Cum se îmbracă ca un artist

Dacă sunteți un artist, atunci ați reușit deja să îmbrățiți ca unul. Nu există nici un singur "uite" când vine vorba de artiștii de haine. Cu toate acestea, există anumite aspecte ale dulapului dvs. pe care îl puteți adapta pentru a vă asigura că aveți îmbrăcămintea potrivită pentru a lucra, că talentele dvs. creative vor fi utilizate și că veți ieși în evidență ca artist în situații profesionale. Pe de altă parte, dacă preferați să emândiți imaginea populară a unui artist stereotipic, este un aspect modern, care nu este greu de realizat.

Pași

Metoda 1 din 4:
Fiind practic
  1. Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 1
1. Purtați îmbrăcăminte confortabilă în timp ce lucrați. În calitate de artist, veți petrece ore lungi, văzându-vă meseria. Indiferent dacă lucrați la un șevalet sau pe un computer, doriți să vă asigurați că sunteți cât mai confortabil posibil.
  • Dacă lucrați cu un mediu murdar, cum ar fi vopsea, evitați îmbrăcămintea prea bagată, mai ales dacă are mâneci. Chiar dacă nu vă îngrijorați să vă luați hainele de lucru murdare, îmbrăcămintea prea liberă poate ajunge să vă înflorească munca.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 2
    2. Protejați-vă îmbrăcămintea. Dacă lucrați cu orice lucru care poate pata, cum ar fi vopseaua sau cerneala, trebuie să luați măsuri de precauție pentru a păstra mass-media departe de haine. Acoperiți cu un șorț sau cu un pictură de pictură. Asigurați-vă că este făcut dintr-un material suficient de gros pe care mediul dvs. nu va scădea rapid.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist pas 3
    3. Evitați să lucrați în haine pe care vă deranjează să vă distrugeți. Chiar și cu îngrijirea și purtarea unui șorț, este posibil să luați în continuare stropirea ciudată de vopsea aici sau acolo. Spălarea imediat poate avea grijă de majoritatea mass-media pe diferite țesături, dar sunteți obligat să obțineți pata ocazională permanentă. Nu purtați cele mai bune pantaloni în studio.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 4
    4. Lucrați cu ceea ce aveți. Ca un tânăr artist, probabil că nu aveți mulți bani. În loc de pining pentru blugi de designer de ieșire din gama dvs. de preț, învățați să construiți un dulap elegant fără a încălca banca.
  • Păstrați hainele în stare bună. Haine care durează mai mult vă vor economisi bani.
  • Tricourile și blugi pot suna ca un combo mundane, dar puteți folosi propriul stil personal pentru a ieși în evidență. Purtați tricouri de design propriu sau care sunt altfel unice. Purtați blugi care sunt alte culori în afară de albastru tipic denim.
  • O modalitate simplă și creativă de a vă întinde dulapul este "se amestecă și se potrivesc" piese diferite pentru a crea un aspect unic. Pur și simplu comutarea jachetelor între două costume vă va oferi două "nou" costumele.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 5
    5. Magazin la Magazine de Thrift. Magazinele second-hand sunt cel mai bun mod de a vă întinde bugetul de îmbrăcăminte. În plus față de elementele de bază și piesele de run-of-the-moara, veți putea găsi stiluri unice la un preț accesibil. Căutați quirky, ciudat "semnătură" piese care se potrivesc personalității tale și te vor face să ieși afară.
  • Puteți găsi stiluri retro și moderne și apoi amestecați ușor și potriviți-le.
  • Cele mai multe magazine de chriți au unul sau mai multe cazuri de sticlă în partea din față, unde prezintă articole mai frumoase, adesea bijuterii. Aceste elemente pot fi mai scumpe decât mărfurile tipice de magazin, dar vor costa în continuare semnificativ mai puțin decât cu amănuntul. Este un loc minunat pentru a căuta piese interesante.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 6
    6. Nu mai acordați atenție mărcilor. În timp ce numele de marcă, uneori, înseamnă calitate, mai des decât nu ajungeți să plătiți numele. Ca artist, acesta este un lux pe care nu vă permite să vă permiteți. În plus, cât de creativ poți să te uiți când ești îmbrăcat la fel ca toți ceilalți?
  • O excepție este să vă amintiți ce branduri de fapt do Faceți îmbrăcăminte de calitate care durează. Acest tip de brand poate fi un pic mai scump, dar vă va economisi bani în timp. Păstrați-vă ochii decojiți pentru ei atunci când confidează sau navigați pe site-urile de licitație.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 7
    7. Faceți propriul lucru. Mai presus de toate, să arate ca un artist, ar trebui să îmbrăcați cum tu vreau să. Acest lucru ar putea însemna Getup Bright, Getup de atenție "împingeți limitele." Sau poate doriți să păstrați lucrurile casual și monocrom. Puteți decide chiar să faceți atât în ​​zilele diferite ale săptămânii. Alegerea este a ta.
  • Metoda 2 din 4:
    Obținerea creativității
    1. Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 8
    1. Coase hainele tale. Nu trebuie să fii un designer de modă pentru a-ți face hainele. Lucrul de la un model face să coaseți propriul dvs. garderobă relativ simplu. Check out magazinul dvs. de țesături locale pentru unele modele sălbatice, off-beat pe care nu le-ați găsi pe hainele cumpărate de magazin. Pe măsură ce crește nivelul de calificare, puteți decide chiar să proiectați bucăți de la zero fără un model de cusut existent.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 9
    2
    Captură de ecran Tricouri proprii. Te-ai săturat să vezi aceleași modele de tricou vechi? Faceți cămăși personalizate pe care nimeni altcineva nu le poate purta.
  • Dacă aveți o afacere sau studio, design tricouri cu numele și logo-ul său. Dacă cămășile sunt atrăgătoare, purtarea lor pot obține străini complete interesați de arta dvs.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 10
    3. Creați accesorii unice. Găsiți butoanele originale sau adăugați bijuterii Faux la hainele voastre. Încercați mâna dvs. la meșteșugurile de bijuterii de bază pentru a face accesorii care sunt atât diferite, cât și potrivite perfect în stilul dvs. personal. UPCYCLE Orice KnickKNack ciudat care poate fi încorporat în haine și accesorii.
  • Metoda 3 din 4:
    Dressing ca un artist profesionist
    1. Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 11
    1. Purtați culori neobișnuite, dar nu în afara orașului. La participarea la evenimente semi-formale și evenimente sociale, veți dori să arătați atât creativ, cât și sofisticat. Acestea sunt medii de rețea primele și nu știți niciodată cine ar putea să cumpere o piesă scumpă sau să vă dea următorul loc de muncă. Arata ascuti in timp ce stati cu un costum verde sau maro inchis sau rochie.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 12
    2. Adăugați o centură. Curelele sporesc stilul oricărui costum cu care sunt purtate. Atunci când sporting un ansamblu simplu, o centură decorativă și / sau o cataramă interesantă vă poate ajuta să ieșiți din mulțime. Lăsați-i pe alții să știe mai multe despre stilul dvs. personal și interesele artistice cu acest mic detaliu.
  • Pielea din piele este destul de neobișnuită în centurile moderne, și purtând o centură din piele din piele este o modalitate simplă de a arăta unic.
  • Puteți alege o cataramă de centură care deține o anumită semnificație fie pentru dvs., fie pentru arta ta. De exemplu, dacă arta dvs. are frecvent o temă ocean, o cataramă cu meduze sau rechin este o alegere bună.
  • Dacă lucrați cu metal sau piele, centura dvs. este un loc minunat pentru a vă afișa talentele.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 13
    3. Căutați bijuterii unice care leagă aspectul împreună. Căutați bucăți care sunt funky, străine, scumpe sau bine făcute. Bijuterii cu detalii complicate sau piese care au ascultat în anii `80 sunt, de asemenea, alegeri artistice bune. Dacă o piesă este deosebit de mare sau sălbatică, ar fi cel mai bine să-l salvați pentru haine casual, mai degrabă decât să-l purtați la ceva dans ca o deschidere de artă.
  • La fel ca și catarama dvs., bijuteriile dvs. vă pot reflecta interesele și arta dvs. De exemplu, dacă sunteți interesat de astronomie și / sau frecvent încorporați distanțele, încercați să găsiți bijuterii care oferă planete sau supernovae.
  • Evitați piesele care arată de asemenea scump sau ostentativ, chiar dacă nu ați plătit prea mult pentru ei. Poate fi mai greu să vă vindeți munca dacă un potențial cumpărător vă vede că ați decolat în aur și diamante.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 14
    4. Rochie jos. Artiștii sunt cunoscuți să se îmbrace mai casual decât media. Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că nu vă opriți la fel de neplăcut sau nerespectat. Dacă nu luați timp pentru a pune creativitatea în costumul dvs., unii oameni se pot îndoi de nivelul creativității pe care le-ai pus în arta ta. În schimb, îmbrăcați-vă într-o manieră deliberată, mai degrabă decât aruncând la întâmplare pe blugi și un tricou. Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. este curată și se potrivește bine.
  • Metoda 4 din 4:
    Îmbrăcăminte ca un artist stereotipic
    1. Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 15
    1. Schimbați coafura. Alegeți o privire care vă va face să ieșiți într-o mulțime. Luați în considerare aceste idei pentru crearea unui aspect sălbatic:
    • Ia o tăietură de la stilistul tău și întreabă-l să adauge bang.
    • Aranjați părul în Dreadlocks Dacă funcționează pentru tipul de păr.
    • Vopsiți sau vă îndreptați părul cu o culoare unică. Dacă sunteți atenți să faceți o schimbare majoră a culorii părului pe care nu o puteți anula, apoi utilizați un colorant temporar. Dacă părul tău este împletit sau dreadlocked, una sau două fire vopsite o culoare strălucitoare va apărea cu adevărat. Când adăugați o dungă la părul dvs., având-o mai aproape de fața dvs., va avea cel mai mare impact.
    • Pieptene din spate sau "şicana" părul tău cu o perie și un spray de păr pentru a da volum. În timp ce majoritatea oamenilor care își tachinează parul astăzi ascund nodurile cu păr neterminat, un popular "Artsy" uite este de a face pieptăna ta din spate arata evident.
    • Opriți îndreptarea sau curățarea părului. Să se întoarcă la starea sa naturală.
    • Alegeți un stil care sfidează stereotipurile de gen. Dacă ești o fată, du-te cu părul extrem de scurt. Dacă sunteți un tip, cresc părul lung.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 16
    2. Obțineți piercing-uri. Poți să-ți străpungi sprancenele, buza sau nasul pentru un efect dramatic. Garaturile urechii sunt o altă alegere populară de piercing. Doar amintiți-vă că, spre deosebire de cele mai multe alte tipuri de piercinguri, întinderea la urechi este probabil să fie permanentă. Dacă doriți ceva mai subtil, străpunge cartilajul urechii.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 17
    3. Luați în considerare tatuajele. Tatuajele în sine sunt o formă de artă, iar câțiva pot să vă arate partea creativă. Dacă considerați corpul dvs. o pânză, ați putea dori să obțineți tatuată într-un mod în care găsiți semnificativ. Nu fiți fără grijă de asta, deși nu doriți să obțineți un tatuaj pe care îl veți regreta.
  • Dacă sunteți un artist vizual, luați în considerare desenarea propriului design pentru artistul dvs. de tatuaj de utilizat.
  • Stereotipul modern de artiști include adesea mâneci complete și / sau tatuaje de gât.
  • Dacă nu doriți să vă angajați în artistul să arate viața, încercați Tatuaj temporar in schimb.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 18
    4. Opriți rasul. Poate doriți să vă dezvoltați părul facial sau să vă schimbați alte obiceiuri de ras. Fă ceea ce vrei și nu se conformează presiunii sociale. Rasul este o alegere personală. Unii artiști se rade și unii nu. Cu toate acestea, imaginea populară a unui artist are, de obicei, o barbă sau cel puțin niște miriște.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 19
    5. Purtați blugi eleganți. În timp ce blugi slabi pot fi moda, amintiți-vă că ca un artist doriți să vă puneți în afară de mulțime. Blugi-urile tale pot fi, de asemenea, rupte și decolorate. Cu toate acestea, tipii de arte ar trebui să nu poarte pantaloni de rochie necorespunzătoare sau ruinată.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 20
    6. Purtați o mulțime de negru. Artiștii îmbrăcămintei în negru este un stereotip pentru un motiv bun. În plus față de măgulitor orice figură, negru arată, de asemenea, murdărie și pete mult mai puțin comparativ cu alte culori. Când sunteți un artist cu un buget limitat, hainele negre vă vor salva costurile de curățare și de înlocuire. Artiștii purtau de multe ori negri la evenimente în care își prezintă arta. Aspectul monocrom atrage atenția de la ei și pe munca lor.
  • Imagine intitulată rochie ca un artist Pasul 21
    7. Purtați o beret. O beretă neagră este clișeu de modă artist. Din fericire, se întâmplă, de asemenea, să fie elegantă. Beretele arată bine atât pe băieți, cât și pe fete și pot fi purtate o varietate de moduri. Obțineți unul pentru dvs. pentru a vinde cu adevărat aspectul artistic pe care îl faceți.
  • sfaturi

    Rochie astfel încât arta să se poată întâmpla.Purtați jambiere care vă permit să dansați sau să alegeți cămăși care pot fi splate cu vopsea sau cărbune.
  • Înțelegeți că lumea, inclusiv îmbrăcămintea dvs., este o paletă pentru auto-exprimare.Găsiți ceea ce vă face să vă simțiți fericiți sau vii, nu ceea ce vă spun că alții este la modă. Dacă te arunci în aspectul tău cu poise și încredere în sine, atunci vei scoate orice stil. Cred că arăți rece și purtați ce se adresează cu adevărat la sensibilitățile voastre.
  • Mâinile și hainele colorate media sunt adesea unificatoare "uite" Pentru majoritatea tinerilor artiști. Dacă doriți ca lumea să știe că sunteți un artist, nu spălați petele de cerneală și vopsea când se întâmplă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar