Cum să sărbătorim o zi de naștere a 13-a

Oficiali deveniți oficial adolescent! Se va întâmpla vreodată o dată, așa că partidul trebuie să fie minunat. Ce faci pentru a sărbători această ocazie monumentală? Să începem ideile de brainstorming! Dar în timpul pandemiei COVID-19, încercați să practici distanțarea socială, rămânând la o distanță de 6 metri unul de celălalt.

Pași

Partea 1 din 2:
Păstrarea ușoară
  1. Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13-a Pasul 1
1. Obțineți un grup de prieteni împreună. La urma urmei, cu atât mai mult, Merrier. Nu contează dacă este de 2 sau 12, doar având câțiva prieteni în jur va face totul mai distractiv. Încercați să o faceți un număr suficient de mare pentru activitățile de grup, dar suficient de mici pentru a fi ușor de gestionat și încă distractiv, dar din cauza focarului de coronavirus, încercați să stați departe de grupurile de mulțimi mari de 10 la 50.
  • Dacă nu sunteți sigur câți să invitați, vă planificați noaptea și atunci Alegeți un număr. Uneori se va determina - câți oameni vă puteți potrivi în mașină, un număr par pentru echipe sau cantitatea de scaune pe care le aveți în subsol, încercați să rămâneți la 6 metri distanță din cauza COVID-19.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13-a 2
    2. Chow jos. Ieșiți pentru a mânca la restaurantul dvs. preferat, stați și comandați pizza, cereți părinților dvs. să gătească cina pentru dvs. sau să-l gătească! Practic, hrăniți prietenii tăi flămânzi și să vă distrați în jurul lor, nu vă faceți griji cu privire la școală sau dramă. Mâncarea bună poate face un început bun unui mare petrecere.
  • Este o idee grozavă să-ți păstrezi prietenii ocupați - toată lumea își poate construi propria pizza personală cu toppinguri nebunești, decorează un tort sau își construiesc propriile sandwich-uri sau sundade. Sau doar să facă mama și tata să aibă grijă de ea! Odată ce toată lumea este hrănită, puteți să vă planificați restul petrecerii.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13-a Pasul 3
    3. Relaxați-vă și vizionați un film fie la cinema, fie la casa dvs. Comedies sunt minunați cu prietenii dvs! Și apoi după aceea, toată lumea își petrece noaptea, rămânând cât mai târziu posibil. Care o poate face la răsărit? Sigur, nu există deja nici un somn joi, dar poate fi în orice zi a săptămânii. Movie Marathon, poate?
  • Dacă stați cu întârziere, asigurați-vă că aveți o mulțime de zahăr pentru a rămâne treaz, lumini pentru a vă menține treaz și lucrurile pentru a vă împiedica să vă plictisiți și să dormiți. Veți avea o piramidă de sodiu suficient de mare pentru Facebook în cel mai scurt timp. Mountain debitul, oricine?
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13 ani
    4. Face makeoters cu prietenii tăi. Dacă sunt fete (sau băieți care poartă machiaj...), desigur! Invitați niște prieteni în jurul casei dvs., le-au adus machiajul și să se continue să se facă reciproc frumos. Care îi pasă dacă arăți prost? Încă veți avea distracție la fotografii! În timp ce vă faceți unii pe alții, aveți un chat bun despre școală, alți prieteni, băieți, filme, muzică, celebrități - orice!
  • De asemenea, ați putea face și acest super ridicol. Bright Blue Blue, Buze roșii - Tipul de lucruri pe care le vedeți în acele fotografii groaznice. Apoi, faceți fotografii și aveți un fel de spectacol de modă, pretinzând că sunt modele Haute Couture. Se compune reciproc cu culori nebune, sclipici și nuanțe.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere de 13 ani
    5. A lovit mall. Salvați banii în timpul săptămânilor înainte de petrecerea dvs. (și întrebați-vă prietenilor să faceți același lucru) și să ajungeți la cumpărături. Distreaza-te incercati pe noi costume, chiar daca nu le puteti permite! Heck, umblați în magazine pe care le-ați fi nu intrați și încercați lucrurile pe care le-ați fi nu uzura și în timpul covid-19, rămâneți la cel puțin 6 metri distanță din cauza focarului de coronavirus. Dar nu lăsați vânzătorul să știe!
  • Dacă nu mall-ul, ce fel de magazin ați putea să vă înnebuniți la? E ziua ta! Du-te nuci în librării? Vrei să-ți petreci orele încercând pe bijuterii? Pictura ceramică? Magazine de ieșire? Cumpărături de cumpărături?
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13-a Pasul 6
    6. Merge la înot. Probabil că trăiți destul de aproape de piscină sau de plajă - cu condiția ca ea să nu fie iarnă, desigur. Dacă este posibil, faceți o întreagă zi de el. Fiecare prieten să aducă niște gustări, prosopul lor și să petreacă ziua, jucând jocuri de piscină și înmuierea soarelui. Când toată lumea sa obosit de înot, puteți juca jocuri cu backyard sau pe plajă și puteți avea un grătar de grătar sau un foc de bonfire. Dar din cauza pandemiei COVID-19, practică distanțarea socială.
  • Asigurați-vă că prietenii dvs. sunt răcoriți cu asta! Unii oameni nu-i plac, nu pot înota sau nu sunt inconfortabili în costume de înot. Rulați-l de prietenii dvs. mai întâi dacă acesta este modul în care doriți să vă sărbătoriți ziua de naștere.
  • Imaginea intitulată Celebrează o etapă de aniversare a zilei de naștere 7
    7. Petreceți, cântați Karaoke și jucați jocuri video. Puteți face propria dvs. articulație de karaoke în subsolul dvs! Cumpărați sau închiriați o mașină (sau găsiți un prieten care are unul) și devin o stea pop pentru o noapte. Când cordoanele vocale ale tuturor sunt obosite, începeți să obțineți niște jocuri competitive.
  • Asigurați-vă că părinții dvs. sunt cool vă dau controlul unei părți a casei! Lăsați-i să-și cunoască planurile, astfel încât să nu vă faceți griji și, mai important, să nu umblați în fiecare 5 minute pentru a verifica ce se întâmplă.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13-a Pasul 8
    8. Joacă niște jocuri noi de partid. Nu sunt doar pentru bebeluși - Jocurile pot obține orice petrecere care merge, poate sparge gheața și pot să râdă toată lumea. Dar probabil că nu doriți acele jocuri vechi pe care le-ați jucat de ani de zile. Iată câteva idei noi!
  • Du-te pentru o vânătoare de scânteie. Aveți părinții dvs. (sau orice sursă exterioară) ascund lucrurile din jurul casei / cartierului. Două echipe ar putea căuta indicii diferite și ar putea fi o cursă pentru a vedea cine primește mai întâi ultimul indiciu.
  • Du-te pentru A fotografie vânătoare de comori. Două echipe fiecare au o cameră foto și iau cinci sau șase fotografii într-o anumită perioadă de timp. Apoi, schimbul de camere, iar cealaltă echipă trebuie să recreeze fotografiile în aceeași poziție în exact același loc. Dacă puteți călători în jurul orașului, găsiți un loc pe care nu îl pot recunoaște!
  • Joacă Balloon Dare. Scrieți îndrăzneți pe bucăți mici de hârtie, introduceți-le în baloane și loviți-le. Atunci oamenii trebuie să meargă în jurul valorii de alegerea baloanelor și să le iau, una câte una, completând îndrăzneala înăuntru. Dar nu fi prea prea rău - face ca îndrăzneții să fie posibil și doar a mic nervi-vrăjitoare!
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare a anilor 9
    9. Du-te în parc. Invitați 5-12 prieteni și toți mergeți în parc pentru o zi. Luați un picnic masiv, lustruire de unghii, prosoape pentru a face plajă și o mulțime de ochelari de soare. Luați câteva case de fotbal sau alte bile pentru a lovi cu piciorul și din cauza Covid-19, încercați să purtați măști de fiecare dată când ieșiți în locuri publice de orice fel.
  • Dacă există o piscină în aer liber lângă dvs., ați putea face aceeași idee acolo, răciți-vă pe iarba de lângă piscină și faceți o baie dacă vă faceți fierbinte.
  • După ce ați putea merge acasă dacă sunteți rece și luați cina, mâncați prăjituri și apoi aveți câțiva dintre prietenii dvs. stau pentru un somn.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare de 13 ani
    10. Nu uitați tortul! Pentru că dacă sunteți 3, 13 sau 103, tortul face parte din orice zi de naștere bună. Când totul este spus și făcut (este posibil să nu doriți să aveți toată lumea în comas de tort înainte de a merge la marginea laser), bustați tortul și inelul în noul dvs. an. Prăjiturile și cupcakes devine atât de trendy, probabil că ați putea obține unul în orice aroma pe care o puteți imagina.
  • Dacă aveți o petrecere, ați putea dori să oferiți și alte câteva lucruri pentru oaspeții dvs. Băuturi (apă, sodă), tort (posibil diferite arome sau o alternativă pentru cei care nu-i plac sau sunt alergici), iar gustările vor păstra oaspeții să plece la cel mai apropiat Mickey d`S.
  • Partea 2 din 2:
    A face ceva mare
    1. Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de 13 ani de naștere 11
    1. Du-te bowling. Împărțiți petrecerea în două grupuri și vedeți cine va câștiga jocul - ce ar trebui să câștige câștigătorii? Toată lumea poate castron - și cei care nu sunt buni la el, de obicei, se pot distra râzând la ei înșiși. Vedeți dacă există o noapte de noapte târziu în weekend-ul zilei de naștere. Uneori este mai ieftin, de asemenea! Dacă mai întâi mergeți acolo, purtați întotdeauna o mască.
    • Aleile de bowling au, de obicei, mese de biliard, plăci de dart și o arcadă! Să nu mai vorbim de mâncarea de mâncare minunată, grasă. Deci, când vă obosiți să aruncați în mod repetat o minge în timp ce bateți la 10 știri mici, vor fi mai multe pentru a face un hop, săriți și un sari departe.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13-a Pasul 12
    2. GO Etichetarea laser. La fel ca bowlingul, e ceva toata lumea pot face. Și care nu-i place să împușcă oameni? Dacă aveți suficienți oameni pentru echipe (și un număr par), de ce nu? Ziua ta de naștere va primi sângele tuturor să pompeze cu siguranță că nu primește coronavirusul.
  • A fi activă este întotdeauna bun - mai ales dacă este puțin din obișnuit. Încercați să mergeți la un parc de skateboarding, jucând Frisbee Golf, Volei, mergeți la o excursie sau cu barca. Faceți ceva ce nu faceți în mod normal!
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de 13 ani de naștere 13
    3. Fiți răsfățați. Fie salvați-vă banii pentru un tratament profesional în timpul săptămânilor din fața partidului dvs., adresați-vă părinților să plătească pentru aceasta ca pe ziua dvs. de naștere sau să vă folosiți propriile produse de frumusețe și să vă faceți unul pe celălalt la tine acasă! Există o mulțime de tratamente pentru a alege și vă veți simți minunat după aceea!
  • Chiar dacă nu vă puteți permite o excursie la spa, nu vă lăsați să vă opriți! Tu și prietenii tăi pot da reciproc mani-pedis, fac facials (apuca felii de castravete!) și începeți o linie de masaj! Veți primi prima poziție, desigur, din cauza focarului de coronavirus, încercați să practicați distanțarea socială.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare de 13 ani 14
    4. Au un campion. Doar campingul în curtea ta funcționează cel mai bine la o petrecere, doar în cazul în care cineva vrea să intre în casă în timpul nopții. Puteți sta în jurul focului, jucând jocuri, mâncați și băut, spunând povestiri, jucând melodii pe chitară și bucurați-vă de cerul de noapte, flăcările și compania bună. Amintiți-vă marshmallows!
  • Principalul lucru care ruinează un bonfire bun se scurge din lemn și Kindle. Asigurați-vă că aveți suficiente meciuri / lichid mai ușoare și ziar / lemn / lucruri pentru a arde pentru a păstra noaptea. Și suficienți câini calzi, consumabilele S`mores și Soda și dacă aveți un smartphone sau tabletă, utilizați date celulare în loc de Wi-Fi!
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare de 13 ani
    5. Du-te la un parc tematic. Uneori, rămânând acasă, mergând la filme, sau la cinema nu este suficient de special. Luați o zi la un parc tematic! Doar asigurați-vă că toți prietenii dvs. au întreaga zi liberă, au o schimbare de buzunar pentru mâncare și ca roller-coastere!
  • Dacă cel mai apropiat parc tematic este un pic departe, adresați-vă părinților dvs. dacă dvs. și câțiva prieteni pot rămâne noaptea la un hotel din apropiere și faceți weekend-ul acesteia. Puteți împacheta sandwich-urile, o pungă peste noapte și puteți obține toate cafeaua și șamponul gratuit pe care îl doriți! Acum este o zi de naștere.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare de 13 ani 16
    6. Faceți ceva total diferit. În loc de bază "mergi la filme," sau "mergi la un restaurant," Faceți ceva ce aproape că nu faceți niciodată. Du-te înapoi de călărie (atâta timp cât tu și prietenii tăi pot călări!). Mergeți la un spectacol de comedie sau la un teatru live. Vopsea cani. Du-te la acvariu. Dress up în uzură de bal. De ce faceți ceea ce faceți în fiecare weekend?
  • Orice normal nu poate fi făcut normal cu doar o tweak sau două. Mergeți la restaurantul dvs. preferat, dar îmbrăcați-vă ca și cum ați fi lovit cluburile. A lovit parcul tematic cu o listă de 100 de lucruri diferite de făcut și de a merge nebun să-l faci. Rotiți cina într-un spectacol de gătit. E tot în imaginația ta!
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13 ani
    7. Au o petrecere tematică. O excursie scurtă la Pinterest vă va oferi sute și sute de idei. Nu aveți nevoie să faceți clasicul "Coș de gunoi alb" sau "90" parte. Este 2019 și este timpul să obțineți creativi. Au o petrecere strălucitoare. Thrift Store Prom. Partidul Sandwich. Ce nu au făcut niciunul dintre prietenii tăi vreodată?
  • Discutați cu părinții dvs. despre ceea ce este posibil și ce nu este. Având un partid de bani ar putea fi dificil, știi? Deci, aruncați-le o listă de idei și aflați ce credeți că ar fi posibil și distractiv.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13-a 18 ani
    8. Du-te la un joc sportiv. Fie că este vorba de primăvară, vară, iarnă sau cădere, probabil că se întâmplă ceva în care tu și prietenii tăi ar putea să meargă să mănânci, să mănânce popcorn, și să te ridici. Zona dvs. are o ligă pentru baseball, hochei, fotbal, fotbal sau baschet? Ligile locale au, în general, bilete ieftine, iar jocurile pot fi o mulțime de distracție și total energizantă.
  • Face o distracție suplimentară prin aducerea de sifon, gustări, pături și scaune. Este ca un picnic care vine cu divertismentul propriu! Adu și unele jocuri de călătorie, în cazul în care jocul are pauze lungi și tu și prietenii tăi trebuie să ucizi timpul.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 13 ani
    9. A lovit un concert sau un spectacol. Dacă sărbătoriți în weekend, probabil că este ceva în apropiere care ar putea fi distractiv - chiar dacă nu sunteți sigur! Luați șansa pe o bandă pe care nu ați văzut-o niciodată sau un spectacol pe care nu l-ați auzit niciodată. Uită-te la ce se întâmplă în zona dvs. și cumpărați bilete cât mai curând posibil. Petrece toată noaptea!
  • Uneori concertele merg târziu și pot fi scumpe. Asigurați-vă că ați șters totul de către prietenii dvs. înainte de a face planuri. Ei pot gândi la pizza și jocuri video atunci când aveți o mulțime de idei nebunești planificate. Dar poate și-ți poți schimba mintea!
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Vreau să fac mai multe fete împreună la mall-ul la magazin, să încerce haine și să mănânce la prânz. Are acest sunet ca o modalitate bună de a sărbători cea de-a 13-a aniversare?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      da. Puteți sărbători modul în care doriți, în funcție de preferințele dvs. personale.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 7helpful 65
    • Întrebare
      Este ziua mea de naștere în câteva săptămâni, iar tatăl meu își organizează partidul. Am 4 prieteni cei mai buni, dar avem doar suficient spațiu în mașină pentru 3. Nu vreau să rănesc sentimentele cuiva. Ce ar trebui sa fac?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Puteți, de obicei, o altă persoană într-o mașină destinată celor trei persoane, nu este atât de greu. De asemenea, puteți să vă întrebați pe toți prietenii dvs. dacă cineva ar putea obține o plimbare de la părintele lor, astfel încât toată lumea să poată veni. (Nu singuri nimănui să ceară o persoană separat, explicați doar situația tuturor și cereți posibile soluții.)
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 14helpful 75
    • Întrebare
      Vreau să merg la acest concert, dar din moment ce este ziua mea de 13 ani, ar trebui să fac ceva mai mare?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu, ar trebui să mergeți la spectacol dacă asta vrei să faci! Nu știți când veți obține o altă ocazie pentru a vedea un artist pe care îl iubești.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 13helpful 84
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Asigurați-vă că oaspeții dvs. sunt oferite dacă aruncați o petrecere. Asta înseamnă să le hrănească și să se asigure că sunt confortabile și se distrează.
  • Asigurați-vă că există alimente disponibile pentru persoanele cu restricții dietetice, cum ar fi alergii sau veganism.
  • Asigurați-vă că faceți ceva care se potrivește tuturor. De asemenea, asigurați-vă că tratați pe toți la fel și nu lăsați pe nimeni afară.
  • Nu face ceva doar pentru că este ceea ce face toți ceilalți sau dacă vă simțiți presați să o faceți. Este petrecerea ta, deci asigurați-vă că faceți ceea ce doriți.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că nimeni nu este alergic la oricare dintre alimentele pe care le aveți!
  • Asigurați-vă că nu vă supărați pe oricare dintre oaspeții dvs. sau să le lăsați în orice formă. Nu vrei să distrugi o prietenie din cauza asta!
  • Stați departe de orice formă de droguri sau alcool.
  • În timpul focarului Covid-19, practicați distanțarea socială, spălați-vă mâinile timp de 20-30 de secunde și purtați o mască oricând ieșiți în public și rămâneți acasă dacă vă îmbolnăviți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar