Cum să atrageți veverițele

Veverițele pot răspândi semințe de copaci și oferă divertisment nesfârșit cu anticul lor. Dacă doriți să aduceți mai multe veverițe în curte, cel mai important lucru de a oferi este o sursă constantă de alimente. Veverițele se bucură de zone care sunt greu împădurite cu copaci, arbuști și alte plante. Țineți minte că veverițele tind să se ascundă. Dacă doriți să aduceți veverițe din locurile lor de ascundere, puteți folosi un apel veveriță pentru a le spune că este sigur.

Pași

Metoda 1 din 3:
Hrănirea veverițelorSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 1
1. Umpleți un alimentator de veveriță cu porumb, semințe de floarea-soarelui și nuci. Puteți utiliza fie un alimentator special realizat pentru veverițe, fie pentru un alimentator de păsări. Pentru a umple alimentatorul, scoateți partea superioară a alimentatorului și umpleți-l pe Secontainer până în partea de sus. Puteți cumpăra alimentatoare la magazine de grădină sau hardware. Puteți găsi uneori amestecuri de mâncare veveriță la magazinele de animale de companie sau la magazinele în aer liber.
  • Alimentele vor dispărea automat ca veverițele o mănâncă.
  • Nu cumpărați un alimentator de păsări "veveriță-dovada". Aceste alimentatori sunt concepute pentru a împiedica veverițele să mănânce de la ei.
  • Reumpleți alimentatoarele o dată pe săptămână sau când sunt goale.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 2
    2. Scatter porumb, nuci sau semințe în partea de jos a copacilor. Dacă nu aveți un alimentator, puteți atrage veverițele prin împrăștierea alimentelor pe care le bucură la baza copacilor și a arbuștilor. Hrănirea veverițelor În acest mod poate încuraja veverițele să cuibe în curtea ta.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 3
    3. Plasați capșoanele de porumb și bilele de nuci în copaci. Lipiți-le pe ramuri înalte sau în apropierea golurilor în care veverițele pot dori să cuibă. Acest lucru va aduce veverițe în copacii voștri. Puteți cumpăra cărucioare de porumb și bile de nuci la magazinele de animale de companie și magazinele de alimentare cu grădină.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 4
    4. Puneți boluri și fântâni pentru a furniza apă. Apa este la fel de importantă ca mâncarea la veverițe. Asigurați-vă că veverițele au o sursă curată de apă undeva în curtea ta. Sursele naturale de apă sunt ideale, dar puteți pune și bazine de apă.
  • Un castron, bazin sau o baie de păsări este o modalitate ieftină și ușoară de a da apă, dar trebuie să schimbi apa în fiecare zi.
  • Fântâni vor oferi un flux constant de apă proaspătă, curentă. Acestea pot fi mai dificile și mai scumpe de instalat, totuși.
  • Metoda 2 din 3:
    Creând o curte veverițăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 5
    1
    Plantarea de copaci în apropierea zonelor de hrănire. Veverițele folosesc copaci pentru a călători în siguranță între zone. Cei mai mulți copaci pe care îi aveți, cu atât mai probabil sunteți să atrageți veverițele. Mai mult, veverițele vor cuibări în copaci, ceea ce înseamnă că aveți veverițe de generații să vină. Vizitați o grădiniță locală sau o fermă de copac pentru a găsi deja copaci.
    • Alegeți copacii potriviți pentru climatul dvs. Veverițele mai ales ca copacii care produc nuci și dezvoltă goluri pentru ei să cuibă. Copacii buni includ sălcii, aspens, sprucuri și pini.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 6
    2. Arbuști de plante și alte acoperiri la sol. În plus față de copaci, veverițele cum ar fi arbuști și tufișuri să se ascundă dacă se sperie. Arbuști care produc nuci sau fructe de padure sunt deosebit de atractive. Aceasta poate fi o opțiune mai ușoară și mai ieftină decât plantarea copacilor.
  • Unele tufișuri și arbuști bune pentru veverițe includ plante de alune, hedgerow-uri și orice Berry Bush, inclusiv dud, elderberry, afberry și zmeură.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 7
    3. Permiteți copacilor moarte să rămână pe proprietatea dvs. Dacă aveți un copac care murise sau deja mort, lăsați-l în mod natural să se descompună pe țara voastră. Veverițe precum cuibarea și ascunderea alimentelor în copaci morți. Asigurați-vă că arborele nu este în pericol de a cădea pe oameni sau de clădiri.
  • Dacă sunteți îngrijorat dacă păstrarea unui copac mort este în siguranță sau nu, contactați un arborist în zona dvs. Ei pot evalua copacul pentru tine.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 8
    4. Instalați casetele de cuibărit pe copaci și garduri. Cutiile de cuibărit dau veverițe un loc unde să trăiască și să-și păstreze piulițele. Puteți obține casete speciale de cuibărit pentru veverițele online. De asemenea, puteți folosi casete sau case de cuibărit de păsări. Montați cutia într-un copac, gard sau pol. Alternativ, puteți să închideți cutiile din ramuri.
  • Pentru a atrage veverițele să folosească cutiile de cuibărit, puteți plasa piulițe sau semințe de floarea-soarelui înăuntru. Amintiți-vă că ați putea atrage păsări și alți rozătoare în schimb.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 9
    5. Păstrați animalele de companie cât mai mult posibil. Câinii și pisicile pot sperie sau chiar vânează veverițele. Încercați să păstrați animalele de companie din orice zone în care doriți veverițe. Dacă aveți animale care ies adesea în curte, încercați să vă deplasați o zonă doar pentru veverițele.
  • Pisicile în aer liber pot ucide un număr mare de veverițe și alte faunei sălbatice. Luați în considerare păstrarea pisicii dvs. în interior pentru a păstra viața sălbatică în siguranță.
  • Dacă aveți o curte mare, încercați să vă bucurați de o parte din ea pentru câinii dvs. Asigurați-vă că câinii nu pot intra în zona în care doriți să atrageți veverițele.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind apeluri SquirrelSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 10
    1. Cumpărați un apel veveriță la un magazin de vânătoare sau un magazin în aer liber. Apelurile de veveriță vor avea de obicei un capăt din lemn sau metal și un capăt din cauciuc. Majoritatea apelurilor de veveriță se vor potrivi în palma mâinii tale. Ele pot costa între 10 și 30 USD USD.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 11
    2. Faceți ușor departe de locul în care credeți că veverițele se ascund. Uită-te la copaci, tufișuri, arbuști și alte plante lemnoase. Acestea sunt locuri populare pentru ascunderea veverițelor. Standul îndreptat ușor departe de acea direcție pentru a evita sperierea veverițelor.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 12
    3. Atingeți apelul veveriței pe partea dvs. cu o mână. Țineți apelul de capătul de lemn și atingeți capătul din cauciuc împotriva părții dvs. De asemenea, puteți apăsa capătul din cauciuc pe palma celeilalte mâini. Fiecare robinet va face un zgomot de veveriță. Atingeți în mod repetat pentru a face o serie de zgomote.
  • Veverițele fac de obicei o serie de zgomote care pornesc cu voce tare și rapidă și devin mai liniștiți spre sfârșit. Puteți utiliza apelul veveriței pentru a face un zgomot similar.
  • Squirrel apeluri nu vor aduce veverițe, dar pot face veverițele să iasă din locurile lor de ascundere. Veverițele pot crede că este sigur să iasă dacă au auzit o altă veveriță.
  • Imagine intitulată atrage veverițele Pasul 13
    4. RUB 2 șuruburi împreună pentru a vă face propriul apel de veveriță. Țineți șuruburile cu vârful sau capul. Frecați firele (sau capetele canelate) împreună. Acest lucru va face un sunet ca o veveriță care mănâncă o piuliță. Alte veverițe pot auzi și cred că există alimente în apropiere.
  • De asemenea, puteți rula 2 monede împreună pentru un efect similar.
  • sfaturi

    Avertizări

    Veverițele pot purta boli cum ar fi Virusul Hanta. Nu vă ocupați niciodată veverițele sălbatice cu mâinile goale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar