Cum de a adăuga un catelus la familie în timp ce câinele dvs. Este însărcinată

Deși câinele dvs. poate fi deja însărcinată, puteți decide că trebuie să adăugați un nou catelus în casa dvs. înainte ca așchia să sosească. Adăugarea unui nou catelus la gospodăria dvs. poate fi suficient de stresantă fără un câine însărcinat în amestec. Înainte de a obține un nou catelus, ar trebui să recunoașteți cerințele și responsabilitățile de a avea un nou catelus. Ar trebui să căutați un cățeluș care va fi un meci bun cu câinele dvs. însărcinată și să ia măsuri pentru a vă asigura că catelul dvs. și câinele dvs. însărcinat se înțeleg.

Pași

Partea 1 din 3:
Cântărind cerințele unui nou catelus
  1. Imaginea intitulată Adăugați un catel la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 1
1. Luați în considerare îngrijirea necesară pentru un nou catelus. Înainte de a vă scufunda în obținerea unui nou catelus, ar trebui să luați în considerare îngrijirea necesară pentru un nou catelus. De asemenea, ar trebui să luați în considerare dacă veți avea suficient timp și energie pentru a avea grijă de un nou catelus și să aveți grijă de câinele dvs. însărcinat. Trebuie să fii suficient de responsabil pentru a avea grijă de catelus și, de asemenea, îndeplinesc cerințele de îngrijire a câinelui tău însărcinată.
  • Un nou catelus va necesita o vizita la veterinar, precum si hrana de doua-patru ori pe zi, in functie de cat de tineri este catelul. Veți avea nevoie, de asemenea, să vă angajați să luați catelul dvs. pentru a merge la baie și pentru a lucra la quety Training Cuppy.
  • Va trebui să faceți antrenament de ascultare cu noul dvs. catelus pentru a vă asigura că este bine pregătit și petreceți o mulțime de timp care se joacă cu catelul, astfel încât să învețe cum să fie social. De asemenea, trebuie să observați cățelușul pentru orice semne de boală sau rănire, deoarece puii pot fi fragili și susceptibili de a cădea bolnav.
  • Imaginea intitulată Adăugați un catelus la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 2
    2. Decideți cum vă veți îngriji pentru catelus și câine însărcinată. Odată ce ați crezut mai multe despre îngrijirea necesară pentru noul catel, ar trebui să decideți cum veți putea acoperi responsabilitatea îngrijirii pentru catelus și îngrijirea câinelui dvs. însărcinată. Ar trebui să vă gândiți, de asemenea, cum veți avea suficient timp să aveți grijă de catelus, câine însărcinată și de așternutul de pui, odată ce se naște.
  • Puteți să vă înscrieți ajutorul membrilor familiei în casa dvs. sau colegii de cameră care vă pot ajuta în îngrijirea catelului și a câinelui gravid. Ar trebui să vă asigurați că aveți indivizi care sunt dispuși să vă angajeze să vă ajute să aveți grijă de catelus în timp ce vă concentrați asupra câinelui gravid.
  • Ar trebui să vă asigurați că aveți suficient timp în ziua dvs. pentru a îndeplini îndatoririle de îngrijire pentru un nou catelus și pentru câinele gravid. Puteți să vă uitați la programul dvs. curent și lista de responsabilități pentru a vă asigura că veți avea suficient timp pentru a avea grijă de ambele animale.
  • Imaginea intitulată Adăugați un catel la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 3
    3. Gândiți-vă dacă câinele dvs. se va întâlni cu un nou catelus. De asemenea, trebuie să luați în considerare temperamentul câinelui dvs. însărcinată și dacă va răspunde bine unui nou catel în casa ei. Câinii gravide pot fi obosiți prea mult și nu sunt la fel de activi ca și ceilalți câini. Având un catelus nou ar putea fi suprasolicitat pentru câinele dvs. însărcinată, mai ales dacă era destul de docil să înceapă.
  • Poate doriți să luați în considerare promovarea unui catel, mai degrabă decât obținerea unui singur drept, pentru a vedea dacă câinele dvs. însărcinat poate să se ocupe de un nou catelus în spațiul ei. Promovarea unui catel vă va permite să încercați să aveți un catelus în jurul câinelui dvs. însărcinată și vă oferă flexibilitatea de a nu păstra catelul dacă câinele dvs. însărcinat nu reacționează bine.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea noului catel
    1. Imaginea intitulată Adăugați un catel la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 4
    1. Căutați un cățeluș compatibil cu câinele dvs. Ar trebui să vă gândiți cum se va potrivi catelul dvs. cu câinele dvs. însărcinată, deoarece acest lucru va face mai ușor suplimentar. Gândiți-vă la temperamentul câinelui dvs. însărcinată. Este un câine însărcinat cu energia înaltă sau destul de docile? Câinele dvs. însărcinat adesea se prăbușește și se odihnește? Dacă câinele dvs. însărcinat este destul de docil și relaxat, este posibil să nu doriți să aduceți un catelus care este o rasă de mare energie. În schimb, puteți opta pentru un catelus care vine de la o rasă mai docilă.
    • Ar trebui să vă gândiți dacă câinele dvs. însărcinat este dominant sau asertiv. Câinele dvs. poate apărea mai dominant datorită sarcinii sale, astfel încât să doriți să luați în considerare un catelus care este mai supus. Obținerea unui catelus dominant ar putea duce la tensiune și probleme între cele două animale de companie.
    • De asemenea, puteți lua în considerare dacă câinele dvs. însărcinat preferă să se joace cu câini de sex masculin sau de sex feminin. Dacă pare să preferă să se joace cu câinii de sex masculin, puteți opta pentru un catelus de sex masculin. Cu toate acestea, cu pregătirea corectă, câinele dvs. însărcinat poate fi bine cu coexistentă cu un cățeluș de sex masculin sau de sex feminin.
    • Dimensiunea ar trebui, de asemenea, să fie o considerație, mai ales că câinele dvs. însărcinat poate fi foarte sensibil la a fi în jurul altor câini. Dacă câinele dvs. însărcinat este o rasă mai mică, puteți opta pentru un catel care este, de asemenea, o rasă mai mică, mai degrabă decât o rasă care va crește mult mai mare decât câinele dvs. însărcinat. De asemenea, puteți obține un catel care este un pic mai vechi în vârstă, deci nu este la fel de mic și fragil.
  • Imaginea intitulată Adăugați un catel la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 5
    2. Încercați să obțineți catelul devreme în sarcina câinelui dvs. Ar trebui să luați în considerare obținerea noului catel mai devreme în sarcina câinelui dvs. pentru a da atât animalelor să se obișnuiască unul cu celălalt. Cu cât cele două animale de companie trebuie să se cunoască reciproc, cu atât mai bine.
  • Având mai mult timp în avans, se va asigura, de asemenea, că ambele animale pot coexista înainte ca câinele dvs. însărcinat să-și facă gunoi. Acest lucru va face grija pentru catelus, câine, iar așternutul mult mai ușor.
  • Evitați să obțineți un catel în ultimele trei săptămâni ale sarcinii câinelui dvs. Câinele dvs. însărcinat va trebui să fie izolat de la toți ceilalți câini în ultimele trei săptămâni, iar introducerea unui nou catelus în gospodărie poate face dificilă ambii câini să se lege și să socializeze.
  • Imaginea intitulată Adăugați un catel la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 6
    3. Asigurați-vă că catelul are o factură curată de sănătate. Odată ce ați primit catelul, ar trebui să vă asigurați că catelul are o verificare completă la veterinar înainte de ao introduce câinele dvs. Luați-vă catelul la veterinar de îndată ce veți obține, astfel încât puteți fi sigur că catelul este sănătos și capabil să fie în jurul câinelui dvs. însărcinată.
  • Veterinarul dvs. ar trebui să poată răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea despre alimente pentru catelul dvs., timpurile de hrănire și dimensiunile porțiunilor pentru mesele câinelui dvs. De asemenea, puteți cere medicului veterinar despre introducerea câinelui dvs. însărcinată și cum să faceți acest lucru bine.
  • VET dvs. ar trebui, de asemenea, să creeze un plan de vaccinare pentru cățelușul dvs. și să discute orice boli sau vătămări pe care ar trebui să le urmăriți. De asemenea, ar trebui să discutați cu medicul veterinar despre spargere sau neuterizarea noului dvs. pui.
  • Partea 3 din 3:
    Asigurați-vă că catelul și câinele dvs. se înțeleg
    1. Imaginea intitulată Adăugați un catelus la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 7
    1. Introduceți câinii cu o plimbare. Luarea ambilor câini la o scurtă plimbare le va permite să fie activi și să se cunoască reciproc într-un spațiu neutru. Ar trebui să vă asigurați că ambii câini sunt pe o leșie și că există o singură persoană pe câine, astfel încât să nu încercați să umblați la câini imediat.
    • Puteți păstra leashele libere și lăsați ambii câini să înceapă să se cunoască reciproc. Ele se pot mirosi reciproc pe scurt înainte sau în timpul plimbărilor. Ar trebui să încercați să păstrați ambii câini în mișcare și să laude pe ambii câini într-un ton ușor.
    • De asemenea, ar trebui să aduceți tratamente și să recompensați pe doi câini dacă rămânem liniștiți și angajați unul în celălalt. Dacă plimbarea merge bine, puteți lua câinii într-o zonă împrejmuită în zonă, cum ar fi curtea dvs. și le permiteți să interacționeze în continuare.
    • Supraveghează întotdeauna cei doi câini atunci când sunt împreună pentru primele săptămâni. Nu lăsați câinii singuri în casă, mașina sau curtea, deoarece va trebui să fiți acolo pentru a interveni dacă fie câine este stresat sau agresiv.
  • Imaginea intitulată Adăugați un catelus la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 8
    2. Configurați zone separate pentru câini. Puteți preveni conflictele dintre catelus și câinele dvs. însărcinată prin configurarea unor zone separate de hrănire și de joc pentru fiecare animal. Făcând acest lucru va asigura că nu există războaie de turf între cățelușul tău și câinele tău adult. De asemenea, va face mai ușor pentru ambii câini să se înțeleagă.
  • Ar trebui să dați fiecărui câine propriul castron alimentar și castron de apă. Puteți hrăni fiecare câine într-o cutie de câine separată pentru a evita conflictele la timpul de hrănire. Asigurați-vă că dați fiecărui câine propriile lor tratamente și oase separate.
  • De asemenea, ar trebui să configurați o zonă separată de dormit pentru fiecare câine, cu patul lor propriu.
  • Imaginea intitulată Adăugați un catelus la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 9
    3. Urmăriți semnele de stres în fiecare câine. Cele mai multe pui vor fi curioase de câinii adulți. Catelul vostru poate să vă deranjeze câinele adulți și câinele dvs. de adulți poate reacționa cu niște mânieri jucăuș sau în primul rând. Acest lucru este de așteptat și în timp, ambii câini ar trebui să înceapă să se bată și să se înțeleagă. Cu toate acestea, ar trebui să urmăriți amândoi câini pentru semne de stres, cum ar fi privirea, cultivarea, cozile ridicate, urechile înainte și rigiditatea corpului.
  • Dacă observați cățelul sau câinele dvs. însărcinat acționează stresat, trebuie să le numiți și să le spuneți să stea și să rămână în zone separate ale spațiului. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să le puneți înapoi pe leashes separat.
  • Imaginea intitulată Adăugați un catelus la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 10
    4. Socializați împreună câinii. Deși câinii ar trebui să aibă zone separate de hrănire și de dormit, ele ar trebui să fie socializate împreună. Ar trebui să le luați pe plimbări împreună și să încercați să le faceți pentru a juca împreună zilnic. A face lucruri distractive cu ambii câini împreună îi va ajuta să crească să se simtă ca unii pe alții și să-și privească reciproc într-un mod pozitiv.
  • De asemenea, ar trebui să acordați atât câinilor să vă atragă atenția individuală, astfel încât să se simtă recunoscuți și iubiți separat unul de celălalt. Puteți alterna să faceți antrenament cu catelul dvs. și apoi să aveți o sesiune de îngrijire cu câinele dvs. însărcinată, de exemplu sau recompensați fiecare câine separat în timpul unei plimbări. Încercați să găsiți un echilibru între atenția individuală și activitățile ca pe o treime.
  • Imaginea intitulată Adăugați un catelus la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 11
    5. Ia-ți catelul de la câinele tău. În ultimele trei săptămâni ale sarcinii câinelui tău, ar trebui să o izolezi de la alți câini, inclusiv noul tău catelus. Acest lucru se va asigura că nu este în pericol de boli sau viruși care ar putea declanșa un avort spontan. Pregătiți-vă pentru Livrarea gunoiului și păstrați-vă noul cățeluș într-o zonă blocată, astfel încât să nu se apropie prea mult în timpul nașterii.
  • Majoritatea câinilor de sex feminin dau naștere la 64 de zile după concepție și de multe ori câinele mamei știe ce să facă prin instinct. Totuși, ar trebui să fii conștient de semnele de muncă în câinele tău adult, astfel încât să fii pregătit.
  • Câinele dvs. însărcinat poate înceta să mănânce cu 24 de ore înainte de muncă și poate deveni agitată care duce până la naștere. Ea poate, de asemenea, labează la patul ei și începe să-i lingă pe vulva. Ea poate descărca mucus sau vărsături care conduc la muncă.
  • Imagine intitulată Adăugați un catelus la familie, în timp ce câinele dvs. este însărcinată Pasul 12
    6. Păstrați catelul departe de gunoi. Odată ce câinele dvs. însărcinat are așternutul ei, ar trebui să o curățați și să plasați așternutul într-o cutie de ieșire. De asemenea, ar trebui să țineți catelul departe de gunoi până când luați așternutul la veterinar. Ar trebui să aveți un veterinar să examinați așternutul cu cel puțin 48 de ore după naștere.
  • Odată ce medicul veterinar oferă puii o factură curată de sănătate, puteți permite catelul lângă gunoi. Cu toate acestea, nu ar trebui să părăsiți niciodată catelul numai cu mama și gunoiul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar