Cum sa gasesti prieteni pe twitter

Twitter este mai distractiv cu prietenii! Când găsiți și urmați prietenii pe Twitter, veți avea capacitatea de a vă vedea actualizările de stare în propria dvs. cronologie. Când prietenii de pe Twitter vă urmează înapoi, orice tweets pe care îl postați vor afișa în termenele Twitter ale prietenilor dvs. Prin găsirea și adăugarea de prieteni pe Twitter, puteți citi actualizări de la persoanele pe care le bucurați de auz și să aveți ocazia să se angajeze în discuții pline de viață cu ei. Utilizați acest articol ca ghid pentru găsirea și adăugarea de prieteni pe Twitter.

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsește prieteni după nume
  1. Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 1
1. Navigați la caseta de căutare Twitter. Caseta de căutare este situată la începutul sesiunii dvs. Twitter.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 2
    2. Introduceți numele unui prieten în caseta de căutare a lui Twitter și apăsați "introduce" pe tastatura dvs. Puteți introduce numele real al unei persoane, fie numele lor de utilizator Twitter.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 3
    3. Faceți clic pe "oameni" Link din partea stângă a sesiunii dvs. Twitter. Twitter va afișa apoi o listă de persoane care corespund criteriilor dvs. de căutare.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 4
    4. Derulați în jos lista de persoane până când vă aflați pe prietenul dvs. Majoritatea conturilor Twitter vor afișa o pictogramă care reprezintă acel utilizator special, precum și o descriere a utilizatorului.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 5
    5. Faceți clic pe "Urma" butonul din dreapta numelui prietenului dvs. Prietenul tău va fi adăugat acum la Timeline Twitter. Mergând înainte, veți avea capacitatea de a citi tweet-urile și actualizările de stare ale prietenului dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Găsește prieteni cu interes
    1. Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 6
    1. Faceți clic pe "Descoperi" Link în colțul din stânga sus al sesiunii dvs. Twitter.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 7
    2. Click pe "Căutați categorii" În partea stângă a sesiunii. Pagina va reîmprospăta pentru a afișa o listă de categorii și interese, cum ar fi muzică, sport, afaceri, modă și multe altele.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 8
    3. Faceți clic pe linkul oricărei categorii care vă interesează. De asemenea, puteți introduce o expresie sau categorie specifică în caseta de căutare afișată pe această pagină. De exemplu, dacă doriți să găsiți prieteni interesați de Dansul Salsa, tastați "Salsa dansând."
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 9
    Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 9
    4. Răsfoiți profilurile prietenilor care se potrivesc cu interesele dvs. Cele mai multe profiluri vor afișa o descriere sub numele unui utilizator, astfel încât să puteți afla mai multe despre prieten.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 10
    5. Urmăriți prietenii care vă împărtășesc interesele făcând clic pe "Urma" buton.
  • Metoda 3 din 4:
    Găsește prieteni prin sugestie
    1. Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 11
    1. Faceți clic pe linkul etichetat "Descoperi" În colțul din stânga sus al sesiunii dvs. Twitter.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 12
    2. Click pe "Care să urmeze" Situat în partea stângă a paginii web. Twitter va afișa apoi o listă de utilizatori sugerați să urmeze, pe baza intereselor dvs. și despre interesele prietenilor dvs. actuali Twitter.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 13
    3. Click pe "Urma" lângă orice utilizator pentru a urma un anumit prieten.
  • Metoda 4 din 4:
    Găsește prieteni prin contacte prin e-mail
    1. Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 14
    1. Faceți clic pe "Descoperi" Link în partea de sus, colțul din stânga al paginii dvs. de pornire Twitter.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 15
    2. Click pe "Gaseste prieteni" În partea superioară din partea stângă a paginii Descoperire.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 16
    3. Faceți clic pe "Căutați contacte" Butonul de lângă furnizorul dvs. de e-mail. Veți avea doar capacitatea de a căuta prieteni dacă utilizați Gmail, Yahoo, Hotmail, AOL, Windows Live sau MSN Messenger.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 17
    4. Introduceți informațiile despre utilizatorul de e-mail și informațiile de conectare când vi se solicită Twitter.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 18
    5. Click pe "Permite accesul" sau "De acord" Când vi se întreabă dacă Twitter are permisiunea de a accesa informațiile despre contul dvs. de e-mail. Twitter va afișa apoi o listă de prieteni care sunt deja pe Twitter, folosind informațiile din agenda dvs. de adrese de e-mail ca sursă.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni pe Twitter Pasul 19
    6. Click pe "Urma" Alături de numele fiecărei persoane pe care doriți să o adăugați ca prieten pe Twitter.
  • Twitter Sfaturi și trucuri

    Twitter Sfaturi și trucuri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Invitați prietenii dvs. la Twitter prin trimiterea prin e-mail prin "Gaseste prieteni" Instrumentul pe Twitter. Acest instrument poate fi accesat prin navigarea către "Descoperi" , făcând clic pe "Gaseste prieteni," și introducerea adreselor de e-mail sub lista conturilor de e-mail.
  • Examinați profilurile utilizatorului afișate în "Care să urmeze" widget situat în partea stângă a paginii dvs. de pornire Twitter în orice moment. Twitter va afișa automat profilurile utilizatorilor pe care doriți să doriți să o adăugați ca prieteni, pe baza propriilor interese și pe cele ale prietenilor dvs. actuali.
  • Căutați aplicații terță parte pe Internet care vă pot ajuta să găsiți prieteni pe Twitter. Unele aplicații au scopuri specifice - de exemplu, "TwitterLocal" vă poate ajuta să găsiți conturi Twitter pentru utilizatorii din zona dvs. locală. Pentru a găsi aceste aplicații, tastați fraze de cuvinte cheie în motorul dvs. de căutare, cum ar fi "Găsește prieteni pe Twitter," sau "Cerere pentru găsirea prietenilor Twitter."
  • Avertizări

    Nu trimiteți niciodată numele de utilizator și parola dvs. Twitter la orice site-uri web sau aplicații terțe pe care nu le-ați cercetat cu atenție. Unele site-uri sau servicii terțe pot fi rău intenționate și utilizează contul dvs. Twitter pentru a posta spam sau pentru a comite fraudă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar