Cum de a atrage vulpi

Dacă vă bucurați de spotând viața sălbatică, una dintre cele mai tari atracții este o vulpe frumoasă sau chiar puii săi care apar pentru prima dată în primăvară. Foxii trăiesc într-o mare varietate de medii, dar sunt bine cunoscute pentru a apărea în curte. Deși oamenii tind să le dea o reputație proastă, ele sunt, de obicei, inofensive și le puteți atrage cu momeala potrivită. Există, de asemenea, modalități prin care puteți îmbunătăți mediul pentru a le face să fie similare. Cu un pic de răbdare, puteți face vulpi o vedere obișnuită în zona dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Înființare
  1. Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 1
1. Puneți momeala noaptea pentru a vă mări șansele de a vedea o vulpe. Foxele sunt cele mai active la Dusk sau Dawn. Pregătiți-l pe Lure chiar înainte de seturile de amurg, apoi mutați-l în aer liber pentru ca vulpi să găsească. Planificați să îl setați într-o zonă bine luminată, astfel încât să puteți vedea orice vulpi apropiați de la distanță. Definiind momeala dvs. noaptea va ajuta, de asemenea, oprirea animalelor în timpul zilei, cum ar fi animalele de companie, de la prima mâncare.
  • Foxele sunt cele mai ușor de atras în timpul iernii, când alimentele sunt rare, dar ele pot fi găsite în timpul altor sezoane.
  • Foxii sunt adesea activi în timpul zilei, dar sunt puțini mici. Dacă locuiți într-o zonă aglomerată, cea mai bună șansă de a vedea unul este într-o parte mai liniștită a zilei.
  • Dacă încercați să atrageți vulpi în sălbăticie, încercați să setați momeala aproape de piesele lor sau de Den.
  • Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 2
    2. Selectați porțiuni mici de alimente 0.5 oz (14 g) sau mai puțin. Păstrați dimensiunea porțiunii mici, astfel încât vulpile să nu dețină dependente de tine. Dacă utilizați momeala potrivită, cum ar fi o bucată de pește mirositoare, aceasta nu va fi o problemă. Utilizați aceeași cantitate de alimente de fiecare dată când încercați să atrageți într-o vulpe. Puneți-o într-un castron mic sau container pe care îl puteți seta în curte.
  • Foxele pot fura pentru alimentele lor. Dacă își iau toate alimentele de la oameni, ei devin docile și nu mai vânează ei înșiși.
  • Docile vulpi pot vizita curtea dvs. tot timpul Căutați alimente. Ei ar putea fi prinși sau răniți în timp ce se rătăcesc în jurul cartierului dvs.
  • Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 3
    3. Alegeți carnea, peștele și ouăle pentru a fi utilizate ca momeală. Cei mai puternici miroase de momeală, cu atât mai bine va fi ca o privire. Una dintre cele mai ușoare căi de a hrăni o vulpe este cu o cutie de alimente pentru câini umede sau alimente de pisici mirositoare de pește. Puteți utiliza orice tip de carne crudă sau pește. Foxele mănâncă adesea lucruri cum ar fi ouăle, fructele, semințele și unele legume în sălbăticie, dar acestea nu pot fi o alegere excelentă decât dacă sunteți sigur că o vulpe va găsi momeala.
  • De exemplu, vulpi mănâncă fructe ca mere și afine, dacă o pot găsi.
  • Încercați să furnizați legume rădăcină cum ar fi yamii și cartofi. Ei, de obicei, nu merg după grădini, dar uneori pot săpa aceste tipuri de plante dacă le aveți.
  • Foxes mănâncă o mare varietate de lucruri, inclusiv ciuperci, broaște, păsări și rozătoare mici. Ei se bucură de asemenea de arahide și brânză sărată.
  • Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 4
    4. Așezați mâncarea departe de casă. Găsiți un loc clar aproape de marginile curții sau grădinii dvs. Asigurați-vă că aveți o vedere bună asupra atracțiilor, chiar și atunci când vă aflați departe. Foxii intră adesea în zone noi la colțuri, dar nu le deranjează să meargă pe căi clare pentru a obține mâncare atâta timp cât nu există nimic acolo pentru a le sperie. Dacă lăsați alimentele în aer liber, veți putea obține o vedere bună asupra oricăror vulpi apropiați.
  • Urmăriți-vă pentru orice deschideri de vulpi pot folosi pentru a intra în și în afara zonelor închise. Priviți găuri în garduri, garduri vii groase, a porțelor și a clădirilor abandonate. Mișcați mâncarea departe de aceste pete, astfel încât vulpii nu pot să o ia și să alerge.
  • Dacă mâncarea este aproape de casa dvs., o vulpe ar putea fi obișnuită cu prezența ta. Ei au fost cunoscuți să se ascundă sub porci sau chiar să meargă în interiorul ușilor de companie. Ar putea atrage alte animale, cum ar fi șoarecii, de asemenea.
  • Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 5
    5. Umpleți un castron cu apă proaspătă pentru a plasa lângă momeală. Obțineți un al doilea castron pentru a plasa lângă cel care va ține momeala. Acest lucru este util în special dacă nu aveți un iaz sau o altă sursă de apă proaspătă în apropiere. Păstrați acest castron umplut ori de câte ori vă uitați la vulpi. Luați-o înăuntru și curățați-o când nu sunteți.
  • Păstrați castronul curat pentru a preveni răspândirea bolii. Reumpleți-l cu apă proaspătă în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată atrage vulpile Pasul 6
    6. Stați înapoi la o distanță în timp ce vizionați momeala. Foxes nu se vor apropia de momeală dacă știu că ești aproape de asta. Poziționați-vă pe verandă, de exemplu, sau pe partea opusă a curții dvs. Obțineți cât de departe, în timp ce sunteți în stare, stați liniștit și așteptați. Dacă se întâmplă să vezi o vulpe care se apropie, nu face nimic pentru a-l avertiza la prezența ta.
  • Dacă doriți să conduceți o vulpe departe de curte, faceți doar zgomote puternice. Strigă, fluierul, bang pe ceva. Pulverizându-le cu apă sau aruncând ceva moale, ca o minge de tenis, de asemenea, funcționează.
  • Dacă o vulpe a fost obișnuită cu oamenii care o hrănește, vă poate aborda. Nu vă faceți griji - nu este periculos. Cu toate acestea, nu încercați să vă hrăniți vulpele, deoarece acest lucru îi învață să depind de oamenii pentru alimente.
  • Imaginea intitulată Atrage Foxes Pasul 7
    7. Îndepărtați alimentele rămase și spălați vasul în fiecare zi. Orice nu mâncat de vulpi va atrage în alte animale. Când ați terminat vizionarea de vulpe, luați momeala în interior și aruncați-o. Curățați vasul curat cu săpun și apă pentru a preveni răspândirea bolii.
  • Dacă ajungeți la atragerea unei vulpe (sau a unui alt animal), amintiți-vă să curățați orice resturi de resturi pe teren. Ele sunt ușor de dor, dar pot să-și atragă încă oaspeții nedorite în curtea ta.
  • Șoarecii și șobolanii sunt principalele dăunători trase de momeală veche, dar puteți, de asemenea, să vedeți rafoane și alte animale.
  • Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 8
    8. Puneți momeală proaspătă în același timp în fiecare noapte. Obținerea unei vulpe reticente pentru a vă aventura în curtea dvs. poate dura ceva timp. Păstrați alimente proaspete. Dacă știu că este acolo, ei vor aștepta și vor începe să se scurgă pentru a verifica. Cu răbdare și persistență, puteți atrage o vulpe!
  • De asemenea, depinde de detectarea alimentelor. Dacă știi că vulpi sunt în zonă și ai scos mâncare de multe ori, vei ajunge în cele din urmă una înăuntru.
  • Face o rutină de ea. Plasarea alimentelor în același timp în fiecare zi vă ajută să vă asigurați că nu mai rămâne nimic în jurul altor animale, în special pentru șobolani.
  • Metoda 2 din 2:
    Îmbunătățirea curții dvs. pentru a atrage mai multe vulpi
    1. Imaginea intitulată atrage vulpiul Pasul 9
    1. Plante arbuști groase, astfel încât vulpi au un loc unde să se ascundă. Arbuștii groși și tufișuri oferă capac pentru a vizita vulpi. Dacă aveți câțiva de-a lungul perimetrului curții dvs., veți fi mult mai probabil să atrageți orice vulpi din zonă. Uneori se învârte sub tufișuri înverzite pentru a-și înființa dens. Dacă nu aveți deja tufișuri, instalați câteva pentru a vă face curtea mai invitată.
    • Foxele se bucură de zone care au o varietate de elemente naturale diferite, dar fabrici pline sunt printre cele mai importante.
    • Tufișuri de fructe, cum ar fi tufișuri de afine, zmeură și blackberry, sunt alegeri minunate, deoarece acestea produc, de asemenea, vulpi de fructe dulci se bucură.
  • Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 10
    2. Configurați o grămadă de compost pentru a elimina alimentele vechi. Pilele de compost dețin resturi organice pentru a le transforma în îngrășăminte pentru plante. Compost Piles miros destul de teribil din cauza alimentelor putrezite, cum ar fi resturile de fructe și legume. Mirosul puternic atrage în tot felul de animale, inclusiv vulpi, care o tratează ca o parte normală a mediului lor. De asemenea, poate aduce șobolani și șoareci de câmp Foxes Hunt.
  • Pentru a configura o grămadă de compost, includeți cantități egale de material umed, cum ar fi resturile de alimente și materialul uscat ca frunzele. În timp ce carnea poate fi compusă, nu este minunat deoarece miroase rancidul și trage în Maggots.
  • Amintiți-vă să păstrați pilii de compost de la casa dvs! Poziționați-l cel puțin 12 în (30 cm) departe și verificați reglementările locale pentru mai multe informații.
  • Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 11
    3. Stack lemn în grămezi pentru a servi ca un adăpost. Găsiți un spot uscat, breezy 6 până la 9 m (20 până la 30 ft) departe de casa dvs. Pentru a păstra lemnul uscat, puneți un suport de jurnal sau un palet de lemn acolo. Apoi, busteni de lemn de foc lângă și deasupra celorlalți pentru a construi un stivă uniformă. Top grămada cu un capac de lemn de foc pentru ao usca. Dacă lemnul este dispărut destul de bine, poate fi un loc pentru ca o vulpe să se ascundă sau chiar să trăiască, dar este în principal pentru a vă face curtea mai mult ca pădurea.
  • Pilele de lemn se adaugă un element natural în curtea ta, dar vulpii trăiesc uneori în sau pe burrow sub jurnale. Dacă aveți o proprietate mare cu o mulțime de copaci, ați putea lăsa jurnale vechi sau ramuri în speranța de desen în vulpi.
  • Piloanele de lemn servesc, de asemenea, ca adăposturi pentru alte creaturi, inclusiv șoareci și șobolani, deci asigurați-vă că le păstrați departe de casa dvs.
  • Imaginea intitulată atrage vulpile Pasul 12
    4. Puneți alimentatoarele de păsări pentru a atrage păsări și semințe împrăștiate. Poziționați câteva alimente în picioare aproximativ 3 m (9.8 ft) de la casa ta. Dacă aveți copaci, puteți să atârnați și unele alimentatoare pe ramuri. Foxii mănâncă semințe în sălbăticie, astfel încât orice a scăzut de păsări ar putea deveni o sursă de hrană pentru cei rătăciți prin zonă.
  • Foxii mănâncă și păsări, așa că fiți pregătiți pentru această posibilitate dacă lăsați ambele în curte în același timp.
  • Sămânța păsărilor rămase atrage, de asemenea, alte animale, în special șobolani și șoareci, astfel încât să păstreze alimentatoarele departe de casa dvs. și să mătură în fiecare săptămână.
  • Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 13
    5. Plante pomi fructiferi dacă aveți spațiu pentru ei în curtea ta. S-ar putea să nu vă așteptați, dar vulpi iubesc dulce tratamente. Ele sunt deosebit de îndrăgostite de mere și alte fructe care gustă cel mai bine în toamnă. Puteți obține niște pomi fructiferi sau tufișuri la grădinița locală a plantelor. Copacii spațială în afară și le ține departe de structurile din apropiere, astfel încât rădăcinile lor nu provoacă probleme.
  • Cireșe, persimmonii și prunele sunt câteva exemple de vulpi de fructe ca să mănânce. Ei primesc fructele atunci când scade pe pământ, dar puteți să-l recoltați și să-l scoateți pentru ei.
  • Nu uitați tufișurile de fructe. Foxes iubesc zmeura, afine și mure. Ei mănâncă de asemenea struguri.
  • Imaginea intitulată atrage vulpi Pasul 14
    6. Creați un mic iaz umplut cu apă proaspătă. Animalele merg acolo unde este apa, deci un iaz este minunat dacă nu sunteți prea aproape de un lac sau un flux. Dacă aveți loc în curtea dvs., săpați o zonă mică și să instalați o căptușeală de iaz. Puteți instala apoi un filtru pentru ao menține curat și pentru a-și linia marginile cu roci pentru decorare. Păstrați-o umplut cu apă de ploaie sau apă de la un furtun, astfel încât vulpile au ceva de băut.
  • În general, dacă sunteți în termen de 1 până la 2 mi (1.6 până la 3 ani.2 km) de o sursă de apă dulce, aveți șansa de a atrage o vulpe în curte. Având o mai apropiată înseamnă că mai multe animale sunt susceptibile de a apărea.
  • Ați putea păstra și peștele în iazul tău. Dacă vă protejați iazul dvs., aceasta nu va fi o idee bună, deoarece vulpii se vor opri pentru a prinde cina.
  • sfaturi

    Utilizați un miros repellent pentru a păstra vulpi departe de casă, grădină și orice alte zone pe care nu le doriți să viziteze. Ei nu-i plac mirosurile puternice, inclusiv urina Citronella sau PET, și puteți folosi sprinklerele de apă sau capcane cu ultrasunete pentru a le ține departe.
  • Foxele au fost cunoscute pentru a săpa prin gunoi, astfel încât să vă păstrați pungile de gunoi în recipiente cu bobine sau cutii grele. Acest lucru va împiedica, de asemenea, alte animale să se prezinte.
  • Dacă trebuie să eliminați o vulpe din curte, setați momeala într-o capcană cușcă. Rețineți că vulpile nu fac bine atunci când se mișcau în afara teritoriului lor, deci este de obicei mai bine să le lăsați în pace și să găsiți modalități de a le ține de pe proprietatea voastră.
  • Dacă bănuiți că o vulpe este o amenințare pentru dvs., apelați la biroul local de control al animalelor. Foxele sunt destul de inofensive și rar poartă rabie, dar pot merge după animale mici.
  • Avertizări

    Foxele, în general, nu atacă oamenii, dar pot pradă animalelor mici. Păstrați animalele de companie lăsate când vulpi sunt în jur și le blochează noaptea.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Înființare

    • Boluri curate
    • Săpun
    • Apă
    • Conserve pentru animale de companie, carne, pește sau alternative
    • Binoclu sau cameră (opțional)

    Îmbunătățirea curții dvs. pentru a atrage mai multe vulpi

    • Borcane de gunoi sigilate
    • Lemn de foc
    • Compost
    • Păsări de păsări
    • Semințe de păsări
    • Tufișuri și copaci
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar