Cum de a proiecta o cameră de motel

La fel ca camera de oaspeți dintr-o casă a unui prieten, o cameră de motel trebuie să funcționeze ca o casă departe de casă pentru călătorii obosiți.Înainte de a vă proiecta camera, faceți unele cercetări de piață și stabiliți bugetul dvs.Nu uitați să includeți o baie modernă, un mic frigider și alte facilități familiare în planul dvs. de proiectare.Concentrați-vă pe maximizarea sentimentului de spațiu și veți avea o cameră de motel bine concepută în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 4:
Planificarea camerei
  1. Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 1
1. Examinați piața dvs.Care este clientela probabilă pentru motelul dvs?Un călător de afaceri va avea nevoi diferite decât o familie în vacanță.De exemplu, călătorii de afaceri s-ar putea aștepta la mașinile de cafea în camera lor, în timp ce familiile ar putea aprecia camere de motel care pot fi conectate cu o ușă laterală.Înainte de a putea crea o cameră de motel, trebuie să evaluați nevoile oaspeților pe care vă așteptați să rămâneți în motelul dvs.
  • În plus, urmăriți competiția pentru a ridica tendințele și ideile noi în lumea camerei motelului.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 2
    2. Determinați-vă bugetul.Cât de mult veți petrece pe cameră?Dimensiunea camerei, în general, nu contează când decideți cum să proiectați camera.Puteți petrece mult sau puțin pe o cameră de motel de o dimensiune dată.Odată ce știți bugetul dvs., veți putea să vă planificați camera la preferințele dvs.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 3
    3. Verificați codurile locale de construcție și siguranță.Codurile de construcție și siguranță determină lucruri precum cât de multe alarme de incendiu, ieșiri, stingătoare de incendiu, ferestre și așa mai departe.Acestea sunt de obicei emise de o autoritate de stat, cum ar fi Departamentul de Sănătate Publică și pot fi modificate de autoritățile locale cu dispoziții suplimentare.Rămâneți conștienți de elementele necesare când vă proiectați camera dvs. de motel.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 4
    4. Proiectați o machetă a camerei motelului.Dacă proiectați o cameră de motel pentru un lanț mai mare, probabil puteți solicita fonduri pentru un prototip al unui design nou de cameră.Închirierea "oaspeților" pentru a încerca camera și a solicitat feedback despre experiența lor pentru a afla ce a funcționat și ce nu a făcut-o.
  • Au testeri de cameră completează un chestionar care întreabă despre fiecare aspect al camerei: iluminat, confort, spațiu, pardoseală, acoperiți peretele, baia și așa mai departe.
  • Dacă sunteți proprietarul unui motel mai mic, puteți face un test similar prin proiectarea (sau reproiectarea) doar o singură cameră de hotel de un anumit stil și închiriat-o oaspeților.Administrați un chestionar despre experiențele lor și, dacă este posibil, discutați cu ei despre experiența lor în cameră pentru a afla cum puteți îmbunătăți designul camerei.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea ambianței
    1. Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 5
    1. Face ca camera să se simtă spațioasă. În funcție de dimensiunea camerei, acest lucru ar putea fi greu sau mai ușor de făcut.Va fi mai ușor să introduceți spațiu mort într-o cameră mai mare decât va fi să faceți acest lucru într-o cameră mai mică.Mai puține lucruri înseamnă mai mult spațiu.
    • Adăugați oglinzi.Oglinzile pot crea iluzia spațiului și pot face ca camera să se simtă mai mare decât este.O oglindă orientată orientată spre pat este o opțiune bună.
    • Uită-te cu atenție la aspectul camerei dvs. de motel pentru a decide ce este crucial și ce nu este.
    • Nu introduceți o mulțime de scaune, mese, lămpi de podea, plante în ghivece sau alte lucruri care ocupă spațiu.
    • Păstrați contoarele și vârfurile de dresser curate de obiecte excesive, cum ar fi placardul sau statui mici.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 6
    2. Minimizați întreținerea.Îndepărtați lucrurile greu de curățat sau ar putea fi ușor rupte.De exemplu, nu includeți statui sau lumânări de sticlă defect care ar putea vărsa ceară pe covor.Utilizați mobilierul cu colțuri rotunjite - un colț rotund este mai greu de dent decât un colț ascuțit.Îndepărtați obiectele care atrag praful vizibil cum ar fi lămpile de studiu și, în schimb, utilizați iluminare montată pe perete.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 7
    3. Încurajați vizualizările diagonale. Vederile diagonale ale unei camere ajută la ca spațiul să pară mai mare.În loc să plasați ușa în centrul unui perete al camerei, de exemplu, puneți-l în colțul unui perete.
  • Încercați să extindeți unghiul vizibil al camerei de la ușă.De exemplu, dacă baia este chiar lângă intrarea în cameră, tăiați colțul care este cel mai apropiat de centrul camerei de la aspectul băii (transformându-l într-o baie cu cinci fețe).
  • Acest lucru este important deoarece oamenii cer adesea să vadă o cameră înainte ca ei să aleagă să închirieze una.Primele impresii sunt importante și oferind camerei o senzație spațioasă poate încuraja potențialii clienți să rămână.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 8
    4. Alegeți culori vibrante.Var de var, portocaliu și galben va da camera o energie proaspătă și vibrantă.Culorile calde vor inspira entuziasmul și optimismul în oaspete.Cooler - dar încă vibrante - culori cum ar fi albastru și verde pot, de asemenea, să energizeze oaspeții și să transmită un sentiment de siguranță și confort.
  • Utilizați o culoare dominantă și culori albe pentru a menține un design curat și minimalist.
  • În ciuda tentației de a simplifica procesul de selecție a culorilor, nu pictați toate camerele la aceeași culoare.În acest fel, dacă un oaspete potențial nu-i place culoarea camerei sale, poți oferi un altul.
  • Nu lăsați nici un beton sau cărămidă expusă în camera de hotel.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 9
    5. Utilizați podele de vinil.Podelele de vinil simt că seamănă cu pădure, apar mai rezidențială oaspeților și sunt mai ușor de curățat.În plus, mulți oameni cred că covoarele nu sunt curate.Alegeți un lemn de culoare deschisă pentru a împiedica camera să se simtă mic și înghesuit.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 10
    6. Puneți materiale de izolare fonică în pereți și sub podea.Fără covoare, camera motel modernă va fi și mai susceptibilă la scurgeri de sunet decât în ​​mod normal.În timp ce izolarea totală a fonicului este aproape imposibilă, utilizarea materialelor de izolare fonică poate reduce cantitatea de oaspeți de ascultare neintenționată va trebui să facă în timpul șederii lor.
  • Metoda 3 din 4:
    Furnizarea de bază
    1. Imagine intitulată Design O cameră motel Pasul 11
    1. Așezați un televizor cu ecran plat peste pat.Atârnând un televizor pe perete salvează spațiul de podea și face ca camera să fie mai spațioasă.Dacă doriți să obțineți fantezie, puteți să închideți televizorul într-un cadru din lemn susținut de material de izolare fonică.Dimensiunea televizorului pe care o doriți depinde de bugetul dvs.
    • Asigurați-vă că televizoarele sunt conforme cu HDMI, astfel încât oaspeții să poată conecta dispozitivele pentru a viziona spectacolele preferate.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 12
    2. Furnizați un pat confortabil.Una dintre cele mai bune modalități de a oferi un pat confortabil pentru oaspeții Motel este de a investi într-o pene.Acestea sunt atât economice, cât și confortabile.Utilizați foile cu un număr de fire de 300 până la 400 și sigilați-le strâns sub saltea.Adăugați câteva perne în jos și o duvetă.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 13
    3. Maximizați spațiul de stocare.Ar trebui să existe un sertar de stocare a îmbrăcămintei pentru fiecare ocupant posibil.Dacă proiectați o cameră de motel care doarme patru, trebuie să existe un minim de patru sertare de stocare de îmbrăcăminte.
  • Instalați o unitate scăzută direct peste pat și sub televizor.Dressers orientați pe orizontală vor raționaliza camera.
  • Nu instalați un dresser montat pe perete sau un armoire.Acestea sunt mai dificil de înlocuit și de a modifica decât unitățile mai mici, mai mobile.
  • Luați în considerare utilizarea dresserrilor în pat în cazul în care spațiul este limitat.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 14
    4. Includeți un dulap mic.Majoritatea oamenilor nu folosesc dulapul lor sau nu îl folosesc numai pentru o rochie sau un costum.Păstrați dimensiunea dulapului la minimum.Un dulap de 18 centimetri lățime și doi metri adâncime este o dimensiune acceptabilă.Spațiul pe care îl salvați pe dulapul mic va face ca camera să se simtă mai spațioasă.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 15
    5. Oferiți suficiente prize de alimentare.Power Powers sunt o necesitate pentru oaspeții Motelului Modern.Chiar și un singur oaspete ar putea avea nevoie de trei sau patru pentru a găzdui laptopul, telefonul, tableta și / sau MP3 player.Dacă vă presupuneți că unele camere ar putea avea împreună familii întregi, puteți multiplica că cu trei sau patru.O cameră de motel ar trebui să aibă cel puțin trei ieșiri, plus altul în baie.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 16
    6. Includeți Wi-Fi rapid pentru fiecare cameră.Astăzi, Wi-Fi este o așteptare, indiferent unde vă aflați.Motelurile nu fac excepție.Alegeți un sistem convenabil care nu face pe oaspeți să introducă numărul camerei de fiecare dată când se conectează pentru a păstra oaspeții să se conecteze pe durata șederii lor.
  • De asemenea, trebuie să includeți Wi-Fi în hol sau camere de agrement ale motelului.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 17
    7. Oferiți lumină naturală și artificială amplă. Plasați o fereastră mare în partea din față a fiecărei camere motel.Utilizați comutatoare simple, luminoase funcționale și becuri calde de lumină albă.
  • Luați în considerare angajarea unui designer de iluminat.De obicei, ele nu sunt scumpe și sunt adesea oferite gratuit, împreună cu instalarea de la multe companii de iluminat.
  • Furnizați iluminat în apropierea ușilor, lângă scaunele, paturile și birourile de mai sus.
  • Dacă proiectarea unei camere cu un pat cu două persoane, includeți două lămpi (una pentru fiecare parte).
  • Evitați luminile fluorescente dure.Luminile colorate ar trebui să fie, de asemenea, evitate.
  • Utilizați becuri eficiente din punct de vedere energetic.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 18
    8. Include un birou mic.Oamenii folosesc birouri mai puțin decât au folosit, dar mulți călători încă mai au afaceri pentru a participa și au nevoie de un birou mic pe care să lucreze.Biroul funcționează, de asemenea, ca o masă pentru oaspeții care doresc să ia masa în camerele lor.Alegeți unul cu colțuri rotunjite și o schemă de culori care complimentează restul camerei.Achiziționați un scaun confortabil pentru a se potrivi.
  • Imagine intitulată Design O cameră motel Pasul 19
    9. Include un mini-frigider.Majoritatea oaspeților din hotel și motel apreciază că au un frigider în camera lor.Când călătorii merg să mănânce, ei doresc adesea să salveze resturile pentru micul dejun.Plasați frigiderul într-o parte a dresserului.
  • Ați putea alege să includeți o sticlă de apă gratuită dacă aveți bugetul pentru el.
  • Metoda 4 din 4:
    Proiectarea toaletei
    1. Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 20
    1. Deconstruiți baia.Plasați dușul și toaleta în baie.Așezați chiuveta și oglinda în zona mică chiar în afara băii, orientate spre paturi și restul camerei.În acest fel, când doi oameni stau în cameră, se poate face machiajul sau rade în timp ce celălalt are un duș.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 21
    2. Utilizați o intrare diagonală.Localizarea ușii de baie pe un unghi diagonal nu numai că va lărgi spațiul vizibil al camerei principale, va face ca baia însăși să pară mai mare.O baie de patru până la șase metri pătrați ar trebui să fie suficientă.
  • Nu faceți ușa de baie cu toaleta.În schimb, faceți față dușului și / sau chiuvetei.
  • Imagine intitulată Design O cameră de motel Pasul 22
    3. Limitați numărul de accesorii. Prea multe accesorii - săpunuri, loțiuni, uscătoare de păr și așa mai departe - pot face ca baia să pară aglomerate.Dacă doriți să includeți o mulțime de accesorii, puneți-le departe în sertare retractabile sau sub chiuveta unde nu vor adăuga aglomerație inutilă la baie.
  • Un covor de baie mare este suficient.
  • Atârnă prosoape pe un suport.
  • sfaturi

    Când proiectați o cameră de motel, ar trebui să încercați să încorporați toate facilitățile moderne. Aceasta ar trebui să includă mai multe prize electrice, televiziune, telefon și acces la internet.
  • Dacă este posibil, plasați zona de masă / de lucru în apropierea unei ferestre. În plus față de sporirea spațiului cu lumină naturală, permițând oaspeților dvs. să maximizeze lumina naturală disponibilă va reduce costurile electrice.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar