Cum să se ocupe de un șarpe în casă

Poate fi destul de o surpriză dacă întâlniți un șarpe în casa ta! Deși ei vă pot da cu siguranță o frică, rețineți că șerpii nu vin în interiorul căutăm să vă rănească. Păstrați calmul în timp ce vă dați seama ce să faceți și să evitați provocarea șarpelui. Nu toți șerpii sunt morți, dar este mai bine să greșești întotdeauna pe partea prudenței. Am pus împreună câteva întrebări și răspunsuri pentru a vă ajuta să vă ocupați în mod sigur cu șerpi în casa dvs. și pe proprietatea dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce faci dacă vezi un șarpe în casa ta?
  1. Imagine intitulată Deal cu un șarpe în casa pasului 1
1. Animale clare sau copii mici din zonă. Datorită dimensiunii lor, animalele și copiii dvs. sunt mai expuși riscului dacă au mușcat decât un adult complet crescut. Mișcările lor au tendința de a fi mai imprevizibile și sunt mai susceptibile de a agita șarpele. Să le îndepărtați liniștit din zonă, astfel încât să puteți face cu șarpele pe cont propriu.
  • Dacă aveți un copil care devine mușcat, apelați imediat serviciile de urgență. Chiar dacă șarpele nu este veninos, este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău.
  • Dacă bănuiți că animalul dvs. de companie a fost mușcat, aduceți-i la medicul veterinar local sau a apelat la controlul otrăvitorului. Este posibil să existe o roșeață, umflare sau vânătăi pe animalul tău. Dacă da, ar trebui să acționați rapid, deoarece acestea pot fi expuse riscului de rău sau chiar de moarte.
  • 2. Rămân calm și nu provoca șarpele. Un șarpe nu vă va ataca în mod normal decât dacă se simte amenințat de dvs., așa că păstrați-vă răcoarea. Nu încercați să atacați un șarpe cu o mătură sau alt obiect sau riscați să-l provocați. Ești un prădător mai mare, iar șarpele ar trebui să-ți păstreze singur dacă nu-l deranjezi.
  • Dacă vedeți că șarpele sa înfășurat și și-a deschis gura larg, atunci știi că te vede ca o amenințare. Ieșiți încet pentru a evita orice risc suplimentar.
  • Amintiți-vă că șerpii ajută la controlul populațiilor de rozătoare și insecte. Deci, în timp ce nu este reconfortant să vezi unul în casa ta, într-adevăr nu vrei să-l omori, deoarece ajută la controlul populațiilor de dăunători în zona dvs.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Cum scapi de șerpi într-o casă?
    1. Imagine intitulată Deal cu un șarpe în casa pasul 3
    1. Creați o distanță sigură între dvs. și șarpe. Chiar dacă aveți cea mai mică suspiciune că aveți un șarpe veninos pe proprietatea dvs., evitați să vă apropiați prea mult. S-ar putea să nu doriți să lăsați șarpele complet singur, deoarece ar putea să se mute într-un alt loc în casa dvs. fără să știi unde, dar ține-ți distanța. Dacă șarpele este mobil, totuși, vă faceți griji că prezența dvs. ar putea să o provoace, să evacueze zona și să apeleze la controlul animalelor.
    • Dacă șarpele este în continuare și înfășurată, puteți să plasați încet o găleată sau o cutie de sus peste ea pentru ao păstra de la a merge oriunde. De asemenea, puteți baricada o zonă cu plăci sau cutii pentru a restricționa mișcarea.
  • 2. Deschideți ușa și ghidați șarpele cu o mătură. Doar luați acest risc dacă sunteți sigur că șarpele nu este veninos. Nu trebuie să încercați să împingeți șarpele cu mătură. Pur și simplu deschideți ușa și încercați să o ghidați încet. Deoarece prezența șarpelui în casa dvs. este foarte probabil complet accidentală, ar putea încerca să se scoată!
  • Dacă șarpele se află într-o zonă cu mai multe uși spre exterior, cum ar fi un garaj, încercați să deschideți toate ușile. Șarpele poate chiar să-și găsească propriul drum, când vede o cale de evacuare din apropiere.
  • 3. Sunați la controlul animalelor și cereți-i să trimită un expert pentru a colecta șarpele. Faceți acest lucru dacă nu puteți să ghidați șarpele pe cont propriu, dacă într-adevăr nu doriți să mergeți lângă el, sau dacă credeți că ar putea fi veninos. Experții de la controlul animalelor pot prinde și elibera în siguranță departe de proprietatea dvs., deci nu trebuie să vă apropiați prea aproape sau să o gestionați în vreun fel.
  • De asemenea, puteți apela o companie profesionistă de control al dăunătorilor pentru a veni cu șarpele dacă nu există control al animalelor în zona dvs.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Cum spun dacă un șarpe este veninos?
    1. Imagine intitulată se ocupă de un șarpe în casa pasului 6
    1. Din păcate, este de fapt un mit pe care îl puteți spune dacă un șarpe este veninos sau nu se bazează pe culorile sale. Cu toate acestea, puteți cerceta caracteristicile șerpilor care sunt comune în zona dvs., astfel încât să puteți recunoaște speciile veninoase din cele ne-veninoase. Întotdeauna rămâneți precauți dacă întâlniți un șarpe în casa dvs., deoarece poate fi greu să identifice pozitiv anumite specii.
    • Puteți căuta caracteristicile diferitelor specii de șarpe din zona dvs. pe un site de servicii de mediu sau servicii sălbatice.
    Întrebarea 4 din 6:
    Unde se ascund șerpii într-o casă?
    1. Imagine intitulată Deal cu un șarpe în casa pasului 7
    1. Șerpii doresc să se ascundă în locuri răcoroase, umede și întunecate. De exemplu, ei își pot găsi drumul într-un subsol sau un space de crawl. Deci, sigilați orice intrări la subsol sau spațiu cu crawlere cu diametre care sunt mai mari decât /4 în (0.64 cm) pentru a opri șerpii să intre în casa dvs. în căutarea unui loc frumos pentru a ascunde!
    • Șerpii ar putea intra, de asemenea, prin rame de ferestre libere sau uși, asigurându-vă că acestea sunt bine fixate și ele.
    • Acoperiți oricăror orificii sau scurgeri care conduc în casa dvs. cu screening-ul de plasă, astfel încât șerpi și alți dăunători nu pot trece prin. De exemplu, critterii își găsesc uneori drumul în orificii uscate neacoperite.
    Întrebarea 5 din 6:
    Ce atrage șerpi în casa ta?
    1. Imagine intitulată se ocupă de un șarpe în casa pasului 8
    1. Sursele de alimente ca rozătoarele și păsările fac ca proprietatea să facă apel la șerpi. Pentru început, îndepărtați alimentatoarele de păsări care atrag atât păsări, cât și rozătoare în curtea dvs. dacă aveți o problemă cu șerpi. Acest lucru reduce numărul de animale mici care vin la proprietatea dvs. căutând alimente, care la rândul lor pot atrage șerpi care pradă pe ei.
    • Dacă aveți o problemă de șoarece sau șobolan, ucideți-le cu capcane sau apelați o companie de control al dăunătorilor să vină cu infestarea pentru a scăpa de surse alimentare abundente pentru șerpi.
    • Lăsarea alimentelor de companie în afara poate atrage, de asemenea, rozătoarele. Acoperiți mâncarea animalelor de companie atunci când nu mănâncă sau aduc hrana în interiorul unde dăunătorii nu pot ajunge la ea.
    • Lăsarea gunoiului în afara este un alt lucru care atrage dăunători. Luați coșul de gunoi cât mai aproape de timpul de colectare posibil și păstrați-l în recipiente bine sigilate pentru a evita acest lucru.
    Întrebarea 6 din 6:
    Cum poți păstra șerpi de pe proprietatea ta?
    1. Imagine intitulată Deal cu un șarpe în casa pasul 9
    1. Încercați să eliminați locurile de ascundere din curtea dvs. Păstrați-vă iarba tăiată și amenajarea peisajului dvs. menținută pentru a reduce recursul proprietății dvs. la șerpi. Utilizați pietre morți pentru pereți de rocă în loc de pietre libere, deoarece șerpii se pot ascunde în decalajele din pereți. De asemenea, încercați să nu păstrați grămezi mari de lemn sau de șuruburi în care șerpii s-ar putea ascunde pe proprietatea dvs.
    • De asemenea, puteți împiedica șerpii să intre în curtea dvs. prin construirea unui gard de șarpe. Țesături din plastic întinde sau oțel de oțel între posturile de gard pentru a crea o suprafață pe care șerpii nu o pot urca.
    • Dacă sunteți preocupat de copiii sau animalele de companie, puteți construi o zonă mică împrejmuită pentru ca ei să joace, minimizând riscul de a veni peste un șarpe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar