Cum se adună informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri

Pornirea și primii câțiva ani de funcționare pot fi costisitoare pentru o mică afacere, în timp ce încercați încă să găsiți picioarele pe piață și să stabiliți o întreprindere de profit. O opțiune de a dobândi fondurile necesare pentru a construi activele afacerii dvs. sau pentru a crește fluxul de numerar este un împrumut de afaceri mic tradițional. La fel ca ipotecile, băncile și alte companii de finanțare necesită de obicei o documentație semnificativă și o experiență despre dvs. și afacerea dvs. înainte de aprobarea unei cereri de împrumut. Adunați informații pentru o cerere de împrumut de afaceri înainte de a pregăti un dosar separat cu copii ale instituțiilor financiare documente solicitate în mod obișnuit. Odată ce ați identificat un creditor potențial, puteți trimite tot ce au nevoie imediat pentru a preveni întârzierile inutile.

Pași

Partea 1 din 3:
Compilarea informațiilor personale
  1. Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 1
1. Verificați raportul dvs. de credit. Chiar dacă nu garantați personal împrumutul, instituția financiară care procesează împrumutul dvs. va verifica raportul dvs. de credit personal. Obțineți o copie a acesteia înainte de a completa orice aplicații de împrumut, astfel încât să știți scorul dvs.
  • Aveți dreptul legal la un raport de credit gratuit la fiecare 12 luni. Puteți solicita raportul dvs. gratuit vizitând anualCreditreport.COM sau apelați 1-877-322-8228.
  • Acest site web este singurul om aprobat de guvernul federal - Feriți-vă de alte site-uri care pretind că vă oferă un raport de credit gratuit, dar care solicită card de credit sau alte informații.
  • În plus față de verificarea scorului dvs., ar trebui să revizuiți și toate intrările din raportul dvs. Dacă vedeți ceva care este inexact, puteți contacta compania de raportare care a emis raportul și poate contesta acest lucru.
  • Înainte de a aplica pentru un împrumut de afaceri, doriți să știți ce este în raportul dvs. de credit și să puteți explica orice marcaj negativ.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 2
    2. Copiați declarațiile fiscale din trecut. Cele mai multe instituții financiare tradiționale doresc să analizeze declarațiile dvs. personale pentru cel puțin ultimii trei ani în legătură cu o cerere de împrumut de afaceri. Ar trebui să le aveți în înregistrările financiare, dar este posibil să doriți să faceți copii pentru a vă pregăti pentru procesul de aplicare.
  • Dacă nu aveți declarațiile fiscale, aveți nevoie în înregistrările personale, puteți descărca transcrieri ale declarațiilor dvs. fiscale anterioare vizitând IRS.Gov.
  • IRS oferă transcrieri pentru anul curent și ultimii trei ani gratuit. De asemenea, le puteți ordona prin telefon prin apelarea 800-908-9946 și urmând instrucțiunile automate.
  • O transcriere prezintă cele mai multe elemente de linie din declarația dvs. fiscală, inclusiv venitul brut ajustat și venitul impozabil, împreună cu orice formulare suplimentare pe care ați depus-o cu întoarcerea dvs.
  • Transcrierea ar trebui să fie suficientă pentru procesarea instituțiilor financiare o aplicație de împrumut de afaceri, dar țineți cont de faptul că, dacă aveți nevoie de copii ale returnărilor dvs. complete, va trebui să plătiți o taxă de 57 USD pentru fiecare revenire pe care o solicitați de la IRS.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 3
    3. Elaborarea unei situații financiare personale. Deși nu toate programele de împrumut necesită o declarație financiară personală semnată, mulți doresc acest document de la dvs. și oricine deține cel puțin o participație de 20% în afacerea dvs.
  • Asociația Small Business (SBA) are un formular pe care îl puteți utiliza pentru a vă crea declarația financiară personală. Formularul este disponibil pentru descărcare de pe site-ul SBA.
  • Formularul SBA este aprobat pentru a fi utilizat în evaluarea bibilității creditelor pentru împrumuturile garantate SBA, dar puteți utiliza formularul ca ghid pentru a vă crea situația financiară personală chiar dacă solicitați un împrumut care nu este garantat de SBA.
  • Situația dvs. financiară personală trebuie să includă informații despre toate activele și pasivele personale, precum și despre veniturile dvs. din toate sursele.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 4
    4. Solicitați declarații bancare personale. În plus față de situația financiară personală, ar trebui să faceți copii ale declarațiilor bancare timp de cel puțin un an. Includeți toate conturile dvs. majore, cum ar fi conturile dvs. personale și conturile de economii.
  • De obicei, banca dvs. poate obține declarații lunare de anul trecut pentru dvs. dacă vă opriți de o sucursală.
  • Dacă aveți un cont online cu banca dvs., puteți, de asemenea, să puteți trage declarațiile de care aveți nevoie și să le descărcați sau să le imprimați acasă.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 5
    5. Periați-vă rezumatul. Deoarece abilitatea dvs. de a plăti un împrumut de afaceri va depinde de cât de bine afacerea dvs. face, multe instituții financiare doresc să revizuiască rezumatul dvs. pentru a înțelege experiența și fundalul educațional.
  • Rețineți că, în timp ce majoritatea resurimilor sunt orientate spre obținerea unui loc de muncă, această resimeră va fi folosită pentru a obține un împrumut pentru afacerea dvs. mică, astfel încât să vă ajustați rezumatul de bază în consecință.
  • În loc de tradițional "obiectiv" secțiunea văzută pe majoritatea resurimilor, oferă o scurtă introducere a dvs. și explicați de ce aveți nevoie de împrumut și să credeți că cererea dvs. ar trebui aprobată.
  • Evidențiați-vă abilitățile și expertiza în industria în care operează afacerea dvs., precum și orice educație de afaceri și experiență managerială.
  • Includeți o istorie detaliată a lucrărilor cu o listă a responsabilităților dvs. la fiecare loc de muncă pe care l-ați avut înapoi mai mulți ani.
  • Asigurați-vă că documentul este formatat curat și corectat cu atenție. Scopul dvs. ar trebui să fie să prezentați o reumină profesională artizanală care funcționează pentru a vinde atât dvs. și afacerea dvs. la creditor.
  • Partea 2 din 3:
    Organizarea informațiilor de afaceri
    1. Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 6
    1. Examinați raportul dvs. de credit de afaceri. Dacă afacerea dvs. a fost în funcțiune pentru orice perioadă de timp, acesta va avea propriul raport de credit în cadrul numărului de identificare a angajatorului (EIN). Deoarece solicitați un împrumut de afaceri, instituția financiară va examina acest raport de credit în plus față de rapoartele de credit personal ale proprietarilor de afaceri.
    • Un raport de credit de afaceri funcționează diferit decât un raport de credit personal, iar informațiile sunt trimise în mod voluntar. Din acest motiv, afacerea dvs. nu poate avea un raport de credit în ciuda faptului că are ani de istorie de credit.
    • Rapoartele de credit de afaceri sunt emise de Experian Business, Equifax Business, Dun & Bradstreet, și Credit de Afaceri SUA.
    • Pentru a obține rapoarte de credit de afaceri, trebuie să contactați fiecare dintre acele companii individuale. Așteptați să fiți taxați o taxă pentru a avea acces la raportul dvs. de credit de afaceri.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 7
    2. Colectați declarații bancare de afaceri. Majoritatea instituțiilor financiare doresc copii ale declarațiilor bancare pentru conturile bancare de afaceri pentru anul trecut sau, atâta timp cât afacerea dvs. a fost în funcțiune.
  • Rețineți că, dacă afacerea dvs. a fost deschisă doar puțin peste un an, instituția de creditare poate dori ca înregistrările bancare să meargă tot drumul la începutul contului.
  • De obicei, puteți accesa declarațiile lunare în același mod în care ați declara declarații pentru un cont bancar personal - vizitați sucursala locală sau trageți-le de la online.
  • Instituția de creditare va fi interesată în primul rând de fluxul de numerar al afacerii dvs. - indiferent dacă plătiți mai mult decât aduceți și măsura în care este adevărat.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 8
    3. Pregătiți un document colateral. Dacă aveți active de afaceri, puteți oferi ca garanții pentru împrumut, este o idee bună să mergeți mai departe și să evaluați aceste active și să întocmească un document care să includă garanția pe care o puteți oferi pentru împrumut.
  • Documentul dvs. colateral nu trebuie să prezinte toate activele - doar pe cei care doresc să se împotrivească împrumutului.
  • Collateral poate include active personale, precum și bunuri de afaceri, dar aveți grijă atunci când puneți active personale semnificative, cum ar fi casa dvs. de familie. Dacă afacerea dvs. nu reușește, ați putea să vă pierdeți casa.
  • Documentul dvs. colateral ar trebui să includă dovada că dețineți activele și că sunt în prezent necumate. Dacă aveți deja împrumuturi sau ipoteci împotriva proprietății pe care doriți să le utilizați ca garanție, numai cantitatea de capitaluri proprii pe care o aveți în acea proprietate va conta.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 9
    4. Copiați declarațiile fiscale de afaceri. Dacă afacerea dvs. nu a fost în funcțiune foarte lungă, este posibil să nu aveți cei trei ani de impozitare de afaceri declarația instituțiilor financiare solicită frecvent. Dar încă mai trebuie să oferiți copii ale oricăror declarații fiscale pe care le-ați depus pentru durata de viață a afacerii dvs.
  • Dacă aveți declarațiile dvs. fiscale în fișierele dvs. de afaceri, aceasta este pur și simplu o chestiune de copiere a declarațiilor fiscale pentru anii solicitați. Cu toate acestea, va trebui să treceți prin câțiva pași suplimentari dacă nu aveți declarații fiscale în fișierele dvs.
  • Puteți solicita gratuit transcrieri de la IRS-ul gratuit pentru anul curent și ultimii trei ani. Transcrierea include majoritatea informațiilor privind întoarcerea și, ca atare, ar trebui să fie suficientă pentru instituțiile financiare care prelucrează o cerere de împrumut.
  • În timp ce puteți solicita transcrieri fiscale personale online, dacă doriți transcrieri de declarații de impozitare a afacerilor, trebuie să completați IRS formular 4056T și fax sau trimiteți-l la adresa IRS corespunzătoare.
  • Rețineți că este posibil să așteptați să așteptați până la 30 de zile pentru a primi transcrierile dvs. dacă le solicitați prin poștă, deci dacă nu aveți declarațiile dvs. de impozit de afaceri în fișier, ar trebui să solicitați transcrierile dvs. cu mult timp înainte de timp intenționați să solicitați un împrumut de afaceri.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 10
    5. Includeți un plan de afaceri detaliat. În special dacă afacerea dvs. este încă în faza inițială, instituțiile financiare necesită un plan de afaceri solid complet cu calcule de profit și pierderi și proiecții financiare pentru următorii câțiva ani.
  • Un plan de afaceri complet trebuie, de asemenea, să includă o analiză de piață a concurenței dvs. și a perspectivelor de creștere, împreună cu o descriere a avantajelor speciale pe care afacerea dvs. o are asupra concurenților și strategia dvs. de piață.
  • Includeți profiluri ale dvs. și al tuturor partenerilor din afacerea dvs., inclusiv domenii de expertiză, experiență și alte abilități fiecare dintre dvs. aduceți la masă.
  • Descrieți domeniile specifice din care fiecare persoană implicată în afaceri va fi responsabilă cu detalii despre operațiunile și structura dvs. de afaceri.
  • Informațiile financiare care ar trebui să fie conținute în planul dvs. de afaceri includ proiecții, o declarație de profit și pierdere, iar fluxul de numerar și bilanțurile.
  • Dacă nu ați creat deja un plan de afaceri sau dacă planul dvs. este de peste un an, este posibil să fie necesar să creați una nouă în scopul aplicării unui împrumut de afaceri.
  • Căutați asistența unui consultant de afaceri, avocat de afaceri sau contabil de afaceri dacă aveți întrebări sau dificultăți care produc oricare dintre rapoartele care ar trebui incluse în planul dvs. de afaceri.
  • Partea 3 din 3:
    Colectarea documentelor juridice și a altor documente
    1. Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 11
    1. Copiați documentele juridice personale. Când aplicați pentru un împrumut de afaceri, instituția financiară va trebui să verifice personal identificarea dvs. și să efectueze controale personale de fond, astfel încât să aveți nevoie de copii ale oricăror documente juridice conexe.
    • Deoarece instituția de creditare va conduce în mod obișnuit controale de fond criminal pe dvs. și pe orice parteneri din afacerea dvs., veți avea nevoie de documente care se referă la orice note pe care le-ați putea avea în cazierul dvs. judiciar.
    • De asemenea, doriți să aveți documente la îndemână care să explice modificările de nume sau alte informații de identitate. De exemplu, dacă ați schimbat numele dvs. după un divorț, poate doriți o copie a decretului divorțului doar în cazul în care utilizarea unui alt nume este pusă la îndoială.
    • În mod obișnuit, este o idee mai bună de a prezenta documente pentru a susține sau a explica ceva în evidența dvs. înainte ca instituția de creditare să o găsească, mai degrabă decât să aștepte doar dacă menționează ceva sau solicită o explicație.
  • Imaginea intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 12
    2. Adunați toate licențele și înregistrările. Nu veți putea obține un împrumut de afaceri decât dacă puteți dovedi că afacerea dvs. este permisă în mod legal să funcționeze în locația dvs., astfel încât instituția financiară va dori copii ale tuturor licențelor de afaceri necesare.
  • În majoritatea orașelor și afirmă, trebuie să aveți o licență pentru a vă opera afacerea, precum și documentația pe care ați înregistrat-o pentru a plăti impozitele de afaceri sau de vânzări de stat.
  • Unele tipuri de întreprinderi necesită alte licențe. De exemplu, dacă dețineți un restaurant care vinde alcool, aveți de obicei nevoie de o licență de lichior.
  • Fiți pregătiți să furnizați copii ale acestor licențe împreună cu documentația pentru a dovedi că licența dvs. este în stare bună cu autoritățile emitente.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 13
    3. Obțineți copii certificate ale documentelor de organizare. Dacă afacerea dvs. este organizată ca parteneriat, LLC sau corporație, instituția financiară va dori de obicei să revizuiască acordul dvs. de parteneriat sau actul constitutiv.
  • Dacă vă operați afacerea ca pe un singur proprietar, este posibil să nu aveți niciunul dintre aceste tipuri de documente.
  • Cu toate acestea, ar trebui să fiți pregătiți să oferiți copii ale oricăror înregistrări pe care le-ați făcut cu secretarul de stat al statului dvs., cum ar fi dacă ați înregistrat un DBA în legătură cu afacerea dvs.
  • Întreprinderile organizate ca o LLC sau corporație trebuie să furnizeze, de obicei, toate documentele de organizare, precum și certificatele de la statul în care a fost organizată afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Adunați informații pentru o aplicație de împrumut de afaceri Pasul 14
    4. Organizați leasingurile pe termen lung, contracte sau acorduri. Ca parte a imaginii financiare globale a afacerii dvs., aceste documente dovedesc fie pasivele afacerii, fie veniturile viitoare ale afacerii.
  • De exemplu, dacă aveți un contract permanent cu un furnizor în care plătiți o sumă stabilită pe lună pentru produsele sau serviciile legate de inventar, acest contract demonstrează răspunderea afacerii dvs. față de acel furnizor.
  • De asemenea, contractele pe termen lung cu clienții în care afacerea dvs. are un venit stabilit în mod regulat ar trebui să fie furnizate, iar sumele incluse în documentele dvs. de planificare financiară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar