Cum de a atrage hummingbirds

Hummingbirds trăiesc în toată emisfera vestică și își vor face casa în orice loc pe care îl pot găsi o sursă bună de alimente, apă și adăpost. Mărimea lor mică și manevrele de zbor acrobatice le fac distracție și distracție pentru a viziona. Creați un mediu în curtea dvs. cu culori strălucitoare, alimentatoare și o grădină care va atrage colibri și îi încurajează să rămână.

Pași

Partea 1 din 3:
Atragerea de colibri în grădină
  1. Imagine intitulată Atragerea Hummingbirds Pasul 1
1. Plantați o grădină de hummingbird. Pentru a obține hummingbirds mod natural, plantați o grădină special orientată spre ceea ce le atrage. Asta înseamnă o grădină plină de azalee, balsam de albine, tufișuri de fluture, columbină, foxglove, hostas și gloriile de dimineață (toate acestea sunt pline de nectar delicios și sunt luminoase și colorate). Alegeți soiuri care au un miros foarte puțin, dar au o vizibilitate ridicată și o producție de nectar.
  • Puteți folosi copaci, viță de vie, arbuști și flori, atât perene, cât și anuale - aceste sugestii sunt doar începutul listei. Alte idei includ Honeysuckle, viță de vie, clopote de corali și impatieni.
  • Florile tubulare dețin cele mai nectar - prin urmare, aceste tipuri de flori sunt cele mai atrăgătoare pentru aceste păsări mici de buzzing.
  • Imagine intitulată Atrageți Hummingbirds Pasul 2
    2. Planta pe un program continuu de înflorire. Diferite plante și flori înfloresc în momente diferite în timpul primăverii și vara. Pentru a vă asigura că există întotdeauna înflorite în grădina voastră de hummingbird, plantați niște flori care înfloresc devreme, unele care înfloresc la jumătatea sezonului și unii care înfloresc târziu.
  • De asemenea, florile voastre, pentru a le menține înflorit mai mult. Aceasta înseamnă că, după ce florile s-au rătăcit, ți-ai tăiat capul de sămânță, trickindu-i în gândire că mai trebuie să înflorească. Ei vor înflori o dată mai sănătoasă și în mare măsură.
  • Imagine intitulată Atragerea Hummingbirds Pasul 3
    3. Nu utilizați pesticide în jurul plantelor dvs. de colibri. Păsările ar putea ingera pesticidele, dăunează sau chiar uciderii în acest proces. Mai mult, păsările mănâncă insectele pe care le ucide spray-ul, așa că și-ar fi ucis și sursa de proteine. Pe scurt, săriți pesticidele. Hummingbirds pot avea grijă de unele dintre bug-urile pentru tine.
  • Pentru a fi în siguranță, mergeți întotdeauna natural, indiferent dacă nu înseamnă pesticide sau nici o zahar artificială în nectarul tău. Hummingbirds au sisteme delicate și ar trebui să ingerați numai ceea ce este natural și sigur.
  • Imagine intitulată atrage Hummingbirds Pasul 4
    4. Oferiți locuri pentru colibri pentru bulgări, cum ar fi arborii și umerasele de plante. Hummingbirds au nevoie de pauze! Când nu zboară la viteze super-ridicate, au nevoie de un loc unde să. Păstrați filialele sau umerasele în apropiere când au nevoie de o odihnă.
  • Hummingbird-ul masculin este teritorial și gardizează atât spațială, cât și sursa de alimente. De obicei, el va alege un loc de perching care îi permite să urmărească sursa și să păstreze competiția.
  • Partea 2 din 3:
    Hanging alimentatoare de hummingbird
    1. Imagine intitulată atrage Hummingbirds Pasul 5
    1
    Faceți-vă propriul nectar. Mulți cred că hummingbirds răspund rapid și mai consistent cu nectar de casă. Faceți suficient pentru fiecare alimentator să fie ½ plin (altfel nectarul devine vechi și matrițe prea repede). Iată cum:
    • Combinați 1 parte din zahăr cu 5 părți apă
    • Se fierbe 1-2 minute
    • Răciți și depozitați lichidul într-un recipient refirmat în frigider
    • Nu utilizați miere sau îndulcitor de zahăr în locul zahărului regulat. De asemenea, nu este nevoie să adăugați colorarea alimentelor roșii la nectar - deși o culoare roșie pe alimentator poate fi de ajutor.
  • Imaginea intitulată atrage Hummingbirds Pasul 6
    2. Atârnă mai multe roșu alimentatoare de holingbird atunci când se încălzește. La adevărat Atrageți Hummingbirds la un alimentator și pentru a păstra concurența la minimum, obțineți mai multe alimentatoare, toate acestea ar trebui să aibă roșu pe ele (culoarea lor preferată). Nu este suficient de roșu? Lega o panglică pe ele pentru a le face mai ușor.
  • Ca pentru "când se încălzește", toate depinde de locația dvs. Unele locații se încălzesc în ianuarie, unele în luna mai. Ori de câte ori este pentru tine, asigurați-vă că le-ați atârnat la începutul sezonului (5-10 zile inainte de vă așteptați) astfel încât hummingbirds dvs. să rămână o vreme!
  • Nu luați alimentatoarele la sfârșitul sezonului! Chiar și atunci când hummingbirile dvs. pleacă pentru iarnă, puteți obține noi hummingbiri care sunt pe drum undeva care ar putea folosi alimentatoarele dvs. ca o oprire convenabilă.
  • Imagine intitulată Atrageți Hummingbirds Pasul 7
    3. Alegeți diferite locuri pentru a menține păsările de la luptă. Alimentatorii dvs. ar trebui să fie distanțați departe și în jurul colțurilor, unde un bărbat hummingbird nu le poate păzi - Hummingbirds masculin sunt foarte teritoriale. Acest lucru va crește numerele de hummingbird, oferind altor bărbați, femele și minori o șansă de a hrăni fără a fi urmăriți de un bărbat dominat.
  • Nestle unul sau două în grădina ta, atârnă unul într-un copac și chiar să ia în considerare punerea unuia sau două în dvs față Yard, unde este un lucru sigur că nu vor fi văzuți în spate!
  • Încercați să alegeți zone care sunt la umbra, cel puțin cea mai mare parte a zilei. Acest lucru va descuraja creșterea mucegaiului, pe care hummingbirds nu le place.
  • Unii oameni preferă să-și atârne toate alimentatoarele împreună. Acest lucru nu poate fi dominant, în imposibilitatea de a lupta de pe secțiile altor păsări.
  • Imagine intitulată atrage Hummingbirds Pasul 8
    4. Cumpărați un dispozitiv de protecție, dacă este necesar. Majoritatea alimentatorilor le-au construit, dar dacă dvs. nu, puteți cumpăra unul separat. De asemenea, puteți freca puțin petrol pe margini pentru a le ține departe de nectar, dar acest lucru necesită curățare la fiecare două zile.
  • Albinele sunt puțin mai greu pentru a scăpa de. Un alimentator rezistent la albine este cel mai bun împușcat, dar chiar și asta nu va funcționa 100% din timp. Dacă vedeți nectar pe creasta alimentatorului (așa cum picată păsările), ștergeți-o pentru a reduce tentația la albine.
  • Imagine intitulată atrage Hummingbirds Pasul 9
    5. Schimbați nectarul la fiecare 3-4 zile. Chiar dacă tot nectarul nu a dispărut, schimbați nectarul. Dacă nu, va muta probabil - acest lucru se întâmplă și mai repede în climatele mai calde. Acest lucru este în mare măsură de ce ar trebui să umpleți numai alimentatoarele 1/2 pline.
  • Cu fiecare schimbare a nectarului, clătiți alimentatorul cu apă caldă - nu utilizați săpun. Dacă există mucegai (veți vedea pete negre), curățați-l sau folosiți nisip și agitați-l până când mucegaiul se pierde.
  • Hummingbirds preferă alimentatoarele curate și, de fapt, vor abandona un alimentator care este neglijat. Pentru a vă menține fericiți Hummingbirds, păstrați-vă alimentatoarele curate.
  • Partea 3 din 3:
    Atragerea hummingbirds în curtea ta
    1. Imagine intitulată atrage Hummingbirds Pasul 10
    1. Decorează curtea în roșu. Aceasta înseamnă bile roșii, steaguri de grădină roșie și mobilier de gazon roșu, în plus față de atingeri mai naturale, cum ar fi flori. În căutarea lor constantă a florilor producătoare de nectar, Hummingbirds foame sunt atrase de culoarea roșie mai mult decât oricare altul. De asemenea, puteți transforma curtea într-un magnet de hummingbird, prin agățarea arcurilor roșii, a panglicilor și a decorațiilor.
    • Dacă se estompează ceva, plictisitor, sau vopseaua sa frecat, repară-o! Și dacă este doar o mică zonă care are nevoie de o atingere, polonezul roșu de unghii este ieftin și funcționează.
  • Imaginea intitulată atrage Hummingbirds Pasul 11
    2. Utilizați banda de supraveghere portocalie sau roșie reflectorizantă. Nu numai că este o bandă utilă deoarece este colorată în culoare, se crede că hummingbirds sunt sensibili la razele ultraviolete, pe care aceste benzi fluorescente le reflectă în abundență. Puteți găsi banda inspectorului în majoritatea magazinelor hardware și este și ieftin.
  • Imagine intitulată atrage Hummingbirds Pasul 12
    3. Instalați o fântână superficială cu un spray ascendent sau o ceață fină. Pentru că sunt atât de mici, holbingbirds de obicei au suficientă apă, bea de roua care adună pe frunze. Cu toate acestea, ei au o nevoie puternică de a se scălda din cauza nectarului lipicios pe care îl mănâncă. Ei iubesc o ceață frumoasă sau spray pentru a rămâne rece și curat.
  • Plasați acest lucru în vederea alimentatorilor dvs. - așa cum este cel mai bun sens Hummingbirds, cu atât este mai ușor să vedeți, cu atât este mai ușor pentru ei să găsească.
  • Păstrați apa curgătoare! Dacă fântâna este la soare, apa se poate evapora mai repede decât îți dai seama. Verificați-o în fiecare zi sau astfel încât să vă asigurați că apa se execută la nivelul dreptului și nici alte animale nu au afectat apa.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu folosiți niciodată miere sau zahăr artificial în alimentatorul dvs. de hummingbird.Hummingbirds o vor mânca, dar nu o pot digera.
  • Evitați utilizarea pesticidelor în grădina dvs. de hummingbird. În plus față de nectar, hummingbirds trebuie să mănânce insecte mici, pentru proteine, pentru a supraviețui. În afară de uciderea insectelor mici pe care Holdingbirds mănâncă, pesticidele pot intra, de asemenea, la Nectarul de flori și pot fi răsturnați păsările.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar