Cum se formează un llc în rhode island

O societate cu răspundere limitată (LLC) este o structură juridică hibridă care combină aspecte ale unei corporații și un parteneriat juridic. Cel mai mare avantaj al formării unui LLC este componenta cu răspundere limitată - cu alte cuvinte, dacă LLC suferă o pierdere financiară sau este judecată, LLC trebuie să plătească, dar membrii individuali care dețin că LLC nu sunt responsabili personal. Pentru a forma un LLC în statul Rhode Island, va trebui să înțelegeți procedurile legale formale și cerințele pentru formarea de afaceri în Rhode Island. Calea de a formula un LLC necesită o atenție deosebită obligațiilor fiscale și a practicilor comune de afaceri, astfel cum sunt stabilite de secretarul de stat al Rhode Island. Învățați cum să formați un LLC vă poate ajuta să obțineți afacerea dvs. de pe teren și să vă protejați investițiile în Rhode Island.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificați-vă LLC
  1. Imaginea intitulată comunica eficient Pasul 9
1. Selectați-vă membrii. Un LLC poate fi alcătuit dintr-un singur proprietar (numit membru) sau mai mulți membri. Fiecare membru are un interes de proprietate asupra companiei, care include cota acelui membru din profiturile și pierderile LLC, dreptul de a primi active și orice drept de la vot sau de a participa la rolurile de administrare în cadrul LLC.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 27
    2. Alegeți un nume de entitate. Primul pas pentru a formula un LLC este de a alege un nume pentru compania dvs. Starea insulei Rhode solicită ca numele să includă fie cuvintele "Societate cu răspundere limitată" sau scrisorile "LLC" (cu sau fără punctuație). Există, de asemenea, cerințe specifice privind numele ales de o perspectivă LLC pentru a vă asigura că afacerea dvs. nu este confundată cu o afacere existentă.
  • Numele trebuie să fie unic și diferit de orice denumire existentă a unei societăți, a unei entități non-business, a LLC internă / străină sau a oricărui alt parteneriat limitat în dosar sau în rezervă cu secțiunea de depunere a afacerilor.
  • Puteți căuta online pentru a vedea dacă numele dvs. de LLC propus este înregistrat printre numele de afaceri existente din Rhode Island, vizitând biroul secretarului de divizare a site-ului web al serviciilor de afaceri la http: // ucc.stat.Ri.US / Corpsearch / CorpsearchInput.ASP.
  • Alternativ, puteți apela birourile de depozitare a afacerilor la (401) 222-3040 de luni până vineri între orele 8:30 și 4:30 (EST) pentru a vorbi cu un reprezentant asupra telefonului care vă poate ajuta să determinați dacă dvs. Numele LLC ales este o opțiune viabilă.
  • Imagine intitulată face studiul de cercetare 10
    3. Rezervați numele ales. Odată ce ați ales un nume și ați verificat că nu este deja luat sau rezervat, puteți rezerva acest nume cu biroul secretarului de diviziune ale societăților de stat. Numele entității pot fi rezervate pentru o perioadă de 120 de zile pentru o taxă de 50 USD. Pentru a rezerva un nume de entitate, trebuie să completați și să trimiteți formularul 620: rezervarea numelui entității.
  • Rezervarea trebuie să includă numele entității complete, tipul de entitate (în acest caz, clarificând că intenționați să formați un LLC), numele și adresa (sau numele și adresa persoanei care efectuează rezervarea pentru LLC) și trebuie să fie semnat și datat.
  • Chiar dacă ați efectuat un nume preliminar, verificarea numelui nu este obligatorie și nu garantează că o altă entitate nu a ales sau nu a rezervat acest nume în timp ce depuneți rezervarea. Biroul secretarului de stat face decizia finală cu privire la disponibilitatea unui nume.
  • Taxa de rezervare de 50 USD ar trebui să fie plătibilă secretarului de stat al insulei Rhode Island.
  • Partea 2 din 3:
    Înregistrarea companiei dvs
    1. Imagine intitulată Interogați pe cineva Pasul 7
    1. Alegeți un agent rezident. Fiecare LLC din statul Rhode Island trebuie să aibă un agent rezident, numit și un agent înregistrat. Rolurile primare ale agentului rezident sunt de a păstra articolele de organizare și de funcționare ale LLC și de a servi drept punct de contact primar pentru LLC. Orice corespondențe importante, inclusiv procese, formulare fiscale și alte documente de afaceri pentru LLC, pot fi transmise agentului rezident în timpul programului de lucru și el sau ea este responsabilă de transmiterea acestor documente la adresa de expediere a LLC.
    • Agentul rezident trebuie să aibă o adresă înregistrată Rhode Island Street, care trebuie furnizată în momentul în care materialele de aplicare ale LLC sunt transmise statului.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 11
    2. Declarați starea de depunere a entității dvs. În statul Rhode Island, un LLC poate depune în scopuri fiscale ca parteneriat, o corporație sau o entitate separată. Depunerea separată a entității este de obicei disponibilă numai pentru LLC cu un singur membru unic. În caz contrar, membrii LLC trebuie să aleagă între depunerea ca parteneriat sau corporație.
  • LLC cu mai mult de un membru va implicit la un parteneriat, cu excepția cazului în care membrii dosar pentru un statut corporativ.
  • Dacă nu sunteți sigur în legătură cu avantajele și dezavantajele fiecărui statut de depunere, luați în considerare vorbirea cu un expert fiscal sau cu un planificator financiar. Acești indivizi vă pot revizui afacerea și toate câștigurile / pierderile sale pentru a vă ajuta să determinați ce statut de depunere ar funcționa în interesul dvs.
  • Imaginea intitulată obține un loc de muncă într-un alt pas 2
    3. Desemnează o adresă principală. LLC trebuie să desemneze o adresă principală, care trebuie să fie o adresă de stradă Rhode Island valabilă. Dacă membrii LLC nu au încă o adresă, ei pot spune "nu a fost încă determinată" pe documentele de depunere, deși o adresă finală trebuie stabilită la o dată ulterioară.
  • Imaginea intitulată Obțineți o treaptă Fast Pasul 10
    4. Determinați o structură de management. Există două opțiuni pentru gestionarea LLC. Acesta poate fi gestionat de toți membrii săi colectiv sau de unul sau mai mulți membri ai LLC. Managerul (managerul) trebuie să fie desemnat cu privire la articolele de organizare la momentul depunerii, iar numele (numele) și adresa (adresa) tuturor managerilor trebuie să fie enumerate în caseta corespunzătoare pe formular.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 7
    5. Completați și trimiteți formularul 400. Formularul 400, articolele de organizare, trebuie să fie completate și transmise Direcției Departamentului de Servicii de Afaceri ale statului. Trebuie să includeți toate informațiile de mai sus și să alegeți o dată efectivă (fie data înregistrată formularul sau o dată ulterioară nu mai mult de 30 de zile de la data de depozit). Formularul 400 poate fi găsit prin intermediul site-ului web al serviciilor de afaceri la http: // sos.Ri.Gov / Documente / Business / Formulare / 400.pdf.
  • Articolele de organizare trebuie să fie semnate și datate de o persoană autorizată. În cazul în care persoana autorizată nu este membră a LLC, el sau ea trebuie să fie autorizată de articolele de organizare sau printr-un acord de exploatare care să acționeze în numele LLC ca ofițer, manager sau altă formă de reprezentant.
  • Formularul 400: Actul de organizare trebuie să fie însoțite de o taxă de depunere de 150 USD. Această taxă poate fi făcută personal la divizia de servicii de afaceri care utilizează numerar, card de credit sau verificare. Dacă formularul nu poate fi depus în persoană, taxa poate fi trimisă (împreună cu formularul finalizat) prin poștă la Divizia Serviciilor de Afaceri. Verificările trebuie adresate R.I. Departamentul de Stat.
  • Partea 3 din 3:
    Întâlnirea cu cerințele financiare
    1. Imagine intitulată Obțineți un număr de identificare fiscală Pasul 5
    1. Solicitați un EIN de la IRS. Dacă LLC dvs. are mai mult de un membru, chiar dacă nu aveți angajați reali, trebuie să solicitați un număr de identificare al angajatorului IRS (EIN). De asemenea, trebuie să obțineți un EIN pentru LLC dacă sunteți un membru unic, dar angajați orice angajați sau dacă optați să vă impozitați ca o corporație în loc de un singur proprietar. Puteți face acest lucru prin intermediul site-ului IRS la https: // IRS.Gov / Întreprinderi / Întreprinderi mici - & - Angajați / aplicați-pentru-an-angajator-identificare-număr- (EIN) -ONLINE. Nu există taxă de depunere pentru a solicita și a obține un EIN de la IRS.
  • Imagine intitulată Fișă înapoi Impozite Pasul 11
    2. Determina obligațiile dvs. fiscale. Odată ce LLC dvs. este înregistrată la starea Rhode Island, trebuie să vă determinați obligațiile fiscale prin intermediul IRS. Obligațiile dvs. și formularele pe care trebuie să le trimiteți vor varia, în funcție de modul în care alegeți să fiți impozitați.
  • Un dispozitiv unic de depozitare cu a "entitate ignorată" Statutul trebuie să prezinte fie o declarație fiscală federală pro forma, formularul federal 1040 Schema C, formularul federal 1040 Schema E sau formularul federal 1040 Programul F, în funcție de forma aplicabilă pentru LLC. De asemenea, trebuie să trimiteți un formular de stat completat RI-1065.
  • Un depozit de LLC cu a "parteneriat" Statutul trebuie să prezinte o copie a formularului federal 1065 cu un formular de stat completat RI-1065.
  • Un depozit de LLC cu a "corporație" Statutul trebuie să prezinte o copie a formularului federal 1120 cu un formular de stat completat RI-1120C.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului criminal Pasul 2
    3. Rapoarte anuale de fișiere. Toate LLC care operează în cadrul statului Rhode Island trebuie să completeze și să prezinte formularul de stat 632: Raportul anual al societății cu răspundere limitată. Raportul trebuie depus în fiecare an calendaristic între 1 septembrie și 1 noiembrie, începând cu un an după ce articolele originale ale organizației au fost depuse și continuând în fiecare an după durata de viață a LLC.
  • Formularul 632 este disponibil online la https: // Sos.Ri.Gov / Active / Descărcări / Documente / 632-Limited-Răspundere-Company-Raport anual.pdf.
  • O taxă de depunere de 50 USD trebuie, de asemenea, prezentată cu formularul finalizat 632 la divizia serviciilor de afaceri în fiecare an.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a forma un LLC.
  • Este recomandat să proiectați un acord de operare LLC, deși acest lucru nu este necesar pentru a forma sau a opera un LLC în Rhode Island.
  • Avertizări

    Fiți conștienți de faptul că, dacă decideți să dizolvați LLC, există obligații suplimentare care trebuie îndeplinite. Articolele de dizolvare sau un certificat formal de retragere trebuie depuse cu starea insulei Rhode în momentul în care LLC este dizolvat. Contactați secretarul biroului de depozitare a afacerilor de stat pentru mai multe informații despre cum să dizolvați oficial un LLC, dacă situația apare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar