Cum să atrageți lilieci în curte

Liliecii sunt un mamifer benefic și interesant. Ele sunt singurul controlor cel mai important al insectelor care zboară de noapte, inclusiv țânțarii, molii și gândacii. Bineînțeles, uitam-le cu pricepere în jurul curții dvs., poate fi, de asemenea, distractiv. Acest articol va explica comportamentul Bat și vă va învăța cum să construiți o casă de bară proprie.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea comportamentului bat
  1. Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 1
1. Aflați despre liliecii din regiunea dvs. Există 2 tipuri largi de lilieci și fiecare are apariții și caracteristici diferite.
  • Liliecii care locuiesc în regiunile temperate ale Europei și America de Nord se încadrează în microchioptera de familie (aproximativ, "lilieci mici"). Altele decât dimensiunea lor mică (care este mai degrabă o trăsătură comună, mai degrabă decât o caracteristică definitorie), ele sunt distincte fizic de veriile lor, încât au tendința de a avea nasuri scurte sau muzicale, ochi mici și urechi mai mari.
  • Megachiroptera este subordonul care reprezintă cea mai mare parte a speciilor de lilieci mai mari ale lumii, dar în general se limitează la mediile tropicale care se întind de la Australia în Asia de Sud și la Marea Mediterană. Speciile care alcătuiesc acest grup au tendința de a avea mai multe muza și, unii ar spune, chiar și un aspect vag sau canin. Din acest motiv, mai multe specii originare din Australia și Asia de Sud-Est sunt denumiți în mod obișnuit "Foxuri care zboară."
  • Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 2
    2. Înțelegeți obiceiurile de hrănire ale liliecii. Dacă doriți să atrageți lilieci în casa dvs., cea mai bună modalitate este de a garanta o ofertă gata de alimente.
  • Liliecii mici care ocupă majoritatea regiunilor temperate zboară pe timp de noapte și folosesc ecolocația pentru a găsi insectele zburătoare care alcătuiesc cea mai mare parte a dietei lor. Dacă nu aveți insecte în afara casei dvs. pe timp de noapte, este posibil să nu puteți atrage lilieci.
  • Liliecii tropicali mai mari trăiesc în primul rând pe o dietă de fructe și nectar. Ele pot căuta pe scară largă pe parcursul unui an care caută fructe de maturare sau plante înfloritoare.
  • Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 3
    3. Determinați tipul de loc în care se odihnesc liliecii locali. În timp ce alimentele sunt factorul dominant în capacitatea licitelor de a prospera într-un mediu, ei necesită, de asemenea, adăpost. Acest lucru, de asemenea, diferă după tipul.
  • Specii mici de insecte de insecte tind să trăiască în peșteri sau în cavitatea unui copac. Multe mulțimi de specii foarte strâns împreună, ceea ce le poate ajuta să păstreze căldura. Pentru că ei le place să rămână în spații închise, multe dintre ele pot fi atrase să trăiască în special construite Casele de lilieci.
  • Foxele zburătoare și alte lilieci mai mari de fructe sunt, de obicei, în concentrații foarte dense într-o secțiune relativ mică a pădurii. Datorită sunetelor, mirosurilor și distrugerii generale care pot proveni de la găzduirea unei horde de câteva mii de lilieci, în majoritatea zonelor lor sunt considerate o neplăcere care trebuie eliminată.
  • Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 4
    4. Gândiți-vă cum puteți utiliza comportamentul BAT în avantajul dvs. Dacă obiectivul dvs. este de fapt să atrageți lilieci în curte, ar trebui să luați în considerare modul în care nevoile animalelor se potrivesc cu mediul pe care l-ați creat. Întrebați-vă aceste întrebări:
  • Există locații pentru lilieci să rămână sau să se odihnească? Dacă nu, nu veți avea lilieci care trăiesc pe proprietatea dvs.
  • Există surse potențiale de alimente? Cele mai frecvente lilieci de a vizita backyards sunt, de obicei, consumatoare de insecte. Dacă nu există insecte datorate utilizării pesticidelor, probabil că nu veți avea lilieci.
  • Există iritanți care pot descuraja liliecii să vină în curte? De exemplu, multe dintre liliecii care mănâncă insecte folosesc o combinație de ecolocație și ascultare pasivă pentru a determina locația insectelor pe care le pradă. Dacă vă aflați într-un cartier tare, acele specii nu ar fi vânători eficienți și ar rămâne departe.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea pentru a construi o casă de bat
    1. Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 5
    1. Găsiți o locație adecvată. O casă de bat nu are nevoie să fie mare, dar când luați în considerare o locație potențială, există câteva puncte pe care ar trebui să le țineți minte.
    • Casa trebuie plasată la un punct de aproximativ 15 picioare (4.6 m) în afara terenului și inaccesibil pentru a urca pradă.
    • Casa ar trebui să fie plasată într-o locație care primește lumina soarelui pentru cea mai mare parte a zilei.
  • Imaginea intitulată atrage liliecii în curtea ta Pasul 6
    2. Să înțeleagă cum ar trebui să se uite o casă de bat. În aproape toate căile pe care le poate, o casă de bat va fi diferită de casele de păsări cu care majoritatea oamenilor sunt atât de familiari. Iată o listă a caracteristicilor de bază:
  • Spre deosebire de păsările, deschiderea pentru intrare și ieșire nu va fi în față. În schimb, ar trebui să existe o bandă lungă deschisă de-a lungul fundului. Intrarea și peretele din spate al casei de bat ar trebui să aibă caneluri orizontale sculptate în ele că liliecii pot urca cu ghearele lor.
  • Nu ar trebui să fie în formă de cub (așa cum este comun pentru multe case de păsări), ci să fie o cutie foarte largă, destul de înaltă, plată. Rețineți că nu faceți această casă pentru o singură liliecă sau chiar o pereche de lilieci. Multe lilieci se stabilesc rar pentru ziua în grupuri de mai puțin de o duzină. Potrivit celor care au personalizat casele de lilieci pe baza studiilor de comportament, cea mai mică casă de lilieci ar trebui să aibă dimensiuni exterioare de aproximativ 13 ani.5 inci (34 cm) lățime, 3.75 inci (9.5 cm) adânc și de 20 de centimetri (51 cm) înalți (cu încă 4-5 cm (10-13 cm) de perete din spate care se extinde sub podea până la intrare, oferind ceva pentru liliecii să se blocheze).
  • Ar trebui să existe mai multe benzi deschise deschise de-a lungul porțiunilor inferioare ale laturilor pentru a aerisi aerul din cutie. Deoarece liliecii se odihnesc adesea în grupuri dens ambalate, căldura pe care o generează și CO2 le eliberează pot face o casă de bară neimportant foarte repede.
  • Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 7
    3. Identificați și obțineți materialele necesare. Acestea sunt instrumentele primare de care veți avea nevoie:
  • Un pol (opțional) pe care veți monta casa când veți fi terminat.
  • Cherestea, inclusiv /4 în 1.9 cm) Placaj și care a fost tratată pentru ao face rezistentă la apă.
  • Șuruburi (mai multe dimensiuni).
  • Şurubelniţă.
  • A văzut.
  • Pistol de pistoale.
  • Avertizare: Constructorii de case de lilieci adesea line în interiorul caselor cu plasă de plastic pentru a ajuta liliecii să se agațe de pereți. Cu toate acestea, dacă plasa începe să se desprindă din cauza instalării necorespunzătoare sau deformarea lemnului, liliecii ar putea fi prinși sau încurcați în el. Din acest motiv, mulți experți Habitat Bat recomandă acum tăierea canelurilor în lemn.

    Partea 3 din 3:
    Construirea unei case de lilieci
    1. Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 8
    1. Tăiați cherestea. Cea mai mare piesă ar trebui să fie folosită ca perete din spate pentru casa de bat. Este o idee bună să tăiați crestături în față și pe laturi pentru a servi ca fante de ventilație înainte de a termina asamblarea casei de bat.
    • Toate fantele de ventilație trebuie să fie nu mai mari decât /4 inch (0.64 cm). Dacă fantele sunt puțin mai mari decât acestea, ar putea permite prea mult aer rece. Dacă sniturile sunt /2 Inch (1.3 cm) în dimensiune sau mai mult, ar permite păsărilor mici să preia casa ca o zonă de cuibărit pentru ei înșiși și să excludă liliecii cu totul.
    • Acoperișul trebuie să fie suficient de lung pentru a se extinde de la o poziție deasupra peretelui din spate într-un loc de câțiva centimetri dincolo de peretele frontal. Acesta poate fi instalat pentru a satisface pereții din spate și frontali la un unghi de 90 °, dar dacă doriți să acoperiți acoperișul la un unghi de 30 °, acesta va trebui să mai fie. Ați putea dori, de asemenea, să tăiați acoperișul, peretele frontal și peretele din spate la o margine înclinată pe o parte, astfel încât acestea să se potrivească fără probleme.
  • 2. Tăiați canelurile orizontale într-o parte a celei mai mari planuri. Cea mai mare placă va servi ca spatele casei de bat. Utilizați o ferăstrău circular pentru a tăia o serie de caneluri orizontale în partea interioară a peretelui din spate. Spațiu canelurile despre .5 inci (1.3 cm).
  • Dacă vă place, puteți folosi o mână ferăstrău pentru a aprofunda puțină caneluri puțin. Acest lucru poate contribui, de asemenea, la crearea unei suprafețe mai stricte în canelurile care ar putea fi mai ușor pentru liliecii să se agațe.
  • De asemenea, puteți adăuga caneluri la alte suprafețe interioare și zona din jurul intrării pentru a face aceste zone mai ușoare pentru ca liliecii să urce și să se agătească.
  • Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 10
    3. Înșurubați podeaua pe peretele din față. Podeaua trebuie atașată numai la partea din față. Podeaua ar trebui să fie suficient de îngustă încât nu va atinge peretele din spate când casa este complet asamblată. Gapul ar trebui să fie /4 Inch (1.9 cm) largă pentru a permite ca liliecii să intre prin partea de jos.
  • Imaginea intitulată atrage liliecii în curtea dvs. Pasul 11
    4. Înșurubați partea din față și în spate. Drill găuri pilot folosind un mic burghiu înainte de a încerca să înșurubați piesele în poziție. Utilizați un minim de 2 șuruburi pe lateral.
  • Imaginea intitulată atrage liliecii în curtea dvs. Pasul 12
    5. Atașați acoperișul. Din nou, găuriți găuri pilot înainte de a atașa acoperișul. Înșurubați acoperișul în loc în pereții din spate și din față. Utilizați un minim de 2 șuruburi pe lateral.
  • Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 13
    6. Vopsea sau pată casa de lilieci. Pictura sau colorarea casei de lilieci va oferi o sigiliu suplimentar și va asigura că lemnul va dura mai mult.
  • Nu pictați nici o zonă în care ați adăugat caneluri, deoarece vopseaua va umple canelurile și le va face inutilizabili la lilieci. Puteți adăuga pete și substanțe de etanșare după tăierea canelurilor, totuși.
  • Imaginea intitulată atrage lilieci în curtea ta Pasul 14
    7. Atașați casa de lilieci la site-ul dorit. În timp ce puteai înșurubați direct de la casa de lilieci în site-ul țintă, poate fi cel mai bine să atașați un fel de suport de montare care va ține casa în poziție, dar vă permite să o mutați cu ușurință dacă alegeți acest lucru. Dacă ați decis să o montați pe un nou pol, faceți acest lucru înainte de a ancora polul în pământ.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Liliecii migrează în toamnă și hibernare pe tot parcursul iernii. Dacă acestea sunt deranjate în timpul hibernării, metabolismul lor crește. Acest lucru își epuizează rezervele de grăsime și le pune la risc.

    Avertizări

    Este bine să urmăriți liliecii, dar nu ar trebui manipulate sau urmărite. Liliecii sunt de obicei atenți la oameni și nu vă vor ataca. Cu toate acestea, dacă le gestionezi direct, ei pot mușca.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar