Cum se adaugă puii noi într-o turmă

De-a lungul timpului, este posibil să fie necesar să înlocuiți pui de găină În turma dvs. existentă pe care ați pierdut-o din cauza prădătorilor, a bolii sau a vârstei înaintate. Indiferent de mărimea turmei pe care o aveți deja, adăugând că puii noi are puțin timp, astfel încât păsările să se poată obișnui unul cu celălalt. Începeți prin păstrarea noilor pui separate de turmă și le introduc încet în timp. În timp ce poate lua mai multe încercări pentru puii dvs. să accepte noile păsări, puteți continua să introduceți păsări la turma dvs., deoarece aveți nevoie de ele!

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea noilor găini
  1. Imaginea intitulată Adăugați puii noi la un pas 1
1. Adăugați cel puțin 2 găini noi de aceeași rasă la un moment dat. Dacă introduceți doar un singur pui în turma pe care o aveți deja, atunci poate fi agresată sau atacată de celelalte păsări. Adăugați întotdeauna cel puțin 2 găini la turma dvs. la un moment dat, astfel încât acestea nu sunt la fel de probabil să fie răniți. Diferitele rase de pui pot încerca, de asemenea, să-și afirme dominația, deci alegeți păsări care sunt aceleași rase pentru a evita luptele.
  • Evitați să încercați să introduceți orice rătăcire la turmă dacă aveți deja unul deoarece se pot lupta și se rănește serios unul pe altul
  • Asigurați-vă că noile găini sunt o dimensiune și vârstă similară ca restul turmei, sau altfel păsări mai dominante le pot bate.
  • Imaginea intitulată Adăugați puii noi la un pas 2
    2. Extinde-l Coop și alerga Deci, există suficient spațiu pentru toate găinile. Fiecare pui de care aveți nevoie de 2-3 metri pătrați (0.19-0.28 m) de spațiu în interiorul coopului și 8-10 metri pătrați (0.74-0.93 m) din spațiul exterior din interiorul rundei. Dacă coopul sau alerga dvs. nu este suficient de mare pentru noile găini pe care le adăugați, construiți o extensie pe ea, astfel încât să aveți suficient spațiu pentru a le adăposti. Adăugați un spațiu mai mic decât ceea ce aveți nevoie pentru păsările pe care le adăugați la turmă, astfel încât să aveți opțiunea de a obține mai mult dacă aveți nevoie.
  • Dacă credeți puii cu rază liberă, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la creșterea dimensiunii alergii.
  • Puii au nevoie de spațiu suficient în coopul lor sau altfel vor deveni teritoriale și vor începe să se lupte unul pe altul.
  • Imaginea intitulată Adăugați puii noi la un pas 3
    3. Carantină Noi găini într-un coop separat timp de 30 de zile pentru a verifica bolile. Puii noi ar putea avea boli sau bacterii care s-ar putea răspândi în restul turmei. Păstrați noile găini într-un coop separat și incintă timp de 30 de zile, astfel încât să le puteți inspecta și să le urmăriți pentru orice boală. Dacă observați probleme, contactați un medic veterinar pentru a privi păsările și pentru a determina dacă acestea pot fi tratate. Odată ce confirmați că păsările sunt sănătoase, atunci puteți continua să le adăugați la turmă.
  • Semnele comune de boală ar putea fi păduchi, acarieni, piepteni tăiați, nările blocate și picioarele scalabile.
  • Bacsis: Spălați-vă mâinile când mergeți între turma curentă și noile găini, astfel încât să nu răspândiți accidental orice boli.

  • Imaginea intitulată Adăugați puii noi la o etapă 4
    4. Plasați puii noi într-un stilou care este alături de turma existentă timp de 7 zile. După ce ați asigurat că noile dvs. puii dvs. sunt fără boală, puneți stiloul lor lângă turmă, astfel încât păsările să se poată vedea reciproc. Acest lucru vă ajută pe toți puii voștri să se familiarizeze unul cu altul fără riscul ca acesta să se atace reciproc. Păstrați stilourile separate timp de cel puțin 7 zile, astfel încât păsările au ceva timp să se obișnuiască unul cu celălalt.
  • Lăsați un mic decalaj între stilouri, deoarece puii ar putea fi peck prin garduri.
  • Puteți încerca să puneți noile găini într-un alt stilou care este în interiorul cursei curente pe care le aveți, dar păsările dvs. pot fi mai agresive.
  • Partea 2 din 2:
    Introducerea puiilor la turmă
    1. Imagine intitulată Adăugați puii noi la o turmă Pasul 5
    1. Configurați stații separate de alimente și apă pentru noile dvs. păsări. Turma ta poate deveni teritorială a mâncărurilor de mâncare și de apă, deoarece se vor simți mai dominante în fugă. Adăugați cel puțin o stație suplimentară de alimente și apă în stilul stiloului când intenționați să introduceți noile găini. Păstrați noile stații departe de cele existente, astfel încât puii dvs. să nu se lupte reciproc atunci când le introduceți.
  • Imagine intitulată Adăugați puii noi la un pas cu pas 6
    2. Lăsați noii puii în stilou mai întâi. După ce puii dvs. sunt familiarizați unul cu celălalt, încercați să lăsați noile pui în rulare, în timp ce restul turmei este în interiorul coopului. Lăsați noile păsări să exploreze pieptul de pui timp de 10-15 minute, astfel încât acestea să se poată obișnui cu spațiul nou. Continuați să urmăriți puii de găină pentru a vedea cum interacționează cu spațiul pentru a vă asigura că sunt confortabile în stiloul nou.
  • Nu contează dacă ridicați găinile într-un stilou sau într-o gamă liberă. Lăsați întotdeauna noile găini să exploreze mai întâi zona, astfel încât să se obișnuiască cu spațiul.
  • Imaginea intitulată Adăugați puii noi la o etapă de robină 7
    3. Eliberați-vă turma existentă pentru a saluta noile găini. După ce noii puii v-au petrecut puțin timp în fugă, lăsați restul turmului din coopul de pui, astfel încât păsările dvs. să se poată amesteca unul cu altul. Asigurați-vă că vă uitați la păsările dvs. tot timpul pentru a vă asigura că interacționează bine unul cu celălalt. Lăsați păsările să acționeze în mod natural și nu încercați să le forțați împreună, deoarece ar putea deveni agresivi.
  • Este normal ca puii dvs. să intre în lupte mici unul cu altul, deoarece au nevoie pentru a stabili o nouă ordine pentru a determina ce pasăre este dominantă.
  • Imagine intitulată Adăugați puii noi la un pas cu pas 8
    4. Izolați orice păsări care sunt agresive sau atacă pe alții. În timp ce este normal ca puii tăi să intre în lupte mici unul cu celălalt, ei pot deveni mai agresivi dacă luptele escaladați. Dacă observați orice păsări care sângerează, scoateți-le din fugă, astfel încât acestea să nu primească leziuni permanente. Luați puii care atacă orice alte păsări și le păstrați singuri în stilouri separate, astfel încât să nu se rănească din nou. Păstrați păsările în izolare timp de 1-2 zile înainte de a le reintroduce.
  • Distrageți puii cu tratate, astfel încât să puteți rupe orice lupte înainte de a se întâmpla chiar.
  • Bacsis: Dacă turma dvs. continuă să atace noile găini timp de câteva minute la un moment dat, separați păsările unul de celălalt și încercați să le reintroduceți în a doua zi. Poate dura 3-4 încercări de a face păsările confortabile unul cu celălalt.

  • Imagine intitulată Adăugați puii noi la un pas cu pas 9
    5. Lăsați noii puii să se alăture turmei în coop. După ce puii voștri se simt confortabil în jurul celuilalt, ei se pot alătura restului turmei în coop noaptea. Dacă puii noi urmează turma în coop, lăsați-i să rămână acolo pentru noapte, astfel încât ei să se poată familiariza unul cu celălalt. Dacă puii se întorc înapoi la stilul lor sau la cutia lor, lăsați-i să se simtă confortabil pe cont propriu.
  • Poate dura 4-5 ori pentru ca noii puii să se simtă confortabil cu restul turmei.
  • Dacă puii se întorc la propria lor cutie, atunci le puteți transfera în coop noaptea, așa că se trezesc cu restul turmei.
  • sfaturi

    De obicei durează între 4-6 săptămâni pentru ca puii noi să se simtă confortabil cu restul turmei.

    Avertizări

    Nu încercați să introduceți puii noi în turma voastră existentă, deoarece celelalte găini pot încerca să le omoare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar