Cum să fii o mamă nouă

Felicitări pentru a deveni o mamă nouă!Acest lucru poate fi un timp foarte dificil și oarecum înfricoșător, dar va fi, de asemenea, unul dintre cele mai speciale, cum ar fi îngrijirea bună a noului tău mic este foarte recompensat.Ca ceva nou, există un fel de mare la început, pe măsură ce cunoașteți și arătați dragostea cu noul dvs. copil. Oportunitatea de distracție nu se termină, deoarece puneți noi haine și luați imagini nesfârșite despre cât de drăguți sunt.Este o mulțime de distracție, dar uneori fiind o mamă nouă poate fi o slujbă dificilă. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă faceți rolul ca o mamă nouă, un pic mai ușor de gestionat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Adaptarea la noul dvs. rol
  1. Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 1
1
Rămâneți pozitiv tot timpul. Sau soțul dvs. este negativ despre orice vă va descuraja. Mai important, bebelușul își dezvoltă psihicul în condițiile în care este crescută. Așa că fii atent la ceea ce spui despre tine și despre copilul tău. Părinții rezonabil fericiți fac pentru un copil mai bine ajustat, zâmbind.
  • Credeți că puteți fi o mamă bună și veți fi. Credeți că copilul dumneavoastră va fi un copil bun și el sau ea va fi sau cel puțin veți asigura că el / ea va fi.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 2
    2. Încercați să nu vă faceți griji prea mult.Să vă faceți griji că orice vă scurge energia.Îngrijorarea nu rezolvă nici o problemă.Face ca problemele să pară mai mari decât sunt într-adevăr.
  • Dacă bebelușul dvs. devine febră, de exemplu, încercați să nu vă faceți griji imediat că el / ea va primi daune cerebrale etc.Cele mai multe febrei se îndepărtează după aproximativ 24 de ore. Dă-ți copilul un medicament așa cum este indicat de etichetă, și totul va fi cel mai probabil bine.Lăsați copilul să doarmă cât de mult vor să lupte împotriva febrei.
  • Dacă copilul tău plânge și nu poți să-ți dai seama de ce, poate fi din cauza gazului și că trebuie să fie ars.De obicei, bebelușii plâng când sunt foame, în cea mai mare parte, dar nevoia lor de a burp este ceva mai greu pentru mame să se gândească la.Uneori îți vei schimba bebelușul, ți-ai dat copilul, dar încă mai plâng și ar putea să te înnebunești.Nu vă faceți griji, fiecare mamă a fost acolo, la o pierdere și fără să știe ce altceva de făcut.S-ar putea să trebuiască să-i bați din spate și să le țineți în poziție verticală, astfel încât să poată îngheța.
  • Swaddling Copilul dvs. poate, de asemenea, să-i mângâie și să-i ajute să nu mai plângă, dacă plânsul continuă după hrănire și arsuri.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 3
    3. Încearcă rămân calm și păstrați-vă răcoarea.Nu vă faceți griji prea mult dacă faceți o greșeală sau loviți ușor capul bebelușului și nu lăsați-vă soțul să vă faceți griji prea mult.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 4
    4. Încercați să tăiați înapoi și să faceți timp și spațiu pentru părinți.
  • Luați cât mai mult timp de lucru după cum puteți în acest moment, astfel încât să nu trebuiască să vă faceți griji cu privire la somnul atât de multe ore în fiecare noapte, astfel încât să vă odihniți pentru muncă.
  • Dacă puteți, treceți la o casă mai mică sau un apartament mai ieftin, astfel încât familia dvs. să poată supraviețui pe un venit până când copilul dvs. este mai în vârstă.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 5
    5. Asigurați-vă că aveți sprijin de la un membru al familiei.Nu puteți face acest lucru imens nou pe cont propriu.Vă veți simți copleșiți dacă nu aveți nici un ajutor.
  • Dacă este posibil, asigurați-vă că locuiți lângă membrii de familie de susținere.Veți avea nevoie cu siguranță de ajutorul și sfatul lor.De asemenea, ori de câte ori aveți întrebări, Google Indiferent de ar fi.Puteți găsi răspunsul la ceva mai mult online.
  • Trebuie să ai pauze, chiar dacă doar merge la magazin de unul singur, baby free, o dată pe săptămână. Încercați să obțineți mama sau mama dvs. în lege la Babysit o dată pe săptămână, astfel încât să vă puteți relaxa și să recaptați viața pașnică pe care ați avut-o înainte de a lua toată această responsabilitate.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 6
    6. Luați timp pentru a vă menține celelalte relații.Încă mai ai prieteni după nou copilul tău.Dacă ați ajuns la un grup de cărți sau un grup religios, continuați să mergeți.Ajută multe de a avea alte femei să vorbească despre faptul că sunt o mamă.
  • Asigură-te că Mențineți o relație sănătoasă cu soțul / soția și nu lăsați copilul să-ți consume tot timpul. Poate fi ușor ca soțul dvs. să devină gelos de un nou copil, dar dacă mai faci lucruri împreună, asta vă va ajuta. Vizionați filme împreună, jucați jocuri sau faceți cumpărături.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 7
    7. Du-te ușor pe tine dacă trebuie schimbați obligațiile dumneavoastră. Probabil că nu veți putea să faceți tot ce ați făcut înainte ca bebelușul să sosească.
  • Dacă ați merge la biserică în fiecare duminică, nu vă accentuați prea mult dacă nu puteți face biserică în zilele de duminică. Puteți găsi alternative în această fază a vieții dvs., cum ar fi vizionarea serviciilor bisericești online sau de a merge la un studiu biblic de la jumătatea săptămânii când este disponibil un babysitter.
  • Fiți flexibili și să vă abțineți să vă forțați să ieșiți când știți că copilul ar putea avea un timp foarte greu în grădiniță etc.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 8
    8. Fi Iartă-te de tine. Au har cu tine însuți.Nu trebuie să fii mama perfectă, pentru că nimeni nu poate fi o mamă perfectă.Noi toți facem greșeli, dar știu întotdeauna că este în regulă.
  • Nu vă învinovățiți că nu sunteți perfecți. Realizați că ar fi imposibil să fie. Nu vă așteptați prea mult din voi sau pe oricine altcineva.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 9
    9. Să vă distrați și să vă bucurați de noul dvs. copil. Nu ai grijă de el sau de ea.Jucați cu copilul, râdeți cu ei și faceți fețe și zgomote la ele. Îmbrăcați-le în tone de costume drăguțe. Luați o mulțime de imagini.Învață să te bucuri de acest timp pentru că merge repede.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 10
    10. Dă-ți un fel de felicitări uriașe pentru a fi o mamă.Nu toată lumea devine una. Amintiți-vă să fiți incredibil de recunoscători în fiecare zi că aveți cel mai prețios dar din întreaga lume.Recunoașteți că este un privilegiu extraordinar de a fi o mamă.Ești o femeie foarte norocoasă și foarte norocoasă.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind unele părinți "Trucuri"
    1. Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 11
    1. Aflați modalități de a face o mamă mai ușoară asupra dvs.Este destul de greu să fii angajat 24 de ore pe zi ca părinte. Orele pot fi o ajustare foarte tare pentru a face.
    • Viața ta se învârte acum în jurul noului tău mic.Trebuie să vă refuzați și să vă serviți noul copil în aproape în fiecare oră din ziua dvs.Continuați să vă întoarceți somnul.Nu puteți ieși la fel de mult cât ați putea dori. Amintiți-vă să vă oferiți câteodată: Ascultați muzică distractivă sau urmăriți câteva filme bune.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 12
    2. Susține sticla pe o pătură. Acest lucru vă va elibera mâinile astfel încât să puteți face ceva făcut.Uneori, aceasta poate fi o pauză plăcută care vă va permite să faceți lucrurile sau să vă relaxați puțin.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 13
    3. Obțineți un leagăn.Nimic nu va face mai mult pentru a vă face viața mai ușoară decât obținerea unui leagăn. Prețul FISHER este o brand bun - ele par a fi durabile și durează mai mult. Bebelușii sunt obișnuiți cu mișcarea, pentru că atunci când erau în burtă, au zguduit și s-au rostogolit pe tot parcursul locului ori de câte ori v-ați mutat în jur.
  • Swinging este o modalitate bună de a face copilul să doarmă, deoarece se mișcă ca și cum sunt obișnuiți.Puteți încerca să le răsuciți, dar poate fi greu să le puneți jos după ce le-ați stârnit să doarmă.Bebelușii se trezesc, de obicei, când le puneți în pădure etc.Un leagăn vă salvează de la a trebui să vă faceți griji cu privire la asta.
  • Este posibil ca un copil să doarmă într-un leagăn, unul care se înclină înapoi sau un bassinet, deoarece co-somnul nu este recomandat.
  • Swing Sleeping vă poate da pacea minții că bebelușul dvs. este legat și nu va putea să se rostogolească pe burtă, care poate fi periculos pentru ei și provoacă sids.
  • Le puteți da, de asemenea, sticlele lor în leagăn.Puteți ține sticla pentru ei sau, așa cum am menționat anterior, puteți să vă propuneți sticla pe o pătură pentru a face lucrurile mai ușor pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 14
    4. Utilizați adesea crema de erupție curentă. Cu scutece de unică folosință, bebelușii primesc erupții foarte mult.Acest lucru poate duce la o mulțime de plâns și disconfort pentru ei.
  • Uneori, bebelușii se împotrivesc timpului de schimbare a scutecei, sau sunt extra-agitate, pentru că au o erupție cutanată. 
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 15
    5
    Alăptarea bebelusul tau.Laptele este mult mai ieftin decât formula și este recomandat de Academia Americană de Pediatrie, deoarece oferă substanțele nutritive necesare care sunt ușor digerabile de copilul dvs. și sunt asociate cu un risc mai scăzut de SIDS.
  • Dacă treceți de la lapte din formula, amestecați formula cu lapte. Trebuie să vă iertați încet copilul în afara formulei.Dacă nu faceți acest lucru, ele pot deveni constipate și nefericite.Constipația se întâmplă cu o schimbare bruscă a dietei, astfel încât să facă tranziții în alimente "încet și ușor".
  • Imaginea intitulată Fii o mamă nouă Pasul 16
    6. Utilizați un regim de antrenament pentru a evita prea multe nopți nedormite și pentru a promova obiceiuri bune de somn pentru copilul dumneavoastră.
  • Deși studiile sugerează că bebelușii care "a strigat-o" nu aveau nici o schimbare semnificativă pe termen scurt sau pe termen lung a dezvoltării lor, spre deosebire de bebelușii ale căror părinți au utilizat verificarea și consola sau "Camping Out" Regimul de formare a somnului, astfel de regimuri au afectat pozitiv sănătatea psihologică și de somn a părintelui și a copilului.
  • "Camping Out" se referă la părintele care stau în cameră pentru perioade din ce în ce mai scurte, când copilul plânge, în timp ce "check-and-consola" se referă la revenirea părintelui pentru a verifica copilul la intervale din ce în ce mai lungi.
  • Nu vă neglija bebelușul dacă suspectați că există o problemă serioasă - participați la nevoile lor cât de bine puteți.
  • sfaturi

    Găsiți un pediatru cu care tu și copilul tău sunteți confortabil.
  • Urmați sfatul medicului cu privire la vaccinare și faceți propriile dvs. cercetări privind programele de vaccinare aprobate și recomandate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar