Cum să fii drăguț cu sora voastră medie

Te lupți cu frații tăi? Iată câteva sfaturi uneori ne luptăm cu oamenii cei mai apropiați de noi, iar surorile nu fac excepție.Poate fi greu să fii bun și să se îngrijească dacă sora ta este în mod constant taching și înseamnă pentru tine.Cu toate acestea, prin legarea cu și arătând bunătate la sora dvs., puteți efectua schimbarea interacțiunilor și a relației și puteți arăta bunătatea ei.

Pași

Partea 1 din 3:
Arătând bunătate la sora ta
  1. Imagine intitulată Declin Un interviu de angajare Pasul 5
1. Scrie-i o carte atentă.Sora ta poate să nu știe că vrei să-ți repare relația cu ea.Scrie-i o carte pentru a-i spune cât de mult o iubești și că ești recunoscător că ea este sora ta.
  • Fie face o carte sau cumpărați unul în magazin.
  • De asemenea, puteți da o carte după ce realizează o piatră de hotar.Poate că a primit toate a pe cartea ei de raport sau a primit un nou loc de muncă.Lasă-i să știe că ești mândru de realizările ei.
  • Imaginea intitulată Live pe salariul minim Pasul 6
    2. Cumpărați un cadou.Cumpărarea sora dvs. Un cadou este o modalitate excelentă de a arăta că vă pasă.Când îi cumperi un dar, considerați-o că îi place și îi place.Dacă știi că a privit o pereche de cercei sau un anumit pulover, ia-o pentru ea.De asemenea, luați în considerare culoarea ei preferată în cumpărarea de cadouri, de asemenea.
  • De asemenea, puteți face un cadou.Cadouri realizate manual pot fi adesea mai atenți decât cei cumpărați în magazine.Check out Pinterest pentru cadouri cool DIY.
  • Nu-i cumpărați un dar pentru a mitui să fiți drăguți, dar faceți acest lucru pentru al lăsa să știți că vă gândiți la ea și să o iubească.
  • Imagine cu denumirea mânerului Fame Pasul 9
    3. Salut sora ta cu un zâmbet.Un zâmbet poate merge foarte mult în a fi frumos și încurajând frumusețea altora.Faceți un efort de a zâmbi de fiecare dată când vă vedeți sora dvs. pentru prima dată într-o zi și spuneți-i "Bună ziua ei, chiar dacă vă ignoră.Dacă simte că ești cu adevărat încântat să o vezi, interacțiunile ei cu tine s-ar putea schimba.
  • Puteți încerca alte gesturi cum ar fi înclinat ușor capul într-o parte în timp ce vorbește și cu dvs. pentru a recunoaște că ascultați-o.
  • Imagine intitulată Salvați o relație Pasul 20
    4. Împărtășește cu sora ta.S-ar putea să găsiți că vă luptați cu sora dvs., deoarece vă ia lucrurile fără a cere sau întotdeauna dorește să vă folosească lucrurile.Cu toate acestea, arată o bunătate cu ea, permițându-i să împrumute lucruri dacă le cere.
  • ATENȚIE ATENȚIE, Cu toate acestea, dacă ea a încălcat sau a deteriorat elementele în mod constant în trecut.S-ar putea să doriți doar să-i lăsați să împrumute lucruri pe care nu le puneți prea mult în cazul în care ea este neglijentă cu elementele dvs.
  • Dacă fratele mai mare iau ceva de la al tău, este mai rău să-i spui părinților tăi. Încercați să rezolvați problema fără părinții dvs. Dacă faceți acest lucru, s-ar putea să vă apropiați de frate.
  • De asemenea, dacă ați avut probleme în trecut cu sora dvs. împrumutarea lucrurilor fără permisiunea dvs., aveți o discuție cu ea despre limitele.Puteți spune ceva de genul "Te iubesc și nu mă deranjează împărtășind cu tine, dar când luați lucrurile fără să vă întrebați, mă deranjează cu adevărat.Poți să mă întrebi permisiunea în viitor și mă voi asigura că fac același lucru dacă vreau să împrumut ceva de la a ta?"
  • Imaginea intitulată Fii distractiv să fie cu pasul 1
    5. Invită-o să-și petreacă timpul cu prietenii tăi.Dacă sora ta este mai mică sau dacă are mai puțini prieteni, ea se poate simți supărată dacă stai cu prietenii tăi fără să o inviți.Deși meritați cu siguranță timpul dvs. cu prietenii dvs., nu ar face rău să o ceară să se alăture ocazional.
  • Invitați-o să vadă un film sau să meargă la mall cu tine și cu prietenii tăi.Ea va aprecia probabil gestul.
  • Imaginea intitulată Fii un bun lider la școala Pasul 9
    6. Ajutați-o dacă are nevoie de ea.Toți oamenii, indiferent dacă sunt meniți sau drăguți, au nevoie de ajutor uneori.Dacă vedeți că este copleșită de ceva, extindeți un braț pentru al ajuta.Un gest grijuliu ca acesta poate fi o modalitate excelentă de a-i arăta o bunătate pe care probabil că nu va uita.Ajutându-i pe alții să vă facă, de asemenea, să vă simțiți bine, de asemenea.
  • Unele moduri pe care le puteți ajuta să le includă să o asiste cu temele ei dacă știți materialul sau ajutați-o curată camera ei.
  • De asemenea, puteți cere ajutor de la fratele dvs., dar dacă nu vrea, respectați-i dorințele.
  • Imaginea intitulată comunică cu o persoană surdă și orb Pasul 14
    7. Lăsați-o să aleagă ceea ce priviți la televizor.Deși acest lucru poate părea mici, multe lupte între frați au izbucnit peste televizor, mai ales dacă o familie are doar un televizor.Faceți un efort pentru a permite ei să aleagă ceea ce vizionați mai des sau găsiți spectacole noi pentru a vă urmări împreună că vă bucurați de amândoi.
  • De asemenea, compromisuri.Dacă ați ales spectacolul în ultimele 30 de minute, permiteți-i să aleagă următorul spectacol sau două.
  • Imagine intitulată Break up Pasul 13
    8. Scoateți-o să mănânce sau la un film.Mâncarea este o modalitate excelentă de a lega și sora ta va fi probabil foarte apreciat dacă o duci afară pentru o masă.Dacă sunteți mai tânăr sau în imposibilitatea de a lua la cină, puteți găti ceva în schimb sau o puteți face o gustare mică.Vizionarea unui film împreună la alegerea ei este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-și arăta bunătatea.
  • Imaginea intitulată deveni un kickboxer mai bun Pasul 5
    9. Tratați-i cum doriți să fiți tratați.Afișajul final al bunătății va avea loc atunci când vă arătați sorei același nivel de iubire și afecțiune pe care doriți să le arătați.Dacă vrei să te îmbrățișeze mai mult, să o îmbrățișezi în schimb.Dacă vrei să vorbească mai mult, vorbește cu ea în schimb.Modelul comportamentului pe care doriți să îl vedeți.
  • Imagine intitulată Ajutați un dependent de droguri Pasul 1
    10. Complimentaz-o pe ea.Majoritatea oamenilor se bucură de faptul că sunt complimente și adesea momente de bunătate vor rămâne cu ei chiar și după ce sa terminat acest moment.Gândiți-vă la atributele că sora dvs. este specială și o face să o lase să știe.
  • De exemplu, este sora ta foarte inteligentă sau rapidă?Lasă-i să știe că crezi asta.
  • De asemenea, puteți să o complimentați spunându-i că este frumoasă.
  • Dar fii atent. Dacă spui ceva neadevărat la sora ta despre aspectul ei, ar putea să se îmbrace sau să facă ceea ce i-ai spus că era bună la mai mult. Nu vrei să-i dai informații false.
  • Partea 2 din 3:
    Legarea cu sora ta
    1. Imagine intitulată Deal cu Persoanele toxice Pasul 1
    1. Mergi la plimbare.Noțiuni de bază în aer liber poate fi o modalitate excelentă de a șterge aerul și reluarea relației dvs. și a surorii dvs.Invitați-o să meargă cu dvs. în jurul blocului sau la un parc local.Acest lucru poate oferi, de asemenea, o mare oportunitate pentru a vă vorbi reciproc și pentru a vă dezvolta legătura.
  • Imaginea intitulată Fii distractiv să fie cu pasul 2
    2. Stabiliți încrederea.Dacă sora ta a fost nemulțumită de tine, încrederea dintre dvs. poate fi probabil spartă.Lucrați la Construirea încrederii În relația ta.
  • Un mod în care puteți construi încrederea este prin împărtășirea secretelor între ele.Spuneți un alt lucru pe care cealalal nu cunoaște și face un pact pentru a păstra secretul.
  • O altă modalitate de a construi încrederea este prin onestitate.Fi cinstit cu sora ta despre căile pe care le simți rănit de ea și o cere să fie cinstită.Fiind frumos cu sora ta nu înseamnă că ar trebui să o minți.
  • Păstrați promisiunile.Dacă îi spui sorei că vei face ceva pentru ea, atunci fă-o.Sora ta va avea încredere în tine mai mult dacă ești de încredere și de încredere.
  • Imagine intitulată Deal cu Persoanele toxice Pasul 6
    3. Vorbeste cu ea.Obligațiunile sunt adesea dezvoltate prin comunicare.Stați jos și aveți o discuție cu sora dvs. despre ziua, școala, munca, prietenii sau orice subiect pe care sunteți interesant să știți mai multe despre ea în legătură cu ea.Oamenii se bucură adesea de vorbit despre ei înșiși și vor deschide adesea întrebări.Acest lucru va indica sora ta că aveți un interes în viața ei și vă va aduce mai aproape împreună.
  • Puteți începe o conversație cu sora ta spunând ceva de genul "Cum a fost ziua ta?"- În funcție de răspunsul ei, conversația poate scânteia de acolo, dar dacă nu puteți încerca să spuneți ceva de genul" Care a fost cea mai bună parte a zilei dvs?"
  • Luați în considerare toate lucrurile pe care le aveți în comun și începeți o conversație bazată pe aceia.Dacă tu și sora ta iubesc fotbalul, luați în considerare discutarea celui mai recent joc de fotbal sau de fotbal preferat cu ea.
  • Imaginea intitulată este o sora de îngrijire Pasul 13
    4. Încercați ceva nou împreună.O modalitate excelentă de a lega cu sora ta este de a face ceva pe care cei doi nu ați mai făcut niciodată înainte.Cucerirea temerilor dvs. împreună sau explorarea unui nou hobby este o modalitate excelentă de a vă aprofunda legătura și de a vă oferi noi amintiri pentru a împărtăși și a reflecta asupra.
  • Puteți încerca ceva la fel de interesant ca un rollercoaster pentru prima dată sau ceva atât de mic ca și cum ar fi un nou spectacol împreună.Oricum, relația dvs. va crește.
  • Alte modalități includ gătitul, exercitarea, luarea unei clase împreună sau dansând.
  • Imagine denumită riscul de redare Pasul 13
    5. Joacă jocuri împreună.Ia ceva timp pentru a sta jos cu sora ta să se distreze.Puteți juca un joc de bord cu ei ca monopol sau dame, șarade sau cărți.Jocurile sunt adesea foarte distractive, ceea ce este important deoarece râsul poate merge mult în repararea legăturilor.
  • Imaginea intitulată Întrebați despre obținerea perioadei Pasul 1
    6. Reflectați asupra amintirilor bune.Tu și sora ta au împărtășit, fără îndoială, unele amintiri împreună, în ciuda timpurilor când a fost înaintat.Gândirea la acele vremuri bune vă va face mai ușor să fiți drăguți cu ea.
  • Trageți aceste albume foto vechi și reflectați vizual pe aceste amintiri.De asemenea, puteți trage fotografii în conturile dvs. social media.
  • Partea 3 din 3:
    Dezvoltarea iertării și înțelegerii reciproce
    1. Imagine intitulată Evitați arderea profesorului Pasul 12
    1. Luați în considerare când a început răutatea ei.Sora ta ar putea fi supărată de ceva pe care l-ai făcut în trecut, probabil că nu l-ai luat în considerare.Dacă sora ta a fost dulce dulce pentru tine și apoi sa schimbat brusc, gândiți-vă la modalitățile de a fi ofensate sau răniți-o.
    • Cere scuze pentru orice greșeală din partea dvs.După reflecția de sine și o evaluare cinstită a relațiilor dvs., puteți descoperi că ați făcut niște rău în relația dvs. cu sora dvs., de asemenea.Ne cerem scuze cu adevărat pentru orice lucruri specifice pe care le-ați făcut.
  • Imaginea intitulată Știți dacă prietenii dvs. vă folosesc pasul 11
    2. Comunicați cu sora dvs. pentru claritate.Dacă după gândirea semnificativă la relația dvs., este dificil să identificați un timp pe care l-ați rănit pe sora ta, să discutați cu ea.S-ar putea să fi făcut ceva pentru ea, în timp ce nesemnificativ sau uitat de tine, a provocat durerea ei.
  • Încercați să utilizați un stick de vorbire.În unele culturi, în special în anumite triburi americane native, utilizarea unui baston de discuție este angajată pentru a avea o conversație constructivă.Premisa generală este că aveți un element care se desfășoară atunci când vorbiți și numai persoana care deține acest articol poate vorbi.Odată ce difuzorul este terminat, elementul este transferat și acea persoană vorbește neîntreruptă în timp ce dețin articolul.Aceasta este o modalitate excelentă de a promova comunicarea care este respectuoasă reciprocă și bazată în jurul ascultării pur.
  • Utilizați declarațiile "I".Dacă sora ta te-a rănit, nu recurge la nume de apel sau de a fi acuzator.În loc să spunem lucruri precum "Vei spune" spun "mă simt rănit de ceea ce ai spus".Aceasta este o modalitate de a vă comunica sentimentele de rănire sau de furie, fiind mai puțin amenințătoare.
  • Imaginea intitulată Știți dacă prietenii dvs. vă folosesc pasul 8
    3. Practicați auto-reflecția.Deși poate fi dificil să recunoaștem, uneori descoperim că problemele pe care le vedem atât de clar în altele sunt și în noi înșine.Fiți atenți la interacțiunile voastre cu sora ta și luați în considerare expresiile dvs. faciale, tonul și lucrurile pe care le spuneți sau nu spuneți.S-ar putea să aflați că ați fost și că ați fost și pentru sora dvs. și că mici tweaks în comportamentul dvs. vă pot îmbunătăți drastic relația dvs.
  • Te încrunși când sora ta vorbește?Practică ușor zâmbind.
  • Poate că vă ridicați vocea un pic pentru a vorbi cu ea.Practică folosind un ton mai calm.
  • Imaginea intitulată deveni un model copil Pasul 4
    4. Vorbește cu părinții tăi.Părinții tăi sunt oamenii care au probabil cea mai mare înțelegere a relației tale cu sora ta.Acestea sunt probabil să vă ofere sfaturi specifice problemelor din relația dvs., precum și informații despre cum să o corectați.
  • Părinții dvs. s-au ocupat, de asemenea, cu soluționarea conflictelor înainte și probabil cu propriile sale frați.Vedeți ce au făcut pentru a repara sau a remedia propriile relații cu frații sau surorile.
  • Imagine intitulată ieși din situații ciudate Pasul 15
    5. Discutați cu prietenii dvs. care au frați.Dacă aveți un prieten cu un frate, discutați cu ei despre ceea ce fac pentru a-și gestiona relația atunci când devine stresantă sau despre lucruri frumoase pe care le fac pentru propriii lor frați.
  • Dacă tu și sora ta ai prieteni reciproc, vorbești cu ei.Similar cu părinții dvs., au o cunoaștere a amândoi.Vedeți dacă au sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți relația cu sora dvs.
  • Imagine intitulată se aplică pentru granturile federale Pasul 15
    6. Scrieți-vă sentimentele.Uneori, vorbind sau gândindu-se la ceva nu este suficient pentru a oferi o claritate completă.Luați ceva timp să vă jurnalați sau să vă gândiți la gândurile despre sora dvs., bine și rău, precum și gândurile despre relație.Acest lucru vă poate oferi adesea claritatea că trebuie să înțelegeți cum să mergeți mai departe.
  • Imaginea intitulată Uită de o experiență umilitoare Pasul 16
    7. Iau zece ani.Când sora ta este de spus pentru tine, luați o clipă să vă liniștiți.Ieșiți de la situație și numărați la zece pentru a vă permite să vă deeschează.Nu vă permiteți să vă faceți griji sau să spuneți ceva ce înseamnă sau neadevărat din furie.
  • Imaginea intitulată Fii distractiv să fie cu pasul 8
    8. Nu judeca sora ta.Chiar și după toată această bunătate, sora ta poate fi totuși să fie rău pentru tine.Continuă să o iubească oricum.Nu o judeca pentru cele mai grave lucruri pe care le-a facut la fel cum nu vreti sa fie judecat in mod similar.În schimb, practicați iertarea zilnic.
  • sfaturi

    Dă-i timp!Fiind frumos pentru o zi nu se va asigura că va fi drăguță cu tine imediat.

    Avertizări

    Dacă situația devine fizică și vă sora vă lovește, ieșiți imediat și obțineți ajutor.Spuneți părinților sau unui alt adult astfel încât să poată interveni.Nu ar trebui să fiți lovit niciodată în nici un caz.

    == Wiki asemănătoare Cum

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar