB.
Metoda 10 din 13:
Căutați o durată de viață a bateriei de 8 ore sau mai mult.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenți Pasul 10
1. Elevii de colegiu au nevoie de cea mai mare viață a bateriei de când sunt în mișcare. 8 ore de viață a bateriei ar trebui să dureze toată ziua atâta timp cât faceți lucruri de productivitate de bază (inclusiv video streaming). Cu toate acestea, dacă laptopul are afișaj ultra high-def 4k, sau dacă executați programe complexe, bateria se va scurge mai repede decât asta.
  • Laptopurile Mac au tendința de a avea cea mai bună rezistență la baterie - unele ultimele 18 ore.
  • Dacă faceți învățarea virtuală la domiciliu, durata de viață a bateriei nu este foarte importantă, deoarece întotdeauna există o ieșire din apropiere.
Metoda 11 din 13:
Asigurați-vă că laptopul acceptă aplicații terțe părți.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenții Pasul 11
1. Aplicațiile terțe și software-ul suplimentar sunt adesea folosite pentru cursuri de clasă. Pentru utilizarea zilnică și învățarea online, hardware-ul low-end, cum ar fi tabletele, laptop-urile PC ieftine și Chromebooks, probabil, nu o vor reduce, deoarece capacitățile lor sunt prea limitate. De exemplu, majoritatea școlilor doresc ca elevii săi să folosească Microsoft Word, dar Chromebooks nu pot instala acel software.
  • Dacă platforma de învățământ la distanță a școlii dvs. este complet bazată pe web, puteți obține cu o chromebook sau laptop PC ieftin. Asigurați-vă că ați verificat dublu, totuși! Puteți găsi Chromebooks pentru sub 200 de dolari, ceea ce este semnificativ mai ieftin decât PC-urile de bază.
Metoda 12 din 13:
Obțineți o garanție de 1 an în cazul în care ceva nu merge bine.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenții Pasul 12
1. Cumpărați o garanție extinsă și o acoperire a accidentelor pentru o mai mare protecție. Cele mai multe laptop-uri sunt susținute de cel puțin o garanție de 1 an pe părți și muncă, dar este important să vă asigurați. Dacă laptopul vă oferă probleme sau aveți părți defecte, garanția asigură că este reparată gratuit. Puteți cumpăra și garanții extinse de 3-4 ani. Cu toate acestea, garanțiile nu acoperă accidentele sau furtul. Poate doriți să achiziționați acoperirea accidentelor pentru acele lucruri.
  • Garanția extinsă a Apple de 3 ani costă de obicei 250 de dolari. Veți plăti o rată similară pentru un PC pentru a extinde oferta de până la 4 ani.
  • Producătorii vinde de obicei acoperirea accidentelor ca un plan separat. $ 300 pentru 3 ani de acoperire este destul de standard.
Metoda 13 din 13:
Uită-te la laptop-uri renovate dacă sunteți la un buget.
  1. Imagine intitulată Alegeți un laptop pentru studenți Pasul 13
1. Refurnul sunt folosite laptop-uri care au fost restaurate de profesioniști. Dacă banii sunt strânși, o refursă poate fi o soluție minunată. Refurnurile sunt, de obicei, modele mai vechi, totuși, problemele cu durata de viață a bateriei, conectivitatea Wi-Fi și performanțele sunt posibilități. Pentru cea mai bună experiență, cumpărați întotdeauna un laptop renovat direct de pe site-ul producătorului.
  • De exemplu, dacă aveți inima dvs. setată pe un Mac, dar noile modele sunt în afara gamei dvs. de prețuri, verificați online pentru opțiunile de refurburi! S-ar putea să găsiți o afacere minunată pe un computer minunat.
  • În general, cel mai nou sistem de operare este, cu atât mai bine, dar puteți întotdeauna să faceți upgrade mai târziu.
  • Evitați distribuitorii pe platforme terțe, deoarece cumpărarea de la ei pot fi destul de riscante.

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar