Cum să faci masaj fierbinte de piatră

Masajul de piatră fierbinte utilizează o combinație de pietre încălzite și tehnici de masaj pentru a relaxa mușchii tensionați, ameliorează durerea și rigiditatea și pentru a îmbunătăți circulația. Tratamentul poate fi utilizat pentru afecțiuni cum ar fi dureri musculare, condiții artritice și tulburări autoimune. Căldura pietrelor penetrează pielea pentru a promova un flux sanguin mai bun, eliberați toxinele și creați o relaxare musculară mai profundă decât într-un masaj standard. Prin plasarea pietrelor încălzite asupra punctelor de acupressură, puteți ajuta la eliberarea fluxului de energie și puteți promova procesul de vindecare propriu al organismului. Cei care fac masaj de piatră fierbinte pot, de asemenea, să personalizeze tratamentul la nevoile și preferințele specifice ale unui client. Este extrem de important să utilizați prudență și să acordați o atenție deosebită participantului dvs. Arsurile din pietrele fierbinți sunt motivul # 1 pentru procese împotriva terapeuților de masaj licențiat!

Pași

Partea 1 din 3:
Colectarea materialelor tale
  1. Imagine intitulată face masaj de piatră fierbinte pasul 1
1. Găsiți sau cumpărați pietre. Pietrele utilizate în acest tratament sunt de obicei din bazalt, datorită capacității lor de a reține căldura. Pietrele ar trebui să fie, de asemenea, foarte netede, astfel încât acestea nu irită pielea în nici un fel. Dacă nu găsiți pietre bazalt, totuși, rocile netede ale râurilor sunt bine.Puteți comanda un kit de masaj de piatră fierbinte online de la Amazon sau Ebay. Nu doriți să cumpărați pietrele dvs. de la o carieră de rocă dacă nu puteți alege fiecare piatră în mod individual.
  • Ar trebui să aveți oriunde între 20-30 pietre, deși unele masaje profesionale pot avea în sus de 45-60. Ar trebui să existe cel puțin două ovale mari în jurul valorii de 8 "lungi până la 6", șapte pietre pe care le puteți potrivi în palma mâinii dvs. și 8 pietre mici între dimensiunea unui ou sau un sfert.
  • Imagine intitulată face masaj de piatră fierbinte pasul 2
    2. Configurați zona dvs. Dacă nu aveți o masă de masaj, un pat sau podeaua va fi bine. Odată ce ați ales în cazul în care ar trebui să aibă loc masajul, ar trebui să așezați o foaie curată sau un prosop gros pentru persoana pe care o masați pentru a se stabili. Acest lucru nu numai că îi va ajuta să fie mai confortabil, dar, de asemenea, să absoarbă orice ulei în exces de la masaj.
  • Pentru a crea într-adevăr un mediu relaxant, încercați să aprindeți unele lumânări de aromoterapie. Sociale liniștitoare, cum ar fi lavanda, lemongrass, eucalipt și vanilie vă vor ajuta să vă scufundați participantul în experiența de masaj.
  • De asemenea, puteți încerca să jucați muzică clasică liniștită sau sunete de ploaie pentru a adăuga la dispoziție.
  • Imagine intitulată face masaj de piatră fierbinte pasul 3
    3. Încălzi pietrele. În mod ideal, ar trebui să vă pregătiți pietrele cu 30-60 de minute înainte de a începe masajul. Apa nu trebuie să fie mai mare de 130 ° F (54 ° C). Pietrele se vor răci în timp ce le folosiți. Orice sub 110 ° F (43 ° C) este considerat un masaj cald de piatră, deși este important să știți că o piatră de 104 ° F (40 ° C) poate arde pe cineva dacă este lăsată să se așeze pe piele goală timp de câteva minute.
  • Pentru a încălzi pietrele, folosiți un vas de crock care poate conține cel puțin 6 litri de apă sau o tigaie mare de masă care are laturi aproape de 3 inci (7.6 cm). Rețineți că ghivecele și echipamentul de bucătărie similare se încălzește pe o bază ciclizată, ceea ce înseamnă că temperatura poate varia și trebuie monitorizată îndeaproape. Este mai bine i F Puteți găsi ceva cu o setare de temperatură reală, în loc de nivel scăzut-mediu
  • Utilizați un termometru de carne pentru a monitoriza temperatura în Crock-Pot. (Nu utilizați niciodată un termometru de sticlă pe măsură ce se poate produce spargere.) De asemenea, trebuie să păstrați setarea Crock-oală la cald sau scăzut, deoarece nu doriți ca apa să se fierbe.
  • De asemenea, ar trebui să frecați un ulei de masaj pe fiecare piatră înainte de a fi utilizat.
  • Imagine intitulată face masaj de piatră fierbinte pasul 4
    4. Nu puneți niciodată o piatră fierbinte direct pe pielea participantului, fără a se mișca. Imaginile pe care le vedeți în anunțurile SPA nu sunt corecte, sunt doar menite să pară atrăgătoare. Pentru a preveni arsurile, trebuie să plasați o foaie de flanel sau un prosop în jos și apoi să puneți pietrele deasupra acelei.
  • Țineți minte că poate dura 3-4 minute pentru că căldura pietrelor de a pătrunde în piele.
  • Partea 2 din 3:
    Efectuarea masajului
    1. Imagine intitulată Do masaj de piatră fierbinte Pasul 5
    1. Vă rugăm să rețineți că nu ar trebui să aveți niciodată un participant la vârful pietrelor fierbinți, deoarece pot apărea arsuri grave.
  • Imagine denumită Masajul de piatră fierbinte Pasul 6
    2. Puneți patru pietre de dimensiuni mici pe fața participantului. Odată ce participantul sa stabilit, ia patru din pietrele mai mici, fără ulei și le puneți pe zonele de acupressură pe fața lor. Ar trebui să existe o piatră pe frunte, una sub buzele lor și unul pe fiecare dintre obrajii lor. Ar trebui să evitați să puneți petrolul pe aceste pietre, deoarece acesta poate bloca porii lor sau irită pielea lor. O alternativă excelentă este aceea de a răci pietrele pentru față în loc să le încălzească, deoarece acest lucru va ajuta la reducerea oricărei puffiness.
  • Imagine intitulată face masaj de piatră fierbinte pasaj 7
    3. Puneți pietre medii și mari de-a lungul pieptarului, a clavialelor și a mâinilor participantului. În funcție de înălțimea și lățimea participantului, dimensiunea pietrelor pe care le utilizați poate varia. Cu toate acestea, ar trebui să încercați să plasați o piatră sau mai mult pe ambele părți ale claviculei lor, două mari de-a lungul pieptarului și două pietre de dimensiuni de palmier în mâinile lor. Ei nu au nevoie să-l încurajeze, dar ar trebui să rămână pe deplin relaxați și înfundați ușor pietrele.
  • Imagine intitulată face masaj de piatră fierbinte pasul 8
    4. Utilizați două pietre de dimensiuni de palmier pentru a masca restul corpului. Descoperiți partea din corpul pe care îl veți masaj, amintiți-vă pentru a elimina mai întâi pietrele plasate. Frecați niște ulei pe piele și pietre. Urmați cablurile mușchilor pentru a rezolva orice noduri, schimbarea pietrelor, după cum este necesar. Când ați terminat, re-acoperiți zona pe care ați masat-o, înlocuiți orice pietre și treceți la zona următoare. Îndepărtați toate pietrele odată ce ați terminat întregul masaj.
  • Imagine intitulată Do masaj de piatră fierbinte Pasul 9
    5. Întoarceți participantul. După ce ați terminat masarea frontului, participantul se întoarce să se culce pe stomac.Pentru a face participantul mai confortabil, încercați să plasați un prosop înfășurat sub glezne.
  • De asemenea, trebuie să vă asigurați că vă schimbați pietrele astfel încât să rămână calde.
  • Imagine intitulată Do masaj de piatră fierbinte Pasul 10
    6. Acoperiți participantul și plasați pietre pe lamele umărului, spatele genecanilor și între degetele de la picioare. Alegeți pietre mai mari pentru lamele umărului și spatele genunchiului. Pentru degetele de la picioare, puneți o piatră mică între fiecare. Ar trebui să înfășurați fiecare picior într-un prosop pentru a vă ajuta să țineți apăsat în căldură și să păstrați pietrele în poziție.
  • După ce ați plasat-o, descoperiți zona pe care intenționați să o masați și să frecați niște ulei în piele. Luați două pietre de dimensiuni de palmier, le-ați folosit pentru a masca participantul. Ca înainte, re-acoperiți zona masată, înlocuiți pietrele și treceți la zona următoare.
  • Partea 3 din 3:
    Încercând diferite tehnici
    1. Imagine intitulată face masaj de piatră fierbinte pasul 11
    1. Utilizați pietrele pentru a masaj, mai degrabă decât mâinile. Faceți acest lucru prin mutarea pietrelor ușor de peste zone tensionate, dureroase. Presiunea aplicată de pietre poate fi destul de puternică, dar deoarece mușchii participantului au fost suficient de relaxați de procesul de încălzire, procedura ar trebui să fie practic fără durere.
  • Imagine intitulată face masaj de piatră fierbinte Pasul 12
    2. Combinați pietrele calde cu alte tehnici de masaj. Puteți încerca un masaj suedez sau un masaj de țesut profund. Acest lucru vă va ajuta să obțineți cel mai mare beneficiu din experiență. În timp ce pietrele se încălzesc și calmează mușchii rigizi, alte tehnici de masaj pot fi aplicate cu puțin sau deloc disconfort - fie cu pietrele încă pe piele, fie după îndepărtarea pietrelor.
  • Imagine intitulată face masaj de piatră fierbinte Pasul 13
    3. Alternați pietrele fierbinți cu pietre de marmură la rece. Majoritatea clienților găsesc că, după o perioadă de timp, corpurile lor devin atât de relaxate din tehnicile de masaj de piatră fierbinte, nici măcar nu observă schimbarea temperaturii la pietrele răcitoare. Acest proces este adesea recomandat pentru rănile liniștitoare care duc la umflarea dureroasă sau inflamația.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Nu lăsați niciodată pietrele în 1 loc dacă nu acoperiți mai întâi zona cu o foaie de flanel gros sau un prosop. Nu se întâmplă acest lucru, poate provoca arsuri.
  • Indiferent dacă efectuați masaj de piatră fierbinte sau angajați un terapeut de masaj pentru slujbă, este important ca tehnicile să fie efectuate corect despre masajul de piatră fierbinte de la un expert în câmpul de masaj sau să facă o întâlnire cu un terapeut de masaj cu experiență și licențiat cele mai bune rezultate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar