Cum să întrebați oaspeții la rsvp pe invitații

Poate costa o mare parte, bani și efort pentru a arunca acea petrecere pe care ați planificat. Știind câți oameni să se aștepte la evenimentul dvs. este o parte importantă a fi pregătită. Dar poate fi dificil în vârsta de astăzi să-i facă pe oameni să răspundă de fapt la o invitație cu chiar și simplu "da" sau "Nu." Chiar și așa, există tehnici pe care le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți șansele de a obține RSVP-urile pe care le doriți, astfel încât petrecerea dvs. să poată pleca fără nici o legătură.

Pași

Eșantion de carduri RSVP

Eșantion formal formal rsvp card

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Eșantion de card RSVP de probă

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Eșantion Funny RSVP Card

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 2:
Trimiterea unei invitații cu un RSVP
  1. Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP pe invitații Pasul 2
1. Amintiți-vă oaspeților dvs. despre motivul pentru care răspunsul lor este important. Când o invitație electronică apare în e-mail, este ușor să o opriți până mai târziu sau să o priviți, fără a realiza toate planificarea și efortul care intră într-o petrecere. S-ar putea să comunicați acest lucru oaspeților dvs. spunând:
  • Pentru a vă asigura că există suficientă mâncare și băutură pentru toată lumea, vă rugăm să trimiteți un răspuns la această invitație.
  • Astfel încât să putem pregăti scaun pentru toată lumea în avans, vă rugăm să răspundeți cu privire la faptul că puteți face sau nu petrecerea noastră.
  • Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP pe invitații Pasul 3
    2. Aranjați clar informațiile despre invitația dvs. Dacă există prea mult text sau formulări confuze, oaspetele dvs. ar putea interpreta greșit scopul invitației dvs. Acest lucru poate cauza ei să creadă că o informați doar despre eveniment și să nu solicitați un RSVP. Pentru a vă menține invitația la punct, ați putea:
  • Limitați-vă invitația la informațiile necesare, cum ar fi care ține evenimentul, ce Evenimentul este pentru, Unde Evenimentul va fi, cand va fi, și De ce Este ținută.
  • Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP pe invitații Pasul 4
    3. Setați un termen limită pentru răspunsurile din invitația dvs. Asigurați-vă că atrageți atenția la termenul RSVP la invitația dvs., astfel încât să nu poată fi ratat! De asemenea, puteți dori să utilizați a "moale" Termenul limită privind invitația dvs., deoarece este comună pentru câțiva străini să răspundă la scurt timp după ce termenul limită a trecut. Pentru a atrage atenția asupra acestor informații, puteți:
  • Utilizați un design captivant pentru a atrage atenția.
  • Utilizați toate capacele, italicele, sublinierea sau fontul special.
  • Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP privind invitațiile Pasul 5
    4. Verificați informațiile dvs. de contact. O simplă setărie de umplere automată sau depășită în browserul dvs. web ar putea duce la direcționarea oamenilor la o petrecere surpriză la casa altcuiva! Verificați și verificați dublu informațiile de contact înainte de a vă trimite invitațiile.
  • Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP privind invitațiile Pasul 6
    5. Sublinia "regretă doar" RSVPS pentru a preveni confuzia. În multe cazuri, o gazdă sau o gazdă ar putea solicita returnarea RSVP numai Dacă un oaspete nu poate face evenimentul. Asigurați-vă că cuvintele "RSVP regretă numai" sunt proeminente și clar exprimate astfel încât nici un oaspete să înțeleagă greșit scopul acestui tip de RSVP.
  • Partea 2 din 2:
    Asigurarea răspunsurilor clienților
    1. Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP pe invitații Pasul 7
    1. Trimiteți invitații în avans. S-ar putea să vă gândiți chiar la trimiterea unei cereri de e-mail pentru oaspeții dvs "salvează data." Acest lucru va îmbunătăți șansele evenimentului dvs. să o facă în calendarele dvs. PartyGegers, unde li se va aminti de câte ori își verifică programele.
  • Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP privind invitațiile Pasul 8
    2. Utilizați sincronizarea strategică la trimiterea invitațiilor. Acest lucru este util în special atunci când trimiteți invitații electronice. Dacă trimiteți Vites în conturile personale de e-mail, ați putea aștepta până la o seară săptămânală, când oamenii sunt în afara muncii și este mai probabil să vadă a "Email nou" notificare.
  • Trimiterea unui e-Vite foarte devreme în ziua sau noaptea târziu este, de asemenea, o strategie de luat în considerare. În acest fel, invitația dvs. va avea o șansă mai mare de a fi în partea de sus a oaspeților dvs. Mesaje primite, făcându-l mai vizibil.
  • Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP privind invitațiile Pasul 9
    3. Includeți mai multe mijloace pentru ca oaspeții dvs. să răspundă. Unii dintre oaspeții dvs. pot fi cel mai confortabil comunicând prin e-mail, în timp ce alții se pot bucura de confortul unui răspuns text. Având în vedere lista dvs. de oaspeți și preferințele mass-media ale oaspeților dvs., veți îmbunătăți șansele unui răspuns.
  • Pentru evenimente importante care utilizează invitații fizice trimise prin poștă, cum ar fi nunți, aniversări și reuniuni, puteți dori, de asemenea, să includeți un plic de întoarcere cu RSVP pe care îl trimiteți.
  • Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP pe invitații Pasul 10
    4. Promovați un răspuns prin deficit. Studiile au arătat că creierul uman răspunde la deficitul perceput și puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. Pe invitația dvs., poate doriți să scrieți:
  • "Răspundeți așa că nu există o lipsă de cupcakes pentru copiii dvs."
  • "Scaunele sunt limitate în casa noastră, așa că vă rog, RSVP, astfel încât să putem pregăti pentru a găzdui pe toți la petrecerea noastră."
  • Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP privind invitațiile Pasul 11
    5. Trimiteți un cadou cu invitația dvs. Prin includerea chiar a unui mic cadou cu invitația dvs., puteți crește rata la care oaspeții dvs. RSVP. Darul dvs. nu trebuie să fie extravagant pentru a vă bucura de acest efect. Cu o invitație simplă de hârtie, puteți include:
  • Un pin din magazinul dolar.
  • Un balon.
  • Un autocolant.
  • Imagine intitulată Cereți oaspeților la RSVP privind invitațiile Pasul 12
    6. Oferă mită. Perspectiva câștigului de a câștiga ceva liber poate fi un factor puternic de motivare și vă poate ajuta evenimentul să rămână în mintea oaspeților dvs. Împreună cu invitația dvs., ați putea informa oaspeții că atunci când sunt RSVP, vor fi introduși într-o tombolă pentru ceva de genul:
  • O sticla de vin.
  • Un card cadou de 5 $
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că scrierile dvs. de mână sunt elegate și ușor de citit dacă scrieți invitații cu mâna.
  • Creați o graniță plăcută în jurul întregii invitații. Atingerile personale vor da caracterul și va face invitația dvs. mai memorabilă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar