Cum de a vindeca beard dantreff

Bardele au devenit din ce în ce mai populare în rândul bărbaților, în special în hipsters. Poate că ai crescut o barbă demnă de Paul Bunyan. Cu toate acestea, s-ar putea să găsiți fulgi de mătreață pesky în încuietorile tale luxe. Deși nu se știe ce cauzează mătrea de barbă, este relativ ușor de vindecat. Prin tratarea barbatului și a pielii subiacente și promovând pielea sănătoasă, puteți să vă vindecați Beard Dantreff.

Pași

Partea 1 din 3:
Tratarea barbă mătreadă
  1. Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 1
1. Spălați cu un șampon medicat. La fel ca pe scalpul tău, mătuff-ul barbatului tău poate răspunde bine la spălarea cu un șampon anti-dandruff. Fiți conștienți de faptul că există informații diferite despre utilizarea șampoanelor anti-dandruff și unii oameni simt produse cum ar fi Selsun albastru și capul și umerii pot fi prea dur pentru pielea feței blândă.
  • Faceți un test de patch-uri pe o mică bucată de piele pe care nimeni nu o poate vedea. Lăsați-vă șamponul anti-mătreață timp de aproximativ 5 minute și vedeți dacă aveți o reacție. Dacă nu, continuați și utilizați produsul ales. Dacă aveți o reacție, luați în considerare utilizarea unui produs specific de spălare a barbatului sau a unui produs de tratament de mătreață. Ambele sunt mai blând pe pielea dvs. decât șampoanele regulate de mătreață.
  • Spălați-vă fața cu un baston de curățare sau un șampon pentru copii pentru a îndepărta excesul de ulei înainte de a aplica șamponul medicamentos. Apoi aplicați șamponul medicamentos și lăsați-l pe piele și barbă timp de cel puțin 5 minute. Clătiți bine, astfel încât să nu aveți acumularea de reziduuri, ceea ce poate face ca matretul să pară mai rău. Pieptene-ți barba când ai terminat.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 2
    2. Condiție profundă barba ta. Barba de mătreață poate fi cauzată sau exacerbată de factori de mediu, cum ar fi aerul rece. Acest lucru vă poate smulge pielea și barba de umiditate prețioasă și duce la apariția fulgilor în barbă. Utilizați un balsam profund, în special în timpul lunilor de iarnă rece, pentru a vă menține pielea și barba hidratată.
  • Utilizați orice tip de condiționare profundă vă place sau luați în considerare încercarea unui balsam special conceput pentru barbă. Căutați ingrediente pentru a calma și a vă hidrata barba și pielea care stă la baza bumbacului, extracte de ceai, ovăz și de salcie.
  • Aplicați balsamul după ce vă tamponați barba și lăsați-l timp de câteva minute în timp ce sunteți în duș. Asigurați-vă că clătiți bine balsamul pentru a preveni construirea reziduurilor și pentru a face matretul dvs. mai rău.
  • Imagine intitulată pieptene Pasul 3
    3. Utilizați o perie de barbă. O perie de barbă exfoliază pielea în plus față de îndepărtarea încurcării și netezirea părului. Alegeți unul de la un magazin de aprovizionare de frumusețe sau un salon de păr. Periați barba în fiecare zi înainte de a vă ajuta să vă scapi de mătreață.
  • De asemenea, puteți utiliza un produs de curățare care conține acid lactic pentru a îndepărta pielea moartă. Masați curățarea pe barbă, apoi pieptenei prin ea cu o perie de barbă. Clătiți-o bine.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 3
    4. Aplicați un ulei de barbă. Un ulei bun vă poate menține barba moale, strălucitoare și netedă. Dar poate, de asemenea, să trateze și să împiedice matreata barbă. Acest lucru este valabil mai ales dacă locuiți într-un climat uscat sau rece. Aplicarea unui ulei de barbă după șamponarea cu un produs medicamentos și balsam de adâncime poate ajuta la ameliorarea și întărirea mătrea de barbă.
  • Căutați uleiuri de barbă care conțin ulei de gresie, jojoba, argan sau nucă de cocos. Dacă aveți mâncărime, acnee sau piele sensibilă, citiți etichete pentru produse cum ar fi rozmarinul, candidatul hepseed sau șofrănel.
  • Frecați o cantitate de ulei de dimensiuni de mazăre în barbă și mustață.
  • Includeți ulei de barbă ca parte a regimului dvs. regulat de îngrijire a pielii pentru a vă menține pielea și barba moale și hidratată.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 4
    5. Evitați să vă atingeți fața. Mâinile pot purta o mulțime de bacterii și ciuperci, mai ales dacă nu sunteți vigilent despre spălarea lor. Atingeți-vă fața cât mai puțin posibil pentru a preveni mătreața în barbă.
  • Amintiți-vă că zgârierea vă poate irita pielea și poate face matretul mai rău.
  • Asigurați-vă că vă spălați mâinile ori de câte ori utilizați toaleta sau dacă acestea sunt murdare. Acest lucru poate păstra atingerile accidentale ale barbatului dvs. să se transforme într-o problemă de mătreață.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 5
    6. Frecați hidrocortizon.Dacă descoperiți că mătreața dvs. de barbă este însoțită de pielea roșie și mâncărimă, este posibil să aveți nevoie de ceva pentru a calma inflamația. Frecarea unei creme de hidrocortizon pe zonele roșii sau mâncărime poate ameliora disconfortul, împiedică răspândirea infecțiilor și revitalizarea pielii.
  • Aplicați crema sau loțiunea de hidrocortizon, pe care o puteți obține la farmacii, cel puțin de două ori pe zi. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă problema devine foarte acută. Medicul dumneavoastră poate prescrie o cremă de hidrocortison mai puternică.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 6
    7. Rade de pe barba ta. Dacă nu puteți să scăpați de Beard Dantreff, luați în considerare rasul barbatului. Acest lucru poate îmbunătăți rapid starea. Odată ce pielea este calmetă și revitalizată, puteți să vă întoarceți barba. Doar asigurați-vă că utilizați o îngrijire a pielii bune pentru a preveni mai multe perioade de mătară de barbă.
  • Partea 2 din 3:
    Promovarea pielii sănătoase sub barbă
    1. Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 7
    1. Păstrați pielea curată. Bardele pot atrage o mulțime de murdărie și praf. Spălați-vă fața și barba de două ori pe zi pentru a scăpa de murdăria excesivă și de ulei. Acest lucru le poate păstra să înflorească porii și să provoace matreata.
    • A ales un cleanser blând sau o spălare de față special concepută pentru bărbați cu barba. Căutați produse care nu numai că vor curăța, dar și hidratează barba.
    • Tratați ușor părul barbei atunci când îl spălați. Masați-vă produsul de curățare în păr și în piele. Clătiți pielea și barba bine cu apă curată și călduță.
    • Evitați supraîncălzirea feței și barbatului. Deși este important să vă păstrați pielea și barba curată, este, de asemenea, important să le suprasolicitați. Ar putea să vă inflameze pielea, să-și strică uleiul și să conducă la mătreața barbă.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 8
    2. Duș după activități. Sudoarea, murdăria și uleiul poate fi ușor prins într-o barbă. Dacă sunteți foarte activ, faceți un duș când ați terminat. Acest lucru poate păstra bacteriile care pot provoca mătreața la Bay, precum și menținerea moliciunii și a volumului unei barbe frumoase.
  • Utilizați același cleanser delicat după activitățile pe care le utilizați pentru rutina dvs. regulată.
  • Uscați-vă ușor pielea cu un prosop moale prin bătuți fața și barba. Frecare poate răspândi bacteriile sau murdăria pe care nu ați spălat-o și ați putea, de asemenea, să vă irită pielea.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 9
    3. Periați sau pieptenei barba. Ori de câte ori vă spălați fața, asigurați-vă că vă amestecați barba ca parte a regimului dvs. regulat de îngrijire a pielii. Acest lucru poate exfolia pielea și clarifică încurcările.
  • Utilizați o perie de barbă sau o perie moale pe barbă. Asigurați-vă întotdeauna să le pieptene sau să o periați când este umed. Pieptene în jos până când barba dvs. se simte moale și netedă și nu are nici o încurcătură.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 10
    4. Misturați-vă pielea - și barba. O parte din păstrarea pielii sănătoase și fără fulgi este hidratantă în fiecare zi. Acest lucru poate menține pielea în jurul și sub barba dvs. de la uscare și fulgeră, precum și menținerea aspectului său plin de viață. Utilizați un hidratant general pe toată fața și un ulei de barbă pentru barba și pielea care stă la baza.
  • Alegeți un hidratant specific de tip piele pentru a utiliza pe toată fața dvs. Puteți găsi cu ușurință produse pentru tipurile de uleiuri uleioase, combinate, uscate și normale. Dacă nu sunteți sigur de tipul dvs. de piele, cereți unui medic sau alt profesionist de îngrijire a pielii.
  • Obțineți un ulei de barbă cu ingrediente hidratante, cum ar fi ulei de arbore de ceai sau ulei de argan. Frecați cu atenție produsul prin barbă și pe pielea subiacentă.
  • Puteți efectua propriul hidratant cu 1 lingură de ulei de nucă de cocos, 1 linguriță (4.9 ml) de suc de lămâie și câteva picături de ulei de arbore de ceai. Frecați ingredientele în piele și lăsați-o peste noapte. Puteți face acest lucru de până la 3 ori pe săptămână.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 11
    5. Exfoliați-vă în mod regulat pielea. Pielea excesivă sau moartă pe fața dvs. poate contribui la matreata de barbă. Exfolierea fața dvs. o dată pe săptămână poate elimina pielea construită sau moartă și ajută la îndepărtarea martorului barbă.
  • Aplicați un exfoliator blând făcut cu margele sintetice sau naturale care sunt o formă uniformă. Masați ușor aceste lucruri în piele pentru un minut sau două. Asigurați-vă că ați clătit bine exfoliatorul cu apă călduță pentru a preveni reziduul imens sau fulgi.
  • Utilizați o cârpă umedă și moale pentru a vă șterge fața dacă nu aveți sau doriți să utilizați un exfoliator. Acest lucru va exfolia în mod natural și ușor pielea.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 12
    6. Lăsați pielea să respire. Articole precum Balaclavas și pălării pot ține în căldură și umiditate. Acest lucru poate promova un mediu care să conducă la Beard Dantreff. Purtați articole de fixare liberă și utilizați așternut natural de fibre pentru a vă menține pielea hidratată și suplă, care vă poate păstra și barba care caută fabulos.
  • Purtați pălării de sudoare sau umiditate, căști sau balaclavas, în special în timpul lunilor de iarnă rece și uscate. Acestea pot păstra transpirația de pe piele și pot ajuta la prevenirea mătreatului barbă.
  • Dormiți pe așternut - sau cel puțin o pernă din bumbac sau o altă țesătură netedă, naturală. Acest lucru poate preveni iritarea pielii, care altfel poate duce la mătrea de barbă. Asigurați-vă că spălați în mod regulat orice articole de îmbrăcăminte sau așternut care vin în contact cu pielea și barba. Utilizați un detergent ușor pentru a îndepărta murdăria, uleiul și bacteriile care pot cloga și irita pielea.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând propriul ulei de barbă
    1. Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 13
    1. Alegeți un ulei esențial. Cele mai multe uleiuri de barbă comercială sunt realizate dintr-un amestec de uleiuri esențiale și un ulei purtător. Uleiurile esențiale sunt extracte pure care sunt distilate din frunzele, florile, coaja, tulpinile sau rădăcinile. Aceste uleiuri pot ajuta la tratarea matruifului barbei și păstrați barba moale și suplă. Luați în considerare utilizarea uneia dintre următoarele uleiuri esențiale pentru a vă ajuta cu mătrea de barbă și condițiile pielii asociate:
    • Lavandă
    • Cedarwood
    • Arbore de ceai
    • Patchouli
    • Rozmarin
    • Bergamot
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 14
    2. Selectați un ulei purtător. Uleiurile esențiale sunt foarte concentrate și pot irita pielea dacă nu sunt diluate. Un ulei purtător, cum ar fi struguri sau jojoba, va dilua uleiuri esențiale în timp ce dau pielea dvs. un impuls adăugat de umiditate. Luați în considerare unele dintre următoarele uleiuri de transport pentru a vă dilua uleiul esențial și pentru a vă hidrata pielea:
  • Ulei din semințe de struguri
  • Ulei de jojoba
  • Ulei de avocado
  • ulei de argan
  • Ulei de migdale dulce
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 15
    3. Se amestecă uleiul de barbă. Puteți să vă amestecați uleiurile esențiale și purtătoare înainte de a le folosi sau să faceți un lot de ulei de barbă într-o sticlă de chihlimbar. O sticlă de chihlimbar de 1 uncie va păstra soarele sau o altă lumină de la degradantă în timp. Luați în considerare amestecarea diferitelor uleiuri esențiale și a uleiurilor de transport pentru a vă face propria versiune care să răspundă nevoilor pielii și miroase plăcute.
  • Utilizați 1 uncie de ulei purtător la 10-15 picături de ulei esențial. Împingeți ușor uleiurile împreună pentru a le încorpora într-un singur ulei.
  • Încercați să amestecați diferite uleiuri esențiale și uleiuri de transport pentru propriul dvs. amestec personal. De exemplu, ați putea amesteca 1 uncie de ulei purtător cu 8 picături de ulei patchouli, 4 picături de ulei de bergamot, 2 picătură de ulei de lavandă și o picătură de ulei de piper negru. Un alt amestec pe care îl puteți încerca este ½ uncie ulei de argan, ¼ ulei de petrol Jojoba, ¼ uncie ulei de migdale dulce, 7 picături ulei de lavandă, 5 picături ulei de rozmarin și 3 picături ulei de cedru.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 16
    4. Face un test de patch-uri. Odată ce ați amestecat uleiul, faceți un test de patch-uri pentru a vă asigura că nu aveți o reacție rea la ea. Lăsați-l timp de 5 minute pe o zonă a pielii feței dvs. nu este vizibilă sau evidentă pentru alte persoane. Dacă nu aveți o reacție, puteți utiliza zilnic uleiul de barbă.
  • Imagine intitulată Beard Beard Dantreff Pasul 17
    5. Utilizați uleiul de barbă. Masaj 5-7 picături de ulei de barbă în piele și în părul barbei în fiecare zi dacă vă place. Acest lucru poate ajuta la controlul martorului barbă și problemele legate de piele.
  • Urmăriți sensibilitatea la ulei. Dacă se întâmplă acest lucru, fie adăugați mai mult ulei purtător, fie utilizați uleiul de barbă în fiecare zi până când sensibilitatea se oprește.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar