Cum să câștigi bani (pentru tweens)

Ca un pre-adolescent, cel mai probabil nu veți putea să vă ocupați de un loc de muncă obișnuit ca un adolescent. Cu toate acestea, pre-adolescentul are nevoie de bani uneori, de asemenea! Odată ce sunteți un pre-adolescent, puteți să luați o parte din noul dvs. independența dvs. câștigată pentru a câștiga niște bani pe care îi puteți face cu ceea ce doriți. Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a face bani și care vor ajuta oamenii în același timp!

Pași

Metoda 1 din 3:
Câștigând o alocație care face treburile casnice
  1. Imagine intitulată Câștigă bani (pentru tweens) Pasul 1
1. Setați obiective pentru lucrurile pe care le doriți sau pentru a vă salva. Când încercați să faceți bani, este inteligent să aveți un scop în minte pentru a vă menține sârguință despre modul în care cheltuiți banii câștigați.
  • Scrieți ce este obiectivul (obiectivele) dvs. este. Ce încercați să câștigați bani pentru? Ar putea fi ceva de la o nouă consolă de jocuri video la haine noi.
  • Când vă întrebați părinții despre câștigarea unei indemnizații, știind de ce vreți să vă ajute. Puteți explica că încercați să salvați ceva special. De asemenea, explicați că câștigul unei indemnizații este o modalitate excelentă de a învăța responsabilitatea și de a construi obiceiuri bune de lucru.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 2
    2
    Adresați-vă părinților dvs. pentru o indemnizație. Vedeți dacă părinții dvs. sunt dispuși să vă plătească pentru a face anumite treburi în jurul casei pe o bază săptămânală.
  • Înainte de a cere părinților dvs. să vă plătească pentru treburile completate, veniți cu o propunere. Faceți un program pentru săptămână. Notați ce fel de sarcini doriți să faceți ceea ce credeți că aceste sarcini merită. Apoi, tu și părinții tăi poți negocia indemnizația ta.
  • Părinții dvs. trebuie să fie de acord să vă plătească pentru treburi. Dacă părinții dvs. vă așteaptă să vă ajutați oricum, încercați să veniți cu idei care depășesc lista standard a treburilor. Oferta de a curăța subsolul, face toate lucrările de curte etc.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 3
    3. Negociați plata pentru lucrările de uz casnic mai mari și sezoniere. Anumite proiecte în aer liber pot prelua o mulțime de timp pe care părinții dvs. îl pot avea. Oferirea de a completa aceste treburi poate fi o altă modalitate de a câștiga bani.
  • Oferta de a costa gazonul, frunzele de rake, zăpada lopată și grădinile de buruieni, numai dacă sunteți capabil să faceți acest lucru. Dacă furnizați deja acest tip de serviciu în vecinătate, explicați părinților dvs. că încercați să vă extindeți baza de clienți. Și că veți trata casa dvs. ca oricare dintre clienții dvs. ". Dacă doriți să începeți afacerea de lucru a curții, explicați-vă că părinții dvs. sunt primul dvs. client este o modalitate excelentă de a începe și de a arăta o muncă bună. Apoi veți putea obține mai multe afaceri.
  • Pentru treburile sezoniere, recurente, cum ar fi cosirea gazonului sau aruncați-vă drumul de acces, discutați cu părinții dvs. despre o rată stabilită.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 4
    4. Babysit frații tăi. Dacă aveți frați mai tineri, babysittingul este o modalitate ușoară de a face niște bani.
  • Discutați cu părinții voștri despre a vă lăsa să vă babysit frații în loc să angajeze un babysitter exterior. Explicați că deja știți că frații dvs. sunt bine, sunt responsabili și pot avea grijă de casa în care locuiți.
  • Este posibil să fie de oferit să faceți o plată mai mică decât un babysitter din afara pentru a începe. Dar dacă părinții dvs. se află pe gardul despre a vă lăsa pebysit, oferind o rată mai mică poate ajuta. Deși unii părinți pot crede că nu ar trebui să-și plătească fiul / fiica pentru babysitting.
  • De asemenea, puteți lua abilitățile de babysitting în altă parte după ce obțineți o experiență. Babysitting poate fi o slujbă foarte profitabilă pentru Tweens.
  • Dacă vă extindeți și începeți babysittingul pentru alte familii, luați în considerare tratarea acestuia ca o afacere. Alegeți un nume și creați o pagină de social media pe care oamenii o pot merge la informații.
  • Există, de asemenea, site-uri web pe care le puteți înscrie la acest lucru care vă ajută să găsiți locuri de muncă pentru babysitting. Site-uri cum ar fi sittercity.com vă va permite să creați un profil și să începeți să obțineți muncă.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea unui loc de muncă de vecinătate și lucrul pentru persoanele pe care le cunoașteți
    1. Imagine intitulată Câștigă bani (pentru tweens) Pasul 5
    1. Mergeți la magazinele locale și întrebați despre orice loc de muncă cu fracțiune de normă. Multe locuri de muncă necesită să fii o anumită vârstă, de multe ori 16, să lucrezi. Dar, uneori, puteți găsi locul de muncă ca la magazinul dvs. local de bacanie sau hardware.
    • Adresați-vă managerului la magazinul alimentar pentru a vă ajuta să ajutați sacul. Nu cereți prea mulți bani, ci să fiți inteligenți cu privire la cât de mult cereți. Puteți începe să solicitați 3-7 dolari pe oră. Cât de mult câștigi depinde de cât de confortabil este managerul cu ideea.
    • O altă modalitate potențială de a face bani este să fii un manager de salvare sau de parcare. Accesați piscina sau parcul local și întrebați dacă există poziții disponibile și ceea ce trebuie să faceți pentru a fi angajat.
    • Salvații trebuie să aibă o pregătire specială și să fie certificate. Asigurați-vă că obțineți antrenamentul potrivit, cum ar fi prin Crucea Roșie. Este bine să aflați dacă piscina sau plaja locală angajează înainte de a obține certificat. Adresați-vă formatorului dvs. pentru sfaturi despre aterizarea unui loc de muncă.
    • De asemenea, puteți contacta cartierul local de parc pentru a vedea dacă există locuri de muncă de parc de vară pe care le puteți lucra. Uneori acestea constau în supravegherea evenimentelor săptămânale pentru copii sau gestionarea evenimentelor sportive. În timpul iernii, este posibil să puteți monitoriza un patinoar.
    • Dacă părinții dvs. dețineți o afacere, puteți vedea dacă părinții dvs. vă vor lăsa să lucrați cu fracțiune de normă. Poate fi mai ușor decât găsirea unui alt loc de muncă dacă aveți mai puțină experiență sau sunteți încă prea tineri.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 6
    2. Casa stai pentru prietenii si vecinii. Dacă aveți prieteni sau vecini care se află în vacanță, cereți-i să stea.
  • Oferiți plantelor de apă. Verificați dacă casa este sigură și că lucrurile funcționează corect, cum ar fi țevile în timpul iernii și becurile de lumină pe cronometre.
  • Întrebați frații mai mari să vă plătească pentru a-și face spălătorie sau pentru a-și curăța camera.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 7
    3. Pet Stați pentru prietenii și vecinii dvs. Oferta de animale de companie Sit pentru oamenii pe care îi cunoști, astfel încât animalul de companie nu trebuie să meargă la o canisa, iar prietenii sau vecinii dvs. nu trebuie să plătească pentru unul.
  • În funcție de animalul de companie, încercați să încărcați aproximativ 4 USD pe PET, pe zi. Asigurați-vă că știți PET (e) și proprietarul (proprietarul). Faceți acest lucru numai dacă știți cum să preveniți accidentele și ce să faceți în caz de urgență.
  • Fiți încrezător că aveți abilitățile de a avea grijă de un animal de companie înainte de a lua un loc de muncă. Nu uitați niciodată să vă hrăniți, să lăsați afară și să umblați animalele de companie. Asigurați-vă că părinții dvs. cunosc îndatoririle vi se cere să efectuați înainte de a vă ocupa de slujbă.
  • Ia în considerare spălarea sau îngrijirea animalelor de companie, sau în loc de ședință de companie.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 8
    4
    Deveni un câine walker. Dacă aveți o mulțime de oameni în cartierul dvs. cu câini, oferiți un serviciu de mers pe jos de câine.
  • Asigurați-vă că cunoașteți mai întâi oamenii. Taxa de 2- $ 5 în funcție de cât de departe umbli câinii și cât de des.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 9
    5. Furnizați un serviciu de întreținere a șantierului și a drumului. Coasta de peluze, frunze de raft și zăpadă de împingere sunt modalități minunate de a câștiga niște bani.
  • De când aveți vârsta sub 18 ani, veți avea nevoie de părintele dvs. sau de un tutore pentru a vă oferi permisiunea. Părintele dvs. poate dori să vă supravegheze utilizarea de echipamente periculoase.
  • Tratați serviciile dvs. ca o afacere și veniți cu publicitate și un nume pentru serviciile Yard Yard. Post Flyers în jurul cartierului Publicitatea serviciilor dvs. și o modalitate de a vă contacta. Adresați-vă și vecinilor următori și vecini. De asemenea, puteți pune pliante în cutiile poștale.
  • Furnizarea de echipamente proprii este cea mai bună. Dar, puteți găsi anumiți clienți care au deja echipamente pe care le puteți utiliza.
  • Oferă un preț echitabil care are legătură cu dimensiunea gazonului sau a drumului de acces. Factorul în cât timp vă duce la cosi sau lopată prea.
  • Pentru a cosi peluze, a stabilit o zi și o dată consistentă în fiecare săptămână când vei veni și vei cosi gazonul. Pentru loveling, să fie capabil să facă treaba în timp util după ce zăpadă.
  • Imagine intitulată Câștigă bani (pentru tweens) Pasul 10
    6. Spălați mașinile din vecinătate. Țineți o mașină de spălat în cartierul dvs. cu alți copii. Împreună într-un grup și decideți într-o zi pentru a găzdui spălarea mașinii. Apoi faceți publicitate prin postarea pliantelor în jurul cartierului. De asemenea, puteți pune fluturași în cutiile poștale ale vecinului dvs. Spălați numai mașinile pentru persoanele pe care le cunoașteți. Și să aibă un adult prezent pentru a supraveghea.
  • Asigurați-vă că aveți materiale corecte cum ar fi bureți și săpunuri potrivite pentru spălarea mașinilor. Încărcați între 5-10 dolari, luând în considerare cât de murdar este.
  • Aveți grijă să nu frecați sau să răspândiți nici un noroi sau murdărie sau să zgâriați vopseaua ca șmirghel lichid. Nămol de noroi și murdărie și înmuiați-l cu atenție.
  • Luați în considerare încărcarea pentru spălări în funcție de dimensiunea mașinii. De exemplu, 5 dolari o mașină mică, 7 dolari o mașină medie și 10 dolari o mașină mare.
  • Cereți instrucțiuni specifice cu privire la cerințele speciale care ar putea fi necesare pentru a fi utilizate pentru anumite mașini.
  • Clătiți bine. Nu permiteți săpunul sau detergentul să se usuce pe vopsea.
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea de bani prin vânzarea de bunuri și servicii
    1. Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 11
    1. Vindem hainele și pantofii dvs. bune care nu mai sunt potrivite. Ca un adolescent sau un copil, creșteți într-un ritm destul de rapid. Deci, probabil că aveți niște haine care nu vă încadrează. Du-te prin garderoba ta și alegeți bucăți frumoase pentru a vinde că nu mai purtați.
    • Puteți să vă luați hainele într-un magazin sau la magazinul secundar. Aceste magazine de expediere vor trece prin hainele dvs. și vă vor oferi bani pentru elementele pe care magazinul le decide să cumpere de la dvs. Vânzarea hainelor vechi este o modalitate excelentă de a face niște bani în plus. De asemenea, vă poate ajuta să plătiți pentru haine noi.
    • Asigurați-vă că orice haine pe care intenționați să le vindeți sunt curate și călcate. Și că pantofii tăi sunt strălucitori și fără prea multă uzură. Veți avea o șansă mai bună de a vă vinde hainele dacă piesele arată frumos și prezentat.
    • Nu cheltuiți toate câștigurile sau economiile. Dacă vă vindeți lucrurile vechi sau chiar faceți lucruri de vânzare, nu cheltuiți toți banii pe care îi câștigați. Importanța unui obiectiv este că vă ajută să vă angajați să câștigați bani pentru un anumit scop. În loc să cheltuiți toți banii pe care îi câștigi, puneți cel puțin 10% din ea. Nu cheltuiți acești bani până când nu v-ați atins scopul.
  • Imagine intitulată Câștigă bani (pentru tweens) Pasul 12
    2. Vindem hainele și alte articole la o vânzare de garaj. Puteți aduna cu ușurință orice jucării sau haine pe care nu le mai aveți nevoie și de a vinde aceste articole chiar din curtea din față.
  • Ia-ți prietenii din cartier să te ajute, de asemenea. Cu cât mai multe dintre voi există, cu atât mai atrăgătoarează vânzarea dvs. va arăta că va avea mai multe articole pentru a naviga. Prietenii tăi au probabil lucruri care pot fi vândute și probabil vor fi dispuși să ajute.
  • Post semnează în jurul cartierului dvs. Publicitatea dvs. vânzarea dvs. cu câteva zile înainte de vânzare, astfel încât oamenii să poată învăța despre asta. Este, de asemenea, o idee bună de a ține vânzarea de garaj în primăvară. Vânzările de garaj sunt populare în primăvară, deoarece oamenii curăță în mod obișnuit junkul care se acumulează în ultimul an sau așa.
  • Înainte de a vinde ceva pe care credeți că este al tău, asigurați-vă că obțineți permisiunea părinților dvs. Nu trebuie să vindeți haine, jucării sau alte elemente fără permisiune. Mai ales dacă părinții tăi au fost cei care ți-au cumpărat aceste elemente.
  • Imagine intitulată Câștigă bani (pentru tweens) Pasul 13
    3. Face meșteșuguri sau artă să vândă. Puteți învăța să faceți produse mari care sunt suficient de de dorit clienților. Lucruri cum ar fi bijuteriile pentru hainele realizate manual, chiar și la mobilier, vă pot face un profit bun.
  • Dacă știți cum să faceți ceva pe care oamenii îl vor bucura sau le va folosi, puteți începe o mică afacere pentru dvs. și începeți să vă vindeți produsul. Înainte de a obține prea investite, veți avea nevoie de buget pentru materialele dvs.
  • Notați cât de mult va costa fiecare element individual. Apoi adăugați aceste costuri. Costul dvs. total este cât de mult va trebui să plătiți înainte de a putea face ceva și de a câștiga bani. Și când vă vindeți articolul dvs., va trebui să o vindeți mai mult decât costul.
  • Încearcă să faci bijuterii. Dacă aveți un ochi bun pentru modă și bijuterii, vă puteți face bijuterii proprii să vândă online, prietenilor dvs. și chiar la unele magazine de expediere. Există site-uri pe care le puteți achiziționa componente de bijuterii de costume de la un preț en-gros. Comerț cu ridicata înseamnă că veți obține o cantitate mare, dar pentru mai puțini bani decât prețul cu amănuntul. Puteți să faceți și să vă vindeți bijuteriile frumoase pentru un profit.
  • Poate că ești deja un artist foarte talentat. Creați arta pe care o puteți vinde. Dacă nu știți ce să creați, puteți încerca să solicitați persoanelor pentru solicitări. Prietenii dvs. vă pot plăti pentru a desena sau a picta ceva specific. Creați o pagină de social media care vă arată arta dvs. și o folosește pentru ca oamenii să vă observe talentele.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 14
    4. Tutor alți copii. Dacă sunteți foarte atent la școală și organizat, puteți ajuta pe Tutor oamenii din școală sau în comunitate pentru bani.
  • Tutoringul pentru un profit nu poate fi întotdeauna permis la școala dvs. Cel mai bine este să aflați ce sunt restricțiile dvs.
  • Luați note de studiu exacte. Când ați terminat, tastați notele și copiile de imprimare. Dacă vi se permite să oferiți tutoring sau ajutor pentru un profit, puteți utiliza notele dvs. pentru a ajuta oamenii pe care îi ajutați să studiezi. Puteți chiar să puteți oferi o structură de stabilire a prețurilor. Ceea ce înseamnă că oamenii trebuie să plătească mai mult pentru mai mult timp și resurse.
  • Imagine intitulată Câștigă bani (pentru tweens) Pasul 15
    5. Oferiți un stand de limonadă pentru vecinătatea dvs. Standuri de limonadă sunt populare în vară și vă ajută să câștigați niște bani în plus. Adunați-vă prietenii și faceți limonadă să vândă în cartierul dvs.
  • Faceți ca limonada să stea mai sofisticată cu o gamă de băuturi, precum și unele cookie-uri, brownies și cupcakes.
  • Plasați-vă standul de limonadă undeva unde nu există o mulțime de concurență. Ar trebui să fie ocupat undeva și într-o parte vizibilă a cartierului. Un colț de stradă funcționează întotdeauna bine.
  • Faceți standul dvs. unic și primitoare. Obțineți creativ, construiți și stand de modă veche. Decorează-l cu panglici și un banner cu numele companiei dvs. de limonadă pe ea.
  • Urmăriți ceea ce ați cheltuit pe ingrediente și ați încărcat suficient astfel încât să puteți face un profit. Dar nu supraîncărcați. Nu veți face bani dacă nimeni nu vă cumpără produsul.
  • Includeți un meniu al ofertelor dvs. Tratați standul ca o afacere. O placă sandwich de chalkboard frumos va arăta atractivă și lăsată să știe ce oferte.
  • Faceți semne și trimiteți unii copii care merg în jurul cartierului și în picioare la capetele blocului publicitar. Au unii oameni care fac mai multă limonadă și alte tratamente, astfel încât să aveți întotdeauna suficient stoc pentru a vinde.
  • Ați putea încerca, de asemenea, să vindeți niște bijuterii de artă sau manuală la stand, de asemenea.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 16
    6. Oferiți pentru a edita fotografii pentru oameni. Dacă cunoașteți fotografia și designul grafic, puteți oferi serviciilor dvs. persoanelor care doresc fotografii luate sau editate.
  • Luați și editați fotografii ale bunurilor uzate pentru vânzări online. Oferiți-vă să transferați fotografiile fizice vechi ale oamenilor și să creați copii de rezervă digitale. De asemenea, puteți oferi serviciile dvs. pentru petreceri, dansuri și chiar fotografii de clasă.
  • Anumite site-uri precum FIVERR.com vă permite să postați talentele online pe care oamenii le pot plăti. Talentele precum editarea fotografiilor, codarea și ajutorul social media sunt populare. Doar asigurați-vă că vi se permite să faceți acest lucru și părinții dvs. știu.
  • Imagine intitulată Câștiga bani (pentru tweens) Pasul 17
    7. Investiți o parte din banii pe care îi câștigi în afaceri de afaceri. Vizualizați-vă ca o afacere. Va trebui să cheltuiți niște bani pentru a obține consumabile noi și mai bune.
  • Investiți într-o abilitate ca cântând prin luarea de lecții vocale sau lecții de muzică pe un instrument. Dacă știți cum să cântați, să jucați muzică sau chiar să produceți și să MC, oferă serviciile dvs. pentru petreceri. Cu cât aflați mai mult despre talentele și meșteșugurile tale, cu atât vei deveni mai bine. Și pe măsură ce vă îmbunătățiți, puteți începe să încărcați mai mult.
  • De asemenea, puteți oferi pentru a vă învăța prietenii o parte din abilitățile dvs., de asemenea. De exemplu, dacă sunteți buni să jucați chitara, puteți percepe o taxă mică pentru a da lecții.
  • Imagine intitulată Câștigă bani (pentru tweens) Pasul 18
    8. Faceți modul de videoclipuri pe YouTube sau pe Facebook. Faceți videoclipuri despre cum să faceți ceva ce sunteți calificat la. Dacă aveți abilități sau hobby-uri, puteți încorpora un aspect video pentru a obține mai multă expunere. De exemplu, dacă deja vindeți bijuterii realizate manual, puteți posta tutoriale despre modul în care alte persoane pot face bijuterii acasă.
  • Rețineți că realizarea de videoclipuri nu este de obicei o modalitate directă de a câștiga bani. Dacă ajungeți să obțineți o mulțime de adepți, este posibil să puteți include anunțuri înainte de redactarea videoclipurilor. Acest lucru vă poate câștiga uneori bani. Videoclipurile dvs. ar trebui să fie făcute pentru a vă ajuta să obțineți expunere și să vă prezentați talentele și produsele. Nu ca o modalitate de a câștiga o mulțime de bani.
  • Videoclipurile dvs. pot acoperi o mulțime de subiecte cum ar fi părul și machiajul, asamblarea mobilierului sau realizarea de bijuterii sau alte meșteșuguri. Puteți face videoclipuri care să vă prezinte produsele sau să lucrați.
  • De exemplu, puteți face o reclamă amuzantă și informativă despre afacerea dvs. de câine. Sau faceți videoclipuri în cazul în care vă explicați cât de ușor sunt anumite sarcini. Poate că ești foarte bun la asamblarea mobilierului IKEA. Poate că ați putea face tutoriale simple pentru copii și adulți cu privire la cât de ușor este să puneți mobilierul împreună.
  • Asigurați-vă că videoclipul este bine făcut și că arătați ca profesioniști cât puteți. Videoclipurile dvs. trebuie să acopere ceva pe care îl știi cum să faci foarte bine. Deci, puteți oferi oamenilor informații bune și sunet ca un "expert" în câmpul dvs.
  • Dacă locuiți într-un apartament, ar trebui să existe puține petreceri pentru festivaluri, să dețineți o limonadă de vânzare sau o anumită mâncare pentru un preț mai mic decât ceilalți vânzători, oamenii vor veni să-l cumpere de la dvs.

    sfaturi

    Oamenii pot căuta să cumpere un element similar pentru mai puțin de la un alt vânzător. Asta se numește "Legea ofertei și a cererii." Nu împingeți prețurile prea mari dacă nu există prea multă cerere. Dar, nu vindeți prea ieftin sau nu merită să faceți!
  • Asigurați-vă că faceți un profit atunci când vindeți lucruri. De exemplu, consumabilele costă 5 $ și că investițiile vă oferă 25 de produse. Pentru a face suficient pentru a acoperi doar costul livrărilor, produsul dvs. trebuie să costă cel puțin 20 de cenți ($ 5/25 = $ 0.20 = 20 de cenți). Care va plăti doar ceea ce ați cheltuit pe consumabile. Va trebui să încărcați mai mult pentru a câștiga bani.
  • Adresați-vă mamei sau tatălui dacă puteți face spălătorie pentru bani, ajutați-o și sortați hainele. Separați elemente întunecate și ușoare înainte de spălare, haine de fier etc.
  • Închiriați-vă jocurile sau hainele pentru prietenii dvs. Sau orice altceva care atrage atenția oamenilor. Asigurați-vă că aveți încredere în această persoană pentru a vă da lucrurile înapoi.
  • Mergeți la terenul de golf și întrebați-vă că sunteți un caddy.
  • Asigurați-vă că aveți întotdeauna permisiunea părinților / tutorelui dvs. dacă vă aflați la o casă străină.
  • Aflați ceva ce sunteți bun la. Oferiți lecții despre cum să faceți acest lucru sau să vindeți bunurile pe care le faceți. Exemple: învățarea lecțiilor flautului sau vânzarea de coroane de casă.
  • Dacă sunteți bilingv, oferiți îndrumarea în limba străină.
  • Dacă vă puteți permite, utilizați banii pe care trebuie să-l ajutați pe alții decât dvs., cum ar fi clienții dvs. și persoanele aflate în nevoie.
  • Avertizări

    Adresați-vă părinților dvs. înainte de a lua locurile de muncă de la oamenii, părinții dvs. nu știu.
  • Asigurați-vă că orice mâncare pe care o vindeți nu este depășită.
  • Nu lăsați oamenii să nu aveți încredere într-adevăr împrumuta bani sau obiecte de valoare.
  • Nu pierdeți bani pe chestii stupide, ciudate sau drăguțe pe care nu le aveți nevoie.
  • Dacă animalele de companie sau copiii pe care sunteți babysitting sunt răniți în timp ce aveți grijă de ei, părinții dvs. ar putea fi responsabili pentru cheltuieli. Și s-ar putea să fiți întemeiat de mult timp. Ați putea oferi Towerk ca un sitter de companie pentru a obține mai multă experiență sau pentru a lua o clasă de certificare pentru babysitting pentru a se simți confortabil în caz de urgență.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar