Cum să obțineți câinii să nu mai la lătrat

Câinii fac tovarăși minunați și animale de companie ideale, dar uneori chiar un câine bun poate deveni un barker neîncetat. Există numeroase motive pentru care câinii latră, și că comportamentul problematic este atât enervant, cât și, în multe locuri, ilegal. Primul pas pentru a vă ucidă lătratul câinelui tău este de a afla de ce face atât de mult zgomot. Odată ce ați determinat de ce se latră, veți ști ce acțiuni să luați pentru a-l opri. Învățați cum să vă tăceți câinele dvs. de lătrat poate ajuta la asigurarea unei comunități liniștite și vă împiedică să faceți probleme cu legea.

Pași

Metoda 1 din 5:
Controlul cererii de lătrat
  1. Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 1
1. Întrerupe armarea. Numit si "Atenție-căutarea latrării," Solicitarea lătratului este o problemă comună pentru proprietarii de câini. Primul pas pentru a rupe cererea unui câine este de a opri dăruirea câinelui dvs. ceea ce dorește ori de câte ori se latră. Acest lucru va dura, bineînțeles, pentru a vă antrena la câinele dvs., mai ales dacă a fost "recompensat" Pentru lătratul ei de mai mulți ani.
  • Încercați să distingeți între lătratul care provine de la nevoia de a folosi baia (care este o nevoie valabilă de a vocaliza) și de a lătra în fiecare dorință minoră, cum ar fi dorința de a veni pe canapea sau să primească mai multă atenție.
  • Nu dați la lătratul câinelui dvs., indiferent cât de mult latră. Orice concesie la cererea unui câine a câinelui va anula orice progresul pe care îl puteți face.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 2
    2. Ignorați lătratul. Atenție - căutarea sau cererea de lătrat poate fi singura modalitate prin care câinele dvs. știe cum să se comporte. Chiar și după ce v-ați întrerupt consolidarea acelui comportament, cel mai probabil va dura ceva timp pentru a vă rupe câinele de obicei. Între timp, este mai bine să ignori - mai degrabă decât să pedepsi - acest comportament de căutare a atenției.
  • În mintea unui câine, chiar strigând la ea să se oprească este considerată o atenție. Dacă vă pierdeți răbdarea și vă strigați la câinele dvs., probabil că va lăuda și mai mult timp, deoarece va fi condiționată să se aștepte la orice fel de răspuns (chiar și un răspuns negativ).
  • Dacă câinele tău se latră, nu strigă la ea, sau să-i pui, sau să-i dai ce vrea. Nici măcar nu te uiți la ea. Cea mai bună strategie este de a vă distrage atenția, cum ar fi citirea unei cărți sau a unui ziar, până când câinele dvs. se calmează sau se obosesc.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul 3
    3. Recompensa un comportament bun. Când câinele dvs. se oprește în cele din urmă lătrat, este important să o lăudați și să o recompensați pentru tăcerea ei. De-a lungul timpului, câinele dvs. va afla că tăcerea și ascultarea va obține rezultate mai mari decât acționarea și lătratul.
  • Păstrați tratamentele la îndemână atunci când ea nu mai latră. Recompensele ar trebui să fie date cât mai repede posibil după comportamentul dorit pentru a învăța cel mai eficient câinele.
  • Vocați-vă câinele când se oprește la lătrat. Spune, "Caine bun!" și dă-i un tratament.
  • Pe măsură ce câinele dvs. învață că tăcerea este recompensată cu tratamente și lătratul este ignorat, va trebui să extindeți treptat perioada de timp în care câinele dvs. trebuie să fie liniștit înainte de a primi un tratament. De exemplu, odată ce a trecut etapele inițiale de a obține un tratament după ce latjirea sa oprit, poate doriți să prelungească timpul liniștit necesar cu câteva secunde în fiecare zi și să lucrați până la un minut sau două înainte de a fi recompensarea ei.
  • Pentru cele mai bune rezultate, modificați perioada de timp ca câinele dvs. să rămână liniștit înainte de a obține un tratament. Astfel nu se va aștepta să se aștepte la o anumită durată a timpului, iar anticiparea o va ține în suspensie liniștită. De exemplu, după câteva săptămâni de antrenament, alternează între 20 de secunde de tăcere, un minut complet de tăcere și 30 sau 40 de secunde de tăcere.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 4
    4. Găsiți un comportament de înlocuire. Una dintre cele mai bune modalități de a instrui un animal din comportamentul nedorit este de a-i învăța un comportament alternativ. În acest fel, în loc să crească din ce în ce mai frustrat și iritat că nu răspunzi la dorințele ei, câinele tău va realiza în cele din urmă că, dacă vrea să-și facă drumul, va trebui să se angajeze în celălalt comportament mai dorit.
  • Comportamentele de înlocuire a predării pot fi consumatoare de timp, dar în cele din urmă este cea mai bună modalitate de a încuraja comportamentul dorit. În loc să răspundă cererilor vocale ale câinelui dvs. de a juca, de exemplu, învață-o să-și aducă jucăria preferată și să o lovească pe podea.
  • De asemenea, puteți preveni un comportament nedorit prin reducerea șanselor acelor situații care apar. De exemplu, dacă câinele tău scapă pentru ajutorul tău ori de câte ori mingea ei se rostogolește sub canapea, încercați să puneți ceva sub canapea pentru a-și bloca jucăriile de la rulare acolo.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul Pasul 5
    5. Continuați antrenamentul. Nu vă opriți la întreruperea lătratului pentru atenție. Continuați pregătirea pentru a acoperi în cele din urmă toate aspectele legate de latrarea cererii / atentiei. În cele din urmă, câinele dvs. va învăța să aștepte cu răbdare dacă vrea să joace, să mănânce sau să primească animale de companie.
  • Metoda 2 din 5:
    Anxietatea de separare calmare
    1. Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri latrarea pasului 6
    1. Recunoașteți anxietatea de separare. Anxietatea de separare poate lua diferite forme într-un câine, dar cele mai frecvente semne de anxietate de separare distrug casa / apartamentul și lătratul neîncetat. Aceste comportamente sunt de obicei implicate numai atunci când proprietarul câinelui este la locul de muncă sau altfel din casă, iar dacă câinele nu este distructiv, unii proprietari nu pot fi chiar conștienți de faptul că câinii lor au anxietate de separare. Semne comune de anxietate de separare pentru a căuta includ:
    • urmărindu-vă din camera la cameră, indiferent de cât de scurt ați dispărut
    • tremurarea, gâfuirea sau plânsul când vă pregătiți să plecați pentru această zi
    • urinând sau defecând în interior în timp ce nu sunteți acasă
    • mestecând obiecte de uz casnic atunci când nu sunteți acasă
    • zgârierea sau "săpat" la podea, pereți sau ușile când sunt lăsate singure
    • Posibile plângeri de la vecini cu privire la lătrat sau urlă când sunt lăsați acasă singuri
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 7
    2. Încercați să contracondent câinele. Concurența este o metodă comună de tratament pentru câinii care implică de obicei antrenamentul câinelui pentru a asocia ceva care se tem de o recompensă. În cazul anxietății de separare, în loc să vă temeți de cineva sau de ceva, temerile câinelui fiind lăsate singure. Pentru a contracara anxietatea de condiție, va trebui să vă antrenați câinele să se asocieze fiind lăsat singur Cu ceva ce câinele se bucură (cum ar fi tratează).
  • Ori de câte ori părăsiți casa, încercați să vă dați câinelui o jucărie puzzle umplută cu alimente. Ceva gol care poate fi umplut cu tratate, brânză de pulverizare sau unt de arahide cu conținut scăzut de grăsimi vă va menține câinele ocupat timp de cel puțin 20 până la 30 de minute, ceea ce poate fi suficient de lung pentru a uita că îi era frică de plecare de tine.
  • Când ajungeți acasă, scoateți sau ascundeți jucăria (e) puzzle-urilor, astfel încât câinele dvs. să devină condiționat să aibă acces numai atunci când sunteți în afara casei.
  • Fiți conștienți de faptul că contracircondiționarea funcționează în mod obișnuit numai pentru cazuri ușoare de anxietate de separare. Deși jucăriile puzzle vor fi cu siguranță bucurați de câinele dvs., indiferent cât de severă este condiția ei, este posibil să trebuiască să recurgeți la abordări mai puternice dacă câinele dvs. suferă de anxietate moderată până la severă.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri latrarea pasului 8
    3. Desensitează câinele dvs. la singurătate. Dacă câinele dvs. are o anxietate de separare moderată până la severă, ea cel mai probabil nu va fi vindecată peste noapte. O modalitate bună de a vă obișnui ca câinele să fie mai obișnuită să o desensibilizeze treptat să fie lăsată singură și să întărească faptul că pregătindu-se să plece nu înseamnă abandon. Acesta este un proces lent care va dura mai multe săptămâni de practică și coerență, dar ar trebui să se dovedească eficient pentru rezultate pe termen lung.
  • Lucrați la anxietate înainte de plecare prin expunerea câinelui dvs. la diferitele dvs. indicii de plecare, cum ar fi punerea pe o haină sau ridicați-vă / jindling cheile. Încercați să angajați în aceste comportamente la diferite momente pe tot parcursul zilei fără a părăsi de fapt casa.
  • Învățați câinele dvs. să devină mai confortabil singuri prin lucrul la "Out-of-Sight." Acest lucru implică ca câinele să stea sau să se culce și apoi să coboare din cameră sau altfel din vedere.
  • Pe măsură ce câinele dvs. se simte confortabil cu faptul că vă aflați din vedere, încercați să închideți o ușă pentru a-și bloca accesul la dvs. și pentru a extinde treptat durata timpului în care sunteți în afara camerei sau în spatele unei uși închise.
  • Începeți să faceți o ieșire din vedere la o ușă cu mize mici, cum ar fi o baie sau o ușă pentru dormitor. Nu încercați să sariți direct la ușa din față, deoarece acest lucru vă poate alarma câinele.
  • După câteva săptămâni, ar trebui să progresăm la practicarea sejurilor out-of-ofinezi la o ușă de ieșire. Dar chiar și atunci, este mai bine să utilizați o ușă alternativă (dacă este posibil) decât cea pe care o utilizați în mod obișnuit pentru a pleca la muncă. De exemplu, în loc să ieșiți ușa din față sau la ușă la garaj, încercați să ieșiți ușa din spate.
  • Pe măsură ce prelungiți timpul în care vă aflați din vederea câinelui sau în spatele ușilor închise, ar trebui să încorporați metodele contracondiționate ca o jucărie de puzzle pentru ao menține distras. Încercați să adăugați această componentă odată ce sunteți în spatele ușilor închise sau pe ușa din spate timp de cel puțin 10 până la 20 de secunde la un moment dat.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul Pasul 9
    4. Fii răbdător. Este nevoie de o mulțime de formare și practică pentru a obține câinele dvs. confortabil cu absențe prelungite. Cea mai mare parte a unui comportament nedorit al câinelui anxios va avea loc în primele 40 de minute pe care le-ați dispărut și va dura multe, multe sesiuni de antrenament înainte de a putea ajunge confortabil la o absență de 40 de minute.
  • Doar creșterea absenței cu câteva secunde fiecare sesiune de instruire. Ceva mai mult decât care vă poate supăra câinele și declanșează reacțiile de panică.
  • Odată ce câinele dvs. poate fi lăsat confortabil singur timp de 90 de minute, probabil că va putea să se ocupe de patru până la opt ore de singurătate. Cu toate acestea, în stadiile incipiente ale acelui nivel de confort, este mai bine să "Test" Câinele dvs. la patru ore de singurătate, mai degrabă decât să săriți spre o zi de lucru completă (dacă este posibil).
  • Dacă sunteți în concordanță cu formarea și practica dvs. de mai multe ori în fiecare zi în weekend și cel puțin de două ori pe zi în zilele lucrătoare (cum ar fi înainte de muncă și seara), este posibil să puteți realiza confort pe termen lung în mai puțin de o lună. Cu toate acestea, fiecare câine este diferit, iar câinele dvs. poate avea nevoie de o perioadă de formare mai lungă sau mai multe sesiuni de instruire în fiecare zi.
  • Fiți răbdători și amintiți-vă că câinele dvs. acționează doar pentru că te iubește și este frică că o vei abandona.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul Pasul 10
    5. Luați în considerare aranjamentele alternative. Dacă câinele dvs. absolut nu se va calma în ciuda antrenamentului sau dacă proprietarul sau vecinii dvs. și-au exprimat nerăbdarea cu nevoia câinelui dvs. de formare, este posibil să fie necesar să luați în considerare aranjamentele alternative.
  • Vedeți dacă vă puteți aduce câinele dvs. pentru a lucra cu dvs. (în funcție de locul de muncă). Este posibil să nu fie ideal, dar multe birouri sunt prietenoase câinelui, mai ales dacă vă explicați circumstanțele la șeful dvs.
  • Faceți aranjamente pentru un prieten sau un membru al familiei pentru a vă urmări câinele în timp ce ați plecat. Majoritatea câinilor se confruntă cu anxietate de separare dacă sunt lăsați complet singuri. Cu alte cuvinte, având pe oricine, de obicei, va ajuta.
  • Luați în considerare formarea cu crate. Succesul de formare a Crate variază considerabil de la un câine la altul. Unii câini sunt înspăimântați de a fi lăsați într-o cutie, în timp ce alții văd cutia ca spațiu sigur și o asigurare că cineva va fi acasă la un moment dat pentru a deschide cutia.
  • Solicitați asistență de la un antrenor de câini profesioniști certificați (CPDT) dacă toate celelalte nu reușesc. Un CPDT va ști cum să vă ajute câinele în cel mai bun mod posibil. Găsiți un CPDT în zona dvs. prin căutarea online sau solicitați medicul veterinar pentru o recomandare.
  • Metoda 3 din 5:
    Oprirea lătratului de alarmă
    1. Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul Pasul 11
    1. Recunoașteți latrarea alarmei. Barking-ul de alarmă este orice model de lătrat la intruși percepuți. În timp ce lătratul la un adevărat intrus este util și poate salva viața unei persoane, lătrat la intruși percepuți ca transportatorii de poștă, livrările de parcelă sau chiar și vecinii care trec de către proprietate pot fi enervante și supărătoare.
    • Barking-ul de alarmă nu necesită întotdeauna o confirmare vizuală a intrusului perceput. Unii câini se pot angaja în lătratul de alarmă pur și simplu să audă o ușă de mașină în afara sau au auzit voci pe trotuar.
    • Barking-ul de alarmă este adesea însoțit de o ușoară ușurare sau de pâine înainte (una până la doi centimetri) cu fiecare coajă.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 12
    2. Învățați câinele dvs. comanda liniștită. Cea mai bună modalitate de a distruge alarma Barking este prin învățarea câinelui dvs. pentru a fi liniștit la comandă. Ca orice instruire, acest lucru va fi cel mai probabil un proces consumator de timp care necesită răbdare și coerență. Dar dacă sunteți dispus să puneți în timp și efort, chiar și cel mai teritorial câine va învăța să se comporte mai bine.
  • Când câinele dvs. începe să se angajeze în lătrat de alarmă, țineți un tratament după trei sau patru laturi. Acest lucru îi va atrage atenția și, cel mai probabil, o va distrage de la intrusul perceput.
  • Așteptați până când nu se oprește. Pur și simplu aveți răbdare și continuați să mențineți tratamentul.
  • Odată ce câinele nu se oprește, spuneți "Liniște" într-o voce calmă, dar aspră și îi dau tratamentul.
  • Repetați acest proces până când câinele dvs. învață să asocieze cuvântul "Liniște" cu tăcerea ei. Odată ce câinele dvs. a făcut acest lucru cu succes pe 10 sau mai multe ocazii, puteți începe să dați comanda liniștită fără a-i arăta un tratament. Dacă încă mai respectă comanda dvs., atunci dă-i un tratament. Dacă nu, este posibil să trebuiască să-i arătați tratamentul pentru mai multe sesiuni de instruire.
  • În cele din urmă câinele dvs. va învăța să fie liniștit la comandă fără a obține un tratament. Chiar și după ce ați ajuns în această etapă de antrenament, ar trebui să vă dați încă câinelui laudă verbală când se oprește la lătrat.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 13
    3. Aplicați comanda liniștită. Odată ce câinele dvs. a învățat comanda liniștită în sesiunile de instruire, va trebui să aplicați comanda liniștită la scenariile din lumea reală. Puteți face acest lucru prin faptul că aveți un prieten Slam o ușă de mașină în fața casei dvs., va zbura cutia poștală sau abordați ușa din față.
  • Au un tratament gata de fiecare dată când prietenul tău vine la ușă. Chiar dacă ați trecut punctul de a acorda tratamente în timpul pregătirii periodice, este posibil să fie necesar să utilizați tratamente pentru sesiunile de formare aplicate care implică un intrus perceput efectiv.
  • Când ai cineva la ușă, pretinzând că este poștașul, este imperativ ca prietenul tău să nu lase pridvorul până când câinele tău nu este liniștit. Dacă pleacă în timp ce încă îl latră, ea poate veni să creadă că a fost lătratul ei care la dus departe.
  • Metoda 4 din 5:
    Prevenirea lătratului compulsiv / plictisit
    1. Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul Pasul 14
    1. Recunoașteți lătratul compulsiv / plictisit. Dacă câinele dvs. scapă în mod compulsiv fără niciun motiv sau tinde să scadă când a plecat singur (în curte, de exemplu), ea se poate angaja în plictiseala. Câinii care coacăi atunci când sunt lăsați singuri, pot suferi anxietate de separare, dar există, de obicei, alte simptome care însoțesc această problemă, cum ar fi comportamentul distructiv, problemele de baie și după tine când sunteți acasă. Semnele comune ale lătratului compulsiv sau plictisesc includ:
    • lătratul excesiv într-un model repetitiv
    • stimulând sau alergând înainte și înapoi, de obicei în timp ce latră sau cu puțin înainte / după lătrat
    • lătrat ori de câte ori este lăsat singur (fără alte semne de anxietate de separare)
    • lătrat ori de câte ori nu mai acordă atenție
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 15
    2. Dă-ți câinele mai mult exercițiu. Exercitarea și timpul de joc sunt cele mai bune remedii pentru lătratul compulsiv și plictisit. În timp ce mergeți câinele dvs., desigur, o parte importantă de a-și obține exercițiul (chiar dacă aveți o curte împrejmuită), este posibil să nu fie suficientă. Încercați să conduceți câinele înainte și înapoi între două persoane timp de 10 până la 20 de minute, urmăriți o minge sau o jucărie sau luați câinele dvs. de jogging cu dvs. înainte de a pleca la muncă.
  • Dă-ți câinele cel puțin 20 de minute de exerciții viguroase în fiecare zi este importantă pentru bunăstarea ei fizică și psihică și poate ajuta la reducerea incidentelor de comportament problematic, cum ar fi plictiseală.
  • De asemenea, ar trebui să petreceți ceva timp în fiecare zi jucând cu câinele dvs. Puteți juca Ascundeți și căutați, sau doar aruncați o minge în jur și să vă urmăriți sau să aduceți mingea.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 16
    3. Învățați trucurile câinelui. Învățarea și practicarea trucurilor este o modalitate excelentă de a preveni plictiseala la câini și de a descuraja comportamentul compulsiv. Trucurile necesită focalizare, atenție și retenție a lecțiilor, care vă pot ocupa câinele fizic și mental.
  • Odată ce câinele dvs. a învățat câteva trucuri, le-ați interpretat în fiecare zi. Acest lucru îi va ajuta să-și amintească trucurile pe care le-a învățat și să o ajute, de asemenea, să o țină ocupată și angajată.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 17
    4. Lăsați distragerile pentru câinele dvs. În plus față de exercițiu, lăsând distragerile din jurul casei este o modalitate excelentă de a inhiba comportamentele problematice cum ar fi plictiseală. Puteți folosi o jucărie puzzle umplute cu unt de arahide sau pur și simplu aruncați o mână de tratamente în diferite locuri din jurul camerei. De asemenea, puteți lăsa un radio sau televizor pentru câine, astfel încât sunetul să o distragă.
  • Metoda 5 din 5:
    Găsirea modalităților de reducere a latrării globale
    1. Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri latrarea pasului 18
    1. Faceți cunoștință cu nevoile câinelui tău. Dacă câinele dvs. este foame sau lăsat în curte toată ziua în fiecare zi, probabil va lătra. Nici o cantitate de instruire sau tehnici de comportament nu va supune nevoia de alimente și confort. Asigurați-vă că câinele dvs. are întotdeauna o mulțime de apă rece și curată pentru a bea oricând, ea are nevoie de ea, două până la trei mese nutritive în fiecare zi și accesul la interiorul casei tale.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul Pasul 19
    2. Exclude problemele medicale. Uneori, lătratul este calea câinelui tău de a vă indica că ea este rănită sau bolnavă. Dacă există o șansă ca câinele dvs. să aibă o problemă sau un prejudiciu medical, ar trebui să o duci pentru a vedea un veterinar cât mai curând posibil.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri latrarea pasului 20
    3. Utilizați metode de instruire. Învățând câinele "Liniște" comanda este o tehnică excelentă de antrenament. Va fi util pentru orice fel de lătrat de probleme, deși poate fi singura opțiune pentru anumite probleme comportamentale, cum ar fi lătratul alarmei teritoriale.
  • Ori de câte ori câinele dvs. începe sărit în mod inutil, să mențină un tratament pentru ao distrage de la intrusul perceput.
  • Odată ce câinele dvs. a încetat să latră, spuneți cuvântul "Liniște" și dă-i tratamentul.
  • Prelungi treptat durata timpului, ea trebuie să fie liniștită înainte de a obține tratamentul. În cele din urmă, ar trebui să ajungă la un punct în care spuneți pur și simplu cuvântul "Liniște" Fără a arăta, un tratament va provoca un răspuns silențios.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 21
    4. Dă-i mai mult exercițiu. Exercitarea este o modalitate excelentă de a reduce comportamentul problemelor, inclusiv la latrarea excesivă. Indiferent dacă câinele dvs. este anxios, teritorial sau pur și simplu plictisit, obținerea unui antrenament bun va contribui probabil, probabil, la reducerea frecvenței și intensității problemei sale.
  • În funcție de vârsta și abilitățile fizice ale câinelui dvs., o puteți exercita într-o serie de moduri. Plimile lungi sunt bune pentru câinii mai în vârstă, în timp ce câinii mai tineri s-ar putea bucura de jogging cu dvs., urmărind o minge pentru un joc de preluare, jucând remorcher-război sau alte jucării interactive.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri latrarea pasului 22
    5. Blocați ceea ce o deranjează. Dacă câinele dvs. are probleme de lătrat ori de câte ori vede sau aude ceva afară, ar putea fi o soluție simplă pentru a-și bloca accesul la a vedea sau a auzi acest declanșator. Dacă ea stă la fereastră și latră, încercați să puneți perdele sau jaluzele, astfel încât ea nu poate vedea oameni sau animale. Dacă sunetele pe care le aude afară au tendința să o dezamăgă, încercați să părăsiți un radio pe parcursul zilei pentru a distrage-o și a mușca sunetele din afara casei dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți câini pentru a opri latrarea pasului 23
    6. Consultați un expert. Există multe tipuri diferite de specialiști de comportament câinilor, fiecare cu propriile calificări unice. Indiferent de ce fel de expert alegeți, trebuie să verificați întotdeauna calificările persoanei și să căutați recomandări sau recenzii online. Dacă nu găsiți un expert online, adresați-vă medicului veterinar pentru recomandări despre un expert care vă poate ajuta câinele cu nevoile sale unice.
  • Formatorii sunt adesea certificați, dar nu întotdeauna. Formatorii pot merge, de asemenea, prin alte titluri, cum ar fi consilierul de comportament, terapeutul PET și psihologul de companie.
  • Formatorii de câini profesioniști certificați (CPDTS) sunt certificați de o organizație independentă. Pentru a deveni certificat, o perspectivă CPDT trebuie să completeze un program riguros de formare profesională, să treacă un test standardizat și să furnizeze scrisori de recomandare.
  • Behavioriștii pot avea o serie de titluri diferite, dar, în esență, orice tip de comportament trebuie să fi câștigat o diplomă de masterat sau un doctorat în comportamentul animalelor. În mod obișnuit, un comportaist care are o diplomă de doctorat va fi numit un comportament certificat al animalelor aplicate (CAAB), în timp ce un comportamentist cu o diplomă de masterat va fi numit un comportament asociat certificat de animale aplicate (ACAAB).
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri lătratul pasului 24
    7. Încercați descurajarea scoarței. Scoartele de descurajare ca gulere anti-coajă sunt foarte neplăcute pentru câini și ar trebui să fie folosite doar ca o ultimă soluție atunci când nu a funcționat nicio altă metodă. Unii oameni se opun gulerelor de coajă din cauza percepției că aceste descurajatoare de coajă sunt dispozitive de pedeapsă. Formarea funcționează mult mai bine decât dispozitivele de pedeapsă, iar instruirea va oferi, desigur, cele mai bune soluții pe termen lung la problemele comportamentale, dar dacă antrenamentul nu a lucrat pentru câinele dvs. și proprietarul dvs. a amenințat evacuarea sau intervenția poliției, este posibil să trebuiască să recurgeți la un guler de coaja.
  • Citronella Collars oferă o explozie mică, scurtă de citronella de fiecare dată când câinele latră. Aceste tipuri de gulere s-au dovedit a fi cel puțin la fel de eficiente ca gulere electronice și nu riscă să provoace dureri sau disconfort reale câinelui.
  • Colierele de coajă ultrasonice oferă un zgomot ultrasonic pe care numai câinii îl pot auzi. Este neplăcut pentru câine, dar nu provoacă nici o durere reală.
  • Colierele de șoc sunt similare cu Citronella și Collars Ultrasonic, dar, în schimb, livrează un scurt șoc electric la gâtul câinelui. Aceste gulere au de obicei o serie de setări diferite pentru a schimba cât de intens este șocul și dacă folosiți unul dintre aceste gulere, este mai bine să utilizați cel mai mic setare posibil pentru a preveni rănirea câinelui. Din nou, acestea ar trebui să fie folosite doar ca o ultimă stațiune absolută.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Instruirea și exercițiile sunt cele mai bune modalități de a reduce orice comportament nedorit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar