Cum să vă încurajați noul câine să vă asculte

Încurajarea unui câine să vă asculte depinde de relația câinelui dvs. cu dvs. Cu cât este mai puternică legătura dvs., cu atât este mai bună atenția câinelui dvs. pentru dvs. este probabil să fie. Lucrați la construirea încrederii între dvs. și câinele dvs. și obțineți câinele dvs. în cea mai bună formă pentru a asculta prin eliminarea distragerilor și a excesului de energie. Amintiți-vă că practica este perfectă, astfel încât să lucrați la comenzi peste și peste va fi cea mai bună modalitate de a vă ajuta noul câine să vă asculte.

Pași

Metoda 1 din 3:
Predarea comenzilor de bază
  1. Imaginea intitulată Încurajați-vă noul câine pentru a vă asculta pasul 1
1. Denumiți câinele dvs. O parte din obținerea unui câine nou pentru a vă asculta este să-i dați un nume și să vă învățați câinele acest nou nume nou. Pentru a începe, începeți prin a atrage atenția câinelui prin armarea pozitivă. Spune numele câinelui tău și apoi dă-i un tratament. Acest lucru vă va ajuta câinele să-și asocieze numele cu o recompensă pozitivă. După câteva zile, începeți să treceți de la tratate la laudă, astfel încât armarea pozitivă este încă acolo.
  • Când câinele dvs. nu acordă atenție și vă spuneți numele, ar trebui să vă îndreptați spre dvs. În aceste situații, spuneți "da!"Și dați câinelui un tratament sau laudă.
  • Imaginea intitulată Încurajați noul câine pentru a vă asculta pasul 2
    2. Lucrați la elementele de bază. Începeți mici cu comenzi de bază și încercați să perfecționați perfecționarea acestora. Nu te prea ambițios la început. S-ar putea să vă confundați câinele și să vă mai facem mai greu ca câinele să vă asculte în viitor.
  • Luați în considerare pornind de la comanda "Sit". Acest lucru este de obicei unul ușor pentru ca câinii noi să învețe și unul bun pentru a construi cu alte comenzi.
  • Imaginea intitulată Încurajați-vă noul câine pentru a vă asculta pasul 3
    3. Eliminați distragerile. Câinele dvs. va avea un timp greu de învățat să vă asculte dacă există prea multe lucruri care se întâmplă în jurul lor. Încercați să lucrați la instruirea câinelui dvs. într-un loc liniștit, unde există puține distracții.
  • Încercați să lucrați într-o cameră departe de restul familiei. Sau lucrați într-un parc liniștit sau alt spațiu în aer liber (cum ar fi curtea dvs.).
  • Imaginea intitulată Încurajați noul câine pentru a vă asculta pasul 4
    4. Începe cu o comandă simplă. Începeți cu o comandă de bază "Sit", apăsând ferm, dar nu foarte greu, pe capătul spate al câinelui. Spune "sta" Așa cum faci asta.
  • După câteva zile de a face acest lucru, încercați-l cu o mișcare de mână. Dacă câinele nu ascultă, nu știe cuvântul.
  • În cele din urmă veți putea să vă faceți ca câinele să stea fără mișcări de mână.
  • Imaginea intitulată Încurajați noul câine pentru a vă asculta pasul 5
    5. Lucrați la comenzi mai avansate în timp. Urmați din nou acești pași cu comenzi mai avansate. Ca câine stăpânește o singură sarcină, treceți la altul. Acest lucru vă va păstra învățarea câinilor, ascultându-vă și vă căutați pentru dvs. pentru comenzi.
  • De exemplu, odată ce câinele dvs. învață cum să stea și l-ați practicat în mod repetat, începeți să vă învățați câinele cum să veniți. Această nouă comandă se va construi pe cea veche.
  • Imagine intitulată Încurajați-vă noul câine pentru a vă asculta pasul 6
    6. Practicați din nou și din nou. Nu te lăsa leneș cu antrenamentul tău. Asigurați-vă că rămâneți în partea de sus a antrenamentului dvs. și practicați-o zilnic cu câinele dvs. Fiind consecvente și de a face lucrurile peste și peste va ajuta câinele dvs. să învețe să vă asculte mai mult decât orice.
  • Dacă aveți anumite reguli sau comenzi, asigurați-vă că vă lipiți tot timpul. De exemplu, dacă nu doriți ca câinele dvs. să ajungă pe pat, nu lăsa niciodată să se ridice acolo. Nu primiți leneș într-o zi sau decideți că doriți să vă luați cu câinele dvs. și să faceți o excepție. Acest lucru vă va confunda doar câinele și vă va face să vă întrebați ce doriți și când vă ascultați.
  • Metoda 2 din 3:
    Adresându-se comportamentului rău
    1. Imaginea intitulată Încurajați-vă noul câine pentru a vă asculta pasul 7
    1. Acordați o armare pozitivă. Odată ce câinele dvs. începe să răspundă la comenzile dvs. așa cum doriți, asigurați-vă că vă recompensați câinele cu ceva pozitiv. Armarea pozitivă reafirmă comportamentul câinelui dvs. și face mai probabil ca câinele dvs. să vă vadă în viitor în viitor.
    • Ar trebui să începeți armarea pozitivă cu tratamentele pe care le instruiți câinele dvs., dar în cele din urmă ar trebui să vă deplasați pentru a vă lăuda doar câinele și lăsați-l când vă ascultă corect.
  • 2. Încercați antrenamentul Clicker. Antrenamentul Clicker este un tip de armare pozitivă. Achiziționați un clicker de antrenament și faceți clic de fiecare dată când câinele dvs. efectuează corect o comandă. Dați câinii dvs. un tratament imediat după click. După câteva repetări, sunetul clicker va lua pe proprietățile plăcute ale tratamentului.
  • Odată ce câinele începe să asocieze clicul cu recompense, puteți utiliza singure clic pentru a recompensa un comportament bun. În acest fel, nu va trebui să întrerupeți sesiunea de antrenament după fiecare comandă corect efectuată pentru a vă da câinii.
  • Asigurați-vă că dați câinii dvs. un tratament după sunetul de clicker la sfârșitul sesiunii pentru a-și menține asociația pozitivă.
  • Un clicker ar putea face procesul de antrenament mai simplu, dar nu este de fapt necesar. Puteți utiliza o comandă cum ar fi "da" sau "bun" în locul sunetului clicker pentru a produce același efect.
  • Imaginea intitulată Încurajați-vă noul câine pentru a vă asculta pasul 8
    3. Evitați armarea negativă. Acest tip de modificare a comportamentului se bazează pe crearea unei relații de frică și depunerea între dvs. și câinele dvs. Nu vrei ca câinele tău să te supună pur și simplu pentru că îi este frică de tine și cum ai putea reacționa.
  • Comportamente pentru a evita includerea, lovirea, provocarea durerii fizice în orice mod sau pedepsirea după faptul că câinele nu știe ce este pedepsit.
  • Imaginea intitulată Încurajați-vă noul câine pentru a vă asculta pasul 9
    4. Ia câinele tău să oprească lucruri de mestecat. Câinii noi trebuie să învețe multe lucruri înainte de a putea coexista cu tine în casa ta. Aceasta include învățarea ce fel de lucruri doriți să mestecați și ce tipuri de lucruri nu doriți să mestecați. Mestecarea este o activitate normală pentru câini, deci asigurați-vă că le oferiți cu o mulțime de oase și mestecați jucăriile pe care le clarificați că li se permite să mestece.
  • De asemenea, ar trebui să încercați să vă dotați de casa dvs., punând obiecte valoroase la îndemâna câinelui până când sunteți sigur că poate controla comportamentul de mestecat.
  • Încercați să vă monitorizați câinele cât mai mult posibil, astfel încât să vă puteți ajuta să aflați ce lucruri pe care nu doriți să le mestecați.
  • Dacă toate celelalte nu reușește, puteți încerca să pulverizați descurajarea de mestecat pe lucrurile pe care nu doriți ca câinele dvs. să mestece.
  • Imaginea intitulată Încurajează noul câine pentru a vă asculta Pasul 10
    5. Încurajați câinele să nu mai pipi în casă. Dacă noul dvs. câine are probleme cu antrenamentul casei, încercați să creați un spațiu mai mic pentru câinele din interior. Câinii le place să-și păstreze zonele personale curate, așa că de obicei nu vor avea un accident dacă se află într-un spațiu mai mic sau o cușcă.
  • Câinii dezvoltă preferințe de substrat, adică preferă să meargă la baie pe un anumit material. Din acest motiv, cel mai bine este să nu folosiți plăcuțele de interior atunci când pui de formare de casă. Ele pot începe să preferă urinarea pe podea mai degrabă decât pe iarbă.
  • Ar trebui să încercați să vă păstrați câinele departe de zonele cu covoare și covoare, deoarece acestea au o senzație similară de iarbă și le-ar putea confunda.
  • În plus, ar trebui să curățați bine zona dacă câinele dvs. are un accident în casă pentru că ar putea mirosi accidentul anterior și credeți că acesta este acum un loc de utilizare a băii. Curățarea locului va face mai puțin probabil ca câinele dvs. să meargă din nou acolo.
  • Metoda 3 din 3:
    Sprijinirea sănătății și a focusului
    1. Imaginea intitulată Încurajați-vă noul câine pentru a vă asculta Pasul 11
    1. Construiește o Bond cu câinele tău. Câinele dvs. nou vă va asculta mai bine odată ce se simte confortabil cu dvs. Asigurați-vă că câinele dvs. este fericit și mulțumit în noua sa casă. Jucați cu el zilnic, dați-i o mulțime de atenție și afecțiune și asigurați-vă că îl hrăniți în mod regulat.
    • Ar trebui să hrăniți un câine adult de două ori pe zi în același timp - o dată dimineața și o dată seara, conform instrucțiunilor medicului veterinar.
  • Imaginea intitulată Încurajează noul câine pentru a vă asculta pasul 12
    2. Eliberați excesul de energie. Un câine hiperactiv are probleme în urma comenzilor, deoarece au prea multă energie care trebuie expulzată. Ei nu se pot concentra pe ascultarea dvs., de asemenea, dacă încearcă să se ocupe de toată energia și entuziasmul lor. Dacă doriți ca câinele să vă asculte, dați-i o mulțime de exerciții zilnice pentru a ajuta la eliberarea excesului de energie.
  • În funcție de rasă, ar trebui să încercați să luați câinele pentru o plimbare timp de cel puțin 30 de minute în fiecare zi.
  • După ce câinele dvs. a avut plimbare sau o sesiune de joc bună cu dvs., ar trebui să se poată concentra pe instruire și să asculte mai atent.
  • Imaginea intitulată Încurajați-vă noul câine pentru a vă asculta pasul 13
    3. Luați câinele dvs. la veterinar pentru verificări regulate. Păstrați-vă câinele la curent cu vaccinările sale și verificările anuale de sănătate pentru a vă asigura că rămâne sănătoasă. Dacă câinele are probleme cu probleme, urmând comenzile dvs., poate doriți să verificați cu VET că nu există probleme care să afecteze câinele dvs., cum ar fi o problemă cu auzul.
  • Când primiți un câine nou, ar trebui să o duceți la veterinar în primele câteva săptămâni pentru a vă asigura că vaccinările sale sunt actuale și că nu există probleme medicale evidente care trebuie abordate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu a lovit niciodată un câine. Aceasta este o armare negativă și nu vă va ajuta câinele să vă asculte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar