Cum să cumpărați un computer nou

Alegerea în tipurile de PC-uri și stiluri a explodat la începutul secolului XXI, și cumpărând un computer nou este o experiență diferită decât a fost chiar acum un deceniu. Computerele folosite pentru a fi desktop-uri sau laptop-uri, însă lumea calculatoarelor sa schimbat dramatic cu popularitatea crescândă a tabletelor, laptop-urilor touchscreen și cu dispozitive hibride și doar despre fiecare producător de calculatoare vă oferă acum o alegere între computerele comprimate hibride, laptop-urile convertibile sau desktop-uri și aparent fiecare combinație posibilă între - și, uneori, în mai multe culori, chiar și în. Ca rezultat, aveți multe unghiuri de luat în considerare atunci când cercetați noul computer și apoi găsiți cel dorit la un preț rezonabil.

Pași

Partea 1 din 2:
Imaginați ceea ce doriți
  1. Imagine intitulată Cumpărați un nou computer Pasul 1
1. Luați în considerare ce este achiziția dvs. Este pentru uz casnic, de lucru, jocuri sau chiar artă? Calculatoarele de lucru au utilizări diferite și nevoi diferite, de la registrele de numerar la computerele de înaltă calitate capabile să efectueze animații 3D în timp real.
  • Creativitatea și comprimatele merg împreună pentru artiști, în special în ceea ce privește dispozitivele Apple și Windows - artiștii pot folosi acum tablete cu diverse tipuri de stilouri pentru artă, în special stiloul digital al Microsoft pentru creionul digital de suprafață și pentru iPad și IPAD pro-există chiar și periculos digital de diferite dimensiuni și tipuri. Cu o mașină de ferestre puteți lucra în versiunea completă a programelor Creative Suite Adobe, în timp ce cu dispozitivele iOS ale Apple au, de asemenea, o cantitate bogată de aplicații pentru a alege de la.
  • Pentru jucătorii de high-end, alegerile pot fi mai limitate, Windows sau Linux sunt cele mai bune alegeri aici, cu Windows, în special obțineți cele mai multe jocuri și uneori obținerea unui joc dat. Divizia Alienware de la Dell este specializată în laptop-uri și PC-uri desktop care arată futurist și sunt suficient de mari pentru a gestiona cele mai multe jocuri de procesoare și de memorie disponibile, deși ca un jucător ar putea fi mai bine să vă construiți propria dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nou computer Pasul 2
    2. Decideți despre stilul dvs. de bază. Aveți posibilitatea de a alege între desktop, laptop, comprimat sau hibrid. PC-urile hibride pot fi clapete sau alte modele de laptopuri care se pot transforma în tablete, cum ar fi Yoga Lenovo sau cartea de suprafață de la Microsoft. Fiți asigurați, puteți obține, de asemenea, laptop-uri standard și mașini desktop, prea - aceste PC-uri în stil mai vechi sunt mult mai ieftine decât dacă ați fi dacă vă aflați la noi caracteristici noi, cum ar fi touchscreens, camere încorporate, cititoare de amprente și chiar recunoașterea feței Software-ul de conectare - unele dintre care nu aveți nevoie - un touchscreen nu este foarte util pe un monitor de desktop, de exemplu.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nou computer Pasul 3
    3. Decideți asupra sistemului dvs. de operare. Mac OS X rulează numai pe Macs (sau Windows prin Hackintosh, dar statutul juridic al acestui lucru este discutabil), în timp ce cu Windows aveți multe opțiuni de producători și configurații hardware. Acest lucru se datorează faptului că Windows suportă o cantitate mare de hardware modern nativ. Unele particularități de știință despre diferitele dvs. alegeri includ:
  • Atunci când vă gândiți la Mac sau MacBook, știți că OS X X se bazează pe varianta FreeBSD a Unixului și, ca atare, este un sistem de operare stabil, fără probleme, care nu este predispus la oriunde în apropierea cantității de viruși sau "scapari" care face ferestrele atât de faimoase pentru a fi buggy și nesigur. Apple face desktop-uri simple, dar puternice și laptop-uri MacBook. Spre deosebire de Windows, nu există tabletă Mac disponibilă, exact: iPad și iPad Pro Run IOS, nu OS X, și astfel nu puteți utiliza aplicațiile Mac pe iPad sau iPad Pro.
  • Windows PC-uri și computerele comprimate sunt cele mai răspândite computere utilizate pentru casă și afaceri. De la comprimatele de suprafață Microsoft și hibrizii de laptop / tabletă de suprafață la dispozitive similare de la HP, Dell, Lenovo și alți producători de PC-uri Windows, aceste dispozitive sunt susținute de bogăția software-ului Windows disponibil pe piață.
  • Chromebook-ul Google este, în esență, un terminal de internet care rulează aplicații bazate pe Internet, cum ar fi Gmail și Google Docs, și rulează sistemul de operare crom deschis, care se bazează pe Linux. Chromebooks - și chrome, echivalentul desktop - sunt de obicei mai puțin de 1000 $ - și, în unele cazuri, mai puțin de 200 de dolari.
  • Linux este un sistem de operare gratuit, open source care vă oferă acces la centrul sau kernelul, al sistemului de operare. Puteți instala Linux pe aproape orice computer Windows sau Mac, iar Linux este fundamentul sistemelor de operare Chrome și Android Google. Există o multitudine de aplicații gratuite disponibile pentru Linux și multe versiuni diferite, numite "aromă" de Linux credincios, de Linux de a alege de la.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nou computer Pasul 4
    4. Luați în considerare ce software doriți. În primul rând, dacă doriți ca computerul să fie un comprimat, Apple oferă iPad și iPad Pro, dar după cum sa menționat mai devreme, iPad-ul nu va funcționa cu software-ul Mac pe care îl puteți avea, cum ar fi versiunea completă a Microsoft Office pentru Mac. Tabletele Windows oferă versiunea completă a biroului și bogăția aplicațiilor Windows de pe piață în formularul de tablete. Cu toate acestea, dispozitivele iOS (iPhone-urile, iPod-urile și iPad-urile utilizează sistemul de operare IOS) au o multitudine de aplicații în magazinul iTunes și Dispozitivele Android au, de asemenea, o selecție largă de aplicații în magazinul Google Play.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nou computer Pasul 5
    5. Determinați gama de prețuri. Cea mai mare parte a computerelor mai noi și mai puternice costă peste 1.000 de dolari la 2.000 de dolari. Amintiți-vă, totuși, că, cu un PC desktop, în special și într-un grad mult mai mic cu laptop-uri, puteți alege să actualizați mașina mai târziu și așa că nu trebuie să cheltuiți o avere imediat atâta timp cât obțineți un sistem care poate fi Actualizat mai târziu. De asemenea, amintiți-vă că este mai puternic un dispozitiv mai puternic, este de a costa mai mult, dacă doriți o mașină la nivel de joc în mâna dvs. cu o tonă de memorie RAM și un procesor puternic, veți plăti mai mult aceasta.
  • Imagine intitulată Cumpărați un computer nou Pasul 6
    6. Decideți dacă doriți un computer utilizat sau nou. Acest lucru are multe de-a face cu gama dvs. de prețuri - puteți salva o sumă semnificativă de bani cumpărați ceva pe an sau atât de vechi, mai ales cât de repede se mișcă în lumea de astăzi, dar dacă doriți un nou brand nou cu o garanție plateste mai mult.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nou computer Pasul 7
    7. Determinați ce opțiuni faceți și nu doriți, mai ales dacă aveți posibilitatea de a vă personaliza achiziția. Nu aveți nevoie de un ecran imens? Nu plătiți pentru unul. Aveți nevoie de o mulțime de memorie de acces aleatoriu (RAM), dar nu prea multă putere de procesare? Tu decizi. Redați-vă cu instrumente de cumpărare la site-ul dvs. preferat al producătorului (e.G. Lenovo.com, hp.com, etc.) Pentru a vedea ce costă diferite opțiuni și luați-le pe cei de pe nu aveți nevoie să vedeți cât de mult puteți salva spre Pocketbook sau spre caracteristicile pe care doriți să le îmbogățiți, cum ar fi puterea procesorului, RAM sau orice altceva.
  • Dacă doriți să vă personalizați achiziția, într-adevăr nu puteți face acest lucru cumpărați un computer folosit dacă nu cumpărați echipament renovat de la producător.
  • Unele dispozitive mobile, în special, nu sunt foarte personalizabile, cum ar fi iPad Pro, Tabletele Android, Chromebo-urile sau tabletele Windows - Cu toate acestea, veți avea mai multe configurații pentru a alege de la diferite puncte de preț.
  • Partea 2 din 2:
    Cercetarea achiziției dvs
    1. Imagine intitulată Cumpărați un computer nou Pasul 8
    1. Luați în considerare unde să cumpărați PC-ul. Dacă doriți un echipament de brand nou cu o garanție, veți dori să mergeți cu un producător sau un site de vânzare cu amănuntul, cel mai probabil, în timp ce dacă nu vă deranjează folosit, oferta sau Craigslist ar putea fi primele dvs. alegeri. În acest fel, puteți găsi ceea ce doriți la nivel local și evitați taxele de expediere și timpul de așteptare.
    • Puteți utiliza funcția de căutare Craigslist pentru a izola anumite modele pe care le doriți. Căutarea "Lenovo" în caseta de căutare va filtra orice anunțuri care nu dispun de cuvântul "Lenovo", de exemplu. Puteți găsi PC-uri în "Calculatoare" sau "Electronics" sub "de vânzare" pe pagina principală Craigslist sau mult mai rar în secțiunea "Free", de asemenea, sub "De Vânzare."
  • Imagine intitulată Cumpărați un nou computer Pasul 9
    2. Cercetare Mașini folosite și anume modele. Căutați mașini interesate de eBay și la site-uri precum toptenreviews și consumerreports. Nu numai că veți obține o vedere bună a prețurilor la ceea ce se întâmplă modelul dvs., puteți obține feedback și istoric pe modelele anterioare pentru a vă ajuta să decideți dacă modelul mai nou va avea probleme similare cu cele vechi.
    Sfat de experți
    Gonzalo Martinez

    Gonzalo Martinez

    Computer & Phone Repair SpecialistGonzalo Martinez este președintele lui Clevertech, o afacere de reparații tehnologice din San Jose, California înființată în 2014. Clevertech LLC este specializată în repararea produselor Apple. Clevertech urmărește responsabilitatea ecologică prin reciclarea aluminiu, ansamblurile de afișare și micro componentele pe plăcile de bază pentru reutilizare pentru reparații viitoare. În medie, ei economisesc 2 lbs - 3 lbs mai multe deșeuri electronice zilnic decât magazinul mediu de reparații computer.
    Gonzalo Martinez
    Gonzalo Martinez
    Specialist de reparare a computerului și a telefonului

    Mac-urile au o valoare ridicată de revânzare. Gonzalo Martinez, președintele lui Clevertech, spune: "De obicei, puteți găsi Nou și folosit Mac-uri când faceți cumpărături. Mac-urile sunt minunate pentru că Valoarea de revânzare rămâne destul de mare, ceea ce nu este întotdeauna adevărat pentru PC-uri. Dacă vă folosiți, ar trebui atenție pentru reamintiri."

  • Imagine intitulată Cumpărați un nou computer Pasul 10
    3. Verificați prețurile pe computerul ales de pe Internet. Căutați la site-ul producătorului, la eBay, Target și alte unități de vânzare cu amănuntul și să profitați de toate zilele de vânzări standard puteți profita de, cum ar fi Black Friday în noiembrie.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nou computer Pasul 11
    4. Achiziționați și bucurați-vă de computer. Cu tot ce lucrează, meritați-o!
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cât costă un calculator pentru un cost mediu de jucător?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      În general, costul unui computer nou pentru un jucător mediu variază între 700 până la 1.500 $, în funcție de tipul și specificațiile mașinii.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 1helpful 23
    • Întrebare
      Sugerați un computer laptop care ar fi bun pentru aplicațiile de birou, clasificarea lucrărilor, navigarea pe Internet, vizionarea videoclipurilor YouTube și e-mail. Vă rugăm să sugerați cantitatea de memorie RAM, procesorul de viteză și dimensiunea unității hard disk.
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      4 GB de RAM este mai mult decât suficient pentru munca de birou și navigarea pe Internet, 800 GB de spațiu de depozitare (cu excepția cazului în care aveți o mulțime de lucrări și aplicații, luați în considerare cumpărarea unui hard disk extern) și un Intel Core i5 este bine.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 13helpful 41
    • Întrebare
      Cum îmi finanțez noul computer?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Unele magazine au finanțare internă. Verificați cu magazinul pe care îl achiziționați de la. Dacă magazinul nu, îl puteți pune pe cardul de credit și îl puteți plăti lunar sau puteți salva și plătiți-o în întregime.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 3helpful 11
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Avertizări

    Nu vă presați să cumpărați caracteristici inutile un astfel de cititor de carduri dacă nu aveți carduri sau un webcam dacă PC-ul dvs. vine cu o cameră foto.
  • De cele mai multe ori, vânzătorii de calculatoare vor încerca să vă lucreze unele oferte și să vă facă să cumpărați software suplimentar pe care îl puteți folosi, dar nu veți folosi deloc. Sunt șanse, tranzacția ar putea include o grămadă de software, cum ar fi Microsoft Office și Software-ul Anti-Virus. Decideți-vă ceea ce faceți sau nu aveți nevoie, dar fiți conștienți că, uneori, ofertele pot fi bune.
  • Dacă intenționați să faceți upgrade hardware, asigurați-vă că producătorul îi permite. De exemplu, unele computere Dell pot fi actualizate numai utilizând piese Dell, în timp ce majoritatea computerelor HP permit părțile terțe părți. De asemenea, laptopurile nu sunt, în general, actualizate într-o mare măsură.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar