Cum să aplicați pentru o dună

D-U-N-S este acronimul pentru "Sistem de numerotare universală de date." Acest număr a fost conceput în 1962 de către Corporația Dun & Bradstreet pentru a identifica întreprinderile din întreaga lume, agențiile publice și organizațiile non-profit. Cei care au numere D-U-N-s sunt de acord să împărtășească informații demografice, cum ar fi cine deține organizația, cum este structurată (de exemplu, un parteneriat sau un proprietar unic), bonitate și dacă este legată de o altă afacere. Numărul D-U-N-S rămâne cu organizația, chiar dacă se schimbă proprietatea sau nu iese din afaceri.

Pași

  1. Imaginea intitulată Aplicați pentru un duns Pasul 1
1. Căutați înregistrările Dun & Bradstreet pentru a vedea dacă aveți deja un număr D-U-N-S. Accesați site-ul Dun & Bradstreet și faceți clic pe link-ul la "Obțineți un număr D-U-N-S". Vă va solicita să vedeți dacă compania dvs. are deja una. Tot ce trebuie să știți este numele companiei, orașul și starea de funcționare. Dacă numele companiei dvs. nu apare, puteți aplica pentru un număr D-U-N-S.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un duns Pasul 2
    2. Începeți să aplicați pentru un număr D-U-N-S. Pe pagina de rezultate care arată că compania dvs. nu este listată în baza de date D & B, faceți clic pe galben "Incepe" buton.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un duns Pasul 3
    3. Trimiteți numele și prenumele dvs., titlul de afaceri, numărul de telefon și adresa de e-mail. Apoi, enumerați numele organizației dvs. formale. Sub ea, oferiți toate celelalte nume pe care afacerea dvs. le poate fi listată. De exemplu, dacă sunteți "Magazinul de imprimare al lui Joe" În orașul dvs. natal, dar cunoscut și ca "Imprimare rapidă" Online, enumerați atât numele de afaceri. Inclusiv ambele nume, ușurează potențialii creditori de credite și partenerii de afaceri pentru a vă localiza operațiunea.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un duns pasul 4
    4. Includeți adresa fizică a organizației, adresa de corespondență (dacă este diferită) și orice număr de telefon pe care îl utilizați. Dacă aveți o mașină de fax, asigurați-vă că adăugați și acel număr. Selectați galbenul "Următorul" butonul pentru a continua aplicația pentru un număr D-U-N-S.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un duns Pasul 5
    5. Oferiți informații de proprietate despre afacere. Includeți numele proprietarului de afaceri și adresa de e-mail. Politica de confidențialitate a lui Dun & Bradstreet dictează că nu vor vinde adrese de e-mail terților.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un duns Pasul 6
    6. Finalizați secțiunea de proprietate prin schimbul de informații despre structura juridică a organizației, acționarii (dacă este cazul), când a fost inițiată de afaceri și dacă este deținută de o femeie, veteran sau o persoană minoritară. Inclusiv aceste fapte vă poate ajuta organizația dvs. să contacteze grupurile care se specializează în asistarea afacerilor dezavantajate din punct de vedere economic operate de aceste grupuri demografice. Dacă organizația dvs. este deținută de o entitate mai mare, asigurați-vă că includeți informațiile din ultima secțiune.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un duns Pasul 7
    7. Adăugați orice informații de management despre afacerea dvs. Includeți toți vicepreședinții, directorii și directorii, dacă există și când au început să lucreze la organizație. Faceți clic pe galben "Următorul" butonul pentru a continua să aplicați pentru un număr D-U-N-S.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un pas 8
    8. Descrieți ce face afacerea dvs. în "Linia primară de afaceri" cutie. Dun & Bradstreet trebuie, de asemenea, să știe dacă sunteți o operațiune bazată pe Internet, unde vindeți și cum vă facturați clienții. Listează faptele despre cât de mare este facilitatea dvs. și ce fel de clădire este situată în.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un duns Pasul 9
    9. Asigurați-vă că înțelegeți "Termeni si conditii" împărtășite cu dvs. în partea de jos a paginii care solicită detalii despre linia principală de afaceri. Bifați caseta dacă sunteți de acord cu termenii lui Dun & Bradstreet. Apoi, faceți clic pe galben "Următorul" butonul pentru a continua.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un duns Pasul 10
    10. Alegeți o opțiune de timp pentru obținerea unui număr D-U-N-S. Dacă aveți nevoie de număr în termen de 5 zile lucrătoare, selectați opțiunea indicând o încărcare grabă pentru a accelera atribuirea numărului. Dar dacă puteți aștepta 30 de zile, alegeți "Gratuit" opțiune și faceți clic pe galben "Următorul" Pentru a vă înregistra informațiile.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un duns Pasul 11
    11. Examinați informațiile dvs. și imprimați pagina de examinare pentru înregistrările dvs. Căutați un e-mail de la Dun & Bradstreet în termen de 30 de zile, indicând numărul dvs. D-U-N-S atribuit.
  • sfaturi

    Dacă doriți să desfășurați afaceri cu guvernul federal, va trebui să solicitați un număr D-U-N înainte de a trimite cererea dvs. de lucru. Asigurați-vă că trimiteți informațiile dvs. la Dun & Bradstreet suficient de departe pentru a îndeplini orice termen limită de contract.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar