Cum să devii un master scrum

Scrum este un cadru agil conceput pentru a face mai eficiente proiectele de dezvoltare software prin eliminarea obstacolelor și urmărirea progresului în perioadele discrete. Dacă sunteți un dezvoltator de software sau proprietar de produs interesat de avansarea carierei dvs. și stimularea productivității echipei dvs., luați în considerare ieșirea pentru certificarea dvs. oficială de Master Scrum. Pentru a deveni certificat, va fi mai întâi necesar să participe la un curs de formare sau un seminar de formare de tip Scrum de 2 zile oferit de o organizație de eliberare acreditată. Vă puteți înregistra apoi pentru un examen specializat de certificare în termen de 90 de zile de la completarea formării dvs.

Pași

Partea 1 din 2:
Primirea formării necesare
  1. Imaginea denumită devenind un dealer de mașini în California Pasul 3
1. Determinați ce certificare de definiție doriți să obțineți. Înainte de a decide cu privire la o anumită certificare, luați în considerare care este potrivit pentru dvs. în ceea ce privește rolul dvs. în industrie. În plus față de certificările Standard Scrum Master, cum ar fi certificat Scrum Master (CSM) și profesionist Scrum Master I (PSMI), există și opțiuni adaptate special pentru dezvoltatori (CSD) și proprietarii de produse (CSPO).
  • Majoritatea experților în afaceri recomandă să solicite o certificare CSM prin intermediul Alianței Scrum sau o certificare PSMI prin Scrum.Org, deoarece acestea sunt cele două certificări analizate cel mai mult prin angajarea managerilor și a directorilor de resurse umane.
  • Scrum este o metodologie adaptabilă de management de proiect, nu o tehnică sau un sistem proprietar. Din acest motiv, veți găsi mai multe organizații care oferă opțiuni de certificare, fiecare cu propria lor răsucire pe elementele de bază.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de bază de date Pasul 4
    2. Familiarizați-vă cu cadrul Scrum. Luați ceva timp pentru a vă familiariza cu Scrum prin citirea abilităților fundamentale și vizează inima conceptului. Pentru a ajuta noii dezvoltatori să se pregătească pentru instruire și examinare, Alianța Scrum a compilat o listă de materiale de citire recomandate, pe care le puteți găsi la https: // scrumieră.org / învățare-despre-scrum / resurse. Scrum oferă un lucru unic pe dezvoltarea produselor și managementul proiectelor, atât de multe dintre ideile pe care le întâlniți pot fi noi pentru dvs.
  • Scrum este ceea ce este cunoscut ca un "cadru agil", adică este realizat de echipe mici, organizate, cu o eficiență maximă și productivitate în minte.
  • Cadrul Scrum este alcătuit din 3 roluri principale: proprietarul produsului, echipa de dezvoltare și Master Scrum, care este responsabil pentru facilitarea activității echipei de dezvoltare prin prezentarea unor obiective clare, realizabile și raționalizarea sarcinilor zilnice.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 6
    3. Participați la un curs sau un seminar de scrum. Găsiți cursuri de formare a scrum în zona dvs., rulând o căutare pentru formarea de certificare "CSM Master" sau "CSM (certificat SCRUM Master)", urmată de numele orașului dvs. din provincie. Cursurile de formare Master Scrum se desfășoară pe parcursul a 2 zile (16 ore totale) și sunt conduse de instructori care au fost licențiați să predea principiile scrum dezvoltatorilor în creștere și viitoare.
  • Costul de a participa la un curs de formare a certificatelor Scrum sau un seminar variază de la 1.000 de dolari la aproximativ 2.000 de dolari.
  • Scrum nu a câștigat încă acceptarea universală ca cadru de dezvoltare software, ceea ce înseamnă că este posibil să fiți dispuși să călătoriți într-un alt oraș pentru a căuta oportunități de formare.
  • Imagine intitulată se aplică pentru compensarea șomajului în Florida Pasul 10
    4. Înregistrați-vă pentru examenul de certificare în termen de 90 de zile de la formare. Orice profesionist care dorește să devină oficial credentiald ca maestru al Scrum trebuie să demonstreze mai întâi o înțelegere practică a cadrului prin adoptarea unui examen de certificare. Programul de certificare acreditat acreditat al Scrum (SMACP) este titlul examenului standard utilizat pentru a testa cunoștințele despre potențialii maeștri de scrum.
  • Când vă simțiți că sunteți gata, vă puteți înregistra pentru SMACP online la https: // scrumieră.Org / Get-certificat / Practicanți / certificare CSM, sau pentru PSMI vizitând https: // Scrum.Org / Professional-Scrum-Master-I-certificare.
  • Odată ce ați finalizat înregistrarea, veți fi trimis un cod de acces la examen pe care îl puteți utiliza pentru a lua examenul online la un moment dat și loc de alegere.
  • Partea 2 din 2:
    Finalizarea testelor de certificare
    1. Imaginea intitulată devenind un martor expert Pasul 8
    1. Să plătească taxele de testare și de certificare necesare. Puteți trimite o plată online la https: // scrumieră.Org / sau https: // Scrum.Org / În același timp, în care vă înregistrați pentru programul de certificare acreditat al Scrum acreditat sau evaluarea profesională SCRUM Master I. În prezent, ambele organizații acceptă doar plăți prin card de credit sau de debit. Plata dvs. acoperă atât costul examenului, cât și dovada dvs. de certificare, pe care o veți primi la trecere.
    • Rețineți că taxa de testare de 49 USD pentru SMACP nu include costul de instruire sau alte resurse sau materiale de studiu.
    • Evaluarea PSMI este puțin mai scumpă decât SMACP la 150 $, și include și 30 de întrebări suplimentare.
  • Imagine intitulată se aplică pentru compensarea șomajului în Florida Pasul 11
    2. Începeți să studiați pentru examenul dvs. de certificare. Citiți prin unele dintre articolele disponibile la https: // scrumieră.org / învățare-despre-scrum / resurse Pentru a vă spăla cunoștințele despre obiectivele și strategiile centrale ale Scrum. Examenul standard se va concentra pe principiile și practicile cheie legate de interfața Scrum, inclusiv conducerea și managementul proiectului, clădirea echipei, sprinturile, scalabilitatea, raportarea progresului și planificarea eliberării.
  • Examenele pentru anumite certificări pot conține, de asemenea, întrebări despre istoria, evoluția și filozofia Cadrului Scrum.
  • Dacă ați finalizat un curs de formare sau un seminar pus pe Alianța Scrum, vă vor oferi și materiale de studiu care vă vor ajuta să aveți succes pe SMACP.
  • Scrum.Org a compilat, de asemenea, numeroase ghiduri, articole, glosare și alte resurse utile care pot veni la îndemână pentru pregătirea pentru evaluarea PSMI.
  • Imagine intitulată se aplică pentru compensarea șomajului în Florida Pasul 19
    3. Luați și treceți examenul pentru certificarea pe care o căutați. Examenul SMACP online este alcătuit din 50 de întrebări cu răspunsuri multiple legate de diferite aspecte ale cadrului Scrum sau de principiile sale de bază, în timp ce evaluarea PSMI conține 80. Veți avea o oră de la momentul în care începeți să completați fie examenul. Pentru a trece SMACP, trebuie să răspundeți corect la cel puțin 60% din cele 50 de întrebări. Pentru PSMI, cel mai mic grad de trecere posibil este de 85%.
  • Puteți trage examenul în orice moment vizitând https: // Scrum-Institute.org / acces_scrum_certificare_examinare.php sau https: // Scrum.Org / Utilizator / Login?Destinație = / Evaluare-Lansare / Start-PSM-I și introducerea codului dvs. de acces înregistrat prin e-mail și examen.
  • Nu vă faceți griji prea mult despre modul în care veți face - rata medie de trecere pentru SMACP este de aproximativ 98%.
  • Examenul dat pentru opțiunea de certificare CSM al Alianței Scrum conține 35 de întrebări, mai degrabă decât 50. Va trebui să obțineți 24 de cele 35 de întrebări pentru a trece.
  • Imagine intitulată se aplică pentru compensarea șomajului în Florida Pasul 24
    4. Așteptați să primiți dovada de certificare. După finalizarea cu succes a examenului, organizația Scrum a completat instruirea și testarea dvs. vă va trimite un document care să recunoască statutul de master scrum. Certificarea dvs. va ajunge sub forma unui fișier PDF de înaltă rezoluție, pe care îl puteți accesa online în orice moment sau salvați și imprimați pentru afișare.
  • Veți primi documentul de certificare prin e-mail imediat după ce examenul dvs. a fost clasificat, care de obicei durează doar o chestiune de minute.
  • Toate certificările emise de Institutul de Scrum și Scrum.Org, inclusiv PSMI, sunt valide la nivel internațional și nu expiră niciodată.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satiră Pasul 15
    5. Reînnoirea certificărilor Alianței de Scrum la fiecare 2 ani. CSM (certificat Scrum Master), CSPO (proprietarul produsului certificat) și certificările CSD (Certified Developer Scrum) expiră după 730 de zile și va trebui să fie reînnoită pentru a rămâne valabilă. Puteți actualiza certificarea dvs. Master Scrum online prin intermediul site-ului Web al Alianței Scrum cu o plată de 100 USD.
  • Pentru o certificare certificată Certificat Professional (CSP), în particular, veți fi, de asemenea, obligați să completați 40 de unități de educație continuă și să plătiți o taxă de 250 USD.
  • Dacă dețineți mai mult de o certificare a Alianței Scrum, le puteți reînnoi toate în același timp prin specificarea "Optiune a Proprietarului certificat de scrum certificat și / sau a dezvoltatorului certificat.
  • sfaturi

    Comparați reputația diferitelor organizații care oferă cursuri de formare pentru a vă asigura că veți obține banii dvs. de bani.
  • Spre deosebire de cele mai multe sisteme de management al afacerilor, formarea Scrum este de fapt destinată să fie simplă, deoarece se învârte în jurul valorii de a face concepte importante și procese mai puțin complexe.
  • O certificare Master Scrum este un mare constructor de Resume și vă poate împrumuta mai multă credibilitate ca dezvoltator de software, lider de proiect sau proprietar de produs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar