Cum să obțineți certificat în microblading

Microblarea este un tip de tatuaj temporar conceput pentru a completa sau a-ți forma sprâncenele. Deși este introdus în Asia, procedura a câștigat popularitate în întreaga lume, devenind o opțiune standard la buticurile permanente de machiaj. În timp ce certificarea nu este întotdeauna impusă de lege, acreditarea arată clienților că știți ce faceți și vă permite să încărcați mai mult în timp.

Pași

Partea 1 din 3:
Participarea la o clasă de formare
  1. Imagine intitulată Obțineți certificată în microblading Pasul 1
1. Căutați clase aprobate de AAM sau SPPP. Academia Americană de Micropografie și Societatea de Profesioniști pentru Cosmetice Permanenți oferă o certificare de microbladă multă din lume vorbitoare de limbă engleză. Ca atare, căutați cursuri de formare aprobate de cel puțin una dintre cele două panouri, adică să respecte reglementările oficiale ale organizației și sunt conduse de un instructor certificat de societate.
  • SPPP și AAM păstrează liste de formatori certificați pe site-urile lor oficiale.
  • Imagine intitulată Obțineți certificată în microblading Pasul 2
    2. Evitați clasele care oferă mai puțin de 100 de ore de formare. Datorită boom-ului de microbling în popularitate, o mulțime de clase de formare profesională au apărut în întreaga lume. Evitați clasele care sunt sub 100 de ore sau nu fac nicio mențiune despre AAM sau SPPP. Deși unele dintre aceste clase oferă o pregătire exactă, multe sunt înșelătorii și puțini vă vor apropia mai mult de certificarea oficială.
  • Cursurile de înșelătorie sunt adesea mai mici de 6 zile, extrem de ieftin, sau să facă publicitate incluziunii unui kit de microbling.
  • Imagine intitulată Obțineți certificată în microblading Pasul 3
    3. Înscrieți-vă și participați la clasa de formare. După găsirea unei clase bune, înscrieți-vă cu instructorul, plătiți taxele necesare și participați. Așteptați să lucrați timp de cel puțin 100 de ore, cu timpul împărțit în studiul de clasă, temele, practica live și demonstrațiile cadrelor didactice. Dacă formatorii AAM și SPCP nu locuiesc în zona dvs., călătoria va fi probabil necesară.
  • Cele mai multe cursuri complete costă între 4000 $ și 5000 $. Se așteaptă să decoleze de lucru timp de aproximativ o săptămână pentru a participa.
  • Imagine intitulată obține certificată în microblading Pasul 4
    4. Obțineți documentația oficială care vă arată că ați participat și a trecut de clasă. Asigurați-vă că această documentație include câte ore ați lucrat și aveți semnătura oficială a instructorului dvs. În plus, cu consimțământul modelului sau al pacientului, asigurați-vă că faceți fotografii ale oricăror lucrări live. Acest lucru este esențial atât pentru examenele AAM, cât și pentru examenele SPCP, care necesită dovada că ați terminat 100 de ore de formare.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigați certificarea
    1. Imagine intitulată obține certificată în microblading Pasul 5
    1. Cereți o ucenicie cu un tehnician local. Dacă nu vă simțiți gata pentru examen sau aveți nevoie de o pregătire suplimentară pentru a vă completa 100 de ore, întrebați un tehnician local pentru o ucenicie sau un stagiu. Membrii listei AAM și SPCP care oferă stagii pe directoarele lor online, deși membrii care nu sunt listați pot fi de acord să vă ducă.
    • Majoritatea programelor de stagiu de microblading nu sunt plătite. În unele cazuri, tehnicienii certificați pot percepe o taxă de până la 500 USD pe procedură pentru serviciile de ucenicie.
  • Imagine intitulată obține certificată în microblading Pasul 6
    2. Alăturați-vă AAM sau SPPP. AAM și SPPP necesită să achiziționați un membru al organizației pentru a-și lua examenul. Ambele organizații oferă calitatea de membru prin magazinul lor online, cu AAM încărcarea de 250 de dolari și PCPP de taxare $ 310.
  • Deși ambele plăci acordă niveluri similare de respect profesional, AAM este cunoscut în primul rând în Statele Unite, în timp ce SPPP are o mai mare recunoaștere în străinătate.
  • Imagine intitulată Obțineți certificată în microblading Pasul 7
    3. Treceți un curs de certificare BPS. În plus față de 100 de ore de antrenament microblade, ambele plăci necesită să finalizați un curs standard patogens de sânge care îndeplinește standardul BPS al OSHA. Aceste cursuri sunt ieftine, rulează 25 de dolari și sub, iar organizațiile preferă să le completezi în persoană. Când ați terminat, trebuie să primiți un certificat de instruire patogeni de sânge de sânge.
  • Dacă nu puteți finaliza cursul în persoană, organizația dvs. poate accepta alternative online de la Ediunde sau de la locul de antrenament.
  • Imagine intitulată Obțineți certificată în microblading Pasul 8
    4. Înscrieți-vă pentru un test de certificare AAM sau SPPP. Testele viitoare sunt listate pe fiecare dintre site-urile oficiale ale consiliului. Ambele organizații percep 250 de dolari pe test. AAM vinde aplicații prin magazinul lor online, în timp ce SPPP le oferă printr-un PDF informativ. În acest moment, sau oricând înainte de examen, organizația dvs. aleasă vă poate cere pentru un ID de fotografie, dovada calității de membru și dovada că ați terminat cu succes Formarea BPS și Microblade.
  • Imagine intitulată Obțineți certificată în microblading Pasul 9
    5. Furnizați dovada asigurărilor și a muncii clienților (numai AAM). Deoarece o parte a examenului lor este practică, AAM necesită dovada asigurării tehnicianului și a unui fișier client cu exemple de 5 sprâncene, 5 ochiuri și 5 buze pe care le-ați lucrat în timpul antrenamentului. Dacă sunteți localizat în New Jersey, Maine, Massachusetts sau Nevada, acest lucru scade la 2 sprâncene, 2 ochiuri și 2 buze.
  • Imagine intitulată Obțineți certificată în microblading Pasul 10
    6. Treceți testul de certificare. Examenul SPPP este alcătuit din 100 de întrebări cu răspunsuri multiple care acoperă controlul infecției, bolile și tulburările, anatomia și fiziologia, pigmenția, aplicațiile tehnice, reglementările, gestionarea clienților și documentația. Examenul AAM este împărțit în 3 secțiuni, inclusiv un examen scris, examen oral și examen practic care acoperă subiecte similare.
  • Sa te ajut Pregătiți-vă pentru examen, AAM și SPPP vinde ghiduri de studiu extinse și teste de eșantionare prin intermediul magazinelor lor online.
  • Partea 3 din 3:
    Devenind un tehnician
    1. Imagine intitulată Obțineți certificată în microblading Pasul 11
    1. Achiziționați o licență de la Departamentul de Sănătate. Pentru a lucra legal ca orice tip de tehnician, va trebui să achiziționați o licență de operare din partea departamentului dvs. de sănătate sau de sănătate publică. În funcție de locația dvs., această licență poate fi pentru cosmetologie, machiaj permanent sau tatuare. Pentru a solicita o licență, contactați departamentul și solicitați o cerere. Asigurați-vă că știți și îndepliniți cerințele lor pentru facilitatea, echipamentul și igiena personală înainte de a aplica.
  • Imagine intitulată Obțineți certificată în microblading Pasul 12
    2. Să respecte standardele naționale de reglementare cosmetică. Indiferent dacă practică o licență sau nu, consiliile naționale de conducere, cum ar fi administrația alimentară și medicamente, au cerințe stricte stricte pentru a menține consumatorii în siguranță. Acestea sunt disponibile pentru vizualizarea pe site-ul oficial al bordului și variază de la cerințele de pigment și cerneală la infecție și prevenirea prejudiciului. Pentru a evita amenzile majore sau procesele de malpraxis, asigurați-vă că înțelegeți și respectați toate standardele naționale.
  • Imagine intitulată obține certificat în microblading Pasul 13
    3. Căutați cerințele specifice de microbling ale zonei dvs. Microblarea este reglementată la nivel local ca formă de machiaj permanent sau tatuaj. Aceste reglementări variază foarte mult pe țară, stat sau județ și județ. Pentru informații despre ceea ce aveți nevoie pentru a deveni un tehnician practicant în zona dvs. specifică, contactați Departamentul Local de Sănătate, Cosmetologie, Servicii Umane sau Comerț.
  • Imagine denumită obținerea certificată în microblading Pasul 14
    4
    aplica pentru o slujba. Dacă începeți doar, căutați locuri de muncă la buticurile cosmetice și permanente de machiaj. Nu vă așteptați imediat la o poziție completă de tehnician, deși locurile de muncă tehnician asistent sunt bine la îndemână. Odată ce aveți experiență cosmetică semnificativă, încercați să vă deschideți propria practică pentru a face mai mulți bani și aveți un control mai mare asupra carierei dvs.
  • Căutați locuri de muncă cu organizații și persoane enumerate în bazele de date online SPCP și AAM.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar