Cum de a construi o cutie de carton de lapte

Efectuarea unei păsări dintr-o cutie de carton este un proiect distractiv și ușor. Dacă sunteți părinte sau un profesor, este o modalitate excelentă de a învăța copii despre natură, arte și meserii și reciclarea. Tot ce aveți nevoie este un cuțit de utilitate și câteva alte instrumente simple. În cel mai scurt timp, puteți transforma o cutie de lapte obișnuită într-un adăpost creativ, ecologic pentru prietenii cu pene din apropiere.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea păsării dvs
  1. Imagine intitulată Construiți o cutie de carton de lapte Pasul 1
1. Clătiți cutia de lapte cu săpun și apă caldă. Dacă reciclați un recipient care a ținut lapte sau suc, spălați-l bine înainte de ao transforma într-o pasăre. Asigurați-vă că clătiți toate reziduurile săpun, apoi lăsați cartonul să se usuce complet.
  • Pentru cele mai bune rezultate, utilizați A /2 galon (1.9 l) sau 1 galon (3.8 l) Carton. Cartoanele de lapte mici, single de servire nu sunt suficient de mari pentru a fi utilizate ca păsări.

Bacsis: Puteți comanda, de asemenea, cutii de carton de lapte goale neutilizate online. Aceasta este o opțiune bună dacă aveți nevoie de un număr mare de cutii de carton, cum ar fi un proiect de clasă sau o activitate de petrecere a zilei de naștere.

  • 2. Tăiați un 1/2 la 3 în (3.8 la 7.6 cm) gaură pe o parte a cartonului. Traceți un cerc pe o parte a cartonului de aproximativ 2 până la 3 din (5.1 la 7.6 cm) din partea de jos. Apoi utilizați un cuțit de utilitate sau foarfece pentru a tăia cercul. Gaura va permite păsărilor să intre în Birdhouse.
  • Dimensiunea potrivită pentru gaură depinde de păsările din zona dvs. Pentru cele mai multe întregi și cântece, un 1/2 în (3.8 cm) Gaura este ideală. Dacă doriți să atrageți păsări mai mari, cum ar fi bufnițele de scânteie, faceți gaura 3 în (7.6 cm) în diametru.
  • Utilizați prudență cu lame și alte obiecte ascuțite. Dacă este necesar, aveți un ajutor pentru adulți să tăiați cartonul.
  • Pentru a urmări un cerc perfect, utilizați partea inferioară a unei pahare de măsurare, capac de sticlă sau alt obiect rotund care este 1/2 la 3 în (3.8 la 7.6 cm) în diametru.
  • 3. Puneți găuri mici de drenaj în partea de jos a cartonului. Utilizați o bucată de gheață, piele awl sau frișcă pentru a face găuri mici la fiecare colț de pe partea inferioară a cartonului. Găurile vor furniza ventilație și împiedică apa să se bazeze în interiorul casei.
  • Amintiți-vă să fiți atenți cu instrumentele ascuțite și, dacă este necesar, pentru a obține ajutor de la un adult.
  • 4. Punch o gaură în partea de sus, astfel încât să puteți atârna pasărea. Utilizați o grămadă de găuri pentru a face o gaură în partea de sus a cutiei în care părțile înclinate vin împreună pentru a forma o margine plană. Poziționați gaura în mijlocul marginii superioare, astfel încât greutatea păsărului va fi distribuită uniform când se blochează.
  • Încercați să puneți gaura cel puțin /2 în 1.3 cm) în jos marginea superioară a cartonului. Dacă faceți gaura prea aproape de partea de sus, șirul ar putea rupe prin cutie când îl închideți.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea de decorațiuni
    1. Lipici 3 în (7.6 cm) se lipeste de partea de sus a cartonului pentru a face un acoperiș. Tăiate bastoane de popsicle sau crengi din curte cu foarfece sau foarfece de tăiere. Fiecare ar trebui să fie de aproximativ 3 din (7.6 cm) lung. Apoi le lipiți pe laturile înclinate din partea superioară a cutiei de carton pentru a forma un acoperiș de acoperire.
    • Numărul exact de bastoane de care aveți nevoie depinde de dimensiunea lor. Majoritatea cartonului de lapte sunt de la 4 la 5 inci (10 până la 13 cm). Dacă aveți /2 Inch (1.3 cm) bastoane, ați fi nevoie de aproximativ 8 la 10 dintre ele pentru a acoperi fiecare parte înclinată a topului cartonului.
    • Adezivul ambarcațiunilor ar trebui să înceapă să se usuce în 5 până la 10 minute, dar ar trebui să așteptați cel puțin 24 de ore înainte de a pune pasărea în afara. Care va da timp de lipire pentru a vindeca pe deplin. În caz contrar, orice umiditate sau umiditate în afara ar putea slăbi legătura.
    • Acoperișul va oferi umbra și apa de ploaie directă de la deschiderea păsării.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de carton de lapte Pasul 6
    2. Vopsea exteriorul cartonului cu vopsea pe bază de apă, dacă doriți. Dacă doriți să adăugați o culoare în pasăre, începeți cu un strat de grund alb pentru a ascunde scrisul și logo-urile pe cutie. Lăsați primul strat să se usuce timp de 4 până la 6 ore sau conform instrucțiunilor, apoi adăugați 1 până la 2 straturi de top într-o culoare la alegere.
  • În ceea ce privește alegerea culorii, mergeți cu o nuanță mai ușoară. În general, păsările nu sunt pretențioase despre culoarea adăpostului lor, dar nuanțele mai întunecate absorb lumina și pot duce la supraîncălzire. În plus, culorile luminoase ar putea atrage prădători, deci este mai bine să mergeți cu o opțiune mai puțin vizibilă, cum ar fi bronzul, gri sau verde.
  • Sfat de siguranță: Alegeți o produs non-toxic, zero, produs pe bază de apă și nu pictați interiorul pasării. În timp ce vopseaua ar trebui să se usuce în decurs de 24 de ore, este înțelept să aștepți cu câteva săptămâni înainte de a agăța pasărea pentru a da fumul de timp să disipeze.

  • 3. Încercați butoane de lipire sau decupaje de hârtie de construcție pe cutie. Pentru a adăuga personalitate la pasărea dvs., ați putea, de asemenea, să lipiți butoanele, ochii googly sau alte detalii grele pe ea. Încercați să faceți design de flori cu butoane, lipiți decupajele de hârtie colorate în formă de frunze pe toată carton sau decorarea acestuia pentru a arăta ca o pasăre.
  • Ați putea chiar să decorați pasărea pentru a arăta ca o casă proprie. Pictați-o aceeași culoare ca și casa dvs., faceți ferestre și alte detalii din decupajele de hârtie de construcție, apoi lipiți decupajele pe pasăre când vopseaua este uscată.
  • Evitați utilizarea unor decorațiuni strălucitoare sau reflectorizante, care ar putea sperie păsările departe.
  • Partea 3 din 3:
    Agățat de pasăre
    1. Imagine intitulată Construiți o cutie de carton cu lapte Pasul 8
    1. Alegeți un loc liniștit în curtea dvs., care este în vizualizarea unei ferestre. Așezați-vă pasărea de la o ramură, senzație sau alt dispozitiv robust. Căutați un loc care este departe de traficul de mașini și picior, astfel încât orice hatchlings din cuib va ​​avea intimitate. La minim, atârnați pasărea de 30 de picioare (9.1 m) departe de zonele de activitate.
    • În timp ce locul ar trebui să fie izolat, ar trebui să fie vizibil dintr-o fereastră sau o terasă, astfel încât să puteți admira noii dvs. prieteni cu pene.
  • 2. Lega șirul sau fire prin gaura din partea de sus a cutiei de carton. Buclă șirul prin gaură, apoi legați-l în siguranță într-un nod dublu. Măsurați înălțimea ramurii sau postarea pe care o puteți agăța de la Birdhouse de la găsirea lungimii potrivite pentru șir. Șirul ar trebui să fie suficient de lung, astfel încât birdașul atârnă cel puțin 5 ft (1.5 m) deasupra solului.
  • Hanging Birdhouse la cel puțin 5 picioare (1.5 m) deasupra solului va ajuta la păstrarea șerpilor, insectelor și altor prădători și dăunători.
  • De exemplu, dacă intenționați să agățați pasărea de la un 9 ft (2.7 m) ramură, șirul trebuie să fie mai mic de 4 ft (1.2 m) lung.
  • Utilizați un șir realizat din nailon sau alt material sintetic în loc de unul din sfoară de bumbac. Fibrele naturale se îndepărtează de-a lungul timpului. În plus, mergeți cu un produs robust cu un diametru de cel puțin 2 milimetri (# 30 gauză sau mai mare).
  • 3. Plasați mici roci sau nisip în interiorul cartonului pentru a-l ancora împotriva vântului. Pentru a ajuta la prevenirea pasăreului să sufle în jurul sălbatic în vânt, linia de jos cu nisip, pietriș sau mici roci. A /2 la 1 din (1.3 la 2.5 cm) Stratul ar trebui să fie suficient pentru a ancora pasărea.
  • Puteți folosi doar pietricele sau roci din curtea dvs. - nu este nevoie să utilizați un produs cumpărat de magazin.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de carton de lapte Pasul 11
    4. Agățați caseta cel puțin 5 ft (1.5 m) în afara terenului. Buclă capătul șirului care nu este legat de pasăre în jurul unei ramuri, apoi legați-o într-un nod dublu strâns. Cel mai bun moment pentru a vă atârna pasărea este în iarna târzie sau primăvara devreme. În acest fel, păsările vor avea timp să o observe și să o aleagă ca un site de cuibărit.
  • Dacă doriți să utilizați cartonul ca un alimentator de păsări, pur și simplu adăugați semințe de păsări până la deschiderea circulară. Verificați alimentatorul în fiecare săptămână sau la acest lucru și reumpleți-l atunci când este necesar.
  • Încurajați păsările să cuibăresc: Pentru a atrage păsări, puneți materialele de cuibărit în interiorul pasării și în grămezi de pe pământ înconjurându-l. Materialele bune includ frunze moarte, crengi, mușchi și ace de pin. Evitați să oferiți păsări din plastic, folie de staniu sau uscator.

    sfaturi

    Va avea nevoie de timp pentru păsări pentru a observa pasărea dvs., deci fiți răbdători.
  • Pentru cele mai bune șanse de a atrage păsări, să construiască casa în toamnă sau iarnă, astfel încât fumurile de la orice vopsea sau lipici disipează.
  • Dacă primăvara și vara au trecut și nu ați atras păsări, încercați să schimbați locația casei. Unele păsări preferă site-uri mai stabile de cuibărit, astfel încât legând-o în siguranță într-un trunchi de copac în loc să agățați, de asemenea, poate ajuta.
  • Nu este nevoie să adăugați o bordură la gaura de intrare. O pocepă ar face mai ușor ca prădătorii să intre în casă.
  • Avertizări

    Fii atent cu foarfecele, pick-uri de gheață, cuțite de utilitate și alte instrumente ascuțite. Dacă este necesar, întrebați un adult pentru permisiune sau ajutor.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • /2 US GAL (1.9 l) sau 1 Gal (3.8 l) Carton de lapte
    • Creion
    • Cuțit utilitar sau foarfece
    • Ice Pick sau Skewer
    • Perforator
    • Lipici
    • Popsicle bastoane sau crengi
    • Șir sau fire
    • Vopsea netoxică, pe bază de apă (opțional)
    • Paintbrush (opțional)
    • Hârtie de construcție (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar