Cum să creați un spațiu privat pentru câinele dvs

Fie că este vorba de faptul că doriți un loc pentru ca câinele dvs. să se odihnească, un loc sigur pentru câinele dvs. Când ieșiți sau pur și simplu pentru a vă oferi câinelui un spațiu confortabil de-al lor, există adesea un motiv bun pentru a desemna un spațiu special pentru dvs. câine. Dă-ți câinele un spațiu privat îi poate ajuta să se simtă în siguranță, confortabil și mai mult în largul casei. De asemenea, le poate da o retragere dacă aveți mai mulți câini. Configurarea unui spațiu privat pentru câinele dvs. poate fi ușor. Pur și simplu desemnați spațiul din casa dvs., îmbrățișați-l cu o cutie sau pat, jucării și apă și lăsați câinele să se bucure de noua lor spațiu privat.

Pași

Partea 1 din 3:
Desemnând spațiul
  1. Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 1
1. Alegeți locația. Luați în considerare de ce doriți ca câinele dvs. să aibă un spațiu privat, precum și unde aveți spațiu pentru a crea o zonă doar pentru câinele dvs. Alegeți un spațiu care poate fi configurat permanent sau semi-permanent pentru câinele dvs.
  • Alegeți un spațiu pe care câinele dvs. îl va putea accesa în mod consecvent.
  • Dacă doriți să creați un spațiu privat pentru câinele dvs., deoarece ei devin nervoși atunci când aveți o companie, luați în considerare plasarea spațiului undeva mai izolate, cum ar fi un dormitor.
  • Dacă încercați să creați un spațiu în care câinele dvs. se poate odihni, păstrați-l departe de zonele în care există o mulțime de zgomot și activitate ca camera de zi sau bucătărie.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 2
    2. Alocați spațiul. Decideți despre ceea ce veți folosi pentru a marca spațiul pentru câinele dvs. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca un pat, sau poate fi o cutie completă. Alte opțiuni includ o casă de câini, un cort de companie sau un joacă.
  • Indiferent ce alegeți, asigurați-vă că este ceva ce vă simțiți confortabil în același spațiu. Mutarea spațiului în jurul valorii sau prăbușindu-l prea frecvent, face cauza de neliniște cu câinele dvs. și îi face dificilă să se simtă confortabil acolo.
  • Dacă primiți o cutie, o casă, un joc sau un cort asigurați-vă că este suficient de mare pentru ca câinele dvs. să stea și să se întoarcă complet fără efort suplimentar.
  • Dacă aveți copii, faceți timp să discutați cu ei despre respectarea spațiului câinelui. De exemplu, ați putea spune, "Amintiți-vă, dacă câinele dormește, nu-i trezi."
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 3
    3. Faceți spațiul în siguranță. Este important să vă asigurați că animalul dvs. de companie va fi sigur în spațiul lor privat. Aceasta înseamnă eliminarea oricăror pericole din zonă, cum ar fi cablurile pe care câinele dvs. le poate mesteca sau de a obține încuietori de siguranță pentru dulapurile din apropiere, astfel încât câinele dvs. să nu poată intra în ele.
  • Dacă aveți un câine mic, asigurați-vă că alți oameni știu unde este spațiul și ce este spațiul. Acest lucru va ajuta oamenii să știe să nu pastreze în spațiu și să reducă șansele câinelui de rănire accidentală.
  • Dacă spațiul este sub o zonă, cum ar fi un birou sau un contor, asigurați-vă că câinele are suficientă eliberare pentru a putea intra și ieși din spațiu, fără a se loviza pe ceea ce este deasupra lor sau de a bate ceva.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea spațiului
    1. Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 4
    1. Furnizați un pat. Dacă spațiul este ca câinele dvs. să se odihnească sau doar pentru ca ei să aibă un loc confortabil, un pat îl va ajuta să-l desemneze ca a lor. Obțineți un pat de câine confortabil, care este suficient de mare pentru a vă potrivi câinele.
    • Luați în considerare nevoile specifice ale câinelui atunci când luați un pat de câine. Dacă câinele dvs. are probleme de artrită, de exemplu, luați în considerare obținerea unui pat moale cu margini scăzute, astfel încât să poată intra și pot ieși cu ușurință.
    • Dacă locuiți într-un climat rece sau doriți ca câinele să aibă un confort suplimentar, ia în considerare adăugarea unei pături în pat. Acest lucru vă poate oferi câinelui cu căldură suplimentară sau pur și simplu le dați o amortizare suplimentară pentru a dormi.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 5
    2. Păstrați accesul la apă. Asigurați-vă că câinele dvs. are întotdeauna ușor de curățat, apă proaspătă. Păstrați un castron de apă în sau în apropierea spațiului câinelui dvs. sau asigurați-vă că au acces ușor și neobstrucționat la locul în care vă păstrați în mod regulat alimentele și apa normală.
  • Schimbați zilnic apa câinelui pentru a păstra proaspătă și pentru a vă menține câinele fericit și sănătos.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 6
    3. Puneți jucăriile. Jucăriile ajută la oferirea stimulării câinilor, precum și confortul emoțional. Furnizați câinele cu câteva jucării de tip pluse pentru spațiul lor privat, precum și alte tratamente pe care le pot bucura, cum ar fi Rawhides sau Bew Stick.
  • Dacă intenționați ca spațiul privat să fie în cazul în care câinele dvs. doarme, evitați jucăriile care scârțâie sau produc alte zgomote puternice, deoarece acest lucru poate distrage atenția câinelui tău.
  • Imagine intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 7
    4. Configurați o copertă. Dacă obțineți o cutie sau un mic playpen pentru câinele dvs., puteți lua în considerare înființarea unei capace pentru a se draperii peste partea de sus și a spatelui spațiului. Acest lucru nu este necesar pentru toți câinii, ci pentru câinii care sunt ușor distrași sau câini care sunt predispuși la comportamentul nervos sau timid, confidențialitatea adăugată poate fi de ajutor.
  • Asigurați-vă că păstrați capacul ridicat suficient pentru ca câinele dvs. să poată intra cu ușurință și în afara spațiului.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 8
    5. Pregătiți-vă pentru accidente. Dacă câinele dvs. va petrece timp prelungit în spațiul când nu sunteți acasă, pregătiți-vă pentru accidentele potențiale de baie. Acest lucru este deosebit de probabil la începutul procesului de formare a cutiei. Dacă primiți o cutie, găsiți unul cu o tavă de plastic detașabilă pe care o puteți curăța cu ușurință.
  • Luați în considerare înființarea unui pad de antrenament de catelus în spațiul câinelui dvs. pentru a vă ajuta să limitați cantitatea de daune efectuate și să faceți mai ușor.
  • Partea 3 din 3:
    Introducerea câinelui dvs. în spațiu
    1. Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 9
    1. Arătați-vă câine spațiul. Primul pas în obținerea câinelui dvs. pentru a-și folosi spațiul nou este să le arate. Plasați câinele direct în cutie sau pe pat, astfel încât ei să știe că este acceptabil pentru ca ei să fie în acel spațiu.
    • Dacă câinele dvs. părăsește spațiul imediat după ce a fost introdus, încercați să le îndrumați ușor în spațiu. Evitați să vă supărați sau să utilizați forța substanțială, totuși. Acest lucru ar putea descuraja câinele dvs. să dorească să se întoarcă în spațiu.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 10
    2. Ghidați câinele în spațiu. Când vine timpul pentru ca câinele dvs. să folosească spațiul, cum ar fi atunci când mergeți la serviciu sau la culcare, ghidați-vă ușor câinele în spațiu, apelându-le la el sau de mers pe jos acolo. Acest lucru îi va ajuta să construiască o rutină și să înceapă să se gândească la spațiu ca spațiu.
  • Dacă câinele dvs. este deosebit de reticent în a-și folosi noul spațiu privat la început, este acceptabil să le ridicați ușor și să le plasați acolo. Încercați să le încurajați să vă ducă cât mai mult posibil, totuși posibil.
  • Urmăriți semnele că câinele dvs. se simte stresat, ca brusc în picioare, ridicând o labă, așezându-și urechile înapoi sau căscându-se. Încercați să le calmați-le, oferindu-le atenție sau un tratament, dar dacă rămân anxios, părăsiți zona și încercați din nou mai târziu.
  • Imagine intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 11
    3. Încurajați-vă câinele cu un tratament. Ajutați-vă câinele să se familiarizeze cu spațiul mai devreme, apelându-i să vină să primească un tratament de la dvs. atunci când vă aflați în spațiu. Oferiți tratamentul preferat al câinelui ca recompensă pentru a intra în noul lor spațiu.
  • Odată ce câinele dvs. este în spațiu, recompensați-i nu numai cu tratamentul, ci cu laudă și atenție fizică.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 12
    4. Păstrați-vă accesibil. Dacă aveți o cutie sau un Playpen, asigurați-vă că câinele este ușor de ieșit și să ajungă la dvs. Puteți alege să păstrați cutia blocată în anumite puncte, cum ar fi la culcare sau când sunteți departe de casă, dar asigurați-vă că câinele dvs. poate veni și va merge liber în alte momente.
  • Dacă utilizați o casă de câini în aer liber, asigurați-vă că câinele dvs. are acces înapoi în casă în orice punct printr-o ușă câinelui și nu lăsați niciodată câinele să doarmă în afara nopții. Acest lucru este periculos pentru animalul dvs. de companie și poate duce la atac, rănire sau moarte.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu privat pentru câinele dvs. Pasul 13
    5. Țineți alți câini. Dacă aveți alți câini pe care nu doriți să le folosiți spațiul, descurajați-i prin conducerea ușoară a acestora. Dacă spațiul este desemnat pentru un câine, încercați să vă asigurați că acestea sunt singurele care o folosesc.
  • Dacă aveți mai mulți câini, încercați să configurați un spațiu privat pentru toți. Acest lucru îi va descuraja de la invadarea spațiilor private ale altora.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă eliberați-vă câinele, puneți ambele feluri de mâncare, cât și felurile de apă în apropierea spațiului lor privat.
  • Dacă câinele dvs. își ia jucăriile din spațiul lor privat, nu uitați să le puneți înapoi când se fac joc.
  • Avertizări

    Nu blocați câinele afară pentru perioade lungi sau peste noapte. Acest lucru ar putea duce la expunerea, rănirea sau moartea.
  • Nu blocați câinele în spații mici pentru perioade lungi de timp. Asigurați-vă că câinele dvs. poate veni și pleacă liber sau că sunt blocați pentru cel mult câteva ore la un moment dat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar