Cum să ai grijă de câini

Vă gândiți să aduceți un câine în casa dvs? Câinii sunt prieteni loiali și iubiți și de obicei ne dau înapoi mai mult decât le dăm - totuși, ei necesită o mulțime de îngrijire pentru a rămâne sănătoși și fericiți. Dacă intenționați să aduceți un câine în casa dvs., există multe lucruri de luat în considerare pentru a asigura o prietenie lungă și sănătoasă.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea înainte de a obține un câine
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 1
1. Dog-dovada casa ta. În timp ce multe obiecte pot părea inofensive pentru câinele dvs. sau nu vă așteptați ca ei să fie interesați de ei, este mai bine să păstrați obiecte mici și jucăriile umane de pe podea sau din orice zone accesibile în care câinele dvs. va petrece timpul.
  • Există multe produse în casa și curtea dvs. care sunt periculoase pentru câini și ar trebui să fie păstrate bine, blocându-le într-o zonă de depozitare sau prin punerea lor undeva câinele nu are acces la. Unele dintre cele mai frecvente includ curățătorii de uz casnic, insecticide, îngrășăminte și otrăvurile de șoarece și șobolan.
  • Ambele plante și plante din curte sau grădină pot fi toxice, inclusiv rododendroni, crizanteme și oleandru. Identificați plantele din casa și grădina dvs. și apoi contactați medicul veterinar sau căutați online la site-uri precum ASPCA și linia de asistență pentru otravă PET pentru listele complete de toxine de companie.
  • De asemenea, medicamentele atât umane, cât și animalele, pot fi toxice pentru câinele dvs., mai ales dacă sunt consumate în cantități mari. Unele dintre alimentele pe care le consumăm, inclusiv ciocolată, ceapă, stafide și struguri și chiar gingii de mestecat fără zahăr, pot fi toxice și pentru câini și ar trebui să fie ținute bine.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 2
    2. Dați câinii dvs. o zonă desemnată. Înainte de a aduce câine acasă unul dintre primele lucruri de a decide este locul în care câinele dvs. va petrece timpul lor. Gândiți-vă la ce domenii ale casei vor avea voie să acceseze și în ce zone doriți să păstrați limitele. Aceste reguli ar trebui să fie puse în aplicare de la început pentru a evita confuzia.
  • Câinele dvs. va avea nevoie de zone desemnate să mănânce și să doarmă și o mulțime de spațiu pentru a juca și a exercita. Inițial, poate doriți să limitați zonele pe care câinele are acces, astfel încât să le puteți urmări îndeaproape până când le cunoașteți și comportamentul lor mai bine.
  • Bucătăria sau o altă zonă convenabilă pentru curățarea este un loc bun pentru a configura alimentele și bolurile de apă. Odată ce decideți asupra unui loc, veți dori să le păstrați în orice moment.
  • Următorul decideți unde va dormi câinele. Unii oameni le place să-și doarmă câinele în pat cu ei, în timp ce alții preferă să obțină un pat de doggie sau să-i citească să doarmă separat. Fiți conștienți că odată ce un câine este permis să doarmă în patul dvs., poate fi mult mai greu să le dați să doarmă pe cont propriu.
  • Nivelul de dimensiune și activitate al câinelui dvs. va determina spațiul necesar pentru joc și exerciții fizice. De obicei, cu cât câinele este mai mare, cu atât mai mult spațiu vor avea nevoie.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 3
    3. Achiziționați toate consumabilele pe care le veți avea nevoie. Câinele dvs. poate veni cu unele dintre aceste lucruri, dar veți avea nevoie de un guler și o lecție care sunt potrivite pentru dimensiunea câinelui dvs. și o jucărie sau două pentru început. Veți avea nevoie, de asemenea, de un castron alimentar și de apă, precum și de alimente.
  • Dacă știți ce fel de mâncare a mâncat câinele dvs., este mai bine să continuați să le hrăniți aceleași alimente, cel puțin inițial. Intrarea într-o casă nouă poate fi stresantă pentru orice câine și schimbarea alimentelor pot adăuga la acest stres. Dacă vă decideți să schimbați alimentele mai târziu, puteți, dar asigurați-vă că faceți acest lucru treptat pe parcursul a 5-7 zile. Acest lucru va ajuta la evitarea problemelor, cum ar fi diaree sau tulburări de burtă care pot apărea la schimbarea alimentelor prea repede.
  • Partea 2 din 4:
    Întâlnirea nevoilor de bază ale câinelui
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 4
    1. Achiziționați o marcă de alimente cu ingrediente de înaltă calitate. De asemenea, ați putea Asigurați-vă mâncarea de câine. Nu vă alimentați câinele prea mult zahăr, alimente prăjite sau alte tratamente pentru oameni. Acestea vor dăuna sănătății câinelui dvs. în timp. Nu hrăniți niciodată o ciocolată de câine.
    • În general, câinii de rasă mare trebuie să fie hrăniți cu o formulă de cățeluș mare până când acestea sunt în jur de un an de vârstă. Atunci ar trebui să fie tranziți la o dietă adultă până la trecerea la o dietă senior la vârsta de șase ani. Ratele mici și mijlocii ar trebui să fie hrănite cu formula de catelus până la vârsta de aproximativ un an, când ar trebui să fie schimbați într-o dietă adultă.
    • Dacă un câine tânăr devine supraponderal, este bine să le comutați la mâncarea adultă (care este mai puțin calorică) înainte de a avea 12 luni.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 5
    2. Hrăniți câinele dvs. într-un program regulat. Diferiți câini au nevoi diferite atunci când vine vorba de mâncare. Dacă câinele dvs. este sub un an, el sau ea poate avea nevoie de mai multe mese pe zi. Acest lucru poate fi redus la două ori pe zi pentru majoritatea câinilor când sunt în jur de șase luni. Este normal pentru câțiva câini, deoarece ei îmbătrânesc și de obicei mai puțin activi, doar să vrea să mănânce o dată pe zi.
  • Încercați să vă hrăniți câinele în același timp în fiecare zi. Acest lucru vă ajută câinele să știe când MEasa este și vă ajută să știți cât de mult mănâncă câinele dvs. Acest lucru poate fi important dacă încercați să luați un câine, dacă apare o scădere a apetitului și, de asemenea, prevenirea obezității.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 6
    3. Să monitorizeze apetitul și obiceiurile de mâncare ale câinelui. Cantitatea corespunzătoare de alimente trebuie măsurată pentru a vă permite să măsurați cât de mult mănâncă câinele dvs. Permiteți câinelui dvs. să mănânce timp de aproximativ 10 - 15 minute și apoi castronul trebuie luat până la următorul timp de hrănire. Dacă nu mănâncă toată mâncarea în acest moment, ei vor fi foame și mai probabil să-l termine la următoarea lor hrănire.
  • O modalitate bună de a spune dacă câinele dvs. obține suficientă sau prea multă mâncare este de a monitoriza greutatea și aspectul lor. În timp ce pentru unele rase mai active cu anumite tipuri de corp, văzând coastele lor poate fi normal, pentru majoritatea câinilor care sunt un semn că nu primesc suficient pentru a mânca. De asemenea, dacă nu puteți simți coastele, atunci ei pot fi prea mult de mâncat. Verificați întotdeauna cu medicul veterinar dacă există o întrebare despre ceea ce trebuie să cântărească câinele dvs. sau să pară.
  • Hrănire gratuită, care are hrană întotdeauna disponibilă, poate fi o modalitate ușoară de a alimenta - totuși, este descurajată. Cel bun eater este susceptibil de a câștiga greutate, iar consumul de distracție nu primește entuziasmul de mese. Încercați să rămâneți la hrănirea câinelui dvs. într-un program regulat.
  • Puii care devin supraponderali pot avea nevoie de ajustări ale cantităților lor de hrănire și de rutinele de exerciții. Cel mai bine este să vă consultați cu medicul veterinar înainte de a face modificări.
  • Câinii ar trebui să fie comutați la o dietă senior la vârsta de opt ani. Acest lucru ajută la prevenirea consumului excesiv de consum și creșterea în greutate care poate apărea într-un câine mai vechi și mai puțin activ. Este esențial să aveți întotdeauna apă proaspătă disponibilă în orice moment.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 7
    4. Furnizați apă în orice moment. Păstrarea castronului de apă al câinelui plin de apă dulce este esențială. Câinii trebuie să poată bea când sunt sete, și nu există nici un rău în aceștia să bea cât mai multă apă așa cum doresc. Puteți pune câteva cuburi de gheață în apă pentru ao păstra frumos și rece când este fierbinte afară.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 8
    5. Asigurați-vă că câinele dvs. obține o mulțime de exerciții. Câinii trebuie să poată alerga și să joace să rămână sănătoși și fericiți. În general, luați câinele timp de cel puțin unul, 30 de minute, mergeți o zi, deși acest lucru nu poate fi aproape de o activitate suficientă pentru un câine de mare energie.
  • Pur și simplu luându-vă câinele afară pentru a vă elibera nu este suficient de exercițiu. Asigurați-vă că câinele este obosit în fiecare zi.
  • Cantitatea de exercițiu a nevoilor dvs. de câine va depinde de vârsta, rasa, sănătatea și nivelul general al energiei. Riștiile mai tinere, foarte energice vor necesita mult mai mult exercițiu decât cei mai în vârstă, mai puțin activi. Rețineți că unele rase nu sunt potrivite atât de mult exerciții ca și altele.
  • Dacă puteți, găsiți un loc în care este legal să eliminați lesa și să-l lăsați să alerge și să se întindă.
  • Pentru a evita distrugerea oaselor și a articulațiilor în curs de dezvoltare, se recomandă, în general, să nu le luați în funcțiune sau alte tipuri repetitive de impact de impact, cum ar fi săriturile din locurile înalte. Ca întotdeauna cereți medicului veterinar pentru recomandări de exerciții.
  • Interacționarea cu câinele dvs. jucând o varietate de jocuri vă va menține câinele stimulată fizic și mental, ajutând, de asemenea, pentru a construi o legătură puternică între voi doi.
  • De asemenea, în funcție de nivelul de activitate al câinelui dvs. și de programul dvs., Doggie Daycare poate fi o modalitate excelentă de a vă oferi câinelui exercițiul de care au nevoie în același timp, permițându-le să interacționeze cu alți câini și oameni.
  • Exercițiul insuficient poate duce la plictiseala, care poate provoca multe probleme de comportament, inclusiv cele distructive. De asemenea, poate duce la obezitate, care poate provoca multe probleme legate de sănătate și ar trebui evitată cu orice preț.
  • Pe lângă exercițiu, stimularea mentală este vitală pentru un câine sănătos. Luați în considerare jocurile zilnice, instruirea și utilizarea alimentatorilor de puzzle, ca modalități de prevenire a plictiselii.
  • Partea 3 din 4:
    Păstrați câinele sănătos
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 9
    1. Groom câinele tău. Diferitele rase de câine necesită strategii diferite de îngrijire. În ansamblu, câinii trebuie să fie periat o dată pe săptămână, pentru a le ajuta să vărsă părul. Ratele cu părul lung pot avea nevoie de periaj mai frecvente pentru a evita dezvoltarea unor încurcări și, de asemenea, pot necesita regizii regulate. Unele rase se încălzesc în timpul verii și se simt mai bine când sunt ras în timp ce începe să se încălzească afară. Determinați ce obiceiuri de îngrijire sunt cele mai bune pentru blănurile și unghiile câinelui.
    • Verificați pentru purici și căpușe în timp ce vă mirelui și scoateți-le cu un purtător și bifați. Poate fi nevoie de medicamente de prevenire a puricii de calitate din medicul veterinar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 10
    2. Scăldați câinele la fiecare două săptămâni. Câinii nu au nevoie de băi aproape la fel de des ca oamenii, dar când încep să miroasă sau să intre în noroi și alte mese, este necesar să le dea băi. Încercați să utilizați apă călduță și șampon natural, blând, care este fabricat în mod specific pentru câini și care nu-și irită pielea.
  • Câinii îi place să alerge după o baie, așa că ați putea dori să vă faceți baie, astfel încât câinele să poată alerga în afara după aceea.
  • Bătarea și îngrijirea este, de asemenea, o modalitate bună de a vă asigura că observați dacă câinele dvs. are o tăietură sau o ciocnire care are nevoie de asistență medicală.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 11
    3. Asigurați-vă că câinele dvs. are îngrijire veterinară de rutină. Verificările veterinare obișnuite pot ajuta la prevenirea sau detectarea problemelor timpurii. Vizitele de rutină VET includ un examen fizic, verificarea fecală și un test de viermi. VET dvs. poate recomanda, de asemenea, munca de sânge de rutină pentru a verifica problemele care stau la baza care nu au apărut încă și sunt tratate cel mai bine cât mai curând posibil.
  • Medicamente obișnuite obișnuite pe care VET-ul dvs. le poate recomanda includ, preventivii obișnuiți, dezworming-uri regulate și purici și bifați preventiv în funcție de sezon și în ce zonă din țara în care locuiți.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. a avut toate imunizările necesare. Acest lucru va ajuta la păstrarea lor fericită și sănătoasă. Imunizările standard pentru câini includ rabie, care sunt administrate la vârsta de 12 săptămâni sau mai mult și apoi la fiecare 1 până la 3 ani, în funcție de legile locale și recomandările VET. Distemper, parvovirus și hepatită sunt de obicei administrate împreună. Puii ar trebui să primească un set de patru injecții la fiecare trei săptămâni începând cu vârsta de șase săptămâni și apoi anual, ca adulți, din nou pe baza recomandărilor medicului veterinar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 12
    4. Luați în considerare obținerea câinelui spayed sau sterilizat. Spaying-ul și sterilarea sunt proceduri care împiedică sarcini nedorite și pot ajuta la eliminarea numeroaselor probleme de sănătate și comportamentale. Neuterintarea poate preveni cancerele testiculare, problemele de prostată, marcajul urinar și unele comportamente agresive la bărbați. Femelele spionate au o incidență foarte redusă a tumorilor mamare și nici o posibilitate de infecții uterine sau cancer uterin.
  • În mod ideal, un catelus ar trebui să aibă acest lucru la aproximativ șase luni de vârstă. Discutați această procedură cu medicul veterinar în timpul vizitelor dvs. regulate de catelus sau la prima vizită după adoptarea unui câine pentru adulți.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 13
    5. Monitorizați sănătatea generală a câinelui. Cunoașterea obiceiurilor obișnuite de alimentație a câinelui dvs., nivelurile de activitate și greutatea vă vor ajuta să recunoașteți când lucrurile se schimbă și sunt modalități ușoare de a-și urmări sănătatea. Monitorizarea obiceiurilor regulate de cot vă va ajuta să observați orice modificări care pot indica problemele de sănătate. Verificând în mod regulat gura, dinții, ochii și urechile câinelui dvs. va ajuta la identificarea problemelor cât mai curând posibil. Ar trebui să verificați în mod regulat bucăți și reduceți. Ar trebui să observați pentru orice schimbări în modul în care câinele dvs. se plimba sau se mișcă.
  • Consultați medicul veterinar când observați orice modificare a stării normale a câinelui.
  • Partea 4 din 4:
    Instruirea câinelui
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 14
    1
    Housetrain Dog. Când aduceți un nou cățel sau un câine adult în casa dvs., unul dintre primele lucruri pe care le-ați realizat îi învață să se elibereze în afara, în loc de interior. Câinii de orice vârstă pot fi instruiți cu îndrumare adecvată.
    • Până la instruire, există câteva reguli care urmează care vor ajuta la proces. Limitați zonele pe care câinele dvs. are acces, astfel încât acestea să poată fi urmărite îndeaproape pentru semne pe care urmează să le ducă și pot fi imediat scoase. Stabiliți un program pentru a le scoate, care include, primul lucru dimineața, după mese, oricând veniți acasă, și chiar înainte de culcare.
    • Puii vor trebui să iasă mai frecvent când mai tânăr și, de regulă, își pot ține urina timp de o oră pentru fiecare lună, că sunt.
    • Păstrați câinele pe o lesă, chiar și atunci când în interior, vă va permite să le monitorizați mai îndeaproape până când sunt instruiți. De asemenea, atunci când le luați afară, păstrați-i pe o lesă, astfel încât să le puteți învăța să meargă într-o locație specifică și să fie siguri că știți când au plecat.
    • Puteți folosi un cuvânt cum ar fi "merge" pentru a le învăța să meargă într-o anumită locație. Dacă îi prindeți începând să intri înăuntru, spune-le "Nu", Luați-le afară și spuneți-le "merge". Întotdeauna le lăudă când merg acolo unde ar trebui.
    • Dacă au un accident în casă, asigurați-vă că curățați zona cu atenție pentru a le împiedica să dorească să meargă din nou în același loc.
    • Niciodată nu spank sau certă un câine pentru că intri înăuntru. Câinele va învăța doar să vă teamă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 15
    2. Cratează-ți câinele. Acest lucru va da câinelui dvs. un loc în care se simt în siguranță și conținut când nu sunteți acasă și aceasta este o altă opțiune populară pentru a preveni accidentele.
  • Cu această metodă, încercați să faceți cutia un loc distractiv, oferind un tratament sau o jucărie și limitarea timpului pe care îl petrec în cutie la mai puțin de 4 ore în orice moment, mult mai puțin pentru puii mai tineri. Când le scoateți din cutie, luați-le imediat la fața locului și nu uitați să le lăudați când vor merge.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 16
    3
    Învățați câinele dvs. să joace frumos. Câinii sunt, în general, buni și majoritatea se joacă bine cu copiii. Totuși, unii îi place să muște și să zgârie puțin prea tare în timp ce ei joacă, deci este important să le antrenezi cum să joace frumos. Recompensați câinele dvs. pentru a juca ușor și ignorați-l când începe să muște. În cele din urmă, el sau ea va învăța că este mai distractiv să fii blând.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 17
    4
    Învățați-vă câinele să nu-și coacă prea mult. Barking este o activitate normală pentru câini și este o formă de comunicare, dar prea multă lătrată este o acțiune comună și enervantă pe care mulți proprietari de câini doresc să le corecteze. Există multe tipuri diferite de latrare, iar unele necesită acțiuni foarte specifice pentru a încerca să se ocupe de problema. Acesta este, de obicei, un proces lent și treptat care necesită și o mulțime de răbdare.
  • Există câteva linii directoare generale pentru a învăța câinele dvs. să nu coacă la fiecare lucru mic. Identificarea factorilor care îi determină să scadă și apoi să le elimine, cum ar fi închiderea blind-urilor sau le-au pus într-o zonă în care nu pot vedea ce latră este un prim pas bun. Când nu se opresc la lătrat, le puneți într-o cameră liniștită sau cuticul lor, fără stimulare și lăsați-le să se calmeze. Recompensați-le imediat ce se opresc.
  • Un instinct natural este de a striga la câinele dvs. pentru lătrat, dar asta le poate face să creadă că lătrat cu ei.
  • Dacă câinele dvs. este un barker compulsiv, încercați să creșteți exercițiile și piesele de redare.
  • Câinii pe care coaja pentru atenție trebuie ignorați și niciodată recompensați până la oprirea lătratului.
  • Aceasta poate fi o problemă dificilă de corectat și poate necesita ajutorul unui comportament sau a unui antrenor instruit. Colierele de coajă ar trebui să fie utilizate numai după consultarea cu un profesionist instruit.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru câini Pasul 18
    5. Învățați câinele dvs. câteva comenzi și trucuri. Comenzile de bază, cum ar fi Sit, Stai și Veniți sunt modalități de ajutor pentru a vă menține câinele în siguranță, ajutându-vă să le împiedicați să vă îndepărtați prea departe și să vă pierdeți când în aer liber în aer liber. Acestea ajută, de asemenea, la învățarea câinelui dvs. locul lor în relația dvs. și pentru a le ajuta să se obliga mai ferm cu dvs.
  • Alte comenzi oferă un mod distractiv pentru dvs. și câinele dvs. pentru a interacționa și a juca. Vă puteți citi câinele să stea, Învățați câinele să vină,Învățați câinele să rămână, Învățați câinele să se culce, și câinele tău să se răstoarne.
  • sfaturi

    Spay sau neutru câinii tăi pentru a evita reproducerea accidentală. Spaying reduce, de asemenea, riscul de cancer uterin și ovarian la câinii de sex feminin, iar neuterizarea reduce probabilitatea cancerului testicular la câinii de sex masculin. Cainii masculi neutered sunt, de asemenea, mai putin agresivi.
  • Dacă doriți să obțineți un câine, adoptați unul dintr-un adăpost. Acest lucru va pune capăt suferinței pe care le trec în adăpost.
  • Dacă ai un câine, ia-i un guler. Ei ar trebui să aibă o etichetă de nume atașată și ar trebui să aibă și o leșie. Și-au citat și ei.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • De înaltă calitate, alimente de câine testate AAFCO
    • Alimente individuale și boluri de apă pentru fiecare câine
    • Câine tratează
    • Sticlă de plastic umplute penny
    • Jucării de câine, cum ar fi cabine de mestecat, bile și jucării din cauciuc goale
    • Cutii (opțional
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar