Cum să gătești zoodles

Zucchini, cunoscuți și sub numele de Zoodles, sunt o alternativă cu calorii reduse, scăzute și fără gluten la pastele pe bază de grâu. Ele pot fi acoperite cu sosuri și adăugate la supe la fel ca pastele obișnuite. Există câteva moduri diferite de a le găti, așa că du-te cu ceea ce te simți cel mai confortabil cu. Microwaving, Sautéing și fierbere Toate durează 5 minute sau mai puțin. Coacerea este cealaltă opțiune, care durează 15 minute. Experimentați cu diferite tehnici de gătit și sosuri pentru a descoperi favoritele dvs!

Pași

Metoda 1 din 4:
Microwaving
  1. Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 1
1. Plasați-vă Zoodles într-un vas cu microunde. Un castron mare de sticlă funcționează cel mai bine, astfel încât să puteți arunca cu ușurință zoodles între incremente în cuptorul cu microunde. Evitați să le plasați într-un vas de mică adâncime, deoarece acest lucru ar putea fi ușor dezordonat. Du-te cu ceva spațios care are laturi.
  • Puteți adăuga o stropire de apă peste Zoodles, dacă vă place, dar de obicei nu este necesar. Zucchini are un conținut relativ ridicat de apă în mod natural.
  • 2. Pop Zoodles în cuptorul cu microunde. Lăsați castronul descoperit. Așezați vasul direct în centrul cuptorului cu microunde, astfel încât Zoodles gătească uniform. Odată ce vasul este poziționat, închideți ușa cuptorului cu microunde.
  • Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 3
    3. Gatiti taitei timp de 1 minut. Punch într-un timp de bucătărie de 1 minut pe tastatura cuptorului cu microunde. Lăsați-l pe căldură obișnuită - nu microunde Zoodles cu setarea mare de căldură. Apăsați "Start" sau "Cook" și lăsați microunde să gătească zoodles.
  • 4. Scoateți vasul și testați fidea pentru criză. Crispness este o alegere personală - unii oameni preferă Zoodles care au o consistență fermă, similară cu fidea de paste din Al Dente. Alții preferă zoodle-uri moi. Pentru a testa a ta, luați pur și simplu o zoodle și apăsați-o în gură.
  • 5. Aruncați zoodles și încălziți-le pentru încă 30 de secunde, dacă este necesar. Dacă Zoodles sunt prea ferme pentru tine, le aruncați în castron cu 2 furci pentru a le redistribui. Apoi, puneți castronul înapoi în cuptorul cu microunde. Închideți ușa cuptorului cu microunde și le gătiți pentru încă 30 de secunde.
  • Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 6
    6. Gătiți-le în incremente de 30 de secunde până când obțineți consistența pe care o doriți. După 30 de secunde se ridică, verificați din nou fermitatea Zoodles. Dacă este necesar, aruncați-le și încălziți-le în trepte de 30 de secunde până când ați ajuns la coerența dorită. Dacă aveți o grămadă mare de zoodles, este posibil să trebuiască să repetați acest lucru de mai multe ori.
  • Aveți grijă să nu vă bucurați de Zoodles.
  • 7. Plătiți fidea și serviți cu sosul preferat. Împărțiți fidea între plăcile de servire. Puneți sosul preferat preîncălzit în partea de sus. Adăugați brânză sau drojdie nutrițională, dacă doriți, și serviți imediat.
  • Dacă vă place alimentele picante, luați în considerare stropirea fulgilor de piper roșu de sus înainte de servire.
  • Alegeți un sos frumos și gros. Zoodles tind să devină cu ușurință cu ușurință odată ce sunt placate, iar un sos curbat va contribui la asta.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 4:
    Fierbere
    1. Aduceți o oală de apă la fierbere peste căldură mare. Porniți robinetul și umpleți o oală mare la jumătatea distanței cu apă. Nu există măsurători exacte pentru apă - asigurați-vă că utilizați suficient astfel încât Zoodles-urile să fie complet scufundate când le adăugați. Așezați vasul pe arzător peste căldură mare și lăsați apa să vină la fierbere.
  • 2. Adăugați zoodles la oală și gătiți timp de 1 până la 3 minute. Utilizați o lingură pentru a le amesteca până când sunt complet scufundate. Lăsați Zoodles să se fierbe în apă timp de 1 până la 3 minute, amestecând ocazional. Dacă faceți doar 1 servire a Zoodles, 60 de secunde este probabil tot ce vor avea nevoie. Dacă faceți un lot mare de Zoodles pentru 4 sau mai mulți oameni, lăsați-i să gătească timp de aproximativ 3 minute.
  • Dacă faceți o cantitate foarte mare de zoodles, luați în considerare gătitul în loturi, astfel încât să nu supraviețuiți vasul.
  • Chiar dacă le place să fie super moi, nu fierbeți zoodlele pentru mai mult de 5 minute sau le veți suprascrie.
  • 3. Scoateți imediat zoodlele de la căldură. Este ușor de depășit Zoodles, mai ales când este implicată apa fiartă! Când timpul este în sus, apucați un suport pentru oală și luați-l pe oală de pe arzător imediat. Nu opriți arzătorul și lăsați Zoodles să stea în oală, pentru că vor păstra gătitul în apa caldă.
  • Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 11
    4. Scurgeți bine zoodlele într-o colandere. Poziționați o colandere în chiuvetă. Îndepărtați cu atenție conținutul vasului în colander. Fii atent, deoarece zoodles tind să rămână împreună într-o minge și se ploaie deodată. Lăsați apa de fierbere să se scurgă prin găurile lui Colander. Asigurați-vă că Zoodles se scurgă bine. S-ar putea să vrei să jiggle în jurul lui Colander în jurul unui pic.
  • Dacă sunteți îngrijorat de Zoodles Soggy, puneți un prosop curat curat pe tejghea. După ce se scurg în colander, întoarceți-le pe prosop. Le dați ușor cu prosoape de hârtie.
  • Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 12
    5. Împărțiți fidea pe plăci de servire și adăugați sosul preferat. Încălziți sosul înainte de ao adăuga la Zoodles. Puteți încerca orice sos pe care l-ați folosi în mod obișnuit pentru paste, deci nu ezitați să experimentați cu Marinara, Pesto, Sosul Alfredo și așa mai departe. Adăugați brânză sau drojdie nutrițională, dacă doriți, și serviți imediat zoodles.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 4:
    Sautéing
    1. Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 13
    1. Se încălzește 1 lingura de ulei (15 ml) de ulei de măsline sau avocado într-o tigaie de sauté. Măsurați-vă uleiul de gătit preferat și acoperiți o tigaie de mediu non-stick de dimensiuni medii cu ea. Așezați tigaia peste căldură medie și lăsați uleiul să se încălzească. Va dura aproximativ 1 până la 2 minute, aproximativ.
    • Mince 1 cuișoare de usturoi și lasă-l să fie în ulei fierbinte, dacă se dorește.
  • 2. Adăugați Zoodles la Pan și Sauté timp de 1 până la 2 minute. Utilizați o lingură de lemn pentru a arunca și a amesteca zoodlele ocazional în timp ce gătesc. Dacă vă plac zahărul mai moale, sau dacă gătiți o sumă mare, încercați 3 până la 5 minute. În timp ce bucătarul zoodles, adaugă sare și piper la gust, dacă se dorește.
  • Scoateți tava de sauté de la căldură imediat pentru a evita acoperirea.
  • Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 15
    3. Placă zoodles și partea de sus cu sosul tău preferat. Sosul de creveți de lamaie de lamaie este unul cu adevărat popular pentru această metodă de gătit, deși puteți folosi orice sos pe care îl doriți. Simțiți-vă liber să experimentați! Du-te cu sosuri mai groase și evitați cele alergate, deoarece Zoodles tind să devină ușor. Top cu brânză de parmezan sau drojdie nutrițională, dacă se dorește și să sapă în.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 4 din 4:
    Coacere
    1. Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 16
    1. Preîncălziți cuptorul la 200 ° F (93 ° C). Coacerea este, probabil, metoda cea mai puțin ideală pentru gătitul Zoodles - este cea mai mare abordare consumatoare de timp, iar rezultatele sunt, în esență, la fel ca celelalte metode. Cu toate acestea, dacă doriți, încercați-o! Preîncălziți cuptorul la 200 ° F (93 ° C) și lăsați-l să se încălzească.
  • Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 17
    2. Line o foaie de copt cu un prosop de hârtie uscată. Coacerea tinde să elaboreze o mulțime de conținut de apă din zoodles, astfel încât să-ți lingă foaia de copt cu un prosop de hârtie înainte de a adăuga zoodles. Prosopul de hârtie va absorbi apa în exces, deoarece iese din zoodles. Nu vă faceți griji - prosopul de hârtie nu va prinde focul în cuptor.
  • 3. Împrăștie zoodles pe foaia de copt și se presară cu sare de mare. Răspândiți zoodles în mod egal pe foaia de coacere până când aveți un singur strat. Apucați un vârf de sare de mare și presați-l pe partea de sus a zoodles. Sarea de mare va adăuga un pic de aromă și va ajuta la atragerea umidității din zoodles. Prosopul de hârtie va fi acolo pentru ao înmuia.
  • Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 19
    4. Coaceți Zoodles timp de 10 până la 15 minute. Așezați cu atenție foaia de coacere direct în centrul rack-ului cuptorului, apoi închideți ușa cuptorului. Fie ca Zoodles să se coaceze timp de 10 până la 15 minute. Nu aveți nevoie să aruncați sau să amestecați Zoodles în acest timp.
  • 5. Scoateți zoodlele din cuptor și scoateți-le pe un prosop uscat. Utilizați un mitt de cuptor pentru a scoate cu atenție foaia de coacere din cuptor. Puneți-o pe o suprafață rezistentă la căldură. Așezați un prosop curat pe tejghea, apoi utilizați clești pentru a transfera zoodles pe partea de sus a acesteia. Le dau ușor cu un prosop de hârtie uscat pentru a îndepărta orice exces de umiditate.
  • Imagine intitulată Cook Zoodles Pasul 21
    6. Împărțiți fidea și partea superioară cu sosul dvs. preferat. Placă zoodles, apoi bateți sosul încălzit la alegere pe fiecare servire. Puteți experimenta orice sos vă place, deși este mai bine să utilizați stiluri mai groase. Adăugați brânză și condimente suplimentare, dacă doriți, și serviți imediat.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar