Cum să acționați doi câini

Când vă decideți să adăugați un câine suplimentar în gospodăria dvs., trebuie să vă aclimentați câinii unul cu celălalt. Acest lucru le poate împiedica să lupte și să prezinte un comportament agresiv unul față de celălalt. În majoritatea cazurilor, "vechi" Câinele care a reședința deja în casa dvs. poate să se simtă teritorial și să-și apere casa împotriva "nou" câine. Cu o introducere corectă între câinii dvs., puteți să vă aclimatizați în mod eficient câinii și să eliminați violența și comportamentul agresiv în casa dvs.

Pași

Partea 1 din 2:
Introducerea a doi câini
  1. Imaginea intitulată Acționați doi câini pasul 1
1. Efectuați o strângere de mână de miros înainte ca câinii să se întâlnească. Pentru a da doi câini o introducere între ei înainte să se întâlnească în persoană, puteți face ceea ce se numește Handshake Scent. Aceasta este atunci când schimbați păturile câinilor pentru a le permite să se obișnuiască cu mirosurile celuilalt.
  • Luați păturile de pe paturile câinilor și schimbați-le astfel încât fiecare câine să aibă pătură celuilalt câine.
  • Încercați să faceți acest lucru cu cel puțin o zi înainte de a se întâlni pentru a le oferi o șansă de a investiga mirosul și de a se obișnui cu ea.
  • Imaginea intitulată Acționați doi câini pasul 2
    2. Alegeți o locație neutră pentru introducerea dintre câinii dvs. Alegeți o locație, cum ar fi un parc sau un backard al unui prieten, pe care niciunul dintre câinii tăi nu l-au vizitat înainte. Acest lucru va ajuta la nivelul câmpului de joc, deci niciunul dintre câini nu se simte teritorial despre locul în care se întâlnesc.
  • Dacă vă introduceți câinii dvs. reciproc la domiciliu, câinele vechi poate prezenta un comportament agresiv, teritorial față de noul câine.
  • Dacă obțineți noul dvs. câine de la un adăpost, adăpostul vă poate cere să vă introduceți câinii dvs. unii altora la adăpost înainte de a vă permite să le luați acasă.
  • Imaginea intitulată Acționați doi câini pasul 3
    3. Luați câinii dvs. într-o locație neutră. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să vă cunoască în locația separat cu unul dintre câinii dvs. Acest lucru vă va permite să păstrați câinii separați până când se face o introducere adecvată.
  • Păstrați leashes pe ambii câini. Acest lucru vă va împiedica câinii și îi va împiedica să se atace unul pe altul dacă este afișat un comportament agresiv.
  • Imaginea intitulată Acționați doi câini pasul 4
    4. Umblați pe doi câini la o distanță una de cealaltă. Câinii ar trebui să se poată vedea reciproc, dar nu ar trebui să fie atât de aproape încât s-ar simți amenințați de prezența celuilalt câine. Apoi, veți mișca treptat câinii mai aproape împreună când mergeți.
  • Dacă nu există semn de agresiune la distanță, puteți să vă deplasați mai aproape unul de celălalt.
  • Fiți atenți la limba corpului atât a câinelui. Mârâind, bară de dinți, părul ridicat și privirea lungă, neîntreruptă, pot indica totul agresiune. Dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui să mutați câinii departe unul de celălalt sau să redirecționați imediat atenția câinelui.
  • Imaginea intitulată Acționați doi câini Pasul 5
    5. Lăsați câinii să se miște reciproc. Instruiți-vă partenerul pentru a începe să vă plimbați câinele, apoi începeți să le urmați cu câinele dvs. Ar trebui să mergeți destul de aproape ca câinele dvs. să meargă direct în spatele celuilalt câine. Continuați să mergeți până când câinele dvs. începe să miște celălalt câine din spate, pe măsură ce merg.
  • Deși câinele din față poate să se oprească când simt căniți câinele, încurajați toate părțile să continue să meargă. Pozițiile comerciale cu partenerul dvs. după câinele dvs. a mirosit celălalt câine. Acest lucru va permite câinelui care a fost anterior în față pentru a-ți mirosi câinele din spate.
  • Continuați să tranzacționați pozițiile cu partenerul dvs. până când ambii câini au experimentat pozițiile din față și din spate de mai multe ori. Acest lucru va permite ca câinii tăi să devină mai aclimatizați și familiarizați unul cu celălalt.
  • Permiteți, de asemenea, câinilor tăi să miște excrementele și urina altcuiva după ce fiecare câine a terminat actul. Aceasta este o formă de comunicare între câini și indică faptul că ei devin aclimatizați și confortabil unul cu celălalt.
  • Imagine intitulată Acționați doi câini pasul 6
    6. Umblați câinii alături. După ce câinii s-au întâlnit reciproc, ar trebui să le umblați împreună timp de cel puțin 30 de minute. Acest lucru va permite câinilor dvs. să stabilească contacte directe, deoarece acestea continuă să mențină o relație comodă.
  • Dați câinilor dvs. laudă pozitivă atunci când le vedeți că acționează prietenos cu celălalt. Mângâind câinii tăi și folosind laudă verbală îi va încuraja să continue să se întâlnească unul cu celălalt.
  • Luați o pauză la fiecare câteva minute pentru a lăsa câinii să aibă interacțiune directă, dar apoi continuă la plimbare. Păstrați supravegherea strânsă în timpul contactului direct, astfel încât să puteți redirecționa câinii dacă apar probleme.
  • Imaginea intitulată Acclimați doi câini pasul 7
    7. Luați câinii acasă. După plimbare, câinii tăi vor fi, sperăm să fie relaxați și familiarizați unul cu celălalt pentru a coexista în același mediu de viață fără a afișa un comportament agresiv. În acest moment, puteți să vă luați câinele vechi și noul dvs. casă de câine și să începeți să introduceți noul câine în noua sa casă.
  • Dacă aveți nevoie să transportați câinii într-o mașină în acest moment, veți dori să le păstrați separați. Ei s-au întâlnit unul cu celălalt, dar nu sunt în nici un caz gata să fie pus în spatele unei mașini, de exemplu.
  • Partea 2 din 2:
    Obținerea noului câine aclimatizat acasă
    1. Imaginea intitulată Acționați doi câini pasul 8
    1. Introduceți treptat câinele nou la noua sa casă. Umblați câinele în jurul noului său cartier înainte de ao aduce în noua sa casă. De asemenea, aduceți-o în zona în care doriți să mergeți la baie și să îi permită să-și facă afacerea.
    • Aduceți câinele în casă și imediat în camera unde va primi mâncare și apă. Hrăniți câinele și dați-i apă, ceea ce îl va liniști și îl va pregăti pentru Grand Tour.
    • Apoi umblați câinele în fiecare cameră din casă încet. Păstrați câinele pe lesa în timp ce mergeți prin casă.
  • Imaginea intitulată Acționați doi câini pasul 9
    2. Păstrați câinii separați la început. Acest lucru vă va permite să monitorizați interacțiunile între câini îndeaproape. Lăsați câinii să se miște unul pe celălalt printr-o poartă de copil. Acest lucru îi va permite fiecăruia să se obișnuiască cu mirosul celuilalt câine fără riscul de agresiune.
  • Dacă trebuie să ieșiți din cameră, plasați câinii în camere separate, astfel încât nici un conflict să nu apară fără să-l dezamăgiți.
  • Imaginea intitulată Acționați doi câini pasul 10
    3. Permiteți câinilor să-și stabilească propria ierarhie. Câinii vor stabili în mod natural o ierarhie care le permite să funcționeze ca un pachet. Trebuie să-i lăsați să depună această relație pe cont propriu, atâta timp cât nu se rănesc reciproc în acest proces.
  • În mod natural va fi un câine mai dominant și un câine mai supus în noua relație. Acest lucru nu înseamnă că un câine ar trebui să bată continuu pe celălalt câine continuu. Va trebui să utilizați cea mai bună judecată cu privire la faptul dacă relația este pe calea cea bună spre comportamentul ambalajului sau dacă este înrădăcinată în agresiune.
  • Imaginea intitulată Acționați doi câini pasul 11
    4. Contactați un formator sau un comportament de animale dacă nu puteți obține câinii aclimatizați unul altuia. Daca nu poti Obțineți câinii să vă obișnuiți unul cu celălalt, Este posibil să trebuiască să aduceți un profesionist. Ei ar trebui să vă poată oferi strategii bune pe care le puteți utiliza pentru a vă aclimentezi câinii unul cu celălalt.
  • Pentru a găsi un formator sau un comportament de animal în zona dvs., adresați-vă medicului veterinar sau organizația că ați primit noul dvs. câine de la o recomandare.
  • Avertizări

    Dacă aduceți un nou catelus în casa dvs., nu lăsați catelul în compania câinelui dvs. de adult nesupravegheat. Catelul tău poate să-și piardă în mod neintenționat câinele adulți și să obțină mușcături. Păstrați-vă catelul separat de câinele dvs. de adult atunci când este necesar, până când catelul are cel puțin 4 luni.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar