Cum de a alege un film bun pentru a viziona

Jumătate din distracția de vizionare a unui film este alegerea a ceea ce veți urmări. Dar unde începeți? Datorită cantității mari de opțiuni disponibile, poate fi destul de dificil să alegeți un film pentru a viziona. Alegerea unui mic grup de filme ușurează găsirea unui film care va fi apreciat de toți spectatorii săi. Dacă vă bucurați o selecție de filme, atunci veți putea alege un film care se potrivește publicului, setării și starea de spirit.

Pași

Partea 1 din 2:
Cu o selecție
  1. Imagine intitulată Alegeți un film bun pentru a viziona pasul 1
1. Citiți critici de film.Recenzii de film oferă un serviciu util. Vă informează despre parcelele de filme și vă oferă o judecată cu privire la calitatea lor. Nu sunt greu de găsit. Nu numai că există site-uri dedicate comentariilor filmului, dar există și site-uri generale de cultură pop care conțin comentarii de film. Aceste site-uri nu vă spun doar ce filme merită vizionate și care nu sunt. De asemenea, oferă recomandări. De exemplu, Clubul AV are un ceas! Recomandarea de film în fiecare săptămână în care subliniază un anumit film și vorbește despre meritele sale.Verificați întotdeauna mai mulți critici de film pentru unii poate fi părtinitor către un anumit actor sau producția echipajului ar putea da întotdeauna rezultate negative unor nume de film.
  • Asigurați-vă că răsfoiți secțiunile de revizuire a filmului de ziar. Majoritatea ziarelor majore au secțiuni în care acoperă filmele. Aceste secțiuni au de obicei o selecție de recenzii de film contemporan în fiecare săptămână.
  • Imagine intitulată Alegeți un film bun pentru a viziona pasul 2
    2. Check out un agregator de revizuire. S-ar putea să aveți un film în minte, dar doriți să știți ce este consensul general despre acest film. Aici intră un agregator de revizuire. Un site ca roșiile putrede sau metatacritic colectează recenzii din diferite surse atât offline, cât și online. De obicei, vă vor oferi o idee destul de bună despre ceea ce este opinia generală a unui film.
  • Utilizați un agregator ca ghid. Revizuirea agregatorilor sunt ca un termometru care vă oferă o citire despre modul în care publicul a văzut un film. Aceasta înseamnă că filmele care împărtășesc în mod strict audiențele vor părea că au primit o recepție călduță. Nu luați gradul agregatorului ca o judecată finală despre calitatea filmului.Verificați întotdeauna alte surse în care pot ajuta la a vedea ce filme sunt aceleași cu filmul sau un gen similar.
  • Imagine intitulată Alegeți un film bun pentru a viziona pasul 3
    3. Check out site-uri de film online. Odată cu apariția internetului, acum fiecare buff de film poate vorbi despre ceea ce se gândesc la imaginile clasice și contemporane. Aceste locuri există astfel încât oamenii asemănători să poată dezbate filmele clasice și favoritele moderne. Site-uri precum Letterboxd și IMDB permit utilizatorilor să vorbească despre filmele lor preferate. Acestea sunt locuri minunate pentru a afla despre obscurități și clasice.
  • S-ar putea să încercați să căutați filmul dvs. preferat, apoi căutați să vedeți dacă există liste care conțin acel film. Când găsiți o listă care conține filmul dvs., vedeți dacă există alte filme pe listă care vă interesează. Adăugați aceste filme în lista dvs. de vizionare.
  • Imagine intitulată Alegeți un film bun pentru a viziona pasul 4
    4. Consultați listele. Poate fi dificil de a afla ce filme să urmărească datorită cantității de filme care au fost produse. Din fericire, există liste de clasice de film care sunt disponibile online și offline. De exemplu, ați putea să cercetați lista de filme ale lui Roger Ebert pe site-ul său.
  • Răsfoiți colecțiile DVD. Există companii care lansează DVD-uri de filme importante. Maeștrii de colectare a cinematografiei și criteriului de colectare a filmelor care sunt de semnificație și valoare.Puteți găsi atât tariful interesant și distractiv, analizând diferitele filme pe care le-au lansat.
  • Uită-te prin revistele de film. Vedere și sunet Menține A listă dintre cele mai bune două sute cincizeci de filme făcute vreodată cu contribuții de la directori, critici și cadre universitare din întreaga lume. Cahiers du Cinema Are primele zece liste din fiecare an că a fost în funcțiune. Acestea sunt puncte de plecare bune pentru că încercați să găsiți un film excelent.
  • Treceți prin filmele de mare director. Există directori care au, în timpul scurt în care acest mediu a existat, au reușit să facă filme de neuitat. Acești directori au făcut în general mai multe filme fantastice. De obicei, puteți găsi numele acestor directori, uitându-se la listele de filme clasice. Alegeți un regizor care vă place și încercați să vizionați cât mai multe filme după cum puteți.
  • Imagine intitulată Alegeți un film bun pentru a viziona pasul 5
    5. Ia notite. Dacă vedeți un film menționat că credeți că vă veți bucura, poate doriți să vă amintiți numele, astfel încât să puteți găsi mai târziu. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a juca o notă despre titlul său și când a fost făcută.
  • Păstrați un jurnal de film. Uneori ați văzut un film pe care doriți să-l arătați pe cineva, dar ați uitat complet ceea ce a fost numit. Pentru a evita acest lucru, creați un jurnal pentru filmele pe care le urmăriți. De fiecare dată când vedeți un film, bun sau rău, asigurați-vă că vă marchează numele și cine îl îndrumă pentru o referință ulterioară.
  • Partea 2 din 2:
    Alegerea unui film
    1. Imagine intitulată Alegeți un film bun pentru a viziona pasul 6
    1. Măsurați starea de spirit. Acest lucru este incredibil de important. Cum se simt oamenii din cameră vor determina modul în care va fi primit filmul. De exemplu, probabil că nu doriți să arătați comedia dvs. preferată într-o cameră de oameni deprimați. Prin urmare, ar trebui să încercați să vă dați seama cum se simt oamenii înainte de a ajunge la o decizie finală cu privire la filmul pe care îl veți alege.
    • Puteți face acest lucru sugerăm diferite filme oamenilor din grupul dvs.Alegeți filmul pe baza a ceea ce par a fi receptivi la.
    • De exemplu, dacă toată lumea pe care o întrebați pare a fi în starea de spirit pentru un film înfricoșător, atunci le puteți arăta Halloween Regizat de John Carpenter.
  • Imagine intitulată Alegeți un film bun pentru a viziona pasul 7
    2. Gândiți-vă la setare. Efectul filmului depinde de mai mulți factori. Locația este cu siguranță una dintre ele. Vizionarea unui film la domiciliu este pur și simplu diferită de a viziona un film la cinematograful. Când vă imaginați ce să urmăriți, gândiți-vă unde vă veți urmări. De exemplu, atunci când sunteți în casa de avion, este posibil să nu doriți să urmăriți ultimul blockbuster, deoarece vă uitați la un astfel de ecran mic. Sau, dacă veți proiecta un film în aer liber în timpul verii, atunci vă recomandăm să alegeți un film care se potrivește acelei atmosfere.
  • Dacă proiectați un film în afara, ar trebui să încercați o comedie amuzantă de șurubelniță din anii 1940. De exemplu, puteți arăta Aducerea copilului, care este o comedie hilară cu sarcina carry ca un paleontolog reprimat și Katherine Hepburn ca un Socialist Zany. Nu numai că filmul amuzant, dar poate fi savurat de oameni de toate vârstele.
  • Pentru o noapte de film la un teatru de acasă, ați putea încerca Marginea de mâine, care stele Tom Cruise ca publicist militar care trebuie să învețe în mod repetat cum să fie un erou.
  • Imagine intitulată Alegeți un film bun pentru a viziona pasul 8
    3. Luați în considerare publicul. Filmul de vizionare este o experiență de colaborare. Prin urmare, veți alege un film cu alte persoane. Trebuie să te gândești la ceea ce vor să vadă. Aceasta înseamnă că este posibil să fie de a compromite. De exemplu, dacă prietenul tău dorește să urmărească o dramă și vrei să vizionezi o comedie, atunci ar putea fi cel mai bine să vizionați o dramă cu elemente de benzi desenate.
  • De exemplu, ați putea viziona Royal Tenenbaums, o dramă de familie de ansamblu cu momente de lumină de umor, regia lui Wes Anderson.
  • Poate că selectați un film pentru copii. Apoi, trebuie să vă dați seama nu numai la ceea ce vor să se uite, ci și ceea ce este potrivit pentru ei să vadă. Acesta este momentul în care filmul evaluări poate fi utilă.
  • Imagine intitulată Alegeți un film bun pentru a viziona pasul 9
    4. Îngustă-o jos. Faceți o listă de cinci până la zece filme pe care le simțiți sunt potrivite pentru situația dvs., audiența și starea de spirit. Apoi, ar trebui să discutați cu ceilalți oameni cu care veți urmări filmul cu. Întreabă-i cum se simt despre fiecare film. După ce observați răspunsurile lor, puteți alege un film pe care îl cunoașteți pe care îl veți bucura.
  • Desigur, nu vă rog întotdeauna pe toată lumea. Cu toate acestea, ei vor fi bucuroși că ați luat în considerare contribuția lor.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar