Cum să copiați un grafic de la excel la powerpoint

Thiste parere cum să adăugați un grafic Excel la un diapozitiv PowerPoint. Puteți pur și simplu să copiați și să lipiți graficul / diagrama în sine și să alegeți cum apare pe diapozitivul utilizând "Paste special." Veți avea chiar și opțiunea de a introduce o imagine statică sau de a vă asigura că actualizările graficului atunci când datele fișierului Excel se modifică.

Pași

  1. Imagine intitulată Copiați un grafic din Excel la PowerPoint Pasul 1
1. Deschideți graficul dvs. în Microsoft Excel. Puteți deschide registrul de lucru în Excel prin dublu clic pe numele fișierului.
  • Imagine intitulată Copiați un grafic din Excel la PowerPoint Pasul 2
    2. Faceți clic pe grafic pentru ao selecta. O cutie de margine ar trebui să înconjoare acum datele.
  • Imagine intitulată Copiați un grafic din Excel la PowerPoint Pasul 3
    3. Copiați graficul în clipboard. Dacă utilizați un PC, apăsați Ctrl + C pentru a face acest lucru. Dacă sunteți pe un Mac, utilizați Cmd + C.
  • Imagine intitulată Copiați un grafic din Excel la PowerPoint Pasul 4
    4. Deschideți diapozitivul pe care doriți să îl editați în PowerPoint. Odată ce prezentarea este deschisă, faceți clic pe diapozitivul pe care doriți să introduceți graficul. Slide-ul dvs. sunt situate în panoul din stânga.
  • Imagine intitulată Copiați un grafic de la Excel la PowerPoint Pasul 5
    5. Apasă pe Acasă fila în PowerPoint. Ar trebui să fii acolo în mod implicit dacă tocmai ați deschis PowerPoint, dar va trebui să vă întoarceți Acasă Dacă ați lucrat într-un alt meniu.
  • Imagine intitulată Copiați un grafic de la Excel la PowerPoint Pasul 6
    6. Faceți clic pe triunghiul mic de mai jos "Pastă." "Pastă" pictograma, care arată ca un clipboard și o foaie de hârtie în colțul din stânga sus, are un triunghi mic sub ea. Veți dori să faceți clic pe acest triunghi în loc să faceți clic pe pictogramă, deoarece deschide un meniu special.
  • Imagine intitulată Copiați un grafic de la Excel la PowerPoint Pasul 7
    7. Clic Paste special în meniu. Aceasta deschide un dialog care conține mai multe opțiuni pentru lipirea graficului.
  • Imagine intitulată Copiați un grafic din Excel la PowerPoint Pasul 8
    8. Selectați o opțiune de lipire. Opțiunea pe care o alegeți va varia în funcție de modul în care doriți ca graficul să apară și să se comporte. Aceste opțiuni sunt cele mai bune pentru hărțile și graficele de lipire:
  • Microsoft Excel Chart Object: Acest lucru masivizează întreaga diagramă și a datelor corespunzătoare în diapozitivul dvs. Această opțiune asigură că, dacă datele din fișierul Excel se modifică, se va schimba și pe diapozitivul PowerPoint.
  • Imagine (metalice îmbunătățită): Acest lucru pastează graficul ca o imagine de înaltă calitate. Acest lucru este minunat dacă doriți să fiți în măsură să măriți graficul și să vă concentrați pe detalii.
  • Imagine (JPEG): Într-adevăr, oricare dintre ele Imagine Opțiunile vor funcționa dacă nu sunteți preocupat de calitate. Acest lucru este cel mai bine pentru o diagramă foarte simplă care nu trebuie să fie imensă.
  • Imagine intitulată Copiați un grafic de la Excel la PowerPoint Pasul 9
    9. Clic O.K. Aceasta introduce graficul în diapozitiv.
  • Dacă ați introdus graficul ca obiect, asigurați-vă că nu mutați fișierul excel original într-o altă locație. Dacă faceți, graficul pe care l-ați introdus în PowerPoint nu va mai afișa datele corecte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar