Cum de a anula un duș pentru copii

Un eveniment neașteptat sau pur și simplu o schimbare de planuri vă poate face să vă decideți să anulați dușul copilului. Cu toate acestea, știți că oamenii i-au marcat deja calendarele și au cumpărat cadouri. Din orice motiv, poate fi necesar să vă anulați dușul, informând oaspeții cât mai curând posibil, asigurându-vă că toată lumea știe despre schimbare și de a anula orice rezervări pe care le-ați făcut, puteți anula dușul într-un mod pe care prietenii și prietenii dvs. familia va înțelege, și asta nu va duce la bani pierduți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Informarea oaspeților
  1. Imagine intitulată Anulează un duș pentru bebeluși 1
1. Oferiți oaspeților dvs. cât mai multă atenție posibil. De îndată ce știți că trebuie să anulați dușul, începeți să planificați cât mai bine să informați pe toți. Cu cât le-ați lăsat mai devreme, cu atât mai puțină perturbare va cauza acestora și programul lor. Desigur, dacă apare ceva neașteptat și trebuie să anulați în ultimul moment, prietenii și familia dvs. ar trebui să înțeleagă.
  • Imagine intitulată Anulează un duș de duș 2
    2. Decideți cât de multe informații doriți să le împărtășiți. Dacă motivul este dureros, este posibil să nu doriți să distribuiți detalii cu toți cei care au fost invitați la dușul copilului. Planificați motivul pentru care veți da de ce anulați.
  • Pentru cei mai puțin aproape, puteți scrie un card sau un e-mail spunând ceva de genul "Dragă Cynthia, scriu pentru a vă informa că dușul meu de bebeluș pe 19 august a fost anulat. Îmi pare rău pentru orice neplăcere ca acest lucru, și sper să vă văd în curând! Toate cele bune, Lisa."
  • Imagine intitulată Anulează un duș pentru bebeluși 3
    3. Fii la fel de cinstit cum poți. Dacă vă simțiți confortabil împărtășind detaliile situației dvs., luați în considerare lăsați oaspeții dvs. să știe de ce anulați. Oaspeții dvs. ar trebui să înțeleagă și să fie empatici. Acest lucru vă poate aduce mai aproape și vă poate ajuta să vă simțiți sprijinit în ceea ce treceți.
  • Imagine intitulată Anulează un etapă de duș pentru bebeluși 4
    4. Trimiteți carduri dacă dușul este la câteva săptămâni distanță. Dacă anulați dușul cu câteva săptămâni în avans, trimiteți cărți oaspeților dvs. prin poștă regulată. Puteți crea o notificare utilizând un program de calculator, cum ar fi Microsoft Word sau Adobe InDesign, sau puteți scrie cărțile individuale dacă aveți timp. Luați în considerare utilizarea cardului pentru a imprima sau a scrie cardurile.
  • Imagine intitulată Anulează un duș pentru copii 5
    5. Trimiteți un e-mail dacă sunteți scurt la timp sau pentru a economisi bani. Dacă trebuie să anulați doar o săptămână sau două înainte de duș, poate fi prea târziu pentru a trimite carduri prin poștă. În schimb, trimiteți un e-mail tuturor oaspeților care îi permit să știe că dușul a fost anulat. Eliberarea oaspeților este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă încercați să economisiți bani, deoarece nu va trebui să plătiți pentru cards și poștă.
  • Imagine intitulată Anulează un duș pentru copii Pasul 6
    6. Da telefoane. Dacă aveți nevoie să anulați dușul în ultimul moment, apelarea va fi cea mai rapidă modalitate de a vă asigura că toți oaspeții dvs. știu că nu va fi un duș. Va fi mai greu să nu deveniți niciun motiv pentru anularea telefonului, așa că pregătiți ce doriți să spuneți în avans. Puteți lăsa un mesaj vocal spunând persoanei știrilor dacă nu răspund.
  • Indiferent de cât de mult în avans sunteți anularea, luați în considerare apelarea prietenilor dvs. apropiați să le informeze, mai degrabă decât să trimită un card sau un e-mail.
  • La telefon, ai putea spune ceva de genul "Hi Cynthia! Este Lisa. Îmi pare rău pentru o scurtă notificare, dar de fapt am decis să-mi anulez dușul pentru copii. Există doar atât de multe lucruri cu pregătirea sosirii copilului că am decis să așteptăm. Vă voi ține la curent dacă am reprogramați!"
  • Dacă alegeți să nu împărțiți un motiv, ați putea spune: "Hi Cynthia! Este Lisa. Îmi pare rău pentru o scurtă notificare, dar din cauza unor circumstanțe neprevăzute, am decis să-mi anulez dușul pentru copii."
  • Imagine intitulată Anulează un duș de duș pentru copii 7
    7. Obțineți ajutor de la un prieten. Dacă este prea dificilă sau copleșitoare pentru dvs. să informați toți oaspeții, adresați-vă unui prieten apropiat sau partenerului dvs. pentru a vă ajuta să efectuați apeluri telefonice, să trimiteți cartele sau să trimiteți e-mailuri.
  • Imagine intitulată Anulează un duș de duș pentru copii 8
    8. Încurajați oaspeții să se întoarcă sau să-și doneze darurile. În funcție de momentul în care anulați, oaspeții dvs. pot achiziționa deja cadouri pentru dvs. În cartea dvs. de anulare, e-mail sau apel telefonic, este posibil să doriți să le oferiți idei despre ce să faceți cu acele cadouri. Spuneți-le fie să le întoarcă, fie să le doneze la o caritate care acceptă consumabile pentru copii.
  • Metoda 2 din 2:
    Având grijă de rezervări și achiziții
    1. Imagine intitulată Anulează un duș pentru copii 9
    1. Anulați-vă catering cât mai curând posibil. Dacă ați cerut unui catering să vă ofere mâncare dușului, să le cunoașteți despre anularea cât mai curând posibil. Fiecare companie are o politică diferită - unii necesită doar câteva ore de notificare, în timp ce unii pot avea nevoie de câteva săptămâni. Indiferent de politică, nu ezitați să le numiți și să explicați situația dvs. pentru a vedea dacă vă vor oferi o rambursare.
  • Imagine intitulată Anulează un duș de duș pentru copii 10
    2. Informați locul de desfășurare. Dacă intenționați să găzduiți dușul la altul decât casa dvs., apelați-le sau scădeți pentru a explica că dușul trebuie să fie anulat. Similar cu anularea unui furnizor, multe locuri vor fi capabile să simpatizeze cu situația dvs. și vor fi înțelegeri. Doar fii bun și cinstit, pe măsură ce le-ai lăsat să știe că nu mai trebuie să-ți folosești locul.
  • Dacă ați făcut deja un depozit pentru locație, puteți întreba despre o rambursare dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Anulează un duș de duș pentru copii 11
    3. Returnați sau donați decorațiuni care nu sunt utilizate. Multe decorațiuni, lenjerie de pat și favoruri de partid pot fi returnate. Dacă ați achiziționat articole pe care nu le veți avea nevoie și nu ați deschis, încercați să le întoarceți la magazin unde le-ați cumpărat. Dacă elementele au fost deschise, încercați să găsiți o caritate locală de a le dona.
  • Adăposturile fără adăpost pot găsi cupe la îndemână, iar un magazin de caritate, cum ar fi armata mântuirii sau bunăvoința, va aprecia lenjeria. Dacă orice mâncare sau băuturi nu pot fi returnate, vedeți dacă le puteți îngheța sau le puteți împărtăși cu prietenii.
  • De asemenea, puteți încerca să vindeți articole ușor utilizate sau deschise pe eBay.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că toți oaspeții dvs. invitați primesc observația că dușul a fost anulat! Dacă aveți îndoieli, urmăriți-vă pe orice carduri sau e-mailuri cu un apel telefonic pentru a vă asigura că persoana știe.
  • Dacă intenționați să reprogramați dușul, să știți oaspeții dvs. că le veți informa despre un plan actualizat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar