Cum să flirtezi prin mesaje text

În societatea de astăzi avansată din punct de vedere tehnologic, puteți petrece mai mult timp textarea pasiunii voastre decât să vă petreceți de fapt cu el sau cu ea. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să flirtezi numai cu pasiunea dvs. în persoană, ci prin mesajele dvs. text. Dacă doriți să flirtați prin mesaje text, trebuie să știți cum să fiți jucăuși, vrăjitor și fermecător într-o propoziție sau două. Citiți mai jos de la pasul unul de mai jos.

Pași

Metoda 1 din 3:
Au o deschidere de flacără
  1. Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 1
1
Fii creativ. Este greu de a fi original când trimiteți textul, astfel încât persoana pe care doriți să o flirtați va fi și mai impresionată atunci când vă puteți retrage. Când vă scoateți telefonul pentru a trimite o persoană specială în viața voastră, ar trebui să încercați să vă gândiți la ceva pe care nimeni altcineva, dar ați putea spune. Acest lucru va dori interesul zdrobirii dvs. și îl va face mai probabil să vă răspundă imediat.
  • Fă-ți râsul de zdrobire. Începeți cu o declarație scurtă amuzantă despre ceva pe care ați văzut-o recent, fie prin referire la o conversație anterioară.
  • Face o observație inteligentă. Pasiunea ta va răspunde cu siguranță la asta. Flirtul cu spiritul dvs. este o tactică excelentă.
  • Fii original. Scrie ceva pe care nimeni nu îl poate spune decât tu.
  • Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 2
    2. Întrebați o întrebare deschisă. O întrebare deschisă este una dintre celelalte persoane nu poate răspunde doar prin a spune da sau nu. Soluind o întrebare deschisă este o modalitate deschisă de a impresiona și flirta cu pasiunea ta, deoarece arată că nu trimiteți textul doar pentru că vă simțiți ca acesta, ci pentru că doriți să păstrați o conversație care vă îngrijește. Iată câteva lucruri minunate pentru a ține minte când puneți întrebări:
  • Nu te complica. Doar întrebați despre ceva care sa întâmplat în timpul zilei sau săptămânii acelei persoane, cum a mers ziua de naștere a prietenului ei sau dacă mini-vacanța ei era la fel de distractivă ca ea sperase.
  • Întrebați o mulțime de întrebări deschise. Nu puneți doar o întrebare care poate fi răspunsă cu un simplu "da" sau a "destul de bine." Dați-vă camera de strivire pentru a elabora și a vă întreba ceva înapoi.
  • Nu fi de asemenea deschis. Nu puneți o întrebare filosofică profundă că pasiunea dvs. nu știe cum să răspundă. Ei pot fi nedumeriți de mesajul dvs. și ar putea renunța.
  • Nu fi un textru plictisitor. Ești mai puțin probabil să faci un răspuns dacă spui ceva, "Ce faci?" sau "Ce mai faci?" Fi original, chiar și atunci când puneți întrebări.
  • Fii atent. Dacă știți că zdrobirea a avut un eveniment important cu o zi înainte, un text care a cerut cum a mers arată că acordați atenție.
  • Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 3
    3. Urmăriți-vă ortografia și gramatica. Acest lucru poate părea prostie și irelevantă, dar dacă ați flirtat cu pasiunea ta în persoană, atunci vă asigurați că echipamentul dvs. a fost pus împreună și că părul vostru era în poziție. Prin urmare, dacă trimiteți un mesaj text, trebuie să vă asigurați că utilizați punctuația corespunzătoare și că propozițiile dvs. sunt complete.
  • Dacă trimiteți texte nedorite sau inarticulate, acesta va arăta ca și cum nu vă pasă destul de mult de persoana pe care o trimiteți textului pentru a vă petrece suficient timp să vă scanați textele.
  • Scrisul dvs. nu trebuie să fie perfect. Doar skim fiecare dintre textele tale o dată înainte de a le trimite.
  • Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 4
    4. Nu veniți prea puternici. Subtilitatea este cheia când deschideți o conversație bazată pe text, așa că ar trebui să încercați să nu treceți peste bord sau pasiunea dvs. va fi capabilă să vedeți că încercați prea mult de la o milă distanță. Doar relaxați-vă și trimiteți un text când timpul se simte corect, și nu o răstoarnă. Nu trebuie să cheltuiți mai mult de un minut, decideți ce este cel mai bun text pentru a trimite pe cineva special.
  • Asigurați-vă că nu sunteți întotdeauna persoana care trimite primul mesaj. Dacă sunteți, atunci pasiunea dvs. nu poate fi atât de încântată să audă de la dvs. Redați-l răcoros și așteptați ca zdrobirea dvs. să vorbească mai întâi cu dvs.
  • Nu încercați prea greu să fiți amuzant. Dacă obiectivul dvs. vă poate spune că ați petrecut orele de fabricare a deschiderii perfecte, nu merită.
  • Amintiți-vă că flirtul asupra textului nu este atât de diferit de flirtul în viața reală. Ar trebui să vă relaxați și să vă relaxați ușor dacă doriți să fiți un flirt de succes.
  • Sfat de experți
    Joshua Pompey

    Joshua Pompey

    Dating Coachjoshua Pompey este un expert în relații cu peste 10 ani de a ajuta oamenii să navigheze lumea online dating. Joshua și-a desfășurat propria afacere de consultanță din 2009, la o rată de succes de peste 99%. Lucrarea sa a fost prezentată în CNBC, America de dimineață bună, cu fir și rafinărie29 și a fost numit cel mai bun drojdie online din lume.
    Joshua Pompey
    Joshua Pompey
    Dating antrenor

    Nu așteptați câteva zile pentru a trimite pe cineva după o dată. Nu există niciun motiv să așteptați două sau trei zile să contactați cealaltă persoană, deoarece aceste zile, toată lumea are telefoanele lor pe ele. Aveți ocazia amplă de a vorbi mai devreme.

    Metoda 2 din 3:
    Păstrați atenția lui Crush
    1. Imagine intitulată Flirt prin mesaje text Pasul 5
    1. Tasește-ți zdrobirea. Teasing peste text este o modalitate excelentă de a flirta cu zdrobirea ta. Puteți fi un pic jucăuș și distrați-vă de zdrobirea voastră și lăsați-vă să vă distrați de tine. Acest lucru arată că nu vă luați prea serios și că sunteți investit în persoana pe care o trimiteți text.
    • Păstrați-o. Tasește-ți zdrobirea pentru a viziona un film stupid sau petrec prea mult timp cu chitara lui.
    • Asigurați-vă că zdrobirea dvs. primește că glumești. Ar trebui să fie clar că nu încercați să fiți ofensivă și că doriți doar să vă distrați.
    • Dacă aveți o poreclă stupidă pentru zdrobirea dvs., utilizați-o când trimiteți text.
    • Trimiteți un emoticon cu fața referințelor pentru a arăta că tocmai vă tachinezi.
  • Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 6
    2. Arată-ți zdrobirea pe care o ai grijă de el. Dacă doriți să flirtați prin text, atunci ar trebui să găsiți o modalitate de a vă clarifica că vă pasă de persoana cu care vorbiți, fie că este vorba de o întrebare despre viața sa sau doar întrebându-se cum se simte.
  • Dacă pasiunea ta se simte rău, verificați dacă se simte mai bine.
  • Utilizați ocazional numele crushului. Acest lucru va surprinde și va excita persoana pe care o trimiteți text.
  • Adresați-vă opinia lui Crush pe un nou film sau un restaurant. Acest lucru poate chiar să se transforme în planuri pentru a verifica noul eveniment împreună.
  • Complimentați-vă zdrobirea. Găsiți o cale subtilă pentru ao lăsa să știe că arăta drăguț noaptea, sau că ți-a plăcut noua ei tunsoare.
  • Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 7
    3. Fi puțin obraznic. Puteți găsi modalități subtile de a-ți trezi zdrobirea prin text. Nu trebuie să spui, "Ce porți?" Pentru a arăta că vă gândiți la zdrobirea dvs. într-o manieră mai puțin decât cea evaluată. Iată câteva trucuri pentru a încerca:
  • Menționați ocazional că tocmai ați ieșit din duș.
  • Deschis. Doar spune, "Nu pot să mă mai gândesc la acea rochie pe care o purtați noaptea."
  • Spune, "Am o sticlă de vin în frigider și arată atât de singură fără tine." Invită-ți zdrobirea pentru a împărtăși o sticlă de vin este o invitație pentru mai multe.
  • Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 8
    4. Nu fi prea dornic. Amintiți-vă că ar trebui să îl jucați rece când vă trimiteți textul, deci nu ar trebui să fiți persoana care trimite o sută de întrebări la rând sau întreabă o întrebare cu un milion de semne de întrebare. Daca esti de asemenea încântați de trimiterea textului pe celălalt capăt al conversației, va fi o oprire majoră.
  • Asigurați-vă că tu și zdrobiți-vă textul aproximativ reciproc același timp de timp. Dacă trimiteți cele cinci texte pentru fiecare dintre răspunsurile ei, aveți o problemă.
  • Emoticoanele sunt minunate pentru flirtul ocazional, dar nu le supraveghează. Același lucru este valabil și pentru semne de exclamare și întrebări.
  • Nu răspundeți în momentul în care obțineți un text. Redați-l răcoros și așteptați câteva minute sau chiar câteva ore, pentru a răspunde dacă textul este sensibil la timp. Dacă zdrobirea dvs. durează o zi pentru a vă întoarce la dvs., nu vă întoarceți un text imediat sau veți arăta disperat.
  • Imagine intitulată flirt prin mesajele text Pasul 9
    5. Nu utilizați mesaje text pentru a construi o conexiune semnificativă. Nici o relație nu este făcută sau ruptă printr-o serie de mesaje text. Când vă trimiteți pe cineva special, amintiți-vă că trimiterea textului este o modalitate excelentă de a flirta, de a face planuri și de a lua relația în lumea fizică, dar nu o modalitate excelentă de a construi un raport sau de a cunoaște cu adevărat pe cineva.
  • Amintiți-vă să o păstrați lumina. Flirtul este totul despre distracție și a fi jucăuș, nu despre a intra într-o discuție profundă.
  • Dacă vă place foarte mult persoana, încercați să petreceți mai mult timp vorbind cu el sau ea decât trimiteți mesaje text la acea persoană.
  • Metoda 3 din 3:
    Terminați puternic
    1. Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 10
    1. Știți când este timpul să opriți mesajele text. Nu vrei să fii acea persoană care ține un curs de schimb textual după ce nu mai rămâne nimic de spus. Când vorbești cu un nou interes de dragoste la un bar, ar trebui să vorbești suficient de lungă pentru a lega persoana și apoi să spui că trebuie să pleci, așa că nu tragi ce a început ca o conversație bună. Ei bine, același lucru este valabil și pentru mesaje text.
    • Dacă faci cea mai mare parte a vorbirii într-un schimb textual, este timpul să opriți mesajele text.
    • Dacă continuați să trimiteți mesaje lungi și să obțineți nimic înapoi, dar răspunsuri cu un singur cuvânt, atunci este timpul să opriți mesajele text.
    • Dacă vă simțiți că amândoi se luptă să găsească ceva de spus, atunci este timpul să punem la sfârșitul conversației.
    • Dacă aveți sens că faceți cea mai mare parte a vorbirii de fiecare dată și că persoana pe care o trimiteți textul nu pare prea dornică să vă întoarcă la dvs., ar putea fi timpul să se încheie conversația - pentru bine.
  • Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 11
    2. Lăsați o notă bună. Fie că vă opriți conversația pentru că sunteți ocupați sau pentru că vă veți întâlni, ar trebui să lăsați persoana care vă place cu ceva de gândit. Nu spuneți doar, "Pa!" sau acea persoană nu se va gândi la tine după ce ai oprit textul.
  • Dacă vă întâlniți, nu vă fie frică să spuneți că nu puteți aștepta să vedeți acea persoană.
  • Dacă trebuie să mergeți, spuneți-i persoanei unde vă dați și ce faceți. Acest lucru vă va face să arătați că aveți o viață mare în afara textului și veți intriga persoana la celălalt capăt al conversației.
  • Lăsați o deschidere pentru a ridica conversația la un alt moment. Spune că așteptăm cu nerăbdare să vorbim despre ceea ce este în mintea ta mai târziu.
  • Imagine intitulată flirt prin mesaje text Pasul 12
    3. Utilizați textele dvs. ca o modalitate de a vă cere să vă zdrobiți. Dacă sesiunile dvs. de text au fost foarte bune și flirtul dvs. devine feroce, atunci ar trebui să vă luați relația cu nivelul următor și să utilizați trimiterea textului ca o oportunitate de a cere persoanei afară.
  • Păstrați-o. Dacă sunteți în mijlocul unei conversații, spuneți doar, "Cum doriți să alegeți asta peste cină sau băuturi?"
  • Dacă ați mai trimite foarte mult persoana, puteți spune, "Chiar îmi place să te trimit, dar cred că aș vrea să vorbesc cu tine și mai mult. Ce zici de a continua acest lucru personal?"
  • De asemenea, puteți fi mai casual. În loc să solicite o întâlnire reală, puteți invita persoana să vă alăturați dvs. și prietenilor dvs. pentru băuturi sau la o petrecere.
  • Flirty mesaj text Ajutor

    Fraze de flatriile comune

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Eșantion emoticons

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că îl trimiteți persoanei potrivite
  • Nu spune nimic în care nu ați spune în persoană. Fiind prea deschis în timp ce textarea face lucrurile ciudate în persoană.
  • Nu re-trimiteți mesaje. Obținerea aceluiași mesaj de 8 ori devine foarte enervantă.
  • Asigurați-vă că știți ce faceți. Fiți atenți la ceea ce trimiteți. Știți limitele. Încredere în persoana pe care o trimiteți text.
  • Fi constantă - nu flirtezi chiar peste telefon și nu personal, sau va crede că glumești.
  • De la cineva pe care nu-l cunoști foarte bine, nu puneți niciodată o întrebare despre ei că nu doriți să vi se întrebe despre dvs.
  • Verificați ortografia și gramatica. Nu-l vrei să înțeleagă greșit ceea ce ai scris și să-l iau în mod greșit sau să nu înțelegi nici măcar ce ai vrut să spui deloc.
  • Amintiți-vă, textarea nu va însemna la fel de mult față de persoana care flirtează cu viața reală.
  • Nu vă fie frică să puneți întrebări. Învățați mai mult și este un lucru bun.
  • Nu încercați să obțineți pe cineva să vă placă doar peste mesaje text.
  • Nu te juca. Fiind plictisitor este anti-flirta.
  • Nu lăsați textele să fie ca flirte dacă vă întâlniți deja pe cineva, niciodată nu știți cine o putea vedea.
  • Utilizați regula de răspuns 1-6 min. Nu trimiteți imediat text.
  • Simțiți-vă liber să fiți puțin obraznici, atâta timp cât nu vă întâlniți ca fiind disperată.
  • Nu trimiteți texte lungi, deoarece vă poate arăta că sunteți disperați să discutați cu persoana.
  • Nu utilizați prea multe fețe zâmbitoare.
  • Nu fi întotdeauna cea mai întâi textul.
  • Nu vă fie frică să le spuneți cealaltă persoană cum vă simțiți, poate fi ciudată, dar nu veți vedea fața lor, așa că va face lucrurile mai ușor din partea voastră.
  • Spuneți lucruri ciudate care îl fac să râdă și să facă conversația mai interesantă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar